İlk olarak Naim tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Naim
Sayitoğlu bırakmayacak!
Trabzonspor Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, istifa edeceğine ilişkin dedikodulara tepki gösterdi, "Ben istifa etmiyorum ve etmeyi hiç düşünmedim. Ama edecek varsa çıksın etsin" dedi.
"CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIM"
Bordo mavili takımın Fortis Türkiye Kupası'ndan elenmesinden sonra yönetim, istifayı düşününler ve devam etmek isteyenler olarak ikiye bölünürken Haşim Sayitoğlu, bu tür söylentilerin ortaya atılmasının bile çok çirkin olduğunu belirterek şunları söyledi: "Evet, kupadan elendik. Ligde de istediğimiz yerde değiliz ama istikrar için devam edeceğiz. Benim hakkımda istifa söylentileri ortaya atanlar, bunları nasıl uyduruyorlar, anlamıyorum. Bırakın istifa etmeyi, bunu aklımdan dahi hiç geçirmedim. Görevimin başındayım ve Trabzonspor'a hizmet etmek için canla başla çalışacağım."
"BIRAKACAK VARSA SÖYLESİN"
İstifa etmeyi düşünenlerin bu görüşlerini uygulamaya geçirmesi gerektiğini de vurgulayan Asbaşkan Haşim Sayitoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu işler lafla olmuyor. İcraat lazım. İstifa etmeyi düşünenler varsa bunu çıksın, açık açık söylesin. Biz de yönetim kurulu olarak değerlendirelim. Görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Ne yönetim içinde, ne de dışarıda kimseyle bir sorunum yok. Sorunum olduğu için Erciyesspor maçına gitmediğimi söylüyorlar. Ağır hasta olmama rağmen Erciyesspor maçına gidecektim. Başkan Nuri Albayrak, beni aradı, (Senin gelmene gerek yok. Hastasın, dinlen) dedi. Ben de gitmedim. Bu tür olaylar abartılarak nereye varılmaya çalışılıyor, anlamakta zorluk çekiyorum. Sorun yaratmak isteyen varsa bu yönetim içinde olsun, dışarıda olsun karşılarında dimdik durmaya hazırım."
"SORUN ZİYA DOĞAN DEĞİL"
Teknik direktörleri Ziya Doğan'ın şu anda tartışma konusu olmadığını da açıklayan Asbaşkan Sayitoğlu, bu konuda şöyle konuştu: "Her sezon sonu, yönetimler bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapar. Biz bu durum değerlendirmesini Antalyaspor maçından sonra yapacağız. Ancak burada da Ziya Doğan'ı veya futbolcuları masaya yatırmayacağız. Neler yapmak için söz verdiğimizi, neleri yapabildiğimizi tartışacağız. Bir başarısızlık varsa, bunu biz yapmışızdır. Ama başarı gelecekse de bunu biz yapmak istiyoruz. Toplantıda bir karar alınacaksa, bu sadece benim değil, yönetim kurulunun ortak kararı olacak. Tekrar söylüyorum. Ben görevimin başındayım. Eğer istifa etmeyi düşünen varsa, çıksın etsin."
İNTER TOTO KUPASI YENİ HEDEF
Gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele etmek için sezona başlarken hedefini Şampiyonlar Ligi olarak belirleyip ardından UEFA Kupası'nı dönen Trabzonspor'un son hedefi, Türkiye Kupası'ndan elenmesinden sonra İnter Toto Kupası oldu. Ligi dördüncü bitirerek bu hedefine ulaşmak isteyen Trabzonspor, yarın oynanacağı Antalyaspor maçında tüm planlarını galibiyet üzerine kurdu. Ziya Doğan'da bu nedenle futbolcularının morallerini düzeltmek için oyuncularıyla görüşmeler yaptı.
GİDECEKLER KALACAKLAR
Bordo mavili takımın Ayrupa'ya gidebilmek için yeni hedef koymasından sonra kalacak ve gidecek futbolcuların belirlenmesi, Antalyaspor maçından sonraya kaldı. Ziya Doğan'ın sakatlıklar nedeniyle tam anlamıyla tanıyamadığı bazı futbolculara Antalyaspor maçında şans verip ne durumda olduklarını kontrol edeceği öğrenildi. Gidecek ve kalacakların tesbitinin bordo mavili takımın İnter Toto hedefi nedeniyle ertelenebileceği de belirtildi.
Buyrun
40 Katırmı 40 Satırmı
Yorum
-
Doğan'la olmaz
Trabzonspor, Türkiye Kupası'ndan da elenince taraftarlar 'Doğan'a hayır' yürüyüşü hazırladı. 1967 Derneği: Yönetim ve Doğan suçlu
Doğan'la olmaz
Trabzonspor, Türkiye Kupası'ndan da elenince taraftarlar 'Doğan'a hayır' yürüyüşü hazırladı. 1967 Derneği: Yönetim ve Doğan suçlu.
Trabzonspor'da Erciyespor'a kaptırılan kupa finali bardağı taşıran son damla oldu. Yönetim içinde ve taraftarlar arasında Ziya Doğan ile devam etme konusunda büyük tartışmalar yapılmaya başlandı. Birçok yönetici Doğan'a olan desteğini çekti.
YÜRÜYÜŞ EYLEMİ
Erciyespor maçında Ziya Doğan'ın hatalı olduğunu belirten
bir grup taraftarın "Doğan'a hayır" demek için büyük bir yürüyüş düzenleme planı yaptığı bildirildi. Taraftarlar "Trabzon'da bir yürüyüş yapacağız. Bu yönetim başka türlü anlamaz" görüşündeler.
1967'DEN SİTEM
En büyük tepki 1967 Trabzonsporlular Derneği'nden geldi. Başkan Alaattin Hatayoğlu "İki maçta da Doğan hatalıydı. İlk karşılaşmada takıma hücum oynatmadı. Rövanşta da 1-0'dan sonra savunma yaptırdı. Aslında yönetim de Doğan da çok suçlu" dedi.
YÖNETİMDE SIKINTI
Tüm hedeflerin kaybolmasıyla teknik direktör Doğan, yönetim içinde de tartışılmaya başlandı. Daha önce Doğan için olumlu oy kullanan birçok yöneticinin hoca ile devam edilmesi konusunda fikirlerinin değiştiği ve ilk toplantıda bu konunun ele alınacağı öğrenildi.
Bence Trabzonda bulunan herkes katılsın...Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
Kene gibi yapıştılar .Bırakmıyolar yakamızı .Sen sabır ver Rabbimİlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayitoğlu bırakmayacak!
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
gercekten bu ne yüzsüklük utanmazlıktır yaa taraftar deliye döndü kimse istemiyor artık sizi illa yürüyüş mü yapılmalı protestolar mı yapılmalı insanlar bunlarlamı uğraşmalı bu ülkede bnca sorun varken birde nuriyle ziyaylamı uğraşacağız kardeşim belliki istemniyorsunuz belliki elinize yüzünüze bulaştırdınız çabaladıkça batıyorsunuz kendiliğinizden gitseniz herşey güzellikle olsa hiç değilse yapamadılar efendi gibi Trabzonspor un iyiliği için gittiler denir anlayın artık yaa anlayın nolur
Yorum
-
Son Saniye : Erkan Mumcu da katilmiyormus, kardesleri serbest mis....İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson dakika : dyp katılmıyormuş cbaşkanlığı seçimine

Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
Trabzonspor'un genç oyuncusu Ufukhan Bayraktar'ın, sol elindeki kırık nedeniyle ameliyat olacağı bildirildi. Memorial Hastanesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Ufukhan Bayraktar'ın sol elindeki kırık nedeniyle ameliyat kararı alındığı ve yarın Ortopedi Bölümü Başkanı Uz. Dr. Murat Ünsal tarafından ameliyat edileceği belirtilerek, ''Ufukhan'ın sol el 4. parmağına vida ile kırık tamiri işlemi yapılacak. Ufukhan aynı anda kasık fıtığı operasyonu da geçirecek'' denildi. Genç oyuncunun bu ameliyatların ardından 3 hafta sonra yeniden sahalara dönebileceği ifade edildiTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum