bu topıc adamı gerıyo yaaa
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kendisi bile bilmiyo ne yaptını biz nerden anlayalımİlk olarak kaanTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan ne yapmaya çalışıyor.Anlayan birisi bana anlatabilir mi lütfen .?
))))))))))))))))
Yorum
-
Naim
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKANCA'DAN OLUMSUZ YANIT
Asbaşkanlık teklifini kabul etmedi...

Cumartesi günü yapılan olağanüstü yönetim Kurulu toplantısında yöneticilerin görevlerini ellerinden alan Başkan Albayrak, Asbaşkanlık teklifi yaptığı yönetici Faruk Kancadan olumsuz yanıt aldı. Kanca, yoğun işleri nedeniyle, Asbaşkanlık görevinin sorumluluklarını yerine getirmekte sıkıntı yaşayabileceğini belirtirken, "Zamanımın büyük bölümünü yurt dışında geçireceğim için görevi kabul etmedim" dedi. Albayrak, Asbaşkanlık için Aydın Pişirenden de olumsuz yanıt aldı.
Karadeniz
HAH!
Tam oldu
yine Yedik Kafayı
Başlıyor mu Kanca efendinin Brezilya dizileri gibi seyahatleri
Sayın Kanca Boşver BreziliBu sezon Gürcüstan ve Hazar çevresine takıl
Kazara biri takılır Kancana da topcu falan çıkar
Hay Allahım aklımıza mukayyet ol ya
Yorum
-
@Naim,
Abi ben bu Faruk Kanca'ya çok fazla kızan birisi değilim.Duyduğum kadarıyla futboldan,futbolcudan çok iyi anlıyormuş.Brezilya'dan baya iyi bir liste hazırlamış fakat o zamanki yönetimin beceriksizliği nedeniyle o oyuncular alınamamış,Jun alınmış
Adam eşinden,dostundan,işinden o kadar uzak kaldı.Bir de bu yönden düşünmek lazım?
Bence asıl suçlu O değildi...
Yorum
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKANCA'DAN OLUMSUZ YANIT
Asbaşkanlık teklifini kabul etmedi...

Cumartesi günü yapılan olağanüstü yönetim Kurulu toplantısında yöneticilerin görevlerini ellerinden alan Başkan Albayrak, Asbaşkanlık teklifi yaptığı yönetici Faruk Kancadan olumsuz yanıt aldı. Kanca, yoğun işleri nedeniyle, Asbaşkanlık görevinin sorumluluklarını yerine getirmekte sıkıntı yaşayabileceğini belirtirken, "Zamanımın büyük bölümünü yurt dışında geçireceğim için görevi kabul etmedim" dedi. Albayrak, Asbaşkanlık için Aydın Pişirenden de olumsuz yanıt aldı.
Karadeniz
Yahu arkadaş, kafayı yememek elde değil.Adamın zamanı olmadığından ve hep yurt dışında olduğundan dolayı asbaşkanlık görevini kabül etmediğini söylüyor!!!
Yahu madem zamanınızın büyük bir kısmı yurt dışında geçecek o zaman neden hala daha yönetim kurulu üyesi sıfatından istifa etmiyorsunuz?Biri bana bunu açıklasın.Madem kulübe bir faydan yok, asbaşkan olmasanda faydan yoook,yönetici kalsanda faydan yoookk...O zaman bırakında faydalı olacaklar gelsin daaa.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
"KIYAMET KOPACAK!"
Trabzonspor’da son haftaların en çok tartışılan ve Disiplin Kurulu’na da gönderilmesi istenilen yöneticisi İbrahim Haciosmanoğlu, Başkan Nuri Albayrak, eski bazı başkan ve yöneticilerle adeta bayrak açarken, asıl şok yaratacak açıklamaları bugün yapması bekleniyor. Daha önce yakın çevresine, “Fenerbahçe maçından sonra öyle açıklamalar yapacağım ki, bakalım o koltuklarda kim oturabilecek” diyen Haciosmanoğlu, Başkan Nuri Albayrak’ın Haşim Sayitoğlu’nu asbaşkan olarak devam ettirdiğini öğrenmesi üzerine küplere bindi. Dün akşam Trabzon’a gelen Haciosmanoğlu bugün saat 13.00’de Zorlu Grant Otel’de bir basın toplantısı düzenleyeceğini ama görevden istifa etmeyeceğini de belirtti.
Somut Olayları Açıklayacağım’
İbrahim Haciosmanoğlu’nun, Cemal Sağlam ve Yusuf Şimşek, Faruk Kanca, Aydın Pişiren, Köksal Güney, Serhat Akçay gibi isimlerle birlikte hareket ettiği de vurgulanıyor. Haciosmanoğlu, Fenerbahçe maçından dolayı önümüzdeki Pazartesi günü yapmayı düşündüğü ve yönetim içinde olan biten tüm olayları açıklamayı planladığı basın toplantısını da bugüne alırken, “Son yaşanan olaylar beni buna itti.
Futbolcularımız zaten Fenerbahçe maçının öneminin bilincindeler. Bu nedenle artık maçı beklemeyeceğim. Ama 1,5 yıl içinde kim ne yaptı, herkes öğrenecek. Bakalım o koltuklarda nasıl oturacaklar. Hafta boyunca yerel televizyonlarda da olayları tüm detaylarıyla açıklayacağım” dedi.
Başkan Karar Aşamasında
Öte yandan Başkan Nuri Albayrak’ın, Cumartesi günü yapılan toplantıda görevlerinden istifa ettirdiği yöneticilerle ilgili yeni düzenleme için karar aşamasında olduğu belirtildi. Albayrak’ın, kime hangi göreve vereceği konusunda ser verip sır vermediği, sadece çok güvendiği bazı isimlerle fikir alışverişinde bulunduğu dile getirildi.
Başkan Nuri Albayrak’ın mevcut yöneticilerle bile görüşmediği, sadece sakin bir kafayla kararını vermek için çabaladığı dile getirildi. Başkan Albayrak’ın yarın Trabzon’a geleceği, yönetimi toplayacağı ve yeni görevlendirmeler konusundaki fikrini açıklayacağı bildirildi. Gelişmelerin ardından mevcut yöneticilerin nasıl bir tavır sergileyecekleri ise merak ediliyor.
Alaattin KAZANCI
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
"KENDİLERİNİ SAVUNDULAR"
Sivasspor maçı sonrası yönetim kuruluna istifasını sunarak Yönetim Kurulu Üyesi sıfatı kazanan Başkan Yardımcıları İbrahim Hacıosmanoğlu, Cemal Sağlam ve Yusuf Şimşak, toplantıya katılmamak için özel bir nedenlerinin olmadığını söylediler. Hacıosmanoğlu, Trabzonspor'un kurumlarına karşı hiç bir saygısızlık yapmadığını belirterek, "Bu kurumu kendi çıkarlarına karşı kullananların her zaman karşılarında olacağım" dedi. Şimşak ve Sağlam ise, Trabzonspor'a hizmet için her şeyi yapmaya hazır olduklarını söylediler. İki yönetici, ‘düz yönetici’ olsa da bundan sonraki süreçte de görevde kalmaya niyetli olduklarını açık açık dile getirdiler.
Katılmaya Gerek Duymadım
Yönetim içindeki kilit isimlerden biri haline gelen ve başkan yardımcılığı sıfatını kaybeden İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu toplantısına isteyerek katılmadığını ifade ederek, "Yönetim kurulu toplantısına katılmaya gerek duymadım. O sırada Ziya Doğan ile yemek yiyordum.
Benim için her şeyden herkesten önce Trabzonspor'un başarısı gelir. Benim Trabzonspor'un başarısı için çalışan, çaba harcayan herkese saygım vardır. Trabzonspor'un değerlerine karşı hiç bir saygısızlığım olmaz. Ancak bu kulübe hizmet davası ile yola çıkıp, kendi çıkarlarını önde tutan insanlara karşı da eleştirilerim her zaman devam edecek" diye konuştu.
Susarak Yöneticilik Yapılmaz
“Susarak yöneticilik yapmanın Trabzonspor'a zarar verdiğini söyleyen Hacıosmanoğlu, kendisiyle ilgili tartışmalara yine sert çıktı. Haciosmanooğlu, "Benim bir disiplin suçu işleyip işlemediğime politbürodakiler karar veremez, buna Trabzonsporlular karar verir.
Ben Trabzonspor'un çıkarlarını korumak için akıllı ve mantıklı cümleler kullanıyorum. Susmak ve takımın hakkını korumadan yöneticilik yapmak Trabzonspor'a zarar verir. 95 - 96 sezonundaki insanlar da sustu ve alın terimiz olan şampiyonluk gitti. Bunların hep temsil eksikliğinden kaynaklanıyor. İki sezondur da Trabzonspor bir temsil eksikliği yaşıyor" dedi.
Fener’i Değil, Trabzon’u Savunsun
Trabzon halkının Fenerbahçe'nin haklarını değil Trabzonspor'un haklarını savunan bir başkan istediğini söyleyen Hacıosmanoğlu, yine tartışma yaracak açıklamalarda bulunurken, Nuri Albayrak’ı Fenerbahçe’nin haklarını savunduğunu ima etti.
Haciosmanoğlu şunları söyledi: "Benim yaptığım açıklamalarda başkanı rencide edecek bir şey yoktu. Ancak Başkan çıkıp Fenerbahçe'nin haklarını savunmayı tercih etti. Ben Sivasspor maçı öncesi başkanla bir görüşme yaptım. Ona 'Çıkıp gazetecilerin huzurunda seni yüceltmek için istersen, abimsin, büyüğümsün, affedersin gibi açıklamalar yaparım' dedim ve yaptım da. Ama bunu bazı insanlar değişik algılayabiliyor. Benim başkandan hiç bir beklentim yok, olmaz da zaten.”
Trabzonspor’u Düşünenlere Mesaj
“Başkan ise yaptığı açıklamada 'Ben bir büyük olarak Hacıosmanoğlu'nu affederim ama Trabzonspor'un kurumları affeder mi bilmiyorum' diyor. Ben affedilmesi gereken bir suç işlemedim. Bütün birikimlerimi, işimi, geleceğimi bir yana bırakıp Trabzonspor'un çıkarlarını korumak için elimden geleni yaptım.
Sadece Trabzonspor'un menfaatlerini düşünenlere saygıda kusur etmem. Ancak Trabzonspor'u şahsi çıkarları uğruna kullanan insanların da her zaman karşısında duracağım. Fenerbahçe'nin başkanı bile çıkıp Asbaşkanı'na sahip çıkmazken, Sayın Albayrak'ın çıkıp Koç'a neden sahip çıktığının takdiri kamuoyunundur."
Sağlam, “Özel Nedenim Yok”
Yönetim kurulundaki görevinden istifasını faksla kulübe bildiren ve böylece başkan yardımcılığı ünvanı kalmayan Cemal Sağlam ise toplantıya katılmamak için özel bir nedeninin olmadığını ifade etti.
Sağlam, her göreve hazır olduğunu belirterek, "Ankara'da bulunduğum için toplantıya katılmadım. Zaten toplantıdan nasıl bir karar çıkacağını biliyordum, bu yüzden katılmadım. Şu anda yönetim kurulu üyesi olarak görevimize devam ediyoruz. Aralık ayına kadar da devam etmeyi düşünüyorum. Ondan sonrası için birşey söylemek doğru olmaz. Önemli olan Trabzonspor'un şu anki konumu ve durumudur" dedi.
Şimşek, “Her Göreve Hazırım”
Yönetim kurulu toplantısına katılmayarak dikkatleri üzerine çeken isimler arasında olan eski başkan yardımcısı Yusuf Şimşak, verilecek her görevi yapmaya hazır olduğunu belirterek, "Önemli olan Trabzonspor'dur.
Benim görev alıp almamam önemli değil. Biz görevlerimizi Başkan'a iade ettik Bundan sonraki takdir onun bundan sonra eğer yönetim kurulu üyesi olarak devam etmemiz gerekiyorsa öyle devam ederiz. Ben Trabzonspor'a hizmet etmek için hangi şartlarda olursa olsun elimden geleni yapmaya hazırım. Trabzon'a gelmememin ardında özel şartlar aramaya gerek yok. Hepimiz daha iyi bir Trabzonspor için çalışıyoruz" diye konuştu.
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
"DANIŞIKLI DÖVÜŞ MÜ?"
Trabzonspor’da Cumartesi günü yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından, Başkan Nuri Albayrak, ‘Tüm yöneticilerden mevcut görevleriyle ilgili istifalarını aldım. Sadece toplantıya katılmayan 3 yönetici henüz istifasını vermedi’ demişti. Daha sonra da toplantıya katılmayan İbrahim Haciosmanoğlu, Cemal Sağlam ve Yusuf Şimşek’in de görevlerinden istifa ettikleri belirtilmişti. Toplantıdan sonra görüşülen tüm yöneticiler de, “Haşim Sayitoğlu da istifasını verdi” açıklamasında bulunmuşlardı. Bazı yöneticiler, ‘Başkan, ondan istifasını istememesine rağmen o böyle bir yolu tercih etti’ derken, bir kısım yönetici ise, ‘Haşim Sayitoğlu’ndan da istifa istendi ve o da vermek zorunda kaldı’ yorumunu yapmışlardı.
Asbaşkan Yönetimde Seçiliyor
Sayitoğlu’nun şimdi, “Ben Asbaşkan olarak seçildim, istifamı vermedim” demesi kafaları karıştırdı. Tüzüğe göre sadece kulüp başkanının üyeler tarafından seçildiği bilinirken, Haşim Sayitoğlu’nun açıklaması anlamlı bulundu. Sayitoğlu’nun kafa karıştırmaya çalıştığı da iddia edildi.
Yönetici Sayitoğlu’nun bu açıklaması, “Başkan Nuri Albayrak ile Haşim Sayıtoğlu danışıklı dövüş yaptı. Toplantıda istifasını verir gibi yapıp, sonra da bu işleme sokulmadı. Diğer yöneticilerin ve özellikle Başkan Yardımcısı İbrahim Haciosmanoğlu’nun zorluk çıkarmaması için böyle bir yol denendi” yorumlarına neden oldu. Öte yandan iddia edildiği gibi Albayrak’ın, Sayitoğlu’nun istifasını iade ettiği ortaya çıktı.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"DANIŞIKLI DÖVÜŞ MÜ?"
Trabzonspor’da Cumartesi günü yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından, Başkan Nuri Albayrak, ‘Tüm yöneticilerden mevcut görevleriyle ilgili istifalarını aldım. Sadece toplantıya katılmayan 3 yönetici henüz istifasını vermedi’ demişti. Daha sonra da toplantıya katılmayan İbrahim Haciosmanoğlu, Cemal Sağlam ve Yusuf Şimşek’in de görevlerinden istifa ettikleri belirtilmişti. Toplantıdan sonra görüşülen tüm yöneticiler de, “Haşim Sayitoğlu da istifasını verdi” açıklamasında bulunmuşlardı. Bazı yöneticiler, ‘Başkan, ondan istifasını istememesine rağmen o böyle bir yolu tercih etti’ derken, bir kısım yönetici ise, ‘Haşim Sayitoğlu’ndan da istifa istendi ve o da vermek zorunda kaldı’ yorumunu yapmışlardı.
Asbaşkan Yönetimde Seçiliyor
Sayitoğlu’nun şimdi, “Ben Asbaşkan olarak seçildim, istifamı vermedim” demesi kafaları karıştırdı. Tüzüğe göre sadece kulüp başkanının üyeler tarafından seçildiği bilinirken, Haşim Sayitoğlu’nun açıklaması anlamlı bulundu. Sayitoğlu’nun kafa karıştırmaya çalıştığı da iddia edildi.
Yönetici Sayitoğlu’nun bu açıklaması, “Başkan Nuri Albayrak ile Haşim Sayıtoğlu danışıklı dövüş yaptı. Toplantıda istifasını verir gibi yapıp, sonra da bu işleme sokulmadı. Diğer yöneticilerin ve özellikle Başkan Yardımcısı İbrahim Haciosmanoğlu’nun zorluk çıkarmaması için böyle bir yol denendi” yorumlarına neden oldu. Öte yandan iddia edildiği gibi Albayrak’ın, Sayitoğlu’nun istifasını iade ettiği ortaya çıktı.
Vallahi bizim bu Yönetim hakkinda kesinlikle bir Dizi cevrilmesi lazim!
Kesinlikle Reyting Rekorlari kirar
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Katılıyorum.İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Naim,
Abi ben bu Faruk Kanca'ya çok fazla kızan birisi değilim.Duyduğum kadarıyla futboldan,futbolcudan çok iyi anlıyormuş.Brezilya'dan baya iyi bir liste hazırlamış fakat o zamanki yönetimin beceriksizliği nedeniyle o oyuncular alınamamış,Jun alınmış
Adam eşinden,dostundan,işinden o kadar uzak kaldı.Bir de bu yönden düşünmek lazım?
Bence asıl suçlu O değildi...
Kanca YK'daki belki de en çok futbolu bilen adam. Zamanında Ahmet Suat hoca tarafından ikna edilememiş ve üniversiteyi tercih etmiştir. Hayatının sonuna kadar Brezilya'da yaşayabilecek kadar parası, mevcut teknik kadro yerine takımın başına geçse şampiyonluğa oynatabilecek kadar da teknik bilgisi vardır. Depolitize olamadığı için insafsızce eleştirilmekte olduğunu düşünüyorum. Ayrıca herkesin dikkati Brezilya'dayken orda uzun süre kalması ve oyuncu alınamaması da komik, ancak ayıbı ona ait olmayan bir durumdur.
@antagonist,
Jun döneminde o yoktu diye hatırlıyorum.
Yorum
-
Hacıosmanoğlu Açıklıyor Canlı
Trabzonspor İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzon'da Zorlu Grand Otelde basın açıklamalarına başladı.
İbrahim Hacıosmanoğlu' Türk futbolunun içerisine girdikten sonra, Türk futbolunun açılım kazandığını, Türkiye'den Türk futbolu adına yaptığı radikal çıkışlardan dolayı taktir aldığını söyledi.
Kulüpler birliği toplantısında yaptıklarını Trabzonspor'da da yapacağını daha önceden açıkladığını söyleyen hacıosmanoğlu, "Gelişen olaylar bu açıklamayı daha erken yapmamı gerektirdi" dedi.
Trabzonspor üzerinden hiç bir beklentisi olmayan cesur bir adam olduğunu, Trabzonspor' gönülden bağlı olduğu için, bu sevda uğruna çıkışlar yapan bir adam olarak, Trabzonspor Değerlerine saygısızlık yapmakla suçlanmanın kendisine acı verdiğini, Trabzonspor'a bir çivi çakan, emek veren hiç bir değere saygısızlık yapmaya ne düşüncesinin ne de aile yapısının müsait olmadığını söyleyen Hacıosmanoğlu, her camiada olduğu gibi Trabzonsporda'da kulübün ismini maddi ve manevi çıkarları için kullanan insanlar oabileceğini söyledi.
Tv de kendisine Stad projesi ile söylediklerinde, hedef sayın bakanmı diye sorulduğunda verdiği cevabın yanlış yansıtıldığını, Sayın bakanın icra da önemli bir yerde bulunduğu için bu projenin sayın bakan zamanında yapılmasının Trabzonspor menfaatine olacağını ifade ettiğini belirterek, fırsatı kaçırmayalım sayın bakan bir daha bakan olacakmı açıklamamı farklı yönlere çektiler dedi.
Bu şekildeki Trabzonspor menfaatleri doğrultusunda yaptığı açıklamalardan dolayı disiplin kuruluna gideceksem, gideyim, ama bilinki ben bu tür ifadeleri her zaman kullanmaya da devam edeceğim. dedi.
Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ile son dönemlerde yaşanan ve kamuoyuna akseden olaylarla ilgili olarak, şunları söyledi.
Sakaryaspor maçından sonra kupa maçına giderken futbolcuların isteğini kıramadım, onlarla beraber kampa gittim, kupa maçını kaybeden o çocukların halini görünce çok acil işlerim ve toplantılarım olmasına rağmen, onları yenildikte bizi bıraktı gitti durumuna düşürmemek, bozuk olan psikolojilerinin düzelmesine yardımcı olmak için onlarla Antalya'ya kampa gitti. Dokuz gün sonra İstanbul'a döndüm.
15 gün önce Fenerbahçe As başkanının yaptığı ve her Trabzonlu'nun rahatsız olması gereken bir açıklama var. Bu açıklamaya cevap vermek lazım. Aynı as başkan arkadaşımız hemşerimiz Futbol Federasyonu Başkanı için kullandığı başka bir ifade var "Hırsızlar ve şerefsizler" eğer o adam hırsız ve şerefsiz ise bizim onunla olmamamız lazım eğer değilse çıkıp bunu açıklamamız lazım bende öyle yaptım çıktım açıkladım.
Bu açıklamalarımdan sonra sayın başkanımız, kulübün internet sitesinde konu hakkında net bilgileri almadan bir çıklama yaptı. Siz beni sahiplenmiyor çıkıyor Fenerbahçe asbaşkanını sahipleniyorsunuz, siz Fenerbahçe asbaşkanının federasyon ve başka kişiler için yaptığı açıklamalarla ilgili olarak fenerbahçe sitesinde, bu yapılan açıklamalar as başkanımızı bağlar, Fenerbahçe yi bağlamaz diye açıklama duydunuz mu: Aradaki çelişkiyi kamuoyunun görüşüne sunuyorum dedi.
Trabzonspor'un Başarısızlıklarındaki nedenler:
Bugüne kadar Trabzonspor'un menfaatlerini zedeleyen, kişisel hiç bir çatışmam hiç kimseyle olmamıştır. Trabzospor'un başarısı için dün ne yapmışsam, bugün ne yapmışsam yarında aynısını yapacağım dedi.
Göreve geldiklerinde takımın başında çok değerli bir hoca olduğunu söyleyen Hacıosmanoğlu, "plan program yapan bu hocayla devam kararı aldık" burada dediklerim hiç kimsenin şahsıyla ilgili değil bu camianın bekası içindir. Ben Şenol hoca gibi yapmayacam tüm bildiklerimi söyleyecem dedi.
Trabzonspor'a hizmet etmek için hiç bir çıkar beklemeden üçlü bir saç ayak kurarak yola çıktıklarını ve buna göre bir görev dağılımı yaptıklarını söyleyen Hacıosmanoğlu, genç bir oyuncunun transferi için hocanın ben döneyim sözleşme yapın dediğini, hoca döndüğünde o oyuncuyu idmana almadığını, sayın asbaşkanın bu konuda, rahatsızlığı vahit hoca ile başlayan olumsuzluğun sinyaliydi.
Halilhodziç'in geçen 3 ayın sonunda kendilerine Trabzon'da yanlız olduğunu, kimsenin kendisiyle ilgilenmediğini söylediğinde, Trabzon'a gelerek hoca ile görüştüğünü ve olumsuzlukları giderdiğini söyledi.
Hacıosmanoğlu, Ankara'da oynanan Ankaraspor maçı öncesi koridorda bulunduğu sırada Kaptan Fatih Tekke'nin yanına gelerek abi sana saygısızlık olmasın ama basın sözcümüz yanımıza gelerek, hoca kalacak sanmayın, hoca gidecek siz çıkın bu maçı alın dedi. Basın sözcüsüne sorduğumda bu açıklamayı futbolcuları motive etmek için söylediğini, hoca gitmezse futbolculara mahçup olacağını söyledi. dedi.
Açıklamalarına, Vahit Halilhodziç'in gittiği dönemden sonraki yeni hoca arayışları ile ilgili gelişmelerle devam eden Hacıosmanoğlu, kendisinin yurt dışında hoca arayışı yapıp söz kesmişken kendisine hiç bir bilgi verilmeden, başka bir hoca ile anlaşıldığını internetten öğrendiğini ve kendisinin değil Trabzonspor'un ters köşeye yatırıldığını söyledi.
Bu bilgi bana gece saat 23:00 da mesaj ile geldi. Asıl İlginç olan gazeteci Ergun Ata'nın ertesi sabah köşesinde Hacıosmanoğlu yeni hocayı telefon mesajıyla öğrendi yazısı oldu. Kim Ergun Ata'ya haberi Hacıosmanoğlu'na mesajla bildirdik haberini servis yaptı. Benim o zaman istifa etmem gerekirdi dedi.
Yaşanan süreçte hocanın ne kadar yanlış tercih olduğunu yaşanan süreçte herkesin gördüğünü ifade eden hacıosmanoğlu,
Kıbrısta'ki Apoel maçında Lazaroni'nin Hüsnü hocayı takımla yaptığı toplantılara almadığını, çalışmalara katmadığını öğrendiğini, bunun çok yanlış olduğunu söyledi.
Asbaşkan Sayitoğlu'nun Halilhodziç yanına 30 dakika geç geldi diye kendisini arayarak ben bu takımın as başkanıyım bu hoca ben çağırdığımda hemen yanıma nasıl gelmez şeklinde sitem yaptığını, ama onun aldığı lazaroninin kendisi Trabzon'a geldiğinde yüzüne bakıp uzattığı elini bile sıkmadığını, ama Trabzonspor menfaati için kendisinin kalkarak lazaroni ile şakalaştığını ve istanbul'a davet ettiğini söyledi.
Lazaroni'nin gidişinin kamuoyunda çıktığı gibi kendisi tarafından gönderilmediğini gidişinin bir yönetim kurulu kararı olduğunu söyledi.
Ziya Doğan'ın gelişi
Ziya hocanın gelişine o mevcut çekirdek kurul karar vermiştir.
Hoca ile bir samimiyet kurulmamış, hoca hep yanlız bırakılmıştır, böylesine şartlarda çalışan arkasından ne tehlike gelecğini düşünen bir hocanın bugünkü sonuçları büyük başarıdır.
Fatih Akyel'ile bir arkadaşımın şahit olduğu bir telefon konuşması var, otel müdürü arkadaşım, telefonda haşim abi bekle diyorsun bana ama sabrım kalmadı, karşı taraftan ne konuşma geliyorsa şunu diyor, ama haşim abi Bursa maçı iyi biterse ne olacak. Şimdi kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama Bursa maçını düşünün, mağlubiyeti düşünün.
Bursa maçından sonra kafile başkanı Akçay, hocanın Bursa maçından sonra bu kadro ile bu kadar olur dediğini kendilerine ilettiklerini, fakat hocayı aradıklarında bunları söylemediğini ve ertesigün basındaki haberlerinde hocayı doğruladığunu söyleyen Hacıosmanoğlu,
İdari menejer Caner Çuvalcıoğlu'nun Bursa'da yemekte kaptan Hüseyin hocayı sorduğunda ve istanbul'a gitti cevabını aldığında,neden sorusuna Çuvalcıoğlunun Samet Aybaba gelecek cevabının da anlamlı olduğunu ifade eden Hhacıosmanoplu, sonraki maçlarda da aynı sıkıntıların devam ettiğini tedbir almaya çalışmalarına rağmen tedbir alamadıklarını açıkladı.
Devre arasında ellerinden geldiğince hocanın transfer isteklerini gidermeye çalıştıklarını söyleyen Hacıosmanoğlu, Trabzon'da yapılan toplantıda Futbol şubesi sorumluluğunu isteyen Sayitoğlu'na bu görev verilmesini en çok destekleyenin kendisi olduğunu, içten bu davranışının yöneticileri bile hayrete düşürdüğünü söyledi.
Nejmi Perekli'nin menejer olarak takımın başına getirildiğini, Antalya maçından sonra Nejmi Perekli'nin kendilerine konumunu sorduğunda yetkileri anlatıldı fakat özellikle takım hakkındaki bilgileri çekirdek kadroya bildirmesi istendiği, fakat her ne hikmetse genel menejerin sahaya giremetip idari menejer'in girdiğini ifade etti.
Hiç kimsenin haberi olmadan idari işler menejeri'nin galibiyetlerden %25 prim aldığını, bundan başkanın, hocanın ve yönetim kurulunun haberi olmadığını, idari menejerin bugüne kadar aldığı primleri Trabzonspor'a iade etmesi gerektiğini açıklayan Hacıosmanoğlu, hafızasındaki karakabuklu defteri açıkladığını bu güne kadar kızılcık şerbeti içip sabrettiğini, 40 yaşına kadar yaşadığı hayatta 1 sene 3 ayda verdiği tavizin hiç birini Trabzonspor'a zarar gelmesin diye vermediğini söyleyen Hacıosmanoğlu 40 gündür uyuyamıyorum, psikolojim bozuk.
Trabzonspor'un başarılı olabilmesi için bir Aile olması hatta samimi bir aile olması gerektiğini söyleyen Hacıosmanoğlu bu şartlar altında başarıyı yakalamanın çok zor olduğunu söyledi.
Başkanın verilen görevlerin istifa olarak geri alınmasının yanlış olmadığını söyleyen Hacıosmanoğlu, sözlü olarak verilen görevler yazılı olarak geri alınmayacağını, toplantıların pek bir önem taşımadığı için katılmadığını, kendisininde istifası telefonla istendiğinde hemen yazarak faks ile kulübe gönderdiğini söyledi.
Ayrıntılar geliyor.
Alıntı: Haber61.net
Sürekli güncelleniyor...En son AtalaY_BuğrA tarafından düzenlendi; 08.05.2007, 15:43.Her Asker Kısa Dönem olamaz :)
Yorum
-
İlk olarak AtalaY_BuğrA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacıosmanoğlu Açıklıyor Canlı
Trabzonspor İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzon'da Zorlu Grand Otelde basın açıklamalarına başladı.
İbrahim Hacıosmanoğlu' Türk futbolunun içerisine girdikten sonra, Türk futbolunun açılım kazandığını, Türkiye'den Türk futbolu adına yaptığı radikal çıkışlardan dolayı taktir aldığını söyledi.
Kulüpler birliği toplantısında yaptıklarını Trabzonspor'da da yapacağını daha önceden açıkladığını söyleyen hacıosmanoğlu, "Gelişen olaylar bu açıklamayı daha erken yapmamı gerektirdi" dedi.
Trabzonspor üzerinden hiç bir beklentisi olmayan cesur bir adam olduğunu, Trabzonspor' gönülden bağlı olduğu için, bu sevda uğruna çıkışlar yapan bir adam olarak, Trabzonspor Değerlerine saygısızlık yapmakla suçlanmanın kendisine acı verdiğini, Trabzonspor'a bir çivi çakan, emek veren hiç bir değere saygısızlık yapmaya ne düşüncesinin ne de aile yapısının müsait olmadığını söyleyen Hacıosmanoğlu, her camiada olduğu gibi Trabzonsporda'da kulübün ismini maddi ve manevi çıkarları için kullanan insanlar oabileceğini söyledi.
Tv de kendisine Stad projesi ile söylediklerinde, hedef sayın bakanmı diye sorulduğunda verdiği cevabın yanlış yansıtıldığını, Sayın bakanın icra da önemli bir yerde bulunduğu için bu projenin sayın bakan zamanında yapılmasının Trabzonspor menfaatine olacağını ifade ettiğini belirterek, fırsatı kaçırmayalım sayın bakan bir daha bakan olacakmı açıklamamı farklı yönlere çektiler dedi.
Bu şekildeki Trabzonspor menfaatleri doğrultusunda yaptığı açıklamalardan dolayı disiplin kuruluna gideceksem, gideyim, ama bilinki ben bu tür ifadeleri her zaman kullanmaya da devam edeceğim. dedi.
Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak ile son dönemlerde yaşanan ve kamuoyuna akseden olaylarla ilgili olarak, şunları söyledi.
Sakaryaspor maçından sonra kupa maçına giderken futbolcuların isteğini kıramadım, onlarla beraber kampa gittim, kupa maçını kaybeden o çocukların halini görünce çok acil işlerim ve toplantılarım olmasına rağmen, onları yenildikte bizi bıraktı gitti durumuna düşürmemek, bozuk olan psikolojilerinin düzelmesine yardımcı olmak için onlarla Antalya'ya kampa gitti. Dokuz gün sonra İstanbul'a döndüm.
15 gün önce Fenerbahçe As başkanının yaptığı ve her Trabzonlu'nun rahatsız olması gereken bir açıklama var. Bu açıklamaya cevap vermek lazım. Aynı as başkan arkadaşımız hemşerimiz Futbol Federasyonu Başkanı için kullandığı başka bir ifade var "Hırsızlar ve şerefsizler" eğer o adam hırsız ve şerefsiz ise bizim onunla olmamamız lazım eğer değilse çıkıp bunu açıklamamız lazım bende öyle yaptım çıktım açıkladım.
Bu açıklamalarımdan sonra sayın başkanımız, kulübün internet sitesinde konu hakkında net bilgileri almadan bir çıklama yaptı. Siz beni sahiplenmiyor çıkıyor Fenerbahçe asbaşkanını sahipleniyorsunuz, siz Fenerbahçe asbaşkanının federasyon ve başka kişiler için yaptığı açıklamalarla ilgili olarak fenerbahçe sitesinde, bu yapılan açıklamalar as başkanımızı bağlar, Fenerbahçe yi bağlamaz diye açıklama duydunuz mu: Aradaki çelişkiyi kamuoyunun görüşüne sunuyorum dedi.
Trabzonspor'un Başarısızlıklarındaki nedenler:
Bugüne kadar Trabzonspor'un menfaatlerini zedeleyen, kişisel hiç bir çatışmam hiç kimseyle olmamıştır. Trabzospor'un başarısı için dün ne yapmışsam, bugün ne yapmışsam yarında aynısını yapacağım dedi.
Göreve geldiklerinde takımın başında çok değerli bir hoca olduğunu söyleyen Hacıosmanoğlu, "plan program yapan bu hocayla devam kararı aldık" burada dediklerim hiç kimsenin şahsıyla ilgili değil bu camianın bekası içindir. Ben Şenol hoca gibi yapmayacam tüm bildiklerimi söyleyecem dedi.
Trabzonspor'a hizmet etmek için hiç bir çıkar beklemeden üçlü bir saç ayak kurarak yola çıktıklarını ve buna göre bir görev dağılımı yaptıklarını söyleyen Hacıosmanoğlu, genç bir oyuncunun transferi için hocanın ben döneyim sözleşme yapın dediğini, hoca döndüğünde o oyuncuyu idmana almadığını, sayın asbaşkanın bu konuda, rahatsızlığı vahit hoca ile başlayan olumsuzluğun sinyaliydi.
Halilhodziç'in geçen 3 ayın sonunda kendilerine Trabzon'da yanlız olduğunu, kimsenin kendisiyle ilgilenmediğini söylediğinde, Trabzon'a gelerek hoca ile görüştüğünü ve olumsuzlukları giderdiğini söyledi.
Hacıosmanoğlu, Ankara'da oynanan Ankaraspor maçı öncesi koridorda bulunduğu sırada Kaptan Fatih Tekke'nin yanına gelerek abi sana saygısızlık olmasın ama basın sözcümüz yanımıza gelerek, hoca kalacak sanmayın, hoca gidecek siz çıkın bu maçı alın dedi. Basın sözcüsüne sorduğumda bu açıklamayı futbolcuları motive etmek için söylediğini, hoca gitmezse futbolculara mahçup olacağını söyledi. dedi.
Açıklamalarına, Vahit Halilhodziç'in gittiği dönemden sonraki yeni hoca arayışları ile ilgili gelişmelerle devam eden Hacıosmanoğlu, kendisinin yurt dışında hoca arayışı yapıp söz kesmişken kendisine hiç bir bilgi verilmeden, başka bir hoca ile anlaşıldığını internetten öğrendiğini ve kendisinin değil Trabzonspor'un ters köşeye yatırıldığını söyledi.
Bu bilgi bana gece saat 23:00 da mesaj ile geldi. Asıl İlginç olan gazeteci Ergun Ata'nın ertesi sabah köşesinde Hacıosmanoğlu yeni hocayı telefon mesajıyla öğrendi yazısı oldu. Kim Ergun Ata'ya haberi Hacıosmanoğlu'na mesajla bildirdik haberini servis yaptı. Benim o zaman istifa etmem gerekirdi dedi.
Yaşanan süreçte hocanın ne kadar yanlış tercih olduğunu yaşanan süreçte herkesin gördüğünü ifade eden hacıosmanoğlu,
Kıbrısta'ki Apoel maçında Lazaroni'nin Hüsnü hocayı takımla yaptığı toplantılara almadığını, çalışmalara katmadığını öğrendiğini, bunun çok yanlış olduğunu söyledi.
Asbaşkan Sayitoğlu'nun Halilhodziç yanına 30 dakika geç geldi diye kendisini arayarak ben bu takımın as başkanıyım bu hoca ben çağırdığımda hemen yanıma nasıl gelmez şeklinde sitem yaptığını, ama onun aldığı lazaroninin kendisi Trabzon'a geldiğinde yüzüne bakıp uzattığı elini bile sıkmadığını, ama Trabzonspor menfaati için kendisinin kalkarak lazaroni ile şakalaştığını ve istanbul'a davet ettiğini söyledi.
Lazaroni'nin gidişinin kamuoyunda çıktığı gibi kendisi tarafından gönderilmediğini gidişinin bir yönetim kurulu kararı olduğunu söyledi.
Ziya Doğan'ın gelişi
Ziya hocanın gelişine o mevcut çekirdek kurul karar vermiştir.
Hoca ile bir samimiyet kurulmamış, hoca hep yanlız bırakılmıştır, böylesine şartlarda çalışan arkasından ne tehlike gelecğini düşünen bir hocanın bugünkü sonuçları büyük başarıdır.
Fatih Akyel'ile bir arkadaşımın şahit olduğu bir telefon konuşması var, otel müdürü arkadaşım, telefonda haşim abi bekle diyorsun bana ama sabrım kalmadı, karşı taraftan ne konuşma geliyorsa şunu diyor, ama haşim abi Bursa maçı iyi biterse ne olacak. Şimdi kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum ama Bursa maçını düşünün, mağlubiyeti düşünün.
Bursa maçından sonra kafile başkanı Akçay, hocanın Bursa maçından sonra bu kadro ile bu kadar olur dediğini kendilerine ilettiklerini, fakat hocayı aradıklarında bunları söylemediğini ve ertesigün basındaki haberlerinde hocayı doğruladığunu söyleyen Hacıosmanoğlu,
Ayrıntılar geliyor.
Alıntı: Haber61.net
Sürekli güncelleniyor...
sinirlerinin bozulmasini istemeyen arkadaslar okumasin lütfen!!!!!
Yorum
-
"Şampiyonmu olacaz da transfer yapalım.."
Bu sözü bizim yöneticiler söylemiş sezonun ikinci yarısına başlarken. Tabiki kendi aralarında toplantı halindeyken. Daha neler neler yapılmış söylenmiş. Hacıosmanoğlu açıklıyor herşeyi. Eğer söyledikleri doğruysa çok kötü kandırılıyoruz, aldatılıyoruz, küçük düşürülüyoruz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum