Mantalite'nin diğer takımlardaki uygulanma derecesine bakıyor olabilir bence.
ertuğrul ve hikmet karamanın notlarına bakıyordur,laf olsun torba dolsun başka bi amacı olamaz
Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
hakkaten yaw bu sonuc bizi etkilermi ? uefa şansımız açısından ? ahmet dursun atmıs sanırım
Aslında biraz fazlaca zorlama olacak ama Galatasarayın yenilmesi ile 3. olma sanşımız var.Son 3 Haftada perfomansımız da önemli olacak tabii.
Galatasaray son 3 macı
Sivas Deplasmanı
Fenerbahce
Bursa Deplasmanı
Bursanın durumu kritik Fenerbahce de Galatasarayı yenip şampiyonluk turunu ali sami yende atmak isteyecektir.Sivas da kolay bir deplasman degil.Eger Galatasaray bu Antalya macından 0 cekerse aramızdaki puan farkı 6 olacak ve galatasarayın önündeki maclara bakarak bu fark kapanabilir diyorum tabii bizim 3te 3 yapmamız şart.
Not:Galatasaraya karşı ikili averaj üstünlüğümüz var
gsnin maç sonucuna neden bu kadar üzülüyoruz boşverin bu sezonu hala umutlu olanlar mı var yoksa yine mi kandırmaca nerde protesto nerde dik duruş yapılanları unutmayalım ziyaya yönetime ateş püskürmeye devam..........
Dün Bjk-Fb,bugün de Gs-Antalya maçlarını izledim.Kimsenin şampiyonluğu hakeden bir futbol oynadığı yok...
Esasında;Lucescu'nun şampiyon yaptığı Bjk iyi top oynuyordu.O seneden bu yana adam gibi top oynayan yok.Luce çoğu insana göre çağdışı olan 3-5-2'yi oynatıyordu fakat zevk veriyordu,iyi top oynuyorlardı.
Türk futbolu bana göre inanılmaz bir düşüşte,inşallah en yakın zamanda toparlanırız...
Yorum