Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Aslında yeri değil ama, madem lafı oldu, düşündüklerimi yazayım...

Bence bu tepki "kontrolü kaybetmekte olan adam" tepkisi. Haklı bile olsanız, ki bu iş mutlak doğrusu olmayan bir iş olsa da çoğunluk haksız olduğunu düşünüyorken, bu biçimde tepki vermek bir restleşmedir. Ne demek "o zaman sen bankacılık yap"? Ekmeğini beğenmediğim fırıncı bana "sen ne anlarsın ekmekten, git sınav kağıdı hazırla" mı diyecek şimdi? Adamın ürünü futbol değil mi? Evet. Bu ürününü bana satmıyor mu? Evet. Beğenmiyorum işte ekmeğini yahu. Başka fırınlar var, gayet güzel yapıyor diyorum... Bilet alıyorum, forma alıyorum, Digiturk'e dünyanın parasını ödüyorum. O halde ben herşeyden önce onun müşterisiyim. Ben onun takımını destekliyorum diye o maaş alıyor. Sen takım için paranı harca, zamanını harca, boğazını patlat, ama yorum yapma, çünkü kafan basmaz...!

Bravo...
    ilk önce erdal6167 kardeşim kafan basmaz diye bana veya birbaşkasına değil misal olarak kendi adına konuşuyor arkadaş orayı yanlış anladın sanırım, ikinci olarakta fırıncının sana git sınav kağıdı hazırla demesi içinilk olarak mesleğinin ne oldğunu sana sorması lazım, sonuçta fırıncı müneccim..... .....dı. oraları tıdlıyorum. bakın bunu hangi teknik adama sorsanız aynı tepkiyi alırsınız keza fırıncıya ekmeğini beğenmediğini söylediğinide mutlaka vereceği sert olabilecek bir tepkisi vardır, zamamnında fatih terimde şampiyonlar maçı sonrası spikerin buna yakın sorduğu bir soruya bu ne biçim soru diyerek röportaja son vermesi bu olayı desteklen tipteki bir davranış biçimidir. yaptığı doğru demiyorum-belkide doğrudur-ama normal bir davranıştır diyorum saygı vesevgiyle
    TrabZonguldaklı...

Yorum

• hocanı kafası okadar basıyorsa bu durumumuz ne böyle) bence ne yönetimin neden hocanın kafası basmıyor bir an önce istifa etmeleri gerek
      benim fikrimde bu
      '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• o zaman hata bende aaynı düşünce olamamıza rağmen ben yalnış anlamadan dolayı hata yapmışım,

ÖZÜR DİLERİM O ZAMAN.

Yorum

• İlk olarak boztepe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şu kısmı yanlış anlamışsın zannederim...

Sen takım için paranı harca, zamanını harca, boğazını patlat, ama yorum yapma, çünkü kafan basmaz...!

bunu kendine yönelik olarak söylüyor. aksini düşünenler için kendisi söylemiyor ki.
          bana bunu söylüyorsunuz demiş adam
          tamam rengdaşım ben açıklamıştım yinede saol
          TrabZonguldaklı...

Yorum

• futbol oynayanlar bilir bir maç içerisinde belki de 90 dakkanın yarısından çoğunda oyuncular teknik direktörün dediğinden farklı şeyler yaparlar farklı bölgelere giderler. o yüzden oynanan oyunun tek belirleyicisi teknik direktör değildir.teknik direktörün en büyük özelliği takıma maçlara hazırlamak ve rakibi analiz etmektir.
            ben de ferhatın ilk onbirde oynamasını istemiyorum ama teknik direktör değilim. oyun sadece sahaya çıkan ilk onbirden ibaret değildir. herhalde bu futbolcuları tv den izlediğimiz kadaryla teknik direktörden daha iyi tanıyacak değiliz ya. biz hep kendi izlemek istediğimiz oyuna göre herşeyi hayal ediyoruz. sonuçta teknik direktörün de ölçüsü başarıdır. ama yeni bir takım kurulacaksa başarı da hemen gelmez. gelse bile kalıcı olmaz. işte 2 sene üstüste şampiyonluğa oynayıp bu duruma düşüşümüze bakalım. takımda iskelet kurulmadığı içni bu hallerdeyiz 50 kişi takıma alınıp satıldığı içinde iskelet haliyle oluşmaz.
            En son bordoylamavi tarafından düzenlendi; 23.01.2007, 16:45.

Yorum

• Niye Ziya Doğan'ı benimseyen kadar Trabzonspor'u benimseyen yok?

Belki de var da sesleri çıkmıyor. Emrah Hoca'yı savunacak değilim. Zaten böyle bir şeye teşebbüs etmem ona saygısızlık olur. Akşam futbolcuları niye yerinde oynatmadığını soran kişiyi de savunacak değilim. Yalnız ortada garip bir şey var: Marcello Dos Santos! Ömrü boyu forvet arkası oynayan bir adam sol açık ya da sol bek olarak sahaya sürülüyorsa bunu soran birileri mutlaka olacaktır. Tıpkı Ziya Hoca yapıyorsa kesin bir hikmeti vardır diyenler olacağı gibi.

Meşhur fırıncı benzetmesine dönersek ben hamur teknesinin niye WC'nin önünde olduğunu soruyorum. Hamuru niye şöyle ya da böyle yoğurduğunu, filanca mayayı niye kullandığını değil.

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Niye Ziya Doğan'ı benimseyen kadar Trabzonspor'u benimseyen yok?

Belki de var da sesleri çıkmıyor. Emrah Hoca'yı savunacak değilim. Zaten böyle bir şeye teşebbüs etmem ona saygısızlık olur. Akşam futbolcuları niye yerinde oynatmadığını soran kişiyi de savunacak değilim. Yalnız ortada garip bir şey var: Marcello Dos Santos! Ömrü boyu forvet arkası oynayan bir adam sol açık ya da sol bek olarak sahaya sürülüyorsa bunu soran birileri mutlaka olacaktır. Tıpkı Ziya Hoca yapıyorsa kesin bir hikmeti vardır diyenler olacağı gibi.

Meşhur fırıncı benzetmesine dönersek ben hamur teknesinin niye WC'nin önünde olduğunu soruyorum. Hamuru niye şöyle ya da böyle yoğurduğunu, filanca mayayı niye kullandığını değil.
                bu iş bayağı sarpasaracak gibi,bende şöyle bir cevap vereyim, hamur teknesinin neden wc nin önünde olduğunu sorman için göz önünde olmayan ve hamurun işlendiği yere girmen lazım, oraya girip bu soruyu sorman içinde yetkin olması, zabıta vb. gibi, fırınlar bu kadar şeffaf değil sanırım, eğer yetkin olmadan oraya girip bu soruları sormaya kalkarsan adama nereye birader diye sorarlar, değilmi? ziya da bun uyapmıştır sanırım, tekra ediyorum yaptığı doğrudur demiyorum verdiği tepki normal bir davranış biçimidir, tekrar sevgi ve saygıyla
                TrabZonguldaklı...

Yorum

• Gökdeniz Zenit’e koşuyor

Fanatik Gazetesi

Sezon başında Fatih Tekke’yi renklerine bağlayan Rus ekibi, Milli futbolcu için de Bordo-Mavililer’e 5 milyon dolar önerdi.

Ruslar çok kararlı
                  Gökdeniz Karadeniz, Rusya’nın Zenit Saint Petersburg takımına çok yakın... Bordo-Mavili kulübe 5 milyon dolar bonservis ücreti öneren Rus ekibinin yöneticileri bir an önce bu transferi bitirmek için Antalya’da Trabzonsporlu idarecilerle masaya oturdu. Kıran kırana pazarlık tüm hızıyla devam ederken, Fatih Tekke’nin de forma giydiği Zenit, iki futbolcunun saha içi ve dışında iyi anlaşmaları nedeniyle transferde ısrarcı bir tutum sergiliyor.

Gökdeniz’in isteği
                  Milli futbolcuya yakın çevreler, “Gökdeniz bu transferden kulübün de kârlı çıkmasını çok istiyor. Konuşulan rakam tatminkâr. Transfer gerçekleşirse Trabzonspor’un kasasına en az 5 milyon dolar girecek. Gökdeniz taraftar tepkisinden çekiniyor ama rahat kafayla futbol oynamak da kendisine cazip geliyor'' ifadesini kullandı. Transfere son noktanın koyulması artık an meselesi. Diğer yandan Rusya’nın Rubin Kazan takımı da Gökhan için Kayseri’ye 3 milyon Euro önerdi.

Yorum

• Ben demiştim... Gökdeniz'i de satar bunlar demiştim

Yorum

• Bunuda yaparlarsa yuh derim yani

Yorum

• ilk yarı fatih i marce yi bahane edip satmışlardı.
                        bu sefer kimi bahane edecekler.
                        ceyhun u mu?
                        tesislerde cam çerçeve bırakmamak vacip olacak yakında.
                        ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

• OooOO Gökdeniz güle güle OooOO Gökdeniz güle güle.(İnşallah lütfen)
                          keyif adamı ..

Yorum

• bence satmasınlat hem verdikleri az hemde biz kiminle hücum edeceğiz o zaman? şu ziya doğan a bir tane daha ön libero transferi yapmak için kontenjan açmayın
                            Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              OooOO Gökdeniz güle güle OooOO Gökdeniz güle güle.(İnşallah lütfen)
                              Böle birsey Asla olmayacaktir.
                              Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• 5 milyon dolar değil de 5 milyon euro verirlerse durması kabahat. Bu hareketin çookkk daha önce yapılması gerekiyordu ya neyse. Açmayalım eski mevzuları...
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X