Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fanatik.com.tr

Kongreye doğru
    Yönetim içindeki gerilimin ardından başlayan olağanüstü kongre rüzgarının etkisi her geçen gün şiddetini artırıyor. Taraftar, “Hemen seçim” diyor ama sürecin başlaması için yönetimin karar vermesi gerekiyor. En erken tarih haziran başı.
    03.05.2007

Sular durulmuyor
    Trabzonspor’da yönetim kurulu içinde yaşanan ciddi fikir ayrılıkları, Bordo-Mavililer’i neredeyse yeni bir seçimin kapısına getirdi... Her ne kadar şu ana kadar somut bir aday ortaya çıkmış olmasa da camia, gelinen noktadan fazlasıyla rahatsız. Başkan Nuri Albayrak ile ters düşen İkinci Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, “Pes etmek, bırakıp gitmek gibi bir niyetim yok. Bundan sonra çarpıklıklarla mücadele etmek için her türlü göreve hazırım” açıklamaları, yeni oluşumun sinyalleri olarak algılandı.

Taraftardan mesaj
    Taraftar derneklerinin de üst üste seçim mesajı vermesi, sürecin hızlanabileceğini gözler önüne serdi. Taraftarlar Birliği, dün Trabzon’da bir toplantı yapıp, “Ya sıkıntıları giderin ya da kulübü daha fazla batağa sürüklemeden istifa edin” derken, İzmir Taraftarlar Derneği Başkanı Ufuk Pervanlar ve Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Hamde Gündoğan ise, “Son gelişmelerde 2. başkanımızın yanındayız” yorumunu yaptı. Tribünün sesi olarak bilinen bordomavi.net’teki ankette de, “Genel kurul kararı alınmalı” seçeneği fazlasıyla ağır basıyor.

Oy fazlası lazım
    Taraftarın ve camianın belli bir kesiminin seçim istemesi olağanüstü kongrenin yolunu açmaya yetmiyor. Kongreye gidilmesi için yönetim kurulundan karar çıkması şart. Tüzüğe göre oturuma katılan yöneticilerin yarısından bir fazlasının olağanüstü kongre için el kaldırması gerekiyor. Yani tam katılımlı bir oturumda -ki bu, başkan dahil 15 kişiyi kapsıyor- en az 8 asil üyenin oyu anlamına geliyor. Divan kurulu, her ne kadar, “toplantımıza başkan da katılmalı” telkininde bulunsa da, bunun, öneri dışında bir yaptırımı bulunmuyor.

Son tarih Aralık
    Yönetim, tüzükteki oy çokluğuyla olağanüstü kongreye ‘evet’ derse o zaman süreç resmen start alıyor. Gazeteye verilecek kongre ilanının ardından en az 15 gün sonra Trabzon sandık başına gidebiliyor. İlk oturumda çoğunluk sağlanmazsa, en az 7 gün sonra tekrar oy kullanımı yapılıyor. Bunlar şu an için sadece kulislerde konuşulan konuların ötesine geçmezken, Albayrak ve ekibi devam etme yönünde bir tercih kullanırsa, bu seçeneğe göre de Bordo-Mavililer’in 2007 Aralık ayına kadar görev süresi bulunuyor.
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Fanatik.com.tr

Son şans bol şans!
      Ziya Doğan’ın, '2-3 oyuncumuzla yolları ayırabiliriz' açıklaması takımdaki rekabeti artırdı.
      03.05.2007

Teknik direktör Ziya Doğan’ın, “2-3 oyuncumuzla yolları ayıracağız ama buna son maçtan sonra karar vereceğim” açıklamasını yapması takım içindeki rekabet ortamını iyice artırdı.

Heyecan uyandırdı
      Başkan Nuri Albayrak ile yaptığı görüşmenin ardından yeni sezonda izleyecekleri strateji hakkında bilgiler veren teknik direktör Ziya Doğan’ın, “İskeletimiz hazır sayılır. En fazla dört transfer, bu takımın oturmasına yeter. 2-3 oyuncuyla da yollarımızı ayırabiliriz. Buna da sezonun son maçından sonra karar vereceğim” ifadelerini kullanması, takım içindeki motivasyonu artırdı. Bordo-Mavili futbolcular kalan maçlarda gösterecekleri performansla Karadeniz ekibinde tutunmanın yollarını arayacak.

Alternatif isteği
      Bu paralelde teknik direktör Ziya Doğan’ın da yeteri kadar şans veremediği oyuncularını değerlendirmek için tüm fırsatları kullanacağı öğrenildi. Özellikle yerli futbolcular için karar almakta zorlanan tecrübeli hocanın başkanla yaptığı görüşmede, “Yabancı kontenjanı açısından oynatmadığımız oyuncuyu kadroda tutmak anlamsız olabilir ama yerlilerin önemli bir kısmıyla devam etmek istiyorum. Çünkü bu sezon da görüldüğü üzere alternatifi bol bir kadroya çok ihtiyacımız olabiliyor” dedi.
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Fanatik.com.tr

Kaptana stoper yolu gözüktü!!

Karadeniz ekibinde, Sivas maçı öncesinde her hafta bir klasik haline gelen savunma krizi yaşanıyor.
        03.05.2007

Geçtiğimiz hafta oynanan Antalyaspor müsabakasında bir süre forma giymesine rağmen ağrıları tekrar artan Stepanov’un Yiğidolar’a karşı sahaya çıkmasının mümkün görülmemesi ve Çağdaş’ın da sarı kart cezalısı olması, teknik heyeti yeni çözüm arayışlarının içine itti. Ziya Doğan’ın daha önceki krizli dönemlerde olduğu gibi kaptan Hüseyin’i tekrar savunmanın göbeğine çekip Erdinç ile birlikte görevlendirmesi bekleniyor. Ufukhan’ın da sezonu kapatması sağ kanatta Ferhat’ı kaçınılmaz kılarken, ön liberoda Ayman’ın partnerinin Hasan olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

‘Önce Trabzonspor gelir’
        Adı şimdiden bazı Süper Lig takımlarıyla anılan Bordo-Mavililer’in savunma oyuncusu Ufukhan Bayraktar, Trabzonspor’dan kendi isteğiyle ayrılmasının söz konusu olmayacağını söyledi. Sezonu kapatan genç futbolcu, “Transferi değil, dört gözle yeni sezonu bekliyorum. Önceliğim her zaman için Trabzonspor olacaktır” ifadesini kullandı

Yorum

• Fotomac.com.tr

Yeter artık
          Taraftarlar Birliği Başkanı Özgür Özal, "Sivasspor maçında yönetimi taraftar dernekleri olarak protesto edeceğiz" dedi.

Trabzonspor'da, Başkan Nuri Albayrak'a her geçen gün tepki büyüyor. Taraftarlar Birliği Başkanı Özgür Özal, Sivas maçında protestoya hazırlandıklarını söyledi. Özal, Albayrak'a seslenerek, "Trabzonspor eriyip gidiyor. Bu kötü gidişatın en büyük sorumlusu sizsiniz. Çünkü siz bu kulübün başkanı ve yönetim kurulunun en önde gelen ismisiniz" dedi.

Kötü yönetiyorsunuz
          Özal, Albayrak'ı Trabzonspor'u batağa sürüklemekle de suçladı. Özgür Özal sözlerini şöyle tamamladı: "Nuri Albayrak şahıs olarak çok iyi bir insan olabilir. Ancak biz kulubü iyi yönettiğine inanmıyoruz. Bizler sizden mesainizi tam anlamıyla kulübe vermenizi istiyoruz. Eğer görevinizi yapamıyorsanız da istifa edin. Kimse Trabzonspor'a zarar vermemeli"

Yorum

• İlk olarak tsmusampa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ersun hoca trabzonsporu büyük takımlardan konuşurken hiç es geçmedi bence artık trabzonspordadır kendisi ahada yazdım buraya.
            insallah kardes insallah
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yeter artık
              Taraftarlar Birliği Başkanı Özgür Özal, "Sivasspor maçında yönetimi taraftar dernekleri olarak protesto edeceğiz" dedi.

Trabzonspor'da, Başkan Nuri Albayrak'a her geçen gün tepki büyüyor. Taraftarlar Birliği Başkanı Özgür Özal, Sivas maçında protestoya hazırlandıklarını söyledi. Özal, Albayrak'a seslenerek, "Trabzonspor eriyip gidiyor. Bu kötü gidişatın en büyük sorumlusu sizsiniz. Çünkü siz bu kulübün başkanı ve yönetim kurulunun en önde gelen ismisiniz" dedi.

Kötü yönetiyorsunuz
              Özal, Albayrak'ı Trabzonspor'u batağa sürüklemekle de suçladı. Özgür Özal sözlerini şöyle tamamladı: "Nuri Albayrak şahıs olarak çok iyi bir insan olabilir. Ancak biz kulubü iyi yönettiğine inanmıyoruz. Bizler sizden mesainizi tam anlamıyla kulübe vermenizi istiyoruz. Eğer görevinizi yapamıyorsanız da istifa edin. Kimse Trabzonspor'a zarar vermemeli"
              Paraları mı kesildi yoksa İbrahim Hacıosmanoğlu mu emir verdi?

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Paraları mı kesildi yoksa İbrahim Hacıosmanoğlu mu emir verdi?

Ibonun isidir bence.

Bence Baskanlik icin Kulis yapmaya basladi.

Aman Allahim sen Koru bizi

Yorum

• 7.5 milyon avro!

Her sezon yerli pazarının en çok istenen futbolcularının başında gelen Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz’e teklif üstüne teklif geliyor. Geçtiğimiz sezonlarda F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş’ın renklerine bağlamak için çok uğraştığı başarılı oyuncuya Avrupa’dan da talipler çıktığı öne sürüldü.
                  TAKAS ÖNERİSİ
                  Galatasaray'ın Hasan Şaş, Ayhan ve bir futbolcu daha önerdiği Gökdeniz için Almanya’dan Hertha Berlin ve Schalke’nin yanı sıra İngiltere, İtalya ve Rusya’dan da birer kulübün devreye girdiği belirtildi. Sözleşmesi devam eden oyuncularını bırakmak istemeyen Trabzonspor yönetiminin “Biz seni kesinlikle ucuza satmayı düşünmüyoruz. Fatih Tekke’yi Zenit’e 7.5 milyon Avro’ya sattık. Senin de o kadar edeceğini düşünüyoruz. Bu parayı veren olursa satabiliriz” şeklinde görüş belirttiği öğrenildi.
                  ‘YÖNETİM İSTERSE’
                  Bu rakamın ardından üç büyükler maliyeti yüksek bularak geri adım atarken sezon sonunda yeniden görüşmelerin başlayacağı vurgulandı. Gökdeniz ise her futbolcu gibi Avrupa’ya gitmeyi istediğin belirterek “Sözleşmem devam ediyor. Önemli olan benim kararım değil, kulübün kararı. Eğer şartlar uygun olursa ve yönetim de izin verirse seve seve kabul ederim” diye konuştu.

03.05.2007
                  Kaynak : Vatan
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak tsmusampa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ersun hoca trabzonsporu büyük takımlardan konuşurken hiç es geçmedi bence artık trabzonspordadır kendisi ahada yazdım buraya.
                    Ersun gelsin, bu ozlem biter.. A-handa bende bunu yaziyorum buraya..
                    İnadına Trabzonspor !

Yorum

• MATTHEUS MU GELİYOR?

Cumartesi günü yapılacak olan Yönetim Kurulu toplantısında Ziya Doğan’ın durumun netlik kazanması beklenirken, yönetimin alternatif olarak Alman Teknik Adam Lothar Matheus’u takibe aldığı öğrenildi. Önümüzdeki sezon için teknik direktör konusunda büyük bir kararsızlık yaşayan Trabzonspor’da Ziya Doğan’ın durumu henüz netlik kazanmazken, Bordo-Mavili camiada bazı yöneticilerin ünlü Alman Teknik Adam Lothar Matheus ile temasa geçtiği öğrenildi. Ziya Doğan ile önümüzdeki sezon çalışmayı düşünmeyen yönetimin Trabzon kanadı, Alman teknik adamın Trabzonspor’un başına getirilmesi için çaba sarfettiği de sızan bilgiler arasında yer aldı.

BEKLEMEDELER

Bu nedenle önümüzdeki günlerde bir yöneticinin Almanya’ya giderek tecrübeli teknik adam ile ön görüşme yapacağı ve Bordo-Mavili takımın maç kasetlerini Matheus’a vereceği öğrenildi. Bordo-Mavili takımın başına getirilmesi planlanan Matheus’un da yakın çevresine Türkiye’ye gelebileceğini söylediği ortaya çıkarken, yönetimin adım atmak için Cumartesi günü yapılacak olan yönetim toplantısından Ziya Doğan ile ilgili çıkacak kararı beklediği belirlendi.

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        MATTHEUS MU GELİYOR?

Cumartesi günü yapılacak olan Yönetim Kurulu toplantısında Ziya Doğan’ın durumun netlik kazanması beklenirken, yönetimin alternatif olarak Alman Teknik Adam Lothar Matheus’u takibe aldığı öğrenildi. Önümüzdeki sezon için teknik direktör konusunda büyük bir kararsızlık yaşayan Trabzonspor’da Ziya Doğan’ın durumu henüz netlik kazanmazken, Bordo-Mavili camiada bazı yöneticilerin ünlü Alman Teknik Adam Lothar Matheus ile temasa geçtiği öğrenildi. Ziya Doğan ile önümüzdeki sezon çalışmayı düşünmeyen yönetimin Trabzon kanadı, Alman teknik adamın Trabzonspor’un başına getirilmesi için çaba sarfettiği de sızan bilgiler arasında yer aldı.

BEKLEMEDELER

Bu nedenle önümüzdeki günlerde bir yöneticinin Almanya’ya giderek tecrübeli teknik adam ile ön görüşme yapacağı ve Bordo-Mavili takımın maç kasetlerini Matheus’a vereceği öğrenildi. Bordo-Mavili takımın başına getirilmesi planlanan Matheus’un da yakın çevresine Türkiye’ye gelebileceğini söylediği ortaya çıkarken, yönetimin adım atmak için Cumartesi günü yapılacak olan yönetim toplantısından Ziya Doğan ile ilgili çıkacak kararı beklediği belirlendi.

Bence ucmaya basladilar.
                        Mattheus su an Trappatoni ile birlikde Salzburg takiminin basinda ve Takimi Sampiyon yaptilar.

Gelecegi olan birisi. Büyük Futbolcuydu ama bize gelirmi bilemem!
                        Gelirsede cok iyi Transferler ister ve bunu yapacak Yönetim olmadigi icin bu is olmaz!

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          MATTHEUS MU GELİYOR?

BEKLEMEDELER

kaynak neydi acaba.?
                          Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Ersun Yanal'ın sevdiğim tek yönü Fatih'i sevmesi.Onunla Fatih milli takımda banko ilk 11 deydi çünkü
                            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kaynak neydi acaba.?

Yorum

• Millet her sene bu zaanlarda şampiyonluk maçlarından bahsediyor. Sağolsun bizim yöneticiler ve teknik kadro bizi strese sokmamak için ligin ilk yarısı bitmeden bütün sinirlerimizden arındırıyorlar. Millet şampiyonluk maçı muhabbetinde biz ise o gelecek bu gelecek haberlerinin peşindeyiz. Bizi bu duruma sokanlar Allah'ından bulsunlar.
                                Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                                Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                                WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X