İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Trabzonspor başkan yardımcısı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Radyospor'a yaptığı açıklamada Aziz Yıldırım'ı akrabasının şampiyon yaptığını söyledi. Hacıosmanoğlu Fenerbahçe as başkanı Ali Koç ile ilgili söylediklerinin arkasında olduğunu kaydederken başkan Albayrak'ın açıklamalarına da sert tepki gösterirken, taraftarın onu değil kendini seçtiğini açıkladı.
Hacıosmanoğlu Fenerbahçe taraftarını överek başladığı konuşmasına, "Fenerbahçe'nin öyle muhteşem taraftarı var ki, bu taraftarın o kulübü büyütmek için maddi ve manevi ne gerekiyorsa onu özveriyle yapıyor. Trabzonspor'un yıllık hasılatı Fenerbahçe'nin bir maçtaki hasılatına denk geliyor. Bu yönetimin değil taraftarın katkısı. Bu taraftara sahip fenerbahçe'nin sadece Türkiye'de değil Avrupa'da kupalar kazanması gerekiyor.
Trabzonspor'un da muhteşem taraftarı var ancak Trabzon küçük bir takım olduğu için yeterli katkıyı sağlıyamıyor. Fenerbahçe'ye verilen destek, ve Fenerbahçe'nin sahip olduğu gücü benim elime verin ben Fenerbahçe'yi her sene saha dışında değil saha şampiyon yaparım. Saha dışındaki güçleri kullanırsak her sene Trabzonspor şampiyon olur. Ama biz saha dışında değil saha içinde mücadeleden yanayız." dedi.
.....

Yazının başını da sonunu da okudum ..Iı ıı gene anlayamadım .ALLAH için biri açıklar mı burda ????

Yorum