Hadi yoneticiler Haciosmanoglunun dedigini yapan benim destegimi sonuna kadar alir!!! .... Ve birdahaki yonetime girmelerinde bir sakinca gormem.....HAydi sayitoglu sana yakisani yap ve istifa et.. (belki de kimse haciosmanoglu kadar uzulmemis mis.... yok yaa nedemesin benim/bizim 1/20 kadar uzulse bile iyidir)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Onlar mi yandi yoksa taraftar mi? Iyi düsünsünler.İlk olarak Kara_Elf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon Dakika
26 Nisan 2007
Trabzonspor kaçan finale yanıyor
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-

Açlık grevi çağrısı !
Trabzonspor taraftarları Erciyes yenilgisinin ardından isyan bayrağını çekti.
Trabzonsporlu taraftarlar takımlarının Erciyes’e elenmesi üzerine isyan etti. Bir grup taraftar, yerel televizyonlara mesaj geçip, “Yönetim ve Ziya Doğan gidene kadar Avni Aker’in önünde açlık grevi yapalım” önerisinde bulundu. Koltuğu sallanan Ziya Doğan ise “Girdiğimiz pozisyonları gole çeviremeyince, üstelik rakip de 10 kişi kalmış olmasına rağmen sonuçta penaltılarla elendik. Futbolda böyle sonuçlar var. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirmeliydik. Şimdi söylenecek tek kelime var yani üzgünüz” dedi. Trabzonspor, 6 sezon aradan sonra ilk kez Avrupa kupalarına katılamama tehlikesi ile yüz yüze geldi.
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Bu açıklamalardan sonra Haşim Sayitoğlu haklıymış diyorum hala ziyanın arkasındaymış yazıklar olsunİlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacıosmanoğlu'nu takdir etmemek mümkün değil. Halen daha utanmadan çıkıp konuşabiliyor ya bravo doğrusu. Ziya Doğan'ın arkasında dursun bakalım, merak ediyorum O'nun arkasında kim duracak acaba?
Yorum
-
Ne yazık ki, samimiyetine hiç güvenmiyorum kendisinin...İlk olarak metehan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacıosmanoğlu'nu takdir etmemek mümkün değil. Halen daha utanmadan çıkıp konuşabiliyor ya bravo doğrusu. Ziya Doğan'ın arkasında dursun bakalım, merak ediyorum O'nun arkasında kim duracak acaba?
Yorum
-
Suçu başkalarına yükleyip kendilerini aradan çıkartmaya çalışıyorlar. Asıl suçlu sizsiniz. Pılınızı pırtınızı toplayıp gidin.İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSON DAKİKA HACIOSMANOĞLU İSTİFAYA ÇAĞIRIYOR
Trabzonspor'da kupa şoku yaşanıyor

26 Nisan 2007 14:00
ZİYA DOĞAN TARTIŞILIYOR
Trabzonspor’da alınan tüm kötü sonuçlara rağmen yönetimin ısrarla arkasında durduğu teknik direktör Ziya Doğan, Erciyesspor maçı sonrası iyice kartışılır hale geldi. Tek umudu olan Türkiye Kupası’nı da elinden kaçıran bordo mavililerde yönetimin önümüzdeki günlerde Ziya Doğan ile bir araya gelerek bir durum değerlendirmesi yapması bekleniyor. Taraftarın istifa sesleri karşısında sessiz kalmama düşüncesinde olan Albayrak yönetiminin hedefindeki isim teknik direktör Ziya Doğan. Her maç sonrası “Eksiklerimizi giderip, daha iyi olacağız'' diyen Doğan’a yönetimdeki bazı isimlerin karşı olduğu öğrenildi."Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil
Yorum
-
Ya insanın çıldırası geliyor ya yarından itibaren basına idmanları kapatacak ziya hala onun arkasında duran Hacıosmanoğlu sayitoğluyla sorunum yok diyen ama sonra iki maçta da trabzonu yalnız bıraktılar diyerek laf sokan Hacıosmanoğlu ne zannediyor bu adam kendini ne demek hala arkanızdayız ne demek basına kapatmak idmanları la ziya uefa finaline mi çıkacaksın neyi gizliyorsun insanlardan2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
arkadaşlar Nuri Albayrak mı başkan yoksa İbrahim Hacıosmanoğlu mu burda bi yanlışlık var Nuri Albayrak ın artık ipleri eline alması lazım ve ilk yapacağı açıklama ben bu işi yapamadım istifa ediyorum olması lazım
Yorum
-
Arkadaşlar alakası yok konu ile ama üyelıgımıle konu acamadıgım ıcın en uygun burayı gordum bu bızım dost oldugumuzun bı gostergesıdır 2-3 kısı sızı burda hakeret edıyorsa lutfen aldanmayın onlar bızden degıldır onlar adamda degıldır ınsallah sene sız sampıyon bızde uefaya gıdecez TRABZON-RİZE kardestır ayıranlar KALLESTIR
Yorum
-
Sitemizden 1 dakikalık karartma
Trabzonspor'umuzun içinde bulunduğu durum ortada. Bu sene aşama aşama hedeflerimizden uzaklaştık. Önce şampiyonluk, şampiyonlar ligi sonra uefa ve 3.lük şimdide türkiye kupasında bırakın kupayı almayı finale bile çıkamayarak uefa için son şansı elimizle ittik. Şimdiki hedef intertoto olarak gözüküyor.
Bu duruma Trabzonspor nasıl geldi, kim getirdi, sorumlular çıkıp tek tek hesap vermeli. Herkes kendini eleştirmeli hata aramalı başkasında değil. Bu kişileri ne tarih ne de taraftar kendi içinde affetmeyecek. Bu yüzden bu içinde bulunduğumuz karanlık dönem dolayısıyla bizlerde sayfamızı her açılışta 1 dakika karartıyor
sayın abilerimiz bordomavi.net yöneticileri artık sizlerin de birşeyler yapması gerekmiyor mu
madem herkesin fikri ziya doğan ve yönetimin bırakması doğrultusunda
niye hala ana sayfada öyle bir metin veya görsel bir sunum yapılmıyor
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Onları bilmiyorum ama bu gidişle biz taraftarlıktan istifa edeceğiz galiba!Son haberler başlığına bile yorum yazdırdılar ya bana ne diyeyim?UTanmada yok artık bu adamlarda.Takımı için gece gündüz çalışıyormuş!Ne çalışması be...Taraftarı nasıl sustururum çalışmaları herhalde...İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehala bi istifa haberi yok mu yau deli olacagim
Hacıosmanoğlu Ziya Doğanın arkasındaymış!!!Acaba onun arkasında kim varda bu kadar kesin konuşuyor.Şu kulübün düştüğü hallere bakın!
Kulübün başkanı yok,Seyitoğlu-Hacıosmanoğlu kapışması takımdan daha ön plana çıkıyor ama müdahele eden yok!
Maçlara gitmeyen yönetici olur mu?Hoca desen Trabzonda oynattığı futbolla bize hiç hitap etmiyor.Trabzon futbolu hücum oynar.Öyle korkak futbolu kimse kabul etmez.En iyi savunma hücumla olur.
Artık verin bize şu müjdeli haberi yahu!Ben 1 sene daha ne Ziya hocanın mantıksızlığını ne de bu edi ile büdüyü çekemem!...Yeter artık çekp gidin yaaa...Olmuyor anlayın artık...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Seninde arkasında durduğun Ziyanında Allah belasınını versin......İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSON DAKİKA HACIOSMANOĞLU İSTİFAYA ÇAĞIRIYOR
Trabzonspor'da kupa şoku yaşanıyor

26 Nisan 2007 14:00
Tüm umutlarını Fortis Türkiye Kupası’na bağlayan Trabzon, büyük umutlarla gittiği Kayseri’de, Erciyesspor’a penaltı atışları sonrası elenmenin şokunu yaşıyor...
Bordo mavili camiada yönetim ve teknik heyete tepki sesleri iyice yükselirken, Trabzonspor Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, “İstifa etmeyi düşünenler varsa, ceplerindeki istifa mektuplarını çıkarıp masaya koysunlar. Biz hocamızın arkasındayız'' dedi.
İSTİFA EDECEK VARSA ETSİN
Trabzonspor’da Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim içindeki istifa seslerinin su yüzüne çıkması gerektiğini belirterek, “Biz bu takıma hizmet etmek için çalışıyoruz. İki kritik Erciyes maçında da takımı yalnız bırakanlar elini vicdanına koysun, tekrar düşünsünler. Yönetim içinde istifa edecekler varsa, istifa mektubunu cebinden çıkartıp masaya koysunlar. Ben kendi adıma görevimi sonuna kadar devam ettireceğim. Bu takıma hizmet etmek için canla başla çalışıyorum. Evet kupadan elendik. Benim kadar belki de kimse üzülmemiştir. Ama bu dünyanın sonu değil. Biz Ziya Hoca’nın arkasında sonuna kadar durduk, bundan sonra da duracağız'' dedi.
SAYİTOĞLU İLE SORUNUM YOK
Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ile aralarında soğukluk olmadığını da söyleyen Hacıosmanoğlu, “Benim için ‘Neden Haşim Sayitoğlu’nun arkasında maç izlemiyor, onun arkasında yer almıyor’ şeklinde spekülasyonlar ortaya atılıyor. Ben Erciyesspor maçında da maçı taraftarların arasından izledim. Şimdi ben başkanın da mı? arkasında yer almamış oluyorum. Bunlar çok basit kandırmacalar. Bu tür oyunlara gelmememiz lazım. Erciyes maçında yakaladığımız pozisyonları değerlendirip maçı uzatmalara götürmememiz lazımdı. Penaltılara hiç gitmemesi gerekiyordu. Şans bizim yanımızda olmadı elendik, çok üzgünüz'' diye konuştu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum