Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• inş. ersun yanal gelmez inş yalan haberdir yoksa sonumuz manisa gibi olur 10 hafta lider sonra düşmemeye oynarız yanalın gittiği tüm takımlarda yaptığı şey bu ayrıca kişilik olarak bize yakışmıyor gerçi bize yakışmayan çok kişi var ama olsun ersun yanal değil ama onun gibi hücum futbol oynatan biri lazım bize

ve bizim maç başladı hayırlı olsun !!!!!!!!!
    ayrıca hayatımda ilk kez trabzonumun maçını izlemeye kafeye stada veya başka biyere gitmedim bunu sağlamama neden olan tüm ts yönetimini ve ziya doğana tebrikler !!!!!!!!!!!!!!!
    En son yologlu61 tarafından düzenlendi; 28.04.2007, 17:08.
    trabzonluyuz biz istemez para pul her zaman her yerde antistanbul.....

Yorum

• bendekiş kalp atışları daha yeni durdu ne ersun yanalı ya ziya daha ii ondan bize kökeni trabzonlu hoca lazııııııııııııııımmmmmmmmm

Yorum

• Rİze - 3 AnkaragÜcÜ -1
        GenÇler -1 Ercİyes -2
        Bursa 1- Antep -1
        Kayserİ 2 - Konya 1
        Ankara 1 - Vestel 1
        En son Mehmet_Mercanlı tarafından düzenlendi; 28.04.2007, 17:24.
        __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• kayseri-konya 2-1 oldu dk 90
          7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• kayseri kazandı....antalyayı mutlaka yenmemiz lazım

(UEFA)

Yorum

• ben ersun yanal hakkında birşeyler demek istedim biz nedense altın çöpe düşünce alıyoruz ama bu altın pis kokuyor herkes ondan uzak duruyor. Çağdaş böyle olmadımı beşiktaş kovdu biz bonservis verdik yan çağdaş denizlideki kafada değildi kendini oldu zannetti şu defans yapısında bile oynayamıyor. Artık şunu unutmayalım herkesin bir zamanı var ve ersunun zamanı bitti ben ziya gitsin demiyorum eğer yerine ersun gelecekse.Sonuna kadar ziya. Ben hector cuper gibi hoca istiyorum işinin ehli yada yeni çıkmış hırslı kabiliyetli biri işi her işini yarıda bırakmak ve en yakın dostlarına telefon kaydı yapmak ankaragücündeyken gençlere transferler yapmak bizi aylarca yalandan oyalayıp aylar önceden gençlerle anlaştığı belli olan bu adamı isteyen varsa tekrar düşünsün vestele ne yaptığı ve ne yapamadığı önemli önce şeref ve haysiyet .
              sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• Trabzonspor UEFA aşkına: 1-2

Turkcell Süper Lig'in 30. hafta karşılaşmasında Antalyaspor evinde Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu.

Haftaya 42 puanla 5. sırada giren ve hafta arası Fortis Türkiye Kupası yarı finalinde Kayseri Erciyesspor'a elenen Trabzonspor, 37 puanlı rakibiyle Antalya Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Ligi 4. sırada bitirip UEFA Kupası'na katılma şansını devam ettirmek isteyen Karadeniz ekibinin golleri, 48. dakikada Umut Bulut ve 62. dakikada Gökdeniz Karadeniz'den gelirken, Antalyaspor'un tek golünü 73. dakikada Ahmet Dursun kaydetti.

bunlar ne diyor ya dördüncü uefaya gidiyor mu?
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzonspor UEFA aşkına: 1-2

Turkcell Süper Lig'in 30. hafta karşılaşmasında Antalyaspor evinde Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu.

Haftaya 42 puanla 5. sırada giren ve hafta arası Fortis Türkiye Kupası yarı finalinde Kayseri Erciyesspor'a elenen Trabzonspor, 37 puanlı rakibiyle Antalya Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Ligi 4. sırada bitirip UEFA Kupası'na katılma şansını devam ettirmek isteyen Karadeniz ekibinin golleri, 48. dakikada Umut Bulut ve 62. dakikada Gökdeniz Karadeniz'den gelirken, Antalyaspor'un tek golünü 73. dakikada Ahmet Dursun kaydetti.

bunlar ne diyor ya dördüncü uefaya gidiyor mu?
                  Gayse ilk ikiye girerse evet...

Yorum

• mucizeye kaldi isimiz, su takimi mucizelere muhtac edenler defolun artik.
                    "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• Hacıosmanoğlu'ndan şok sözler
                      28 Nisan 2007 19:30

Trabzonspor İkinci Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Antalyaspor maçı sonrası Fenerbahçe'nin yöneticilerine çok ağır ifadelerle suçlamalarda bulundu.

Hacıosmanoğlu "Fenerbahçe'nin yöneticileri ortamı germek için çok kötü ifadeler kullandılarr. Asıl kendileri onursuzdur vicdansızdır, kendi başarısızlıkların örtbas etmek için şerefli insanları suçlamasınlar. Hakem hataları nedeniyle kazandıklarını ne çabuk unuttular. Bu işler buzdolabı çamaşır makinesi satmaya benzemez Ali Koç'mudur nedir bir veliaht çıkmış onu bunu suçluyor. Be Allahsız adamlar siz kimsiniz ki Haluk Ulusoy'u suçluyorsunuz? Lig'tv'ye de laf söylüyorsunuz. Kalkmış başbakanı göreve çağırıyorlar. Başbakanın işi gücü yok ta sizin takımınızı mı düşünecek!"

show must go on!!!!

Yorum

• cok merak ediyorum bir febeli yonetici cikip da haciosmanolguna sen once onundekini ye dersen ne cevap verecek.kendileri cok basarili oldular ya, yada basarisizliklarina hicbirzaman kılıf aramayip basarisizligi ustlendiler ya millete salliyor.
                        Birak febe yi de istifa mektubunu as baskan.
                        "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

• Bu sözler mahkemelik olur !..

Trabzonspor İkinci Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe hakkında inanılmaz açıklamalar yaptı !.. Konuşmasında "Küçük beyinliler, ilkesizler, kan emici aile, beceriksizler, ahlaksızlar" gibi çok sert ifadeler kullanan Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe'ye yeni bir cephe açmış oldu !..
                          İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Lig TV'den Can Karyağdı'ya yaptığı olay açıklamalar şöyle:

"AYNI PLATFORMDA OLMAKTAN UTANIYORUM"

"Türkiye'de futbol sahada oynandığı zaman ve ahlaklı oynandığı zaman Türk futboluna hizmet edeceğimizi düşünüyorum. Türkiye'de kendini entellektüel ilan eden insanların, Türk futbolunu çirkinleştiren sözlerini gördükten sonra kendimden utanıyorum, bu insanlarla aynı platformda olduğum için."

Bir Fenerbahçe-Beşiktaş yarı finali seyrettik. İnsanların biraz vicdanı varsa Trabzonshor-Erciyes maçını seyretsin, ondan sonra feveran etsinler. Bizim bir penaltımız verilmedi ki Gökdeniz hayatta kendini yere atmaz. Penaltımız verilmedi, camia yasta. Ama bakıyorum Beşiktaş-Fener maçında bizim maçtaki hataların 10'da biri bile yok. Ama insanlar mağlup olduğu zaman, başarısızlığı ortadan kaldırmak için Ulusoy'u günah keçisi yapıyorlar. Kendi beceriksizliklerini örtmek için.

Fenerbahçe'nin muhteşem seyircisi şampiyonluğu hak etiyor. Fenerbahçeli dostlarım, kendi yönetimlerinin ilkesizliklerinden şikayet ederken, onlar hiç bunlarda bakmıyorlar. Fenerbahçe'nin bu kadrosuyla 15-20 puan önde olması lazımdı. Kamuyonu ne kadar gerersek bizim avantajımızadır diye yaygara tutturdular.

TFF'ye karşı imza verenler, başbakanı tahrik etmeye çalışıyorlar, küçük beyinli oldukları için !.. Göya Ulusoy, Abdullah Gül'ün memleketi diye Erciyes'i düşürmek istiyormuş. Ahlaksızca bir terim kullanıyorlar, "Ey başbakan sen cumhurbaşkanı meselesi ile uğraşma Fener ile uğraş". Böyle ahlaksız bir çağrı olabilir mi? Bu ülkede bir sürü sorun varken onunla mı uğraşaçak.

Koç holdingin veliahtlarından genç biri çıkıyor öyle bir konuşuyor ki şu ana kadar görülmemiş bir manzara sergiliyor. Herhalde burayı tüpgaz satmakla, buzdolabı sakmakla karıştırıyor. Bu köklü ailenin herkes nasıl büdüğünü biliyor, milletin kanını emerek büyüdüler. Bu ülke için kanını verenler var ama susuyor: Biz de onlardanız sporu ahlaklı ve ilkeli bir şekilde bir yere taşımalıyız. Tabi bu çığırtkanlığın sebebi önlerindeki 4 tane zor maç.
                          Bu ülkenin iki yüzlü medyasına sesleniyorum. 2 gündür yaygara yapıyorlar. Allah rızası için Erciyes-Trabzon maçını değerlendirsinler. Vicdansızlık yapmaya kimsenin hakkı yok. Türk futbolunda Fenerbahçe'nin çirkin tutumundan kaynaklanan çirkinlikler var. Bu ülke sahipsiz mi? Lig TV'ye bile takındıkları tutumu gördük. Lig TV'nin sahibi Mehmet Karamehmet benim sevdiğim bir iş adamı. Fakirin fukarının hakkını yiyenlerin, ahlak dersi vermeye hakkı yok.

Ben artık bu adamın Trabzonsporlu olduğundan şüpheliyim bu adam Haluk Ulusoy tarafından onun paratonerliğini yapsın diye içimize yerleştirilmiş bir kişi yazıklar olsun bunc kendi taraftarının çektiği acıyı bir galibiyetle unuttun da fenere sallayıp sempati mi toplayacağını sanıyorsun gerçekten sizin hepinize yazıklar olsun.
                          2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Gereksiz saçma sapan açıklamalar yaaa sanane elalemin ne dediğinden sen kendi işini yap takımını düzlüğe çıkar ondan sonra konuş hayret bişey yaa...
                            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• “Hak edilmiş bir galibiyet“

Trabzonspor teknik direktörü Ziya Doğan Antalyaspor maçından sonra Lig TV'den Can Karyağdı'ya yaptığı açıklamada kupa maçından yorgun çıkmalarına rağmen hak edilmiş bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Doğan Kayseri Erciyes maçından sonra Lig TV'den Can Karyağdı'ya yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Moral olarak Kupa maçından çok etkilendik. Kupaya çok şartlanmıştık. Turu geçen taraf olarak burada 3 puan almayı çok isterdik ancak bu maç da moral bulmak açısından çok önemliydi. Maçın geneline bakacak olursak ilk yarı ve ikinci yarının belirli dönemlerinde çok yorulduk hatta futbolcularımızın adalelerinde çekmeler oldu. Rakibimiz 2 farktan sonra çok açık verdi ancak maçı korumak adına rakibin verdiği açıkları değerlendiremedik. İkinci yarının ortasından itibaren yorulduk ve doğru şeyler yapmadık ancak buna rağmen hak edilmiş bir galibiyet aldık."

Trabzonspor'un gelecek sene için yapacağı planları yönetim kurulu ile henüz konuşmadıklarını belirten Ziya Doğan, sezonun ikinci yarısının en çok puan toplayan takımı olduklarını, bunu da bütün imkansızlık ve sakatlıklara rağmen yaptıklarını belirtti. Gelecek senenin planlarının bu maçtan sonra konuşulacağını umduğunu belirten Doğan, Hafta içerisinde Nuri Albayrak ve Trabzonspor yönetim Kurulu ile ayrı ayrı görüşmeler yapacağını ve bir an önce atağa geçilmesi gerektiğini belirtti. Doğan, "Trabzonspor ligin sonuna doğru ağır hareket ettiği için kaybediyor" dedi.
                              İsmini vermek istemediği bir oyuncuyla gelecek sezon için anlaştıklarını belirten Ziya Doğan, diğer transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirtti ve transferle ilgili gelişmeleri zamanı gelince kamuoyuyla paylaşacaklarını belirtti.
                              Musampa hakkında rapurunu yönetim kuruluna verdiğini belirten Doğan, "Daha fazla konuşmak istemiyorum. Bu kararı yönetim kurulu verecek" dedi.

Allah senide bildiği gibi yapsın ama sadece sen suçlu değilsin önümüzdeki hafta avniakere gidip seni istifaya davet etmeyen tarftarda suçludur.

Ben haftaya istifa defol ziya seslerini duyamazsam buradaki konuşan arkadaşlarından bir miktar nemalandığını düşüneceğim inanasım gelmiyor bir maç kazandık herkes sus pus

Şampiyon mu olduk yazıklar olsun
                              2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• ibrahim hacıosmanoğlu nun açıklamalarını lig tv de izledim süper konuştu helal olsun
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X