Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    saha kapama deniyorsa maç büyük ihtimalle izmirde oynanır.. ama seyircisiz yazıyor ajanssporda
    Bende süpersporda okudum şuan düzeltme yaptılar.Maç seyircisiz oynanacakmış.

Yorum

• beter olsunlar
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Teknik direktör Zico'ya 1 maç, futbolcu Mehmet Aurelio'ya 2 maç ve Fenerbahçe takımına ise bir maç seyircisiz oynama cezası verildi. Fenerbahçe Galatasaray maçını seyircisiz oynayacak.

Galatasaray mı ?

Yorum

• Seyircisiz...
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Sonercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Teknik direktör Zico'ya 1 maç, futbolcu Mehmet Aurelio'ya 2 maç ve Fenerbahçe takımına ise bir maç seyircisiz oynama cezası verildi. Fenerbahçe Galatasaray maçını seyircisiz oynayacak.

Galatasaray mı ?
            yanlış haber
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

Teknik direktör Zico'ya 1 maç, futbolcu Mehmet Aurelio'ya 2 maç ve Fenerbahçe takımına ise bir maç seyircisiz oynama cezası verildi. Fenerbahçe Galatasaray maçını seyircisiz oynayacak.

Galatasaray mı ?

Galatasaray ile Ali Sami Yende karsilasacaklar.
              Bizim mac seyircisiz oynanacak.
              Tabi Tahkim karari bozmazsa
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bence seyircili olsa daha iyi olurdu gol attığımızda o seyircilerin tepkisini halini görmek isterdim şimdi tadı,tuzu olmuycak

Yorum

• Şurda ağız tadıyla bi maça gitcektik o işte yattı.
                  milyonlarin askisin

Yorum

• PFDK'dan Aziz Yıldırıma 1 yıl ceza

PFDK, FB Başkanı Aziz Yıldırım'a 1, Fenerbahçe asbaşkanı Ali Koç'a 2 yıl hak mahrumiyeti cezası verdi. Zico, Aurelio ve takıma verilen cezalar ise şöyle
                    İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Galatasaray ile Ali Sami Yende karsilasacaklar.
                      Bizim mac seyircisiz oynanacak.
                      Tabi Tahkim karari bozmazsa
                      Geçende yazmıstım Yayıncı kuruluşa maç yayınlatmamasının cezası puan silmeye kadar gidiyor. seyircisiz oynama az bile zannetmem Tahkimin geri çekeceğini yönetici cezalarını düşürebilir.

Yorum

Geçende yazmıstım Yayıncı kuruluşa maç yayınlatmamasının cezası puan silmeye kadar gidiyor. seyircisiz oynama az bile zannetmem Tahkimin geri çekeceğini yönetici cezalarını düşürebilir.

Verilen bu Ceza Besiktas ile oynadiklari Kupa macindan dolayi verildi.
                        Denizli macindaki kepazeliklerinin cezasi henüz görüsülmedi
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• iyi en azından tv'den seyredecekler karlı... kablo kesecek insanlar olmayacak... adam gibi seyrederiz evden. bunlar en olmadı uydu düşürürler. eh ama uydunun da kusuru vardır febe'nin başarısızlığında...
                          KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

• İlk olarak Engenius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            iyi en azından tv'den seyredecekler karlı... kablo kesecek insanlar olmayacak... adam gibi seyrederiz evden. bunlar en olmadı uydu düşürürler. eh ama uydunun da kusuru vardır febe'nin başarısızlığında...

EZIKLERin taraftari kadar Kompleksli bir Tarfatar görmedim.

Adamlar kendilerini iyice kaptirmislar

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Verilen bu Ceza Besiktas ile oynadiklari Kupa macindan dolayi verildi.
                              Denizli macindaki kepazeliklerinin cezasi henüz görüsülmedi
                              yuh ona da ayrı cezamı kesecekler. Neyse beter olsun ezikler

Yorum

• Ya abi bu olmadi simdi, ne güzel o seyircilerin önünde onlari dagitacaktik off yaa su sansizliga bak.
                                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X