Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Atay Aktuğ ve ekibini mumla aratır hale getirdiler bizi ya ..Helal olsun
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzon'da en kritik pazartesi

Bordo-Mavililer'de bugün önce Teknik Direktör Ziya Doğan'la ardından da yönetimle görüşecek olan Başkan Nuri Albayrak'ın önemli kararlara imza atması bekleniyor.

Her şey gelecek sezon için
      Lig ve kupadaki hedeflerinden uzaklaşan Trabzonspor'da gelecek sezon için çalışmalar başladı. Bordo-Mavililer'de Teknik Direktör Ziya Doğan'ın görevde kalıp kalmayacağının bugün açıklığa kavuşması bekleniyor. Başkan Nuri Albayrak, önce tecrübeli adamla bir görüşme yapacak ve fikir alışverişinde bulunacak. Albayrak ardından da Doğan'dan aldığı bilgileri yönetim kuruluna sunacak ve takımın geleceği tartışılacak.

Dört maçı da kazanacağız

ALBAYRAK'ın Trabzon kanadının istemediği Ziya Doğan konusunda kararsız olduğu ve yönetimin alacağı ortak karara uyacağı öğrenildi. Başarılı hocaya, İstanbul kanadı ise büyük destek veriyor. Öte yandan dünü dinlenerek geçiren Bordo-Mavililer, Sivasspor maçı hazırlıklarına bugün başlayacak. Antalya galibiyetinin mimarlarından Ceyhun ise, "Önümüzdeki 4 maçı kazanıp sezonu tamamlamak istiyoruz" dedi.

Adnan İmzayı Attı

TRABZON yeni sezonun ilk transferini gerçekleştirdi. Bordo-Mavili yönetim, Samsunspor'un başarılı savunmacısı Adnan'ı renklerine bağladı. Yıldız oyuncu için bonservis bedeli ödenmeyecek.

TAKVİM
      Büyük basari, transfere bak ya ALLAH'im

Yorum

• Al sana Adnan La havle ya olum nuri Adnanı kaç kere izledin de aldın yani çok paran varsa gel bana ver ben ögrenciyim bari bir işe yarar

Yorum

• İbrahim hacıosmanoğlu durup dururken denedn ali koç hakkında açıkmama yapma gereği duymuştur. Kupa yarıfinalinde fb ile ts mi oynamışkı. Bu maçın hakemi hakkında bizim yöneticimize yorum yapmak düşermi?. Ortada Ts ye atılmış bi sözde yokken..
          Takımımızın başarızlığı ordada dururken başka şeylerle meşgül olmak hangi mantıklı yöneticinin yapacağı bi iştir. Şimdi Ali Koç yada fb yönetiminden birisinin bu konuyla ilgili size sanana derse o kendi işine baksın derse. Bu ts camiasını yaralamazmı. O zaman söylediğiniz sözler bu camiayı bağlamazmı.
          Neden külübümüzün başarısı için uğraşılmazda el alemin yöneticilerinin ts ile ilgili olmayan yorumlarına tepki gösterirsiniz.

Yorum

• --------------------------------------------------------------------------------
            Trabzonspor gelecek sezon için Ersun Yanal ile anlaştı

Fortis Türkiye Kupası'ndan elenerek Avrupa kupalarına katılma şansını yok eden Trabzonspor, gelecek sezon için şimdiden kolları sıvadı. Bordo mavililer sezon sonunda Ziya Doğan ile yollarını ayırma kararı alırken teknik direktörlük için Ersun Yanal ile anlaştı.

Ziya Doğan'ın gelecek sezon takımın başında kalıp kalmaması uzun süredir yönetimde tartışılıyordu. Ancak bordo mavili takımın Fortis Türkiye Kupası yarı finalinde düşme hattındaki Kayseri Erciyesspor'a hem de yedek oyuncuların yer aldığı maçta elenmesi yönetimde Ziya doğan karşutlarını güçlü hale getirdi.
            Bordo mavili yönetim Vestel Manisaspor'dan ayrılan Ersun Yanal ile masaya oturup her konuda anlaşmaya vardı.
            Ersun Yanal'ın Vestel Manisaspor'da sorunlar yaşaması nedeniyle yeni bir ekiple çalışacağı ve önceliğini bu konuya verdiği öğrenildi.
            Ersun Yanal önce beraber çalışacağı ekibi seçecek ve daha sonra transferi düşünülen futbolcuları izleyecek.
            Sezon sonunda Trabzonspor ile sözleşme imzalayacak Ersun Yanal'ın güçlü bir kadro sözü aldığı ve ligde ve kupada şampiyonluk hedeflediği ifade edildi.
            Bir dönem adı Galatasaray ile anılan Ersun Yanal Erik Gerets'in gelecek sezon takımın başında kalacak olması nedeniyle Trabzonspor'un teklifine olumlu cevap verdi.

Tarih: 27.04.2007 Saat: 23:44

Yorum

• ne oldu şimdi??
              sağ taraftaki eksiği kapatmış oldunuz öyle mi?

tebrik ederim..

Yorum

• amannn biz daha çok yazarız sayfalarca internette
                Trabzondaki taraftarımız hala sus pus oturduğu müddetçe daha neler yaşatır bu yönetim bize

yok ya gerçekten bende umutsuzluğa kaplmaya başlıyorum neler oluyor Trabzonspor uma klübün gerçek sahibi taraftar nerede???????????
                bu gidişle çok ama çok saçma olan klübü istanbula taşıma fikri mantıklımı olacak yoksa hiç değilse belki ozman biraz yöneticler tepkiden korkarlar izmirde olur
                Trabzon şehri takımına sahip çıkamıyormu ????????????
                '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  --------------------------------------------------------------------------------

Fortis Türkiye Kupası'ndan elenerek Avrupa kupalarına katılma şansını yok eden Trabzonspor, gelecek sezon için şimdiden kolları sıvadı. Bordo mavililer sezon sonunda Ziya Doğan ile yollarını ayırma kararı alırken teknik direktörlük için Ersun Yanal ile anlaştı.

Ziya Doğan'ın gelecek sezon takımın başında kalıp kalmaması uzun süredir yönetimde tartışılıyordu. Ancak bordo mavili takımın Fortis Türkiye Kupası yarı finalinde düşme hattındaki Kayseri Erciyesspor'a hem de yedek oyuncuların yer aldığı maçta elenmesi yönetimde Ziya doğan karşutlarını güçlü hale getirdi.
                  Bordo mavili yönetim Vestel Manisaspor'dan ayrılan Ersun Yanal ile masaya oturup her konuda anlaşmaya vardı.
                  Ersun Yanal'ın Vestel Manisaspor'da sorunlar yaşaması nedeniyle yeni bir ekiple çalışacağı ve önceliğini bu konuya verdiği öğrenildi.
                  Ersun Yanal önce beraber çalışacağı ekibi seçecek ve daha sonra transferi düşünülen futbolcuları izleyecek.
                  Sezon sonunda Trabzonspor ile sözleşme imzalayacak Ersun Yanal'ın güçlü bir kadro sözü aldığı ve ligde ve kupada şampiyonluk hedeflediği ifade edildi.
                  Bir dönem adı Galatasaray ile anılan Ersun Yanal Erik Gerets'in gelecek sezon takımın başında kalacak olması nedeniyle Trabzonspor'un teklifine olumlu cevap verdi.

ciddi misin makara mı yapıyorsun abi??

Yorum

--------------------------------------------------------------------------------

Kaynak ? (Kesin fotomaçtır..)

(UEFA)

Yorum

• 27.04.2007
                      Saldırın Seferoğulları
                      Bordo Mavi . Net

Yorum

• İstifa haberi gelmeden transfer haberi bizi mutlu etmemeli

Yorum

• yok makara yapmıyorum bu haber zaten dogru idi yaklaşık da 10 gündür vardı böyle bir durum ... zaten bu haber benim yazım değil bir haber sitesinden alıntı ....zaten dediğim gibi görüşmeler de dogru idi tıpkı aykut kocamanla görüştükleri gibi ...şu anki durum şöyle çok ciddi bir kongre olasılıgı oluştu ki beklenen süreçti sadece daha da hızlanmış oldu ...Ali Koç olayı çok şeyi tetikledi ve özellikle yapılan bir manevra ...şimdi burada karışık olan konu şu ersun yanal ile görüşen işi bitiren 2. başkan idi ama şu an onun durumu belli değil haşim sayitoglu gücü eline alırsa kuvvetle muhtemel aykut kocaman gelir ...ortalık yatışmadan belli olmadan hiç bir şey belli değil .. ama yukarıdaki haber dogru ..

Yorum

• İlk olarak Salih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İstifa haberi gelmeden transfer haberi bizi mutlu etmemeli

beni şu transfer haberi çok mutlu eder istifa etmeyen ziya kovuldu kovalandı defedildi yerine bilmem kim transfer edildi
                            '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• ziya nın istaifasından maalesef haz duymam...
                              o görevdeyken türkiyedeki teammülere aykırı olarak yerine birini getirsinler(kamuoyuna bildirsinler yani), yiyeceği tekmüğün farkına varsın..
                              belki ciğerim soğur..

Yorum

yok makara yapmıyorum bu haber zaten dogru idi yaklaşık da 10 gündür vardı böyle bir durum ... zaten bu haber benim yazım değil bir haber sitesinden alıntı ....zaten dediğim gibi görüşmeler de dogru idi tıpkı aykut kocamanla görüştükleri gibi ...şu anki durum şöyle çok ciddi bir kongre olasılıgı oluştu ki beklenen süreçti sadece daha da hızlanmış oldu ...Ali Koç olayı çok şeyi tetikledi ve özellikle yapılan bir manevra ...şimdi burada karışık olan konu şu ersun yanal ile görüşen işi bitiren 2. başkan idi ama şu an onun durumu belli değil haşim sayitoglu gücü eline alırsa kuvvetle muhtemel aykut kocaman gelir ...ortalık yatışmadan belli olmadan hiç bir şey belli değil .. ama yukarıdaki haber dogru ..
                                hani yıldırım akbulultla özdeşleşen bir fıkra vardı ...

başbakan eleştirilerden iyice bunalıp bir mucize olması için gece gündüz dua eder ..sonrada mucize için ışışğı alır ... hemen bütün gazetecileri arar ve boğaz kıyısına çağırır..... gazeteciler toplanmıştır herkes merakla başbakanın ne diyeceğini yada ne yapacağını neden buraya çağırıldıklarını beklemektedir... akbulut hiç birşey demeden boğzaın suları üstünde yürümeye başlar .. mucizesini göstermitir ... sonrada mağruru bir edayla yorum yok bakalım şimdi ne yazacaksınız der ...
                                ertesi sabah keyifle gazeteleri alır eline manşetlere bakar veeeee şunu görür ........ BAŞBAKAN YÜZMEYİ BİLE BİLMİYO ...............
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X