GOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL müthiş bi gol helal olsun 3 olacak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
WERTHeR
Vallahi çelişkilerle dolusun kusura bakma.İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene yapalım yani denizliden mustafa keçeliyimi alalım sizde amma abarttınız yani bu olayı Adnan tabi bir dünya yıldızı değil ama izleyen bilen birisi olarak başarılı olacağını biliyorum vestel manisa diyorsun gençlerbirliği diyorsun var mı sende Selçuk inan gibi topçu veya niye saldırıyoruz gençlere hala o zaman
herşeyi eleştiriyoruz marcelinho alınınca eleştirilir adnan alınırsa aynı umut alınınca aynı maalesef herke smemnun edilemez
1- Selçuk inan ile adnan arasında kaç yaş var
2-Marcelinho transferine kim karşı çıktı
3-Umut bulut bu ülkenin değerli genç bir forveti olarak geldi kim karşı çıktı
4-Gençlere saldırmamız konusuna gelince risp ve ayman transferlerini doğru bulmayan birisine bunları söylüyorsun
5-Ben samsunda yaşıyorum adnanın ahım şahım olmadığını gerek samsunsporlulardan gerekse yerel gazetelerden duyuyor ve okuyorum...
Yorum
-
TELEGOL ÖZEL TÜRKİYE’Yİ SARSACAK!
ERSUN YANAL VE SERHAT ULUEREN KOZLARINI TELEGOL’DE PAYLAŞACAK!
Genç yaşta Ankaragücü, Gençlerbirliği derken A Milli Takımın teknik direktörlüğüne getirilen ancak futbolcu Cafer Aydın’ın Telegol’ deki müthiş teşvik primi iddialarıyla sarsılan ve görevinden ayrılmak zorunda kalan Ersun Yanal hakkındaki tüm iddialara Telegol Özel’de yanıt verecek?
Vestel Manisa’dan neden ayrılmak zorunda kaldı?
Vestel Manisa’lı futbolcuların sezon başında bir takım ilaçlar kullanıp ligde fırtına gibi estiği daha sonra da takımda büyük bir çöküş yaşandığı doğru mu?
2000 - 2001 sezonunda Ankaragücü’nün başındayken teşvik primi alıp futbolculara evinde dağıttığı, Ankaragücü’lü yöneticilerin sesini gizlice kaydedip bunları koz olarak kullandığı iddiaları doğru mu?
Hakan Şükür’ü neden milli takıma almadı? Gerçekten sistem gereği mi almadı, yoksa kimsenin bilmediği başka sebeplerden dolayı mı?
Fenerbahçe ve Galatasaray’dan teklif aldığı doğru mu?
Bundan sonra hangi takımlarda görev almayı düşünüyor?
Kısacası Serhat Ulueren soracak, Ersun Yanal cevap verecek?
Zamanında Telegol programına ve Serhat Ulueren’e sayısız dava açan Ersun yanal sonunda canlı yayın Telegol’e geliyor.
İşte bu tarihi program, bu önemli randevu 2 Mayıs Çarşamba akşamı saat 23:50’da Milan-Manchester United şampiyonlar ligi yarı final rövanşından sonra canlı yayınla Star’da…
Yorum
-
volkan abi, senin icin chelsea yi tutmak isterdim ama benim her tuttugum takim yeniliyoİlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleahada yedik golü... iyi gol yedik yanlız ...
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevolkan abi, senin icin chelsea yi tutmak isterdim ama benim her tuttugum takim yeniliyo
valla bu aralar benim her tuttugum takımda yeniliyor..
Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
kavga gurultu bizi ilgilendirecek birsey olacagini sanmiyorum.... bosuna reyting vermeyelim ...İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTELEGOL ÖZEL TÜRKİYE’Yİ SARSACAK!
ERSUN YANAL VE SERHAT ULUEREN KOZLARINI TELEGOL’DE PAYLAŞACAK!
Genç yaşta Ankaragücü, Gençlerbirliği derken A Milli Takımın teknik direktörlüğüne getirilen ancak futbolcu Cafer Aydın’ın Telegol’ deki müthiş teşvik primi iddialarıyla sarsılan ve görevinden ayrılmak zorunda kalan Ersun Yanal hakkındaki tüm iddialara Telegol Özel’de yanıt verecek?
Vestel Manisa’dan neden ayrılmak zorunda kaldı?
Vestel Manisa’lı futbolcuların sezon başında bir takım ilaçlar kullanıp ligde fırtına gibi estiği daha sonra da takımda büyük bir çöküş yaşandığı doğru mu?
2000 - 2001 sezonunda Ankaragücü’nün başındayken teşvik primi alıp futbolculara evinde dağıttığı, Ankaragücü’lü yöneticilerin sesini gizlice kaydedip bunları koz olarak kullandığı iddiaları doğru mu?
Hakan Şükür’ü neden milli takıma almadı? Gerçekten sistem gereği mi almadı, yoksa kimsenin bilmediği başka sebeplerden dolayı mı?
Fenerbahçe ve Galatasaray’dan teklif aldığı doğru mu?
Bundan sonra hangi takımlarda görev almayı düşünüyor?
Kısacası Serhat Ulueren soracak, Ersun Yanal cevap verecek?
Zamanında Telegol programına ve Serhat Ulueren’e sayısız dava açan Ersun yanal sonunda canlı yayın Telegol’e geliyor.
İşte bu tarihi program, bu önemli randevu 2 Mayıs Çarşamba akşamı saat 23:50’da Milan-Manchester United şampiyonlar ligi yarı final rövanşından sonra canlı yayınla Star’da…Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
Mourinho bise yapa eder de cikarda, oyunculari bilememİlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakikaten bu staddan çıkmak çok zor ama çıkacağız inşallah...chelsea
-----
Ya Turk liginde Trabzonspor olmasa hic bakmam , arada ki kalite farkina bakin ya bu nedur
..
En son Erkan tarafından düzenlendi; 01.05.2007, 22:20.Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
yıldız oyuncu adnan güngör alındı tamamdır bu iş seneye şampiyonluk garantiİlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi çelişkilerle dolusun kusura bakma.
1- Selçuk inan ile adnan arasında kaç yaş var
2-Marcelinho transferine kim karşı çıktı
3-Umut bulut bu ülkenin değerli genç bir forveti olarak geldi kim karşı çıktı
4-Gençlere saldırmamız konusuna gelince risp ve ayman transferlerini doğru bulmayan birisine bunları söylüyorsun
5-Ben samsunda yaşıyorum adnanın ahım şahım olmadığını gerek samsunsporlulardan gerekse yerel gazetelerden duyuyor ve okuyorum...
Ya geçin bu işleri oynadığı takım ne halde. oynadığı takıma ne katkı yapmış. Trabzonsporu kaldıracak seviyede mi. Vestel gençler peşindeymiş. Bu takımlar trabzonspor seviyesinde mi. Rekabet ettiklerimize bakın. İnsanda az akıl olur az mantık olur. Memleketi trabzon diye hiç transfer yapılır mı?
bu yukarıdaki senin yazın değilmi burada vestelin gençlerbirliğinin Trabzonspor seviyesinde olmadığını söylüyorsun bende diyorum ki kötü dediğin takımlarda Türkiyede herkesin kabullendiği oyuncular var Selçuk inan Mehmet Çakır Holosko Engin Baytar diyorum yani onların Adnanı istemesi Adnanın kötü olduğunu göstermez diyorum.
Marcelinho ve Umut konusunda sözleri senin şahsına söylemedim burada ve yakın çevremde birçok insan oldu alınmalarını eleştiren sadece muhalif olsun diye veya maçlarda gol kaçırınca falan sana özel değil senin bu konudaki düşüncelerinin olumlu olduğunun farkındayım.
Esas söylemek istediğim olay şu herkes aynı şeyi düşünemiyor aynı konuda birleşemiyor maalesef futbolcunun özelinde eleştirmek daha oynamadan yanlış diyorum zaten para verilmeden alındı Adnan.
Bu forumda jefferson ve Tolganın Martinezden iyi olduğunu bile iddaa eden arkadaşlar var sadece Trabzondaki Sakarya maçını seyretmelerine rağmen.
İyi Akşamlar özel olarak senle bir sorunum yok olamaz zaten.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum