Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzonspor başkan yardımcısı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Radyospor'a yaptığı açıklamada Aziz Yıldırım'ı akrabasının şampiyon yaptığını söyledi. Hacıosmanoğlu Fenerbahçe as başkanı Ali Koç ile ilgili söylediklerinin arkasında olduğunu kaydederken başkan Albayrak'ın açıklamalarına da sert tepki gösterirken, taraftarın onu değil kendini seçtiğini açıkladı.

Hacıosmanoğlu Fenerbahçe taraftarını överek başladığı konuşmasına, "Fenerbahçe'nin öyle muhteşem taraftarı var ki, bu taraftarın o kulübü büyütmek için maddi ve manevi ne gerekiyorsa onu özveriyle yapıyor. Trabzonspor'un yıllık hasılatı Fenerbahçe'nin bir maçtaki hasılatına denk geliyor. Bu yönetimin değil taraftarın katkısı. Bu taraftara sahip fenerbahçe'nin sadece Türkiye'de değil Avrupa'da kupalar kazanması gerekiyor.

Trabzonspor'un da muhteşem taraftarı var ancak Trabzon küçük bir takım olduğu için yeterli katkıyı sağlıyamıyor. Fenerbahçe'ye verilen destek, ve Fenerbahçe'nin sahip olduğu gücü benim elime verin ben Fenerbahçe'yi her sene saha dışında değil saha şampiyon yaparım. Saha dışındaki güçleri kullanırsak her sene Trabzonspor şampiyon olur. Ama biz saha dışında değil saha içinde mücadeleden yanayız." dedi.

.....
    Laa az sus da ya.
    keyif adamı ..

Yorum

• Aday olacak bu adam sanırım kongrede!..

Yorum

• ...Trabzonspor'un da muhteşem taraftarı var ancak Trabzon küçük bir takım olduğu için yeterli katkıyı sağlıyamıyor....
        Şu kısmı ben pek anlayamadım.. Yazının başını da sonunu da okudum ..Iı ıı gene anlayamadım .ALLAH için biri açıklar mı burda ????
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ...Trabzonspor'un da muhteşem taraftarı var ancak Trabzon küçük bir takım olduğu için yeterli katkıyı sağlıyamıyor....
          Şu kısmı ben pek anlayamadım.. Yazının başını da sonunu da okudum ..Iı ıı gene anlayamadım .ALLAH için biri açıklar mı burda ????
          Bende anlayamadım ne demek bu Trabzon küçük bir takım

Yorum

• Trabzon küçük bir şehir demek istemiştir, veya yanlış yazılmıştır. İstanbul'u, feybe'yi kıyaslamayı çok sevdiğinden nispeten öyle deyip işin içinden çıkmak kolayına geliyor tabiki. Biraz konuşacaklarına hizmet etseler, kaynak arama yoluna gitseler belki de o kadar küçük bir şehir değildir
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bende anlayamadım ne demek bu Trabzon küçük bir takım
              Trabzon küçük bir şehir demek istedi heraLDe!! Allahım Pazardaki adamı tutup kolundan yönetici yapsak bu kadar arızalı bir araya gelemezdi. Hepsi arıza bunLarın...

Yorum

• ...Trabzonspor'un da muhteşem taraftarı var ancak Trabzon küçük bir takım olduğu için yeterli katkıyı sağlıyamıyor....
                Bunu söyledikten sonra Aday olup bide başkan olsa yada oy Alsa ona oy verenlere Selamlarımı iletirim...
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Arkadaşlar orda şehir demiştir.Yazıya bir baktığınızda zaten bir ton hatayla dolu olduğunu görürsünüz.Bu da çarpıtılmış yahut yanlış yazılmıştır.O kadar da değil yani...

Yorum

• inşallah dediğin gibidir gamze eğr doğruysa kendi takımının taraftarına küçük diyen ibrahim eby hamen istifa etsin

Yorum

• muhtesem taraftari var diyor, takim yerine kesin sehir dir... o kadar da degil yani....
                      Saldırın Seferoğulları
                      Bordo Mavi . Net

Yorum

• Şehir demiş olması daha büyük bir ihtimal ama bu durum bana onu sevdiremez elbet..
                        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          inşallah dediğin gibidir gamze eğr doğruysa kendi takımının taraftarına küçük diyen ibrahim eby hamen istifa etsin
                          muhtesem taraftari var diyor ya? Gerci zaten kec kalmislar bile istifa etmekle....
                          Saldırın Seferoğulları
                          Bordo Mavi . Net

Yorum

• Küçük bir takım Allah Allah herhalde sinir beynine vurdu yazık bu yaşta Bunama geçiriyor

Yorum

• İlk olarak Salih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Küçük bir takım Allah Allah herhalde sinir beynine vurdu yazık bu yaşta Bunama geçiriyor

Bunlarin alayi hepden bunamis.

Her aciklamalari bir olay!
                              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• bi yanlış anlaşılma vardır olmaz oyle şey
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X