Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir günde bu ne dediğini bilmez yönetici bir bomba patlatmasa...

Yorum

• İŞTE YENİ KABİNE

TAKA, Trabzonspor’daki perde arkası 6 aylık yeni planlamayı açıklıyor.

Yeni sezon öncesi muhtemelen Haşim Sayitoğlu ve 3 arkadaşı ayrılacak. Başkan Albayrak yedeklerden yeni bir yönetim ve görev bölümü yaparak yoluna devam edecek

BÜYÜK KRİZ AŞILIYOR

Trabzonspor’da sezon başından beri devam eden yönetim içindeki iki başlılık Başkan Nuri Albayrak’ın önceki gün baş yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaşadığı demeç krizi tatlıya bağlanıyor. Koç ailesi yüzünden kapışan başkan Albayrak ve Hacıosmanoğlu’nun bir araya gelip durum değerlendirmesi yaparak krizi aştıkları konuşuluyor. Hacıosmanoğlu, “Sözlerim beni bağlar” diyerek zaten diyaloğun kanallarını açık tutmuştu.

YEDEKLER GÖREVE

Yeni sezon öncesi muhtemelen Asbaşkan Sayıtoğlu ve 3 yakın arkadaşı Zeyyat Kafkas, Kahraman Altuntaş ve A.Uğur Zihni’nin istifa edeceği ve yeni yapılanmada görev almayacağı öğrenildi. Bu tablo karşısında başkan Albayrak’ın yedeklerden Günan Üçüncüoğlu, Muhammet Mısır, Muzaffer Ermiş ve Abdullah Başer’i yönetim kurulu asil listesine dahil etmesi bekleniyor.

YENİ GÖREVLER VAR

Albayrak Aralık kongresine bu isimlerle gitmeyi hesap ederken yeni görevlendirmelerde olacak. Buna göre Haşim Sayıtoğlu’ndan boşalacak Asbaşkanlığa Faruk Kanca’nın getirilmesi bekleniyor. İbrahim Baturoğlu Genel saymanlığa, Serhat Akçay Altyapı, Günhan Üçüncüoğlu Basın ve Halkla İlişkiler, Muzaffer Ermiş Tesisler ve personel sorumluluğuna düşünülüyor.

Muhtemel yönetim

Nuri Albayrak, İbrahim Hacıosmanoğlu, Faruk Kanca, Yusuf Şimşek, Cemal Sağlam, Zekai Fırat Dülger, Günhan Üçüncüoğlu, Emin Kahraman, Köksal Güney, Aydın Pişiren, İbrahim Baturoğlu, Serhat Akçay, Abdullah Başer, Muzaffer Ermiş, Muhammet Mısır,
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Liverpool - chelsea baslamistur... insallah bizim taraftari da oyle goruruz bir gun..

--------
        mourinho piskopat TD hosuma gidiyor adamin hareketleri ya --- Bir CL macinda cezali oldugu macta gizlice girmis stada, camasir arabasinin icinde girmis soyunma odasina orda taktik/ moral falan vermis ...
        En son Erkan tarafından düzenlendi; 01.05.2007, 21:49.
        Saldırın Seferoğulları
        Bordo Mavi . Net

Yorum

• TAKA FARKI

Ziya Doğan, Adnan Güngör ile 3 ay önce anlaştıklarını açıklayarak bir hafta önce verdiğimiz haberi tescilledi.

10 adım öndeyiz

TAKA habercilikte öncülüğünü bir kez daha kanıtladı. Trabzonspor’u adım adım takip eden spor servisi yılın ilk transferini bir hafta önce okuyucularına duyurarak farkını gösterdi. Ziya Doğan, dün düzenlediği basın toplantısında Adnan Güngör ile 3 ay önce anlaştıklarını ve sözleşme imzalandığını açıkladı. Gerek futbolcu transferi gerekse de yönetimdeki gelişmeleri en ince ayrıntıları ile okuyucularına en doğru en objektif bir şekilde duyurmayı ilke edinen TAKA’yı takip etmeye devam edin.

Yorum

• Aman büyük iş yaptınız ...
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• ne oynuyo bu adnan??? ön libero mu??? 3 ay önceden başka hangi mevkiyle anlaşır ki bu mantallar..
              Hadi eyvallah..

Yorum

• Tesis günlüğü

Takımımız 4 Mayıs Cuma günü Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarını 19.00'da yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Ziya Doğan yönetiminde yapılan çalışmaya sakat olan Musa, Ufukhan, Risp, Stepanov ve Jefferson katılmazken, Celalettin ve Yattara düz koşu yaptı.

Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda takımımız, düz koşunun ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.

Takımımız hazırlıklarına yarın 19.00'da yapacağı çalışmayla devam edecek.

ne oldu bu stephanova ya yine mi sakatlandı

Yorum

• yıldız oyuncu adnan güngör alındı tamamdır bu iş seneye şampiyonluk garanti Ya geçin bu işleri oynadığı takım ne halde. oynadığı takıma ne katkı yapmış. Trabzonsporu kaldıracak seviyede mi. Vestel gençler peşindeymiş. Bu takımlar trabzonspor seviyesinde mi. Rekabet ettiklerimize bakın. İnsanda az akıl olur az mantık olur. Memleketi trabzon diye hiç transfer yapılır mı?

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ne oynuyo bu adnan??? ön libero mu??? 3 ay önceden başka hangi mevkiyle anlaşır ki bu mantallar..
                    Ön Libero değil kardeş
                    On... On libero diyecektin sanırım Klavyen sürçtü....
                    Değilmi...
                    Hadi hemen özür dile Ziya şeyyy pardon Capellodan

Yorum

• hehehe on libero özür dilerim ziya hocam ayyyy öğretmenim
                      Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yıldız oyuncu adnan güngör alındı tamamdır bu iş seneye şampiyonluk garanti Ya geçin bu işleri oynadığı takım ne halde. oynadığı takıma ne katkı yapmış. Trabzonsporu kaldıracak seviyede mi. Vestel gençler peşindeymiş. Bu takımlar trabzonspor seviyesinde mi. Rekabet ettiklerimize bakın. İnsanda az akıl olur az mantık olur. Memleketi trabzon diye hiç transfer yapılır mı?
                        ne yapalım yani denizliden mustafa keçeliyimi alalım sizde amma abarttınız yani bu olayı Adnan tabi bir dünya yıldızı değil ama izleyen bilen birisi olarak başarılı olacağını biliyorum vestel manisa diyorsun gençlerbirliği diyorsun var mı sende Selçuk inan gibi topçu veya niye saldırıyoruz gençlere hala o zaman

herşeyi eleştiriyoruz marcelinho alınınca eleştirilir adnan alınırsa aynı umut alınınca aynı maalesef herkes memnun edilemez
                        En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 01.05.2007, 22:05.

Yorum

• ERSUN YANAL telegole konuk olacak

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ERSUN YANAL telegole konuk olacak
                            Nezaman? Sivas macindan once mi sonra mi?
                            ------
                            sivas macini yenilecegiz, kovulacak ziya, yerine iyi birisi gelecek fener macini alacak ve bidanki sene nuri siz ziya siz sampiyon olacagiz
                            Saldırın Seferoğulları
                            Bordo Mavi . Net

Yorum

• off cok supeer gol.... Liverpool
                              Saldırın Seferoğulları
                              Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ERSUN YANAL telegole konuk olacak
                                kardeş ne zaman konuşacak bugün ise saat kaçta konuk olacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X