Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Az önce kaptan hüseyinle telefon görüsmesi yaptim, su anda kendisi antalyadaymis ve yarin antramanlara baslayacaklarmis dedi.
    sen kesin ziya doğansın. artık şüphem kalmadı
    Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O G B M A Y P
      1.F.Bahçe 31 18 9 4 58 27 63
      2.Beþiktaþ 31 17 7 7 41 25 58
      3.G.Saray 31 15 10 6 56 32 55
      4.Kayserispor 31 12 12 7 49 39 48
      5.Trabzonspor 31 14 6 11 48 39 48

3 maç var.

puan farkı 7

3 maç = 9 puan.Her an herşey olabilir.

hiç bişe olmaz
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Fener bizi yener, bursa'da yenebilir, sonra ankaraspor u yener 5. bitiririz.

Yorum

• 3 te 3 Sart...
          Saldırın Seferoğulları
          Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sen kesin ziya doğansın. artık şüphem kalmadı
            ziya doğan değildir çünkü ismi yattaraa mantaliteye uymazz
            TRABZONSPOR
            https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• gs bu akşam yense ii olacaktı.bjk nin kupayı alıp 3. bitirmesi durumnda biz 4. bitirirsek uefaya gidioruz.
              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ziya doğan değildir çünkü ismi yattaraa mantaliteye uymazz
                şşş kamuflaj

Yorum

• Bordo-Mavili fanatik balık ilgi odağı oldu
                  Artvin'in Arhavi ilçesine balıkçı ağına takılan Bordo Mavi renkli Mercan balığı, görenleri hayrete düşürdü.

Koyu Trabzonspor taraftarı olan Arhavili Balıkçı Uğur Ulutaş, sabahın erken saatlerinde denizden ağı çekince 1 kilogram ağırlığındaki Bordo benekli, Mavi balığı görünce şaşırdığını ve etkilendiğini söyledi.

Arhavili Balıkçı Ulutaş, "Tezgâhıma koyduğum fanatik Trabzonsporlu mercan balığı Arhavi'de günün konusu ve bir anda ilgi odağı olurken, birçok müşterim alıcı olmasına rağmen ben satmadım. Trabzonspor'un bu yıl kıl payı yarı finalde kaçırdığı kupa şampiyonluğunu ve uzun yıllar yakalayamadığı lig şampiyonluğunu elde edene kadar fanatik bordo mavili Mercan balığını dondurucu da saklayacağım. Şampiyon olduktan sonra da ben yiyeceğim." diye konuştu.

CİHAN
                  06 Mayıs 2007, Pazar
                  Özkan SÜMER

Yorum

• Cavcav’dan şok teklif

Tarih: 06.05.2007, 09:45:04 (1588 okuma)

İbrahim Hacıosmanoğlu nu arayan G.Birliği kulübü başkanı İlhan Cavcav başkanlık teklifinde bulundu

ARADI VE KUTLADI
                    G.Birliği kulübü başkanı İlhan Cavcav Trabzonspor başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu Ali Koç ile ilgili açıklamalarından dolayı arayarak kutladı. Cavcav, bu telefon görüşmesinde “Ali Koç ve F.Bahçe kulübü ile ilgili yaptığınız açıklamalardan dolayı sizleri kutluyorum. Bu açıklamanın metnine bende imzamı atmak istiyorum” dediği kaydedildi.

GEL BAŞKAN OL
                    İlhan Cavcav bu konuşmadan sonra İbrahim Hacıosmanoğlu na G.Birliği kulübü başkanlığını da teklif etti. Cavcav’ın “Kulübümüzün ekonomik sıkıntısı yok,kasamız tam takır,ben yoruldum,gel seni başkan yapalım, senin gibi cesaretli ve yürekli bir yöneticiye ihtiyacımız var” diyerek şok bir teklifte bulunduğu belirtildi.İlhan Cavcav TAKA ya yaptığı açıklamada bu konuşmaları doğruladı.

Yorum

• İlk olarak erol-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      GEL BAŞKAN OL
                      İlhan Cavcav bu konuşmadan sonra İbrahim Hacıosmanoğlu na G.Birliği kulübü başkanlığını da teklif etti. Cavcav’ın “Kulübümüzün ekonomik sıkıntısı yok,kasamız tam takır,ben yoruldum,gel seni başkan yapalım, senin gibi cesaretli ve yürekli bir yöneticiye ihtiyacımız var” diyerek şok bir teklifte bulunduğu belirtildi.İlhan Cavcav TAKA ya yaptığı açıklamada bu konuşmaları doğruladı.
                      vay beee

böyle devam ederse bizim hacı gs a bile başkan olur.tabi liseli değil alaylı olarak
                      Özkan SÜMER

Yorum

• bize olmasında kime olursa olsun
                        Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

Cavcav’dan şok teklif

İbrahim Hacıosmanoğlu nu arayan G.Birliği kulübü başkanı İlhan Cavcav başkanlık teklifinde bulundu

ARADI VE KUTLADI
                          G.Birliği kulübü başkanı İlhan Cavcav Trabzonspor başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu Ali Koç ile ilgili açıklamalarından dolayı arayarak kutladı. Cavcav, bu telefon görüşmesinde “Ali Koç ve F.Bahçe kulübü ile ilgili yaptığınız açıklamalardan dolayı sizleri kutluyorum. Bu açıklamanın metnine bende imzamı atmak istiyorum” dediği kaydedildi.

GEL BAŞKAN OL
                          Bu haberi ilk aciklayan kim ? onu merak ediyorum ..bizzat kendisi ise ....söyle bir baslik acilmali : YÖNETICILERIMIZI TANIYALIM ........ be adam bu teklifin sana yapilabiliyo olmasindan ar etmelisin sen, gercekten TRABZONSPORLU isen ........

simdi soru su; benzer bir teklif daha populer bir kulupten daha ust duzey bir yoneticimize yapilsa oda gururla aciklarmi ??? sorunun cevabi TRABZONSPORUN kimlerin elinde oldugunun cevabidir aslinda..........
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Cavcav’dan şok teklif

ARADI VE KUTLADI

GEL BAŞKAN OL
                            ben olsam olurum ..
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fener bizi yener, bursa'da yenebilir, sonra ankaraspor u yener 5. bitiririz.
                              yaw bursaya neden yeniliyomuşuz ya? eze eze yenicez bursayı.

Yorum

• bende anlamadım şerefimiz için bursayı yenecez kim oluo o dallamalar bize kümeye die baıranlara güününü gösterecez mantalite felan anlamam

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X