nuri istifalarını istiycek kadar delikanlı değildir. hayatımda gördüğüm en pısırık başkan. ama az kaldı yakında seçimde bakalım nasıl başkan olucak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Manisa pastirmalari yensin ki biz bir üst siraya cikalim. Rize de yensin diger pastirmayi. Rize'nin kümede kalmasini istedigim icin degil, pastirmalarin kümeye düsmesini istedigim icin Rize'nin yenmesini istiyorum.İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşallah yener...umarım Rize de gol bulurBizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
İbrahim Hacıosmanoğlu, “Kardeşler hata yapar, abiler affeder. Biraz agresif tepki verdim ama sonuçta biz abi kardeşiz” diyerek geri adım attı.
05.05.2007
Hacıosmanoğlu, Başkan Nuri Albayrak hakkında hafta içi yaptığı açıklamalarla ilgili olarak, “Abi kardeş gibiyiz. Sayın Başkanla sabah aynı kapıdan çıkıyoruz. Tatsız olaylar olduğu doğru. Biz de agresif tepki verdik. Ama sonuçta abi kardeşiz. Hata yapsak da bizim abimizdir, bağışlar” diye konuştu. Hacıosmanoğlu, yarınki toplantıyla ilgili de, “Olmayan çocuğa şimdiden ad koyamayız. Başkanımızın kongre kararı gibi bir düşüncesi yok” ifadesini kullandı.
Tribünlerin tepkisiyle ilgili konuşan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Hacıosmanoğlu, “Bunlar güzel şeyler değil. Elbette tepki olacak. Koca bir sezon kötü geçti. Tabi ki bunları ikaz olarak alıp gereğini yapmak lazım” dedi.
Yorum
-
DOĞAN: LİGİ EN İYİ YERDE BİTİRMEK İSTİYORUZ
Maçın hakemi Hüseyin Göçek’i çıkış tünelinde bekleyen ve “Takdir haklarınızı Trabzonspor’dan yana hiç kullanmadınız” diye tepki gösteren Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise, korşılaşma ile ilgili şunları söyledi:
“Çok sakatımızın olduğu bu haftalarda çok önemli şanssızlıklar yaşadık. Bunları mazeret olarak kabul etmedik. Çıktık, aslan gibi mücadele ettik. Zaman zaman 17, zaman zaman 16 kişiyle sahaya çıktık. Ama buna rağmen oyuncularımın ligin ikinci yarıda gösterdiği performans beni memnun etti. Sonuç olarak ligin ikinci yarıdaki en başarılı takımlarından biriyiz. Bugün itibarıyla en başarılı takımıyız. Yeterli mi? Değil. Tam istediğimiz oyunu oynayamıyoruz. Eksikliklerin rolü fazla. Elimizdeki mevcut oyuncularla en iyisini yapmak istiyoruz. Yaptığımıza da inanıyoruz. Bu konuyla ilgili konuşulacak çok şey var. Olumsuzluklara rağmen bu takım çok iyi puanlar aldı. Son 3 maçta da elimizden gelenin en iyisini yapıp ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz.”
BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLMALIYIZ
Sivasspor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Kaptan Hüseyin, “İyi mücadele oldu. Bütün takım arkadaşlarıma gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra kalan üç maçı kazanıp kötü geçen bir sezonu iyi bitirmek istiyoruz. Bu kötü günlerde birlik ve beraberlik içerisinde olmamız lazım. Herkesin buna ihtiyacı var. Biz bir bütünüz. Böyle bir günde düşmanlarımıza koz vermememiz lazım. Trabzonspor takımı için herkesin elini taşın altına sokması gerekiyor. Benim saha içinde biraz agresifliğim olabilir. O da kazanma hırsından kaynaklanıyor. Eğer aşırıya kaçmışsam herkesten özür diliyorum” dedi.
Yorum
-
CAMİANIN DURUMU BİZİ ÜZÜYOR
Sivasspor maçında başarılı performans sergileyen futbolcular arasında olan kaleci Tolga ise, “Bundan sonraki hedefimiz maçları kazanmaktı. Her ne kadar hedefsiz gibi gözüksek de bir dördüncülük hedefimiz var. Kazandığımız için mutluyuz. Bu camianın içinde kötü rüzgarların esmesi bizi bir Trabzonsporlu olarak üzüyor. Ama biz profesyonel futbolcuyuz, sahada işimize bakmak zorundayız” şeklinde konuştu. Ömer Rıza ise, çok önemli bir maçtan galip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek, “Önümüzde üç kritik maç kaldı, bunları da kazanıp ligi mutlu bitirmek istiyoruz” derken Mustafa Keçeli de, hedeflerinin ligi dördüncü sırada bitirmek olduğunu ifade ederek, “Zor bir maç oldu. Önümüzde 3 maç kaldı bunları kazanarak hedefimize ulaşmak istiyoruz. Ben de gol attığım için mutluyum” diye konuştu.
UEFA ŞANSINIMIZI ZORLAYACAĞIZ
Celaleddin de, taraftarların tepkilerinin normal karşılanması gerektiğini ifade ederek, “Önemli bir üç puan aldık. İnşallah UEFA yoluna devam etmeye çalışacağız, bu şansımızı sonuna kadar kovalayacağız. Önümüzde üç maç kaldı. İnşallah bu hedefimize ulaşacağız. Tribündeki insanlar bir şeyler bekliyor tabi, tepki vermeleri normal. Onlara kulak asmamak lazım. Biz işimize bakıyoruz” dedi. Umut Bulut, ikinci yarının en iyi takımlarından biri olduklarını ifade ederek, “Bunu da gösterdik. Sivasspor da iyi bir takım. Ama biz daha iyi bir takımız. İstediğimiz zaman neler yapabileceğimizi biliyoruz. Bunun için kazandığımız için mutluyuz” diye konuştu.
HÜSEYİN TAKTİR TOPLUYOR
Trabzonspor’da yaşanan sakatlıklar ve cezalı futbolcular nedeniyle zaman zaman stoperde görev yapan Hüseyin, bu mevkide sergilediği performansla taraflı tarafsız herkesin taktirini topluyor. Sivasspor maçında da Stepanov’un sakat, Çağdaş’ın da cezalı olması nedeniyle stoperde görev yapan Hüseyin, sahanın en iyileri arasında yer aldı. Mükemmel bir performans sergileyen kaptan, rakip hücum oyuncularına nefes aldırmadı. Hüseyin, görev verilen her mevkide başarılı olmak için elinden geleni yaptığını belirterek, “Stoper, orta saha fark etmez önemli olan Trabzonspor’un başarısı” dedi.
DOĞAN’DAN İZİN JESTİ
Sivasspor maçını 2-0 kazanarak, hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe maçı öncesi moral bulan Trabzonspor’da teknik direktör Ziya Doğan futbolculara pazartesi gününe kadar izin verdi. Fenerbahçe maçı öncesi futbolculardan kafalarını toparlamalarını isteyen Doğan, “Bu maç bizim için çok önemli. Alıp en azından taraftarlarımızın tebessüm etmesini istiyoruz” dedi. Öte yandan sakatlığı süren Milan Stepanov’un Fenerbahçe maçına yetiştirilmesi için doktorlar seferber oldu.
Yorum
-
-
Berabere renkdas.İlk olarak a duran bacan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemanisada durumlar kaçkaç arkadaşlarBizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
Şuanda trt2 de spor haberlerini dinliyorum.N.Albayrak yeni bir ekiple yola devam edecekmiş...
buda neyin nesi???
Yorum
-
konya 1 gençler 1
ankaragücü 1 Sakarya 0 Martinez elinden kaçırmış
erciyes yine penaltı kazandıEn son Soner Kurt tarafından düzenlendi; 05.05.2007, 18:36.
Yorum
-
arkadaşlar bu yeni ekibin içinde stichus abemizde olabilir dikkattİlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuanda trt2 de spor haberlerini dinliyorum.N.Albayrak yeni bir ekiple yola devam edecekmiş...
buda neyin nesi???
adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum