Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizde İ.Hacıosmanoğlu'nun Arkasındayız!!Bundan Sonrada Duracağız
    Doğru.Çünkü Ziya yı da başımıza musallat eden Büyük Yönetici ! Hacıosmanoğluydu. Konuştuğu gibi de icraat yapsaymış tam süper olacakmış.Ama herkes kendine oynadığı için yönetimde.Sadece çenesi yoruluyor garibimin.
    İşte taraftar budur.

Yorum

• 6 penaltı atışından 5 aut birde direkten içeri gönderen adama penaltı attırmak nasıl bir kafa ürünüdür...nasıl bir ileri zekalılıktır...
      kahretsin!
      .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• Sayitoğlu bırakmayacak!
        Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, istifa edeceğine ilişkin dedikodulara tepki gösterdi, "Ben istifa etmiyorum ve etmeyi hiç düşünmedim. Ama edecek varsa çıksın etsin" dedi.

"CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIM"

Bordo mavili takımın Fortis Türkiye Kupası'ndan elenmesinden sonra yönetim, istifayı düşününler ve devam etmek isteyenler olarak ikiye bölünürken Haşim Sayitoğlu, bu tür söylentilerin ortaya atılmasının bile çok çirkin olduğunu belirterek şunları söyledi: "Evet, kupadan elendik. Ligde de istediğimiz yerde değiliz ama istikrar için devam edeceğiz. Benim hakkımda istifa söylentileri ortaya atanlar, bunları nasıl uyduruyorlar, anlamıyorum. Bırakın istifa etmeyi, bunu aklımdan dahi hiç geçirmedim. Görevimin başındayım ve Trabzonspor'a hizmet etmek için canla başla çalışacağım."

"BIRAKACAK VARSA SÖYLESİN"

İstifa etmeyi düşünenlerin bu görüşlerini uygulamaya geçirmesi gerektiğini de vurgulayan Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu işler lafla olmuyor. İcraat lazım. İstifa etmeyi düşünenler varsa bunu çıksın, açık açık söylesin. Biz de yönetim kurulu olarak değerlendirelim. Görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Ne yönetim içinde, ne de dışarıda kimseyle bir sorunum yok. Sorunum olduğu için Erciyesspor maçına gitmediğimi söylüyorlar. Ağır hasta olmama rağmen Erciyesspor maçına gidecektim. Başkan Nuri Albayrak, beni aradı, (Senin gelmene gerek yok. Hastasın, dinlen) dedi. Ben de gitmedim. Bu tür olaylar abartılarak nereye varılmaya çalışılıyor, anlamakta zorluk çekiyorum. Sorun yaratmak isteyen varsa bu yönetim içinde olsun, dışarıda olsun karşılarında dimdik durmaya hazırım."

"SORUN ZİYA DOĞAN DEĞİL"

Teknik direktörleri Ziya Doğan'ın şu anda tartışma konusu olmadığını da açıklayan Asbaşkan Sayitoğlu, bu konuda şöyle konuştu: "Her sezon sonu, yönetimler bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapar. Biz bu durum değerlendirmesini Antalyaspor maçından sonra yapacağız. Ancak burada da Ziya Doğan'ı veya futbolcuları masaya yatırmayacağız. Neler yapmak için söz verdiğimizi, neleri yapabildiğimizi tartışacağız. Bir başarısızlık varsa, bunu biz yapmışızdır. Ama başarı gelecekse de bunu biz yapmak istiyoruz. Toplantıda bir karar alınacaksa, bu sadece benim değil, yönetim kurulunun ortak kararı olacak. Tekrar söylüyorum. Ben görevimin başındayım. Eğer istifa etmeyi düşünen varsa, çıksın etsin."

İNTER TOTO KUPASI YENİ HEDEF

Gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele etmek için sezona başlarken hedefini Şampiyonlar Ligi olarak belirleyip ardından UEFA Kupası'nı dönen Trabzonspor'un son hedefi, Türkiye Kupası'ndan elenmesinden sonra İnter Toto Kupası oldu. Ligi dördüncü bitirerek bu hedefine ulaşmak isteyen Trabzonspor, yarın oynanacağı Antalyaspor maçında tüm planlarını galibiyet üzerine kurdu. Ziya Doğan'da bu nedenle futbolcularının morallerini düzeltmek için oyuncularıyla görüşmeler yaptı.

GİDECEKLER KALACAKLAR

Bordo mavili takımın Ayrupa'ya gidebilmek için yeni hedef koymasından sonra kalacak ve gidecek futbolcuların belirlenmesi, Antalyaspor maçından sonraya kaldı. Ziya Doğan'ın sakatlıklar nedeniyle tam anlamıyla tanıyamadığı bazı futbolculara Antalyaspor maçında şans verip ne durumda olduklarını kontrol edeceği öğrenildi. Gidecek ve kalacakların tesbitinin bordo mavili takımın İnter Toto hedefi nedeniyle ertelenebileceği de belirtildi.

Buyrun
        40 Katırmı 40 Satırmı
        En son Misafir tarafından düzenlendi; 27.04.2007, 13:25. Sebep: Kaynak ilave

Yorum

• Doğan'la olmaz

Trabzonspor, Türkiye Kupası'ndan da elenince taraftarlar 'Doğan'a hayır' yürüyüşü hazırladı. 1967 Derneği: Yönetim ve Doğan suçlu

Doğan'la olmaz

Trabzonspor, Türkiye Kupası'ndan da elenince taraftarlar 'Doğan'a hayır' yürüyüşü hazırladı. 1967 Derneği: Yönetim ve Doğan suçlu.

Trabzonspor'da Erciyespor'a kaptırılan kupa finali bardağı taşıran son damla oldu. Yönetim içinde ve taraftarlar arasında Ziya Doğan ile devam etme konusunda büyük tartışmalar yapılmaya başlandı. Birçok yönetici Doğan'a olan desteğini çekti.

YÜRÜYÜŞ EYLEMİ
          Erciyespor maçında Ziya Doğan'ın hatalı olduğunu belirten
          bir grup taraftarın "Doğan'a hayır" demek için büyük bir yürüyüş düzenleme planı yaptığı bildirildi. Taraftarlar "Trabzon'da bir yürüyüş yapacağız. Bu yönetim başka türlü anlamaz" görüşündeler.

1967'DEN SİTEM
          En büyük tepki 1967 Trabzonsporlular Derneği'nden geldi. Başkan Alaattin Hatayoğlu "İki maçta da Doğan hatalıydı. İlk karşılaşmada takıma hücum oynatmadı. Rövanşta da 1-0'dan sonra savunma yaptırdı. Aslında yönetim de Doğan da çok suçlu" dedi.

YÖNETİMDE SIKINTI
          Tüm hedeflerin kaybolmasıyla teknik direktör Doğan, yönetim içinde de tartışılmaya başlandı. Daha önce Doğan için olumlu oy kullanan birçok yöneticinin hoca ile devam edilmesi konusunda fikirlerinin değiştiği ve ilk toplantıda bu konunun ele alınacağı öğrenildi.

Bence Trabzonda bulunan herkes katılsın...
          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• yüzsüzlükten başka bir şey değil bu bu taraftarlar sizi istemiyor bunu neden anlamak istemiyorsunuz

Yorum

• bu haber güzel ... artık yuruşmu yaparız eylemi yaparız... bilmiyorum ama bişeyler yapılmalı
              __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sayitoğlu bırakmayacak!
                Kene gibi yapıştılar .Bırakmıyolar yakamızı .Sen sabır ver Rabbim
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• gercekten bu ne yüzsüklük utanmazlıktır yaa taraftar deliye döndü kimse istemiyor artık sizi illa yürüyüş mü yapılmalı protestolar mı yapılmalı insanlar bunlarlamı uğraşmalı bu ülkede bnca sorun varken birde nuriyle ziyaylamı uğraşacağız kardeşim belliki istemniyorsunuz belliki elinize yüzünüze bulaştırdınız çabaladıkça batıyorsunuz kendiliğinizden gitseniz herşey güzellikle olsa hiç değilse yapamadılar efendi gibi Trabzonspor un iyiliği için gittiler denir anlayın artık yaa anlayın nolur
                  '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• son dakika : dyp katılmıyormuş cbaşkanlığı seçimine
                    Önce TRABZONSPOR

Yorum

• bu yürüşüye herkes katılmalı bence birlik olmak için çok güzel bir fırsat
                      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        son dakika : dyp katılmıyormuş cbaşkanlığı seçimine
                        Son Saniye : Erkan Mumcu da katilmiyormus, kardesleri serbest mis....
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• işte beklediğim tepki yürüyüşü. çok büyük bi katılımla yönetimide protesto etmeliyiz. bu işin çocuk oyunu olmadığını reklam yapma yeri olmadığını hepsi bilmeli
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• bence müthiş bi gelişme mutlaka bu yürüyüşe katılım yüksek olmalı.

Yorum

• Trabzonspor'un genç oyuncusu Ufukhan Bayraktar'ın, sol elindeki kırık nedeniyle ameliyat olacağı bildirildi. Memorial Hastanesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Ufukhan Bayraktar'ın sol elindeki kırık nedeniyle ameliyat kararı alındığı ve yarın Ortopedi Bölümü Başkanı Uz. Dr. Murat Ünsal tarafından ameliyat edileceği belirtilerek, ''Ufukhan'ın sol el 4. parmağına vida ile kırık tamiri işlemi yapılacak. Ufukhan aynı anda kasık fıtığı operasyonu da geçirecek'' denildi. Genç oyuncunun bu ameliyatların ardından 3 hafta sonra yeniden sahalara dönebileceği ifade edildi
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Rüyamda gördüm akşam zaten. Avni Aker'in oraya doğru bir sürü insan yürüyodu tepki için ...
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X