bazı yaptıklarına kızmakla birlikte karizma konusundaki sözlerine katılmamak elde değil....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Drizzts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGÖREVİMDEN İSTİFA ETMEDİM
Trabzon - Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, asbaşkanlık görevinden istifa etmediğini söyledi. Sayitoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta cumartesi günü yönetim kurulunun yaptığı olağanüstü toplantıda istifa etmediğini belirterek, ''Asbaşkanlıktan istifa etmek gerekiyorsa ederim, ama neden edeyim? İstifa etmemi gerektiren neden ne'' dedi.
Sayitoğlu, seçime girerken kulüp başkanı Nuri Albayrak ile birlikte yola çıktığını ifade ederek, şöyle devam etti: ''Nuri Albayrak başkan, ben asbaşkan olarak yola çıktık. İnsanlara seçim öncesi asbaşkan olarak gittim. Çevremi, organizasyonu bu şekilde yaptım.
Ben seçime kulübün asbaşkan adayı olarak girmedim mi? Ben seçimin ardından görev almadım, seçimden önce aldım. İstifa etmem gerekiyorsa edeyim. Asbaşkanlıktan istifa her şeyi kurtaracaksa sorun değil, ben onu da ederim. Edip de yönetim kurulu üyesi olarak mı devam edeceğim? O zaman diyeceğim ki 'tamam, sıkıntıların nedeni benim. Ben bıraktım' öyle mi? Bırakırsam tamamen bırakırım.''
-''DOĞAN İLE SORUNUMUZ YOK''-
Sayitoğlu, teknik direktör Ziya Doğan ile herhangi bir sorunlarının bulunmadığını söyledi. Doğan'ın gelecek sezon ki programını yaptığını ifade eden Sayitoğlu, ''Yardımcı hocalar yurt dışına futbolcu izlemeye gitti. Devam etmeyecek olsa transfer programını nasıl takip edecek? Hocamızla bir sorumumuz yok'' diye konuştu.
-FENERBAHÇE MAÇI-
Sayitoğlu, Fenerbahçe ile hafta sonunda zorlu bir karşılaşma yapacaklarını belirterek, ''Ligdeki dördüncülüğü devam ettirmek için mecburen Fenerbahçe maçından galibiyetle çıkacağız, inşallah yeneceğiz'' diye konuştu.
yazıklar olsun be yapıştınız koltuğa gitmek bilmiyorsunuz. bukadar yüzsüz yöneticilet topluluğu olurmu ya olmaz ama var işte onlarda bize denk geldi tühhhhhhhhhhhhhhh yazıklar olsun sizlere suratınıza tükürmek geliyor içimden. dönün bakınbir arkanıza ne bizim tarihimizde ne de Türk futbol tarihinde bukadar başarısız olmuş hangi yönetim ve hangi hoca yönetimde kalmış. yalancı kolpacılar.
Yorum
-
borçsuz kulübü alıp hiçbir yatırım yapmadan borca sokanlar, hatta gelecek senenin yayın gelirini bile alıp yiyenler, seksen tane vaat verip hepimizi enayi yerine koyanlar, ligde iki maç üstüste alan bi kulübün artık 4.büyük biziz dediğinde ağzını açıp tek kelam etmeyenler, kendi kulübü yerine başka kulüp haklarını savunanlar, bu kulüp taraftarının tarihindeki en büyük tepkiyi verdiği hakemi aklayanlar başkan oluyor bu kulübede, hala onun yaptığı tesislerde yatıp kalkan ve onursal başkan ilan edilecek kadar bu takıma katkısı olan bir adam neden başkan olamıyor,bunu bi izah edermisin?
bu ne yaman çelişkidir, bu ne teslimiyetçiliktir....
İlk olarak Shumalele tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaw sevgili onursal baskanimiz MAY.. Sen bir daha bu takima baskan olamazsin, bosuna de-be-len-me ...... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!
Yorum
-
ASBAŞKAN BENİM
HAŞİM SAYİTOĞLU’NUN GÖREVİNİ ALBAYRAK’A İADE ETMEDİĞİ ORTAYA ÇIKTI
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, asbaşkanlık görevinden istifa etmediğini belirterek, "Sonuna kadar başkanımız Albayrak'ın yanındayım" dedi
NEDEN İSTİFA EDEYİM!
Haşim Sayitoğlu, yaptığı açıklamada, geçen hafta cumartesi günü yönetim kurulunun yaptığı olağanüstü toplantıda istifa etmediğini belirterek, ''Asbaşkanlıktan istifa etmek gerekiyorsa ederim, ama neden edeyim? İstifa etmemi gerektiren neden ne? Seçime girerken kulüp başkanı Nuri Albayrak ile birlikte yola çıktık. İnsanlara seçim öncesi asbaşkan olarak gittim. Görevimi bırakmam söz konusu olamaz” dedi.
TAMAMEN BIRAKIRIM
Haşim Sayıtoğlu istifa ederek yönetici olarak devam etmesinin söz konusu olmadığını da belirterek “Ben seçimin ardından görev almadım, seçimden önce aldım. İstifa etmem gerekiyorsa edeyim. Asbaşkanlıktan istifa her şeyi kurtaracaksa sorun değil, ben onu da ederim. Edip de yönetim kurulu üyesi olarak mı devam edeceğim? O zaman diyeceğim ki 'tamam, sıkıntıların nedeni benim. Ben bıraktım' öyle mi? Bırakırsam tamamen bırakırım.'' dedi.
DOĞAN İLE DEVAM
Sayitoğlu, teknik direktör Ziya Doğan ile herhangi bir sorunlarının bulunmadığını söyledi. Doğan'ın gelecek sezon ki programını yaptığını ifade eden Sayitoğlu, ''Yardımcı hocalar yurt dışına futbolcu izlemeye gitti. Devam etmeyecek olsa transfer programını nasıl takip edecek? Hocamızla bir sorumumuz yok. Amacımız hafta sonu F.Bahçe yi mağlup ederek UEFA iddiamızı devam ettirmektir'' diye konuştu.
Taka2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
onursal başkan ın dediğine bakın MARCELİNHO yıldız değilmiş FATİH TEKKE gibi bi yıldız satılmazmış atılırsa daha iyis alınırmış..
Sevgili Trabzonspor başkanıyken Trabzonsporumu şimdi fener tv de yorumculuk yapan bi adamın eline bırakan.. benimde inandığım guçlerini trabzonspor için yeterince kullanmayan star die oliviera yı makedonyadan löebe yi erzurumdan alan sevgili başkanım (İnanıorumki aziz yıldırım ve demirörenin 10 da 1 i kadar elini lıpırdatsa kimse elimize su dökemez..)
FATİH TEKKE yi erhan namlı gibi bi adam için ustune para verip gönderen siz deilmisiniz...
o kadar buyuk bi stardıda kimi aldnız yerinee...
Yorum
-
İZNİN OLURSA BAŞKANIM!
Trabzonspor'da Stepanov'un transferinde son sözü Albayrak'ın söyleyeceğini açıkladı...

"Teklifler var ama gitmem veya kalmam benim elimde değil. Transferim ile ilgili son kararı başkanım verecek" diyen Sırp oyuncu, sakatlığının uzamasının ilgili olarakta, "Zorlarlar ise böyle olur" dedi
KARADENİZ'E KONUŞTU
Trabzonspor'da gösterdiği performans ile Avrupa kulüplerinin listesine giren Stepanov, transferi ile ilgili Karadeniz'e konuşarak, "Sezon sonunda gidip gitmeyeceğime kulübüm karar verecek" dedi. Chelsea ve Milan ile adı geçen Sırp oyuncu, Başkan Nuri Albayrak ile görüştüğünü kendisi ile ilgili alınacak her karara saygılı olduğunu söylediğini belirterek, "Teklifler var ama transferim ile ilgili son sözü başkanım söyleyecek. 'Kal' derse teklifleri unutur ve takımımın başarısı için yine elimden geleni yaparım" dedi.
ÇOK ZORLADILAR BENİ
Stepanov, 3 yıl daha sözleşmesi bulunduğunu belirterek, "Tabi ki biliyorum, Trabzonspor beni satmayı düşünse de bu ancak iyi bir rakam olursa gerçekleşir. Bunu verebilecek var zaten beni isteyen. Ancak transferimle ilgili durumu bekleyip, göreceğiz" dedi. Sırp oyuncu, sakatlığının bu kadar uzamasının anlamadığını ifade ederek, "Bunun nedeni özellikle kupadaki K.Erciyes maçında oynatılmam için zorlanmam olduğunu düşünüyorum. Zorlayınca kısa sürede geçebilecek sakatlık nedeniyle sezonu kapattım" diyerek de tedavisinde ihmal olduğunu ima etti.
Karadeniz
Hadi hayırlısı arkadaşlar Albayrak para eden herşeyi satıyor.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Lavezzi atağı
Transfer rotasını Arjantin'e çeviren bordo-mavili takım San Lorenzo'da oynayan Lavezzi için temaslara başladı.
Trabzonspor transferde rotasını Arjantin'e çevirdi. Gelecek sezon şampiyon olabilecek bir kadroyu oluşturmak isteyen bordo- mavililer, takıma öncelikle iyi bir 10 numara bulmanın hesaplarını yapıyor. Trabzon, Arjantin'in bu sezon en iyi futbolcuları arasında gösterilen Ezequiel İvan Lavezzi'yi alarak büyük bir atak
yapmak istiyor. San Lorenzo'da 3. sezonunu tamamlayan Lavezzi, 22 yaşında ve gelecek vadettiği için Trabzonspor'un ilgisini çekiyor.
AVRUPA'DA ARAYIŞ
Bu sezon San Lorenzo'da 25 maçta 6 gol atan Lavezzi süratli futbolu, 1.73 boyu ile hava hakimiyetindeki başarısı (???) ve oyunu yönlendirici özelliğiyle dikkat çekiyor. Teknik direktör Ziya Doğan'ın yardımcısı Osman Denizci'nin bu oyuncuyu izlemek ve gerekli görüşmeleri yapmak için Arjantin'e gittiği öğrenildi. Trabzonspor ayrıca yardımcı hocalar Fatih Kavlak'ı Avusturya ve Turgut Kural'ı da Hırvatistan'a da göndererek, araştırmalarını sürdürüyor.
fotomacTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
KANCA'DAN OLUMSUZ YANIT
Asbaşkanlık teklifini kabul etmedi...

Cumartesi günü yapılan olağanüstü yönetim Kurulu toplantısında yöneticilerin görevlerini ellerinden alan Başkan Albayrak, Asbaşkanlık teklifi yaptığı yönetici Faruk Kancadan olumsuz yanıt aldı. Kanca, yoğun işleri nedeniyle, Asbaşkanlık görevinin sorumluluklarını yerine getirmekte sıkıntı yaşayabileceğini belirtirken, "Zamanımın büyük bölümünü yurt dışında geçireceğim için görevi kabul etmedim" dedi. Albayrak, Asbaşkanlık için Aydın Pişirenden de olumsuz yanıt aldı.
Karadeniz2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
ÇIKIŞ YOLU KONGRE!
Yönetim içi hesaplaşma Trabzonspor'da krizi tek çözüme getiriyorİŞLER ARAPSAÇI
Krizi kongre çözer! Trabzonspor'da Başkan Nuri Albayrak'ın yöneticilerin istifası alıp yeni görev dağılımı ile iç krizi çözme çabası da işi içinden çıkılmaz hale getirince, camiada ortak görüş kongre gidilmesi yönünde. Albayrak'ın 2.adam konusunda alacağı her kararda yönetimde yeni bölünmeler yaratacağı gerçeği, yönetim içerisinde de kongrenin krizi çözmenin tek seçeneği olarak öne çıkıyor.
ALBAYRAK ZORDA
Kongre düşüncesine sıcak bakmayan Albayrak, iç krizi çözmek için sonuna kadar uğraşacağı belirtilirken, ancak görev dağılımı sonrası yönetim içerisinde istifalar olması durumunda ise bu seçeneğe onay vereceği belirtildi. İbrahim Hacıosmanoğlu'nu silen Albayrak'ın çözülmenin az olması için Haşim Sayitoğlu'nun asbaşkanlıkta tutup, Trabzon kanadını elinde tutmayı amaçlıyor.
KARADENİZ2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Gelinen noktaya bakarsak Trabzonspor taraftarı aglasın mı gülsün mü ? aslında bu konuda da bir anket yapmak lazım ...gün geçmiyor 24 saat bitmeden yeni bir rezillik acizlik ortaya çıkıyor ..Allahtan medya bu aralar bizimle pek ilgilenmiyor yoksa hepten rezil olacaktık gerçi olacagımız kadar da olduk ya neyse ...
Şimdi bir yönetim düşünün, 2. başkanı kuvvetle muhtemel sert açıklamalar yapacak , şu an hali hazırda olan asbaşkan ben görevimin başındayım diyor gidersem bırakır giderim diyor başkan ise bu konuda herkes istifasını verdi yeni görev dagılımı yapacagım diyor hemen bunun ertesinde asbaşkan ben görevimin başındayım diyor ve son sahne BAŞKAN dan gene ses soluk yok ....bu olaylar çok yerde komedi diye degerlendirilip gülünür ama ne yazık ki bu olaylar TRABZONSPOR da oluyor ...artık daha yapışmayın koltuga anladık temmuzda seçim var ama alet ettiğiniz kurum TRABZONSPOR ..ezildiniz zaten bari altında kalmayın gidin kongreye gidin artık bu kadar rezalet yeter gün geçtikçe rezil oluyorsunuz ....
biz ne yapalım aglasak mı gülsek mi ? sanırım taraftar artık sinir hastası oldu ...
Yorum
-
Öyleyse,İlk olarak sismolog61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle‘Bu işler karizma ister’ ...
Teoman başkan, Trabzon şampiyon!
Yorum
-
adam yapışmış koltuğunua 1-2 gün daha fazla oturabilmek için elinden geleni yapıyor....İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇIKIŞ YOLU KONGRE!
Yönetim içi hesaplaşma Trabzonspor'da krizi tek çözüme getiriyorİŞLER ARAPSAÇI
Krizi kongre çözer! Trabzonspor'da Başkan Nuri Albayrak'ın yöneticilerin istifası alıp yeni görev dağılımı ile iç krizi çözme çabası da işi içinden çıkılmaz hale getirince, camiada ortak görüş kongre gidilmesi yönünde. Albayrak'ın 2.adam konusunda alacağı her kararda yönetimde yeni bölünmeler yaratacağı gerçeği, yönetim içerisinde de kongrenin krizi çözmenin tek seçeneği olarak öne çıkıyor.
ALBAYRAK ZORDA
Kongre düşüncesine sıcak bakmayan Albayrak, iç krizi çözmek için sonuna kadar uğraşacağı belirtilirken, ancak görev dağılımı sonrası yönetim içerisinde istifalar olması durumunda ise bu seçeneğe onay vereceği belirtildi. İbrahim Hacıosmanoğlu'nu silen Albayrak'ın çözülmenin az olması için Haşim Sayitoğlu'nun asbaşkanlıkta tutup, Trabzon kanadını elinde tutmayı amaçlıyor.
KARADENİZ
ona olan saygımızı gün geçtikçe kkaynetmeye devam ediyoruz...
aklıma gençliğe hitabedeki bir bölüm geldi.
" şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler"Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İstifan zarar verir
8 Mayıs 2007

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak’ın cumartesi günü yönetim kurulu üyelerinden istediği istifa dilekçesini, Asbaşkan Haşim Sayitoğlu’ndan almadığı ortaya çıktı.
Albayrak, Sayitoğlu’nun istifasını, "Sen benim asbaşkanımsın. İstifan kulübe zarar verir" diyerek kabul etmedi. Sayitoğlu’nun da başkanın istemi üzerine görevini sürdürdüğü bildirildi.
Yönetici Serhat Akçay ise yönetim kurulunda herkesin önüne gelen istifaya imza attığını açıklarken şöyle konuştu: "Kimse imza atmadım, diyemez. Sayitoğlu da imzayı attı. Ancak başkan istifasını kabul etmedi. Bu tamamen başkanın takdiri. Yönetimde de bize,’Arkadaşlar yönetim kurulundaki görevlerimizden istifa ediyoruz’ diyen de Sayitoğlu’ydu."
Hürriyet2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum