İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yanlış haberİlk olarak Sonercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeknik direktör Zico'ya 1 maç, futbolcu Mehmet Aurelio'ya 2 maç ve Fenerbahçe takımına ise bir maç seyircisiz oynama cezası verildi. Fenerbahçe Galatasaray maçını seyircisiz oynayacak.
Galatasaray mı ?Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Sonercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeknik direktör Zico'ya 1 maç, futbolcu Mehmet Aurelio'ya 2 maç ve Fenerbahçe takımına ise bir maç seyircisiz oynama cezası verildi. Fenerbahçe Galatasaray maçını seyircisiz oynayacak.
Galatasaray mı ?
Galatasaray ile Ali Sami Yende karsilasacaklar.
Bizim mac seyircisiz oynanacak.
Tabi Tahkim karari bozmazsa
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Geçende yazmıstım Yayıncı kuruluşa maç yayınlatmamasının cezası puan silmeye kadar gidiyor. seyircisiz oynama az bile zannetmem Tahkimin geri çekeceğini yönetici cezalarını düşürebilir.İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalatasaray ile Ali Sami Yende karsilasacaklar.
Bizim mac seyircisiz oynanacak.
Tabi Tahkim karari bozmazsa
Yorum
-
İlk olarak Sonercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçende yazmıstım Yayıncı kuruluşa maç yayınlatmamasının cezası puan silmeye kadar gidiyor. seyircisiz oynama az bile zannetmem Tahkimin geri çekeceğini yönetici cezalarını düşürebilir.
Verilen bu Ceza Besiktas ile oynadiklari Kupa macindan dolayi verildi.
Denizli macindaki kepazeliklerinin cezasi henüz görüsülmedi
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak Engenius tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi en azından tv'den seyredecekler karlı... kablo kesecek insanlar olmayacak... adam gibi seyrederiz evden. bunlar en olmadı uydu düşürürler. eh ama uydunun da kusuru vardır febe'nin başarısızlığında...
EZIKLERin taraftari kadar Kompleksli bir Tarfatar görmedim.
Adamlar kendilerini iyice kaptirmislar
Yorum
-
yuh ona da ayrı cezamı kesecekler. Neyse beter olsun eziklerİlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVerilen bu Ceza Besiktas ile oynadiklari Kupa macindan dolayi verildi.
Denizli macindaki kepazeliklerinin cezasi henüz görüsülmedi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum