Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• SİlİnmİŞtİr.......
    En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 22.05.2007, 13:17.
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Malatyaspor G.Oftaş'ın Süperlige alınmaması için başvuruda bulunmuş.
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Eski hakem Cem Papila (40), Zonguldak'tan CHP milletvekili aday adayı olmak için başvuruda bulunacağını açıkladı.

Eski hakem Cem Papila, siyasete atılıyor. Papila, CHP'den Zonguldak milletvekili aday adayı olacak. Papila, bugün öğleden sonra CHP Genel Başkanlığı'na giderek başvurusunu yapacağını açıkladı. 1996 yılında yapılan yerel seçimlerde CHP'den Zonguldak'ın Kilimli Belde Belediye Başkanlığı için aday olan Papila, seçimi DYP'li Ali Arslankılıç'a kaptırmıştı.

Avukatlık ve bir televizyon kanalında spor yorumculuğu da yapan 2 çocuk babası Papila, "Siyasete atılarak Zonguldak'a ve Türkiye'ye hizmet etmek istiyorum. Bugün öğleden sonra CHP Genel Merkezi'ne başvurumu yapacağım. Ancak genel merkez sıralamayı nereye uygun görürse o takdire de saygı duyarım" dedi.

MİLLİYET

Yorum

• KOL KIRILIR YEN İÇİNDE KALIR!

Trabzonspor'da Başkan Nuri Albayrak'tan Hacıosmanoğlu'na mesaj...

ALBAYRAK: "Aile içinde hatalar, yanlışlar olur ancak bunlar dışarıya çıkmamalı. Futbolun dışına söylemler çıkınca, biz de mücadele edip arkadaşlar ile yolları ayırdık"

ALBAYRAK: "Tribüne oynamam. Birileri gibi rant değil, Trabzon'un başarısının peşindeyim. Kongreyi Aralık'ta yapacağız. Ziya Doğan'a güveniyoruz. 2-3 transfer yapacağız"

BASINA YEMEK VERDİ

Başkanı Nuri Albayrak, Trabzonspor'da birileri gibi asla rant elde etmeyi düşünmediğini belirterek, "Sadece Trabzonspor'un başarısının peşindeyim" dedi. Dün Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ve Basın Sözcüsü Zeyat Kafkas ile birlikte Körfez Restaurant'ta basına verdiği yemekte konuşan Albayrak, yönetim içerisindeki sorunları çözerek, yollarına devam ettiklerini belirterek, "En zor an olan Mali Genel Kurul'da Trabzonspor'u kongreye getirmedik, şimdi hiç düşünmeyiz. Kongre Aralık'ta" dedi.

PANKART AÇTIRMADIM

Albayrak, 7 maçlık kötü dönemde olmayan tribündeki protestoların şimdi olmasının nedeninin ortada olduğunu ifade ederek, "Hiç bir zaman benim lehimde tezahürat yapılmadı, pankart açılmadı. Ben asla tribüne oynamam. Oradan rant sağlamak isteyenler var. Benim öyle bir benlentim yok, tek uğraşım Trabzonspor'u başarısı için. Bu kadar taraftar derneği olmaz. Tek dernek olmalı, Trabzonsporlular adı altında. Tribünde tek ses çıkmalı. Camianın her parçasında da tek ses çıkmazsa, başarı kimse beklemesin" dedi.

O KONUŞMADAN SONRA

Sezon sonu itibariyle farklı düşünceleri olduğunu ancak İbrahim Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarından sonra kendisiyle yolları ayırmaya karar verdiğini ifade eden Albayrak, "Herkes zamanında müdahale etse, böyle olmazdı diyor. Ben kimin ne konuşacağını önceden bilemem ki. Trabzonspor adı altında kimse kimseye küfredemez. Böyle olunca müdahale ettik ve kendileri ile yollarımızı ayırdık" dedi.

KANCA'YA GÖNDERME

Albayrak, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun "Delil aranıyorsa, o olaylara şahit olan Başkan'ın kendisidir" söylemleri ile ilgili olarakta, "Biz bir aile gibiyiz. Hatalar içeride kalır, dışarıya doğrular yansıtılır. Kol kırılmalı, yen içinde kalmalı. Bunlar dışarıya çıkarsa doğru olmaz. Böyle olunca biz de gerekli müdahaleyi yaptık" dedi. Asbaşkanlık konusunda kimseye teklif yapmadığını söyleyen Albayrak, Köksal Güney ve Serhat Akçay'ın istifalarının kulübe ulaşmaması ile ilgili olarakta, "Trabzon'dan ayrılmayı söylemek kolay ama yapması zordur" diye konuştu.

TABİ Kİ MUTLU DEĞİLİZ

Ziya Doğan'a güvendiklerini ve yola devam ettiklerini ifade eden Albayrak, bütçelerini sarsmadan 2-3 transfer yaparak, yeni sezona gireceklerini belirtti.İlk yarıda sıkıntılar yaşadıklarını ancak devre arasında yaptıkları takviyelerle ikinci yarının en fazla puan toplayan takımı olduklarını ifade eden Başkan Nuri Albayrak, "Tabiki bu noktadan yine de mutlu olmamız söz konusu değil. İntertoto'ya katılacağız. Gelecek sezon iyi bir takım yaratarak, başarılı olmanın uğraşını vereceğiz" dedi. Albayrak, stad projesi için çalışmalarını sürdürdüklerini de sözlerine ekledi.

Yorum

• Ligde kim nasıl kümede kalacak?

Alt sıralarda düğümü Manisa-Denizli maçı çözecek. Erciyes’in işi zor gözükürken, Antalya, Rize ve Antep de ecel terleri dökecek.

Erciyes nasıl kümede kalır?

37 puanla 17. sırada yer alan Kayseri Erciyes, Süper Lig’de kalma mücadelesi veren takımlar arasında en zor durumda olanı... Son hafta Sivas deplasmanına gidecek olan Mavi-Siyahlılar, beraberlik veya mağlubiyet halinde Lig A’nın yolunu tutacak. Kayseri ekibi, Sivas’ı yenerse bu kez de rakiplerinin alacağı sonuçları bekleyecek. Erciyes’in ligde kalabilmesi için Çaykur Rize, Gaziantep, Denizli ve Antalya’dan en az ikisinin mağlup olması gerekecek.

Antalya nasıl kümede kalır?

Flaş sonuçlar almasına rağmen alt sıralardan kurtulamayan Antalya, son maçında Gençlerbirliği’ne yenilirse Süper Lig’e veda edecek. Kırmızı-Beyazlılar, galibiyet almaları halinde ligdeki mücadelelerine devam edecek. Çünkü puanını 42’ye çıkaracak olan Güney ekibine, Manisa-Denizli maçından çıkacak her sonuç yarayacak. Manisa’ya karşı ikili averaj üstünlüğü de olan Antalya, Gençler’le berabere kalırsa, Rize, Denizli ya da Antep’ten birinin kaybetmesini bekleyecek.

Rize nasıl kümede kalır?

Konya’yı yenerek rahat bir nefes alan Karadeniz ekibi de, son haftayı üç puanla kaparsa Süper Lig macerasına devam edecek. Yeşil-Mavililer’in, Sakarya’dan bir puan alması ihtimalinde Antalya-Gençler maçının da berabere kalmasını umut edecek ya da Gaziantep’in yenilgisini bekleyecek. Çaykur Rize, küme düşmeyi haftalar önce garantileyen Sakarya karşısında beklemediği bir yenilgi alırsa, işi zorlaşacak ve ikili averajda üstün olduğu Antalya ile Erciyes’in de mağlup olması için geri sayıma geçecek.

Denizli nasıl kümede kalır?

Kümede kalmaları için Horozlar’a da galibiyet yetecek ama... Yeşil-Siyahlılar, kendisi gibi kümede kalma savaşı veren Vestel Manisa’ya konuk olacak, ligin son haftasında. Manisa’ya bir puanın yeteceği maçtan Denizlispor beraberlikle ya da yenik ayrılırsa kulağı rakiplerinin alacağı sonuçlarda olacak. Ege ekibine Rize’nin berabere kalması bile yeterken, Erciyes, Antalya, Rize ve Gaziantep’in kaybetmesi işine gelecek.

G.Antep nasıl kümede kalır?

Konya deplasmanında sahaya çıkacak olan Güneydoğu temsilcisine üç puan yetecek. Ligde hedefi olmayan rakibi karşısında beraberlik veya yenilgi alması Kırmızı-Siyahlılar’a ecel terleri döktürecek. İkili averajda Denizli ve Rize’den üstün olan Gaziantep’e, bu iki takımın yenilgisi yetecek. Antalya’nın beraberlik, Denizli, Rize ve Erciyes’in galibiyet alması, haftayı mağlup kapatması durumunda Antep’i Lig A’ya uğurlayacak.

Manisa nasıl kümede kalır?

Aynı bölgenin takımı olan Denizli’yi konuk edecek Vestel Manisa’ya alacağı bir puan gelecek sezonun planlarını yaptırmaya başlayacak. İkili averajda barajı belirleyecek olan Erciyes ile Rize ve Gaziantep’ten üstün olan Siyah-Beyazlılar, maçtan yenik ayrılırsa Antalya, Rize ve Gaziantep’ten birinin kaybetmesi yetecek.
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• TAARRUZ BAŞLIYOR!

Ligi artık bitiren Trabzonspor, dış transferde atağa kalkıyor...

Hasagiç'i büyük ölçüde bitirmesine karşın Martinez ısrarını sürdüren Bordo-Mavililer, M.Çakır ve Wederson için nabız yokluyor. 1 veya 2 yabancı alınacak ama hedef önce; eldekileri göndermek

HASAGİÇ TAMAM AMA..

Bursaspor galibiyetiyle lig 4.'lüğü garantileyen Trabzonspor'da artık gelecek sezonun için transfer çalışmaları başlıyor. Samsunspor'dan Adnan'ın işini aylar öncesinden bitiren Bordo-Mavililer, 3-4 oyuncu alarak kapatmayı düşündüğü dış transfer için atağa kalkmaya hazırlanıyor. Önceliği yurt içine verecek olan Trabzonspor'un ilk olarak kaleci transferi bitirmek istediği bu yönde G.Antepspor'dan Hasagiç ile büyük ölçüde anlaştığı belirtildi.

MARTİNEZ OLMAZSA..

Hasagiç'in işini büyük ölçüde bitirmesine karşın Trabzonspor, Teknik Patron Ziya Doğan'ın önceliği Martinez'e vermesi nedeniyle Kolombiyalı kalecinin defterini henüz kapatmadı. Martinez'de bonservis sorunu aşılamaması durumunda Hasagiç'in imza attırılacağı belirtildi. Bordo-Mavililer, yurt içinde liste başı olan G.Birliği'nden Mehmet Çakır ve Ankarasporlu Wederson için nabız yoklamaya devam ederken, Gökhan Ünal için de Kayserispor'un kapısını çalmaya hazırlanıyor.

ORTAYA VEYA FORVETE

Kadrosuna 1 veya 2 yabancı katmayı planlayan Bordo-Mavililer, öncelikle yabancı kontejanını açmak için Djokaj, Tomas Jun, Jefferson ile Musampa'yı elden çıkartmak istiyor. Bordo-Mavililer'in, yabancı transferi için orta sahaya veya forvete arayışlarını sürdürdüğü ifade edildi.

Yorum

• DOĞAN’DAN CEM SAVUNMASI

Bordo-Mavili takım Teknik Direktörü Ziya Doğan ara transferde Cem Demir’in Akçaabat Sebatspor’a gitmesi için yöneticilerle birlikte seferber olduklarını ancak başarılı olamadıklarını vurguladı. Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Akçaabat Sebatspor’un küme düşmesinden sonra Bordo-Mavili kulübe yönelik yapılan eleştirilere üzüldüğünü söyledi. Kırmızı-beyazlı bazı yetkililerin, “Trabzonspor bize Cem Demir’i verseydi küme düşmezdik” şeklindeki yakınmalarına üzülen Doğan, “Bu konuda ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini vurguladı. Doğan, “Akçaabat Sebatspor’un küme düşmesi en az onlar kadar bizleri de üzdü. Çünkü bu kulübün Trabzon için çok önemli olduğunu biliyoruz. Akçaabat Sebatspor’un A Kategorisi’nde olması Trabzon futbolu içinde çok önemliydi. Bu kentin futboluna önemli katkı yapıyordu” dedi.

Cem’e Adeta Yalvardı

Bordo-Mavili takım Teknik Direktörü Ziya Doğan ara transferde Cem Demir’in Akçaabat Sebatspor’a gitmesi için yöneticilerle birlikte seferber olduklarını ancak başarılı olamadıklarını vurguladı. Doğan, “devre arasında Sebatspor bizden Cem Demir’i istediğinde bu oyuncuyla defalarca konuştum. Hatta Asbaşkan Haşım Saitoğlu ile beraber saatlerce dil döktük. Ona ‘Akaçabat sebatspor’a gidersen gelişme gösterirsin. Gözümüzün önünde olursun ve gelecek sezonda Trabzonspor’da oynayabilirsin. Şuanda elimde Umut, Ersen, Ömer Rıza, Gökdeniz ve Yatara gibi isimler varken seni oynatamam’ dememize rağmen yinede gitmek istemedi” diye konuştu.

Yorum

• Hacıosmanoğlu'nun tepkisi sürüyor

Trabzonspor Eski Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, bugüne kadar sadece Trabzonspor' un çıkarlarını savunduğunu ifade ederek, "Bu kulübü rant için kullanan insanlar benim ismimi ağızlarına almasınlar" diye konuştu. Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ise, stat projesinin hayata geçmemesi durumunda yeniden aday olmayı düşünmediğini ifade ederek, "Bana göre stat projesi, tüm saha sonuçlarından daha önemli" diye konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan da Trabzon' da mutlu olduğunu ifade ederek, "Ben işimi çok seviyorum. Ne zaman heyecanımı yitirirsem o zaman antrenörlüğü bırakırım. Trabzonspor' u başarıya taşımak için camiayı bütünleştirmemiz lazım" dedi.

HEP TRABZONSPOR' A HİZMET EDECEĞİM

Yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden İbrahim Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor' a hizmet etmeye başlayalı iki sene oldu. 40 yaşındayım Trabzonspor' a iki seneden beri hizmet ediyorum. Bugüne kadar ortada olmamamın nedeni yaşımım verdiği dezavantajdı. Trabzonspor' un yönetim kurulu koltuklarından güç alıp da Trabzonspor' a hizmet edenlerin değil, Trabzonspor' un başkanlık ve yönetim kurulu koltuklarına güç veren insanların o koltuklarda oturması gerektiğini söyledim.

Koltuğun hiç bir gücü yoktur, o koltuğun kutsallığı vardır. Ben kendimi yeterli hissettiğim zaman ortaya çıktım. Önümde çok uzun yıllar var. Bu camiaya hizmet etmeyi kendine ilke edinen bir insan olarak, gördüğüm teveccüh sürdüğü takdirde ömrüm boyunca hizmet etmeye devam edeceğim. İnşallah bizi tanımayan insanlar yapacağımız hizmetlerle tanır" diye konuştu.

RANT PEŞİNDE KOŞUYORLAR

Hacıosmanoğlu, Trabzonspor' un menfaatlerini korumaya her zaman devam edeceğini ifade ederek, "Trabzonspor üzerinden, kendime ne siyasi, ne de ticari rant sağladım. Bugünden sonrada aynı tarzda karşılıksız sadece Trabzonspor' un menfaatlerini koruma adına hizmet edeceğimi herkesin bilmesini isterim. Trabzonspor' un üzerinden rant sağlayanlar, benim gibi bu takıma gönülden bağlı olan birinin adını ağızlarına almasınlar. Bu kamuoyu Trabzonspor' a kimlerin hangi noktada hizmet ettiğini ve karşılığında ne aldığını çok iyi bilmektedir. Seçim atmosferinin yaşandığı bu günlerde Trabzonspor' un siyaset üstü bir güç olduğunu herkesin bilmesini istiyorum" dedi.

KONGRELER ZAMANINDA YAPILMALI

Hacıosmanoğlu, mevcut yönetimin başarılı olmasının en çok kendisini sevindireceğini ifade ederek, "Beni yükselen bir değer olarak görüp de değişik şekilde adlandırmaya çalışmasınlar. Trabzonspor' a hizmet etmek için, bu takıma gönül verenlerin istediği dik duruşu sergilemeye devam edeceğim. Trabzonspor' u başarıya taşıyacak plan ve projeleri hazırlamak için profesyonel ekiplerle çalışmalara başladım. Trabzonspor' un kongreye olağan şekilde gitmesini hepimiz istiyoruz. Trabzonspor kongreye hep hazırlıksız yakalanmıştır ama bu artık böyle olmayacak" diye konuştu.

TRİBÜNLERDEKİ TEPKİLER TEK GRUP ODAKLI

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Trabzon' da katıldığı bir yerel televizyon programında taraftarların sorularını yanıtladı. Albayrak, futboldan ailesinin itirazlarına rağmen uzaklaşamadığını ifade ederek, "Biz mücadeleci bir aileyiz. Annem ve babam 'top işini bırak' demişlerdi. Trabzonspor zor bir dönemdeydi. Trabzonspor' u zor dönemde bırakmak Albayrak soyadına yakışmazdı. Bırakıp kaçmayı hiç düşünmedim" diye konuştu. Tribündeki tepkilerin belli bir grup odaklı olduğunu söyleyen Başkan Albayrak, "Bu tepkiler Trabzonspor camiasının tamamını temsil etmiyor. Tamamında tepkiler hakim olmuş olsa, o zaman görevi başkasına teslim ederiz. Bu bir bayrak yarışıdır" dedi.

Albayrak, bu yıl ligin kalitesinin arttığını ifade ederek, "Anadolu takımlarının teknik kapasitesi arttı. Bizde İnter Toto' ya gideceğiz ve bu olaya sıradan bakmıyoruz. Normal bir kupa mücadelesi gibi bakıyoruz. Bu konuda hocamızla görüşüp turu geçmek için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Kiralık sporcularla birlikte 35 tane futbolcu var elimizde. Hocamızla konuştuk. Gelecek sezon Trabzonspor' un ilk hedefi Türkiye ligi şampiyonluğu, ikinci olarak Türkiye kupası ve üçüncü olarak UEFA Kupasında mücadele etmek" dedi.

FUTBOLCULAR İSTANBUL' A KAÇIYOR

Albayrak, transferde futbolcuların yüzde 80' inin İstanbul' u tercih ettiğini ifade ederek, "Siz ne kadar kapışırsanız kapışın futbolcuların yüzde 80' i İstanbul' u tercih ediyor. Yurt dışından gelen futbolcular Trabzon' da sosyal şartlar konusunda sıkıntı çekiyor. Trabzonspor' a buradaki şartları kaldırabilecek futbolcu alacağız" dedi.

Albayrak, takımdan gönderilecek futbolcuların isimlerinin belirlenmesi için erken olduğunu ifade ederek, "Biz geçen yıl sattığımız oyuncuların hepsinden kar ettik. Bu sezonda satacağımız futbolculardan zarar etmeyeceğiz" dedi. Albayrak, takımda kadro dışı bırakılan Musampa ile ilgili olarak ise, "25 kişilik takım içinde bir iki tane fire verebiliyorsunuz. Musampa' ya verilen para o günde, o şartlarda büyük bir para değil.
                  Musampa' ya verdiğimizden çok alacağımıza eminim. Piyasası ve isteyenleri var. Tomas Jun' a 4 milyon dolar verildiği düşünülürse, Musampa' nın kalitesine bakarak öyle çok abartılacak bir fiyat vermediğimizi görebiliriz" şeklinde konuştu. Albayrak, Marcelinho' nun satışından elde edilen paranın da kulübün kasasına girdiğini söyledi.

STAT OLMAZSA BEN DE YOKUM

Albayrak, stat projesinin hayata geçmesi durumunda yeniden başkanlığa aday olacağını belirterek, "Trabzonspor' un Kartal' da ki benzin istasyonunu bitirdik. Buradan Trabzonspor' a 15 yıllık süre içerisinde 16 milyon dolarlık bir gelir bekliyoruz.

Bunun dışında stat projemiz var. Stat projesi benim için alınacak olan saha sonuçlarından çok daha önemli bir proje. Eğer stat projesi konusunda aşama kaydedersek yeniden başkanlığa adaylığımı açıklarım. Bu konuda görüştüğümüz Başbakan Recep Tayyip Erdoğan' da projenin arkasında olduğunu vurguladı. Trabzonspor' da şu ana kadar hep günü birlik düşünüldü. Bu sorunu aşmak istiyoruz" diye konuştu.

HEYECANIMI YİTİRİRSEM BIRAKIRIM

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise yerel bir televizyon kanalında katıldığı programda, kendisini birilerini sevdirmek için özel bir çaba harcamadığını ifade ederek, "Benim futbola olan aşkım bambaşka. Antrenörlük yapmayı da çok seviyorum. Ne zaman heyecanımı yitirirsem o zaman bu işi bırakırım. Futbolculuk ve antrenörlük yaşantımda çok haksızlıklara uğradım. O yüzden formayı hak edene veriyorum. Futbolcuları kaybetmek çok kolay ancak ben kazanmak için çok çalışıyorum. Yıldız futbolcularla uyuşamadığım söyleniyor.

Hangi yıldız futbolcuya sorarsanız sorun hepsi benden övgüyle bahseder. Herkesten çok takımı başarıya taşıyacak futbolcuları ben oynatırım. Çünkü onların başarılı olması benim başarılı olmam, takımımın başarılı olması demektir. Trabzon halkı gibi herkesin futboldan anladığı başka bir şehir yok. Burada 7' den 70' e herkes futbolu biliyor. Böyle bir camiayı birleştirdiğimiz takdirde nasıl başarılara imza atacağımızı düşünemiyorum" diye konuştu.

22.05.2007
                  Kaynak : DHA
                  "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Zeyyat Kafkas: Mesaj iyi algılanmalı

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Evsel Yılmaz’ın geride bıraktığımız hafta oynanan karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmeler yönetim kurulumuz tarafından hayretle karşılandı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Basın Sözcümüz Zeyyat Kafkas, Yılmaz’ın, taraftarlarımızın maç sırasında yaptıkları tezahüratlar ve astıkları pankartlarla futboldan uzaklaşmış bir görüntü çizdiğini seslendirmesi üzerine, “Ülkemizde futbolda gelinen nokta ortadayken taraftarlarımızın tepkilerini medeni ve tarihi gerçeklere dayalı pankartlarla üstelik net bir şekilde açıklamasının neresi anlaşılmaz?” yorumunu yaptı.

Trabzon’un futbol tarihinin 1920’lere dayandığını ve tarihindeki büyük başarılarla bu kentin hiçbir zaman futboldan uzaklaşmadığını ve uzaklaşmayacağının altını çizen Kafkas, “Asıl dikkat edilmesi gereken böylesi bir kültürün ligin ilk devresinde Bursa Stadı’nda karşılaştığı tutumdur. Eğer Sayın Yılmaz biraz geriye dönüp o maçı hatırlayıp sağlıklı yorumlayabilirse pazar günü Trabzon’da hangi mesajın verildiğini daha iyi algılayabilir” ifadesini kullandı.

Kaynak: Resmi Site
                    Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• ve son dk haberi flas flas sene trazonspor yonetimi takımının başina unal karaman ile tolunayı getiriyo bilindigi uzere ikiside trabzonspor'un eski efsane futbolcusu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! haber bir tv prg soylenmistir banada babam soyledi saka degil gercekkk
                      En son Gürkan tarafından düzenlendi; 22.05.2007, 22:37.
                      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, gelecek sezon ilk hedeflerinin lig şampiyonluğu olduğunu söyledi.
                        22.05.2007

Albayrak, Trabzon'da yerel bir kanalda dün akşam katıldığı programda, gelecek sezon İntertoto Kupası'nda mücadele edeceklerini belirterek, ''Bu kupaya sıradan bakmıyoruz. Normal bir kupa mücadelesi gibi bakıyoruz. Bu konuda hocamızla görüşüp 2 turu geçmek için ne gerekiyorsa onu yapacağız'' dedi.

Gelecek sezon için geniş bir kadroya ihtiyaçlarının bulunduğunu ifade eden Albayrak, ''Kiralık sporcularla birlikte 35 tane futbolcu elimizde bulunuyor. Hocamızla konuştuk. Gelecek sezon Trabzonspor'un ilk hedefi Türkiye ligi şampiyonluğu, ikinci olarak Türkiye kupası ve üçüncü olarak UEFA Kupası'nda mücadele etmektir'' diye konuştu.

STAT PROJESİ

Albayrak, Trabzonspor'a maddi anlamda gelir getirecek projeler yürüttüklerini de kaydederek, şöyle devam etti:

''Trabzonspor'un Kartal'daki benzin istasyonunu bitirdik. Buradan Trabzonspor'a büyük bir gelir bekliyoruz. Bunun dışında stat projemiz var. Stat projesi benim için alınacak olan saha sonuçlarından çok daha önemli bir proje. Trabzonspor'da şu ana kadar hep günübirlik düşünüldü. Bu sorunu aşmak istiyoruz.''

MUSAMPA KONUSU

Albayrak, takımda kadro dışı bırakılan Musampa ile ilgili olarak ise ''25 sporcusu bulunan takım içinde bir tane, iki tane fire verebiliyorsun. Musampa'ya verilen para o günde, o şartlarda büyük bir para değil. Musampa'ya verdiğimizden çok alacağımıza eminim. Piyasası ve isteyenleri var. Tomas Jun'a 4 milyon dolar para verildiğinde abartılacak kadar büyük paralar vermedik Musampa'ya'' diye konuştu.

Transferde futbolcuların daha çok İstanbul takımlarını tercih ettiğini ifade eden Albayrak, ''Siz ne kadar kapışırsanız kapışın futbolcuların yüzde 80'i İstanbul'u tercih ediyor. Yurt dışından gelen futbolcular Trabzon'da sosyal şartlar konusunda sıkıntı çekiyor. Trabzonspor'a buradaki şartları kaldırabilecek futbolcu alacağız. Takımdan gönderilecek futbolcuların isimlerinin belirlenmesi için erken. Biz geçen yıl sattığımız oyuncuların hepsinden kar ettik. Bu sezon da satacağımız futbolculardan zarar etmeyeceğiz'' diye konuştu.

(UEFA)

Yorum

• Biz FB Yöneticisimiyiz

Biz FB Yöneticisimiyiz

Trabzonpor eski yöneticisi Faruk Kanca, haber61.net'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Birkaç gün önce Trabzonspor Yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Faruk Kanca, Nuri Albayrak'a Trabzonspor'daki yapılanmanın yanlış olduğunu ve bu yanlıştan biran önce dönülmesi gerektiğini hatırlatmasına rağmen, Albayrak'ın zik zaklar çizdiğini söyledi.

Kanca, şunları söyledi:
                          “Albayrak benim de içinde bulunduğum yönetim grubuna Haşim Sayitoğlu ve İbrahim Hacıosmanoğlu'na görev vermeyeceğini söyledi. Bizde kendisinin bu görüşünü onayladık. Tabi bunu yaparken de Faruk Kanca olarak asbaşkanlık noktasında herhangi bir talebimiz olmadı. Zaten benim asbaşkanlık yapacak şartlarım ise müsait değil.Yurt dışında işlerim olduğu için, zamanımın çoğunu yurt dışında geçirmek zorunda kalacağım.

Ama Albayrak gıyabımda bir arkadaşıma, Faruk Kanca asbaşkanlık yapabilir mi diye sormuş.Biz neticede, yeni yapılanmadan dolayı umutlandık. Geçmişte yapılan transferler belli. Takımın durumu ortada. Sonuç itibariyle bu icraatları bu kişiler yaptılar. Gelecek sezonda aynı kişilerin bu yanlışları yapmasına izin vermememiz gerekir. Bir değişim şarttı. Aradan iki gün geçti. Başkan Nuri Albayrak, bizlere, “benim asbaşkanım, Haşim Sayitoğlu' dur. Ben, Haşim Sayitoğlu ile yola devam edeceğim dedi. Biz de kendisine “daha önce sizinle laf konuştuğumuzu, aksi halde yola devam etmeyeceğimizi” söyledik. Başkan bize “kopan kopar giden de gider” dedi.

Adeta bize dışarı attı. Bizim sayın Albayrakla hiçbir problemimiz yoktu. Trabzonspor' un bu hale gelmesinde yüzde 60 Haşim Sayitoğlu sorumludur. Biz bunu yönetim kurulu toplantısında da kendisine söyledik. Başkan da bize, yönetim kurulu toplantısında sordu. (Bizimle beraber yola devam edecek misiniz?). Biz de Başkana Haşim Sayitoğlu, Asbaşkanlığa devan eder ise, biz istifa edeceğiz. Başkana bunun gerekçelerini sundum. Gerekçelerim arasında Haşim Sayitoğlu' nun adaletli bir yönetim yapmadığı, görevleri adaletli bir şekilde dağıtmadığını, küçük bir kadro ile kulübü yönetme çabası içinde olduğunu ve bizleri pasifleştirmek istediğini söyledik.

Haşim Sayitoğlu'nun, yönetim kurulu içerisinde tek adamlık yaptığını ifade eden Faruk Kanca sözşlerini şöyle sürdürdü:
                          “Bizler cemiyetlerde, derneklerde, değişik kurum ve kuruluşlarda yöneticilik yapıyoruz. Bizim felsefemizde her yönetici çalışmalıdır. Oturduğu koltuğun hakkını vermelidir. Ama gelin görün ki Trabzonspor'da böyle bir anlayışı yakalamadık. Ben ilk defa hayatımda, “Trabzonspor yönetiminde” bunu gördüm. “Aman siz çalışmayan, siz durun biz işleri hallederiz”, diyen bir anlayışla karşılaştık. Trabzonspor' da futbol şubesi kuruldu.

Haşim bey futbol şube sorumlusu oldu. Ben Haşim beye dedim ki. Siz zaten Asbaşkanısınız, sizin bir daha futbol şube sorumlusu olmanıza gerek var mı, kendisi beni dinlemedi. Nuri Albayrak, Haşim Sayitoğlu'na (beni ve Serhat Akçay'ı) yardımcı olarak yanına al dedi, fakat Haşim bey bizleri istemedi. Bizim gibi aktif insanların böyle pasif bir hale getirilmesinin anlamı nedir?

Beni bir kere Brezilya'ya gönderdiler, bunun tek sebebi ise; benim İngilizce bilmem. Eğer İngilizce bilmeseydim, beni oraya da göndermeyeceklerdi. Bizim istifa nedenimizin sebebi asbaşkandır. Nuri Albayrak, benim sevip saydığımın çok iyi bir insan. Fakat iyi bir idareci değil. Biz kendisiyle yola çıkarken, çok iyi işler başaracağımıza inanıyorduk. Trabzonspor' u çok iyi yerlere taşıyacağımızı düşünüyorduk. Fakat Nuri Albayrak, bizleri hayal kırıklığına uğrattı.

Faruk Kanca, yönetim kurulundaki bir olayı ise şöyle anlattı:
                          "Başkan Albayrak bir yönetim toplantısında Dr. Köksal Güney' e “senin sağlık kurulu başkanlığını Haşim bey mi engelliyor?” şeklinde bir soru sordu. Köksal bey de başkana “ Allahtan doktorluktan anlamıyorlar.

Eğer ondan da anlasalardı, bu işi de bize yaptırmazlardı” diye çok ilginç bir cevap verdi. Bir Yönetim Kurulu toplantısında Güven Küçükosman' ında alt yapıda görev almasını istedik. Başkanda kabul etti. Toplantı bittikten sonra Haşim bey bu kararı değiştirdi. Biz başkana bu durumu ilettiğimizde, Başkan bize, Haşim bey herhalde kendi ekibiyle çalışmak istiyor dedi. Ben de başkana biz Fenerhahçe idarecisi miyiz” dedim.

Ne ilginçtir ki; Trabzonspor Yönetim Kurulu içerisinde futbolla en çok alakalı kişi olmama rağmen, beni bir türlü transfer komitesini içine almadılar diyen Kanca, sözlerini şöyle tamamladı:
                          "Nuri bey bizi ayak bağı olarak görüyordu, bugün ki deyimiyle ,şimdi rahat rahat çalışsınlar. Benim Trabzonspor yönetimine tavsiyem transferi Ziya hocanın istekleri doğrultusunda yapmalarıdır. Eğer transferleri başkan Albayrak yaparsa durum geçmişten farklı olmayacaktır"

Atakan KADIOĞLU / Göktuğ MERAL

Yorum

• Trabzonspor'da gündem Inter Toto. Inter Toto'dan UEFA'ya katılmayı hedefleyen Trabzonspor'da Inter-Toto'nun erken tarihlerde başlayacak olması teknik direktör Ziya Doğan ve yönetimi kara kara düşündürüyor.

LİG TV muhabiri Can Karyağdı'nın haberine göre Inter Toto'nun 7-8 Temmuz tarihlerinde başlayacak olması nedeniyle Trabzonspor gençlere yönelecek. Trabzonspor'un Türkiye'de başka takımlarda forma giyen kiralık genç futbolcular toplanacak ve Trabzonspor Inter Toto'da gençlerle mücadele edecek. Trabzonspor eğer UEFA Kupası'na katılabilseydi hazırlıklara 15 Temmuz'da başlayacaktı.

Öte yandan teknik direktör Ziya Doğan dün Nuri Albayrak ve Haşim Sayitoğlu ile bir araya gelerek Inter Toto ve yapılacak olan transferler hakkında görüş bildirdiler.
                            (Ligtv.com.tr)
                            En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 22.05.2007, 22:13.

Yorum

• Trabzonspor'da yönetim iş başında

Trabzonspor Yönetim Kurulu, yaptığı toplantıda transfer komitesini oluşturdu. Nuri Albayrak başkanlığında yapılan toplantıda önce istifa eden 6 yönetim kurulu üyesinin yerine yedeklerden Abdullah Başer, Güven Küçükosman, Muhammet Mısır, Halit Muzaffer Ermiş, Metin Özke ve Muhammet Küçükali, yönetim kuruluna alındı. Muhammet Mısır, Sağlık Kurulu başkanlığına getirilirken İbrahim Baturoğlu ve Aydın Pişiren, başkan yardımcısı oldu. Ardından oluşturulan 6 kişilik transfer komitesi, şu isimlerden oluştu:"Başkan Nuri Albayrak, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu, Genel Sayman Emin Kahraman, yönetici Abdullah Başer, Profesyonel Şube Menajeri Necmi Perekli"
                              Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• Trabzon'dan Bursa'ya sert yanıt

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Evsel Yılmaz'ın yaptığı açıklamalara tepki gösterdi. Zeyyat Kafkas, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Evsel Yılmaz'ın geçen hafta sonundaki karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmeleri hayretle karşıladıklarını ifade etti. Yılmaz'ın bordo-mavili taraftarların maç sırasında yaptıkları tezahüratlar ve astıkları pankartlarla Trabzon'un futboldan uzaklaşmış bir görüntü çizdiğini seslendirmesi ile ilgili olarak Kafkas, ''Ülkemizde futbolda gelinen nokta ortadayken, taraftarlarımızın tepkilerini medeni ve tarihi gerçeklere dayalı pankartlarla, üstelik net bir şekilde açıklamasının neresi anlaşılmaz?'' dedi.
                                Trabzon'un futbol tarihinin 1920'lere dayandığını ve tarihindeki büyük başarılarla bu kentin hiçbir zaman futboldan uzaklaşmadığını ve uzaklaşmayacağını vurgulayan Kafkas, şöyle devam etti:
                                ''Asıl dikkat edilmesi gereken, böylesi bir kültürün, ligin ilk devresinde Bursa stadında karşılaştığı tutumdur. Eğer sayın Yılmaz, biraz geriye dönüp o maçı hatırlayıp sağlıklı yorumlayabilirse pazar günü Trabzon'da hangi mesajın verildiğini daha iyi algılayabilir.''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X