Yönetim Kurulu kararları
Başkanımız Nuri Albayrak başkanlığında haftalık olağan toplantısını gerçekleştiren yönetim kurulumuz gündemdeki konuları görüşerek karara bağladı.
Buna göre istifa eden 6 yönetim kurulu üyesinin yerine yedek listeden Abdullah Başer, Güven Küçükosman, Muhammet Mısır, Halit Muzaffer Ermiş, Metin Özke ve Muhammet Küçükali asil üyeliğe terfi ettiler.
Bu isimlerden Muhammet Mısır Sağlık Kurulu başkanlığına getirilirken, İbrahim Baturoğlu ve Aydın Pişiren'in başkan yardımcılıkları da karara bağlandı.
Transfer komitesi oluşturuldu
Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Transfer Komitesi de oluşturuldu.
Buna göre komitede şu isimler yer aldı:
Başkan Nuri Albayrak
Asbaşkan Haşim Sayitoğlu
Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu
Genel Sayman Emin Kahraman
Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Başer
Profesyonel Şube Menejeri Necmi Perekli
Başkanımız Nuri Albayrak başkanlığında haftalık olağan toplantısını gerçekleştiren yönetim kurulumuz gündemdeki konuları görüşerek karara bağladı.
Buna göre istifa eden 6 yönetim kurulu üyesinin yerine yedek listeden Abdullah Başer, Güven Küçükosman, Muhammet Mısır, Halit Muzaffer Ermiş, Metin Özke ve Muhammet Küçükali asil üyeliğe terfi ettiler.
Bu isimlerden Muhammet Mısır Sağlık Kurulu başkanlığına getirilirken, İbrahim Baturoğlu ve Aydın Pişiren'in başkan yardımcılıkları da karara bağlandı.
Transfer komitesi oluşturuldu
Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Transfer Komitesi de oluşturuldu.
Buna göre komitede şu isimler yer aldı:
Başkan Nuri Albayrak
Asbaşkan Haşim Sayitoğlu
Başkan Yardımcısı İbrahim Baturoğlu
Genel Sayman Emin Kahraman
Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Başer
Profesyonel Şube Menejeri Necmi Perekli

Bursa`daki maçta `Trabzon kümeye` sloganı, ev sahibini çok kızdırmış olmalı...

böyle yapılmasını isterdim.
Alman Futbolu'nun gizli patronu, dünyanın 'İmparator' diye tanıdığı Franz Beckenbauer ile Münih'te buluştuk.
Geçen hafta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Ceyhun Eriş, sezonu kapattı.
Intertoto sevinci

Yorum