TAKIMDA BİRLİK
Kaptan Hüseyin ve takım arkadaşları, kulüp içinde esen sert rüzgârların kendilerini üzdüğünü belirtirken, düşmanlarına koz vermemek için takım içinde birlik olmaları gerektiğini vurguladılar. Sivasspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Kaptan Hüseyin, “Bütün takım arkadaşlarıma gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Bu kötü günlerde birlik ve beraberlik içerisinde olmamız lazım. Herkesin buna ihtiyacı var. Düşmanlarımıza koz vermememiz lazım. Trabzonspor takımı için herkesin elini taşın altına sokması gerekiyor. Benim saha içinde biraz agresifliğim olabilir. O da kazanma hırsından kaynaklanıyor. Eğer aşırıya kaçmışsam özür diliyorum” dedi.
RÜZGARLAR ÜZÜYOR
Sivasspor maçında başarılı performans sergileyen futbolcular arasında olan kaleci Tolga ise, “Her ne kadar hedefsiz gibi gözüksek de bir dördüncülük hedefimiz var. Kazandığımız için mutluyuz. Bu camianın içinde kötü rüzgârların esmesi bizi üzüyor. Ama biz profesyonel futbolcuyuz, sahada işimize bakmak zorundayız” dedi. Mustafa Keçeli de, hedeflerinin ligi dördüncü sırada bitirmek olduğunu ifade ederek, “Önümüzde 3 maç kaldı bunları kazanarak hedefimize ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

2. yarının lideri Trabzonspor!
Başkanın desteğini arkasına alan Ziya Doğan, transfer çalışmaları için kolları sıvadı.
Haftayı Sivas galibiyetiyle kapayan Trabzonspor, gözünü lidere dikti. Hazırlıklara bugün başlayacak olan Bordo-Mavililer, Avrupa hesapları da yapıyor.
Yorum