İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRusya ligini biraz daha yakından izlemeni tavsiye ediyorum.
Niye kardes? Bilmece gibi konusacagina bildiklerini bana aktarsana
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Ersun Yanal ile anlaştı
28 Nisan 2007 12:45
Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'ndaki hedeflerinden bir bir uzaklaşan Trabzon'da yönetimin, yeni sezona Ziya Doğan'ın yerine Ersun Yanal'ı getireceği ileri sürüldü.
Trabzonspor'un gelecek sezon için Teknik Direktör Ersun Yanal ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.
Teknik Direktör Ersun Yanal'ın gelecek sezon Trabzonspor'u çalıştıracağı iddia edildi. Bordo-mavili yönetimin son olarak Fortis Türkiye Kupası'ndan elendikten sonra Teknik Direktör Ziya Doğan ile gelecek sezon çalışmayı düşünmediği ve Vestel Manisaspor'dan ayrılan Teknik Direktör Ersun Yanal ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.
Haberde Teknik Direktör Ersun Yanal'ın Vestel Manisaspor'da yaşadığı problemlerden dolayı Trabzonspor'da yeni bir ekiple çalışmayı planladığı, Trabzonspor yönetiminden güçlü bir kadro sözü aldığı ve ligde kupada şampiyonluğu hedeflediği ifade edildi.
Galatasaray'la adı sık sık geçen Ersun Yanal'ın, Belçikalı teknik adamın gelecek sezonda takımın başında kalacak olmasından ötürü Trabzonspor'un teklifi kabul ettiği ileri sürüldü.
Kaynak: İHA
ne farkı var bu adaım ziyadan söylesenize bana biri üç önliberaoda inat eder biri savunmayı bırakır ne farkı var bu adamın ziyadan[ille d' 7]
Yorum
-
Fatih burda da Şükrüİlk olarak tsukru61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuan oynayan kadroda Fatih var mı?

"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleankara 0 vestel 1
Bu Vestel kurtracak bu Hafta.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Giray bulagi biz daha cooooooooooooooooooooook ariycagiz..İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Vestel kurtracak bu Hafta.Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum