eeeeeeee yonetım ın alayı sıkebahceye sempatı duydugu ıcın aynı yılmaz vural gıbı laf atacakkı sıkebahcenın dıkkatını ceksınler bırde osmanogluhacı bole dıcene 30 nısandakı sempatı duydugun sıkebahceyle yapacamız macı kazanda susturalım sıkecılerı olmaz mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
sen korkma kadıkoyde feneri yencez o zaman gol attığımızda nurinin yüzünü göremeliİlk olarak furkan_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeeeeeeee yonetım ın alayı sıkebahceye sempatı duydugu ıcın aynı yılmaz vural gıbı laf atacakkı sıkebahcenın dıkkatını ceksınler bırde osmanogluhacı bole dıcene 30 nısandakı sempatı duydugun sıkebahceyle yapacamız macı kazanda susturalım sıkecılerı olmaz mı?"Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk
Yorum
-
Hacıosmanoğlu iyice çığrından çıktı. Yönetici hergün demeç verir mi? İşine bak derler adamaTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Fb yöneticilerinin Hacıosmanoğlu'nu kaale alıp cevap vereceğini sanmıyorum.. ne kadar çok istiyordur içinden birileri kendisine cevap versinde o da şovunu uzatsın.. Bu tip açıklamaları Ergün Gürsoy'lar, Adnan Polat'lar yapardı önceden meşhur olmak için.. zavallı Hacıosmanoğlu örneği kötü yerden seçmiş.. Tribünlere oynayacağım diye durup dururken ve olayla hiç alakamız yokken dediklerine bakın Allah aşkına! Fenerbahçe'nin kalecisini atmış veya atmamış hakem sanane be adam! bari Uefa yolundaki rakiplerinin maçlarını takip et de orada bir haksızlık varsa dile getirde bir işimize yarasın!
Bir Fb'li yöneticiye Hacıosmanoğlu böyle böyle demiş diye mikrofon uzatsalar gülümseyip ağzı olan konuşuyor kardeşim bana ne deyip çıkar işin içinnden, pek de güzel olur doğrusu!#7 King of Kings
Yorum
-

Haberler
Hüseyin ve Tolga'dan ortak mesajlar
Takımımızın başarılı futbolcularından kaptanımız Hüseyin ve kalecimiz Tolga bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenlediler.
Hüseyin Çimşir: “Kupayı kazanmak istiyoruz”
Hüseyin Cimşir, toplantıda takımın hedeflerinin devam ettiğini belirterek, “Pazartesi günü Kayseri Erciyesspor’la çok zorlu maç oynadık ve kazandık. Şu anda 7. sıradayız. Önümüzde zorlu bir Gençlerbirliği sınavı var. Bu maçı da kazanıp üst sıralara doğru tırmanmak istiyoruz. Hedeflerimiz ligde ilk 4 içinde olmak, kupada şampiyonluk. Bu hedeflerimiz doğrultusunda tüm takım arkadaşlarımla birlikte var gücümüzle çalışacağız. Kupada Erciyesspor’la kritik iki karşılaşmaya çıkacağız. İnşallah bu maçları kazanıp turu geçeriz” dedi.
“Trabzonspor’un hedefi her zaman şampiyonluktur”
Trabzonspor’un hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu vurgulayan Hüseyin, “Bu sezon şampiyonluk şansımız yok. Bu nedenle kendimize hedef olarak Avrupa kupalarını seçtik. Ama Trabzonspor Avrupa’ya gitmekle mutlu olacak bir kulüp değil. Geçmişi, tarihi belli. Önümüzdeki yıl şampiyon olmak için uğraş vereceğiz” diye konuştu.
“Stoper mevkiine alışığım”
Kayseri Erciyes maçında stoper oynadığı için yabancılık çekmediğini ifade eden Hüseyin, “Bundan önce de stoper olarak oynadım. Milli takımda ve altyapıda bu mevkide forma giydim. Bu nedenle çok fazla yabancılık çekmedim. Zaten ben nerede görev verirlirse orada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum” yorumunu yaptı.
Kaptan Hüseyin, “Kayseri Erciyesspor maçında 7 savunmacıyla birlikte oyunu kendi yarı sahanızda kabul etmeniz dolaysıyla ne hissettin?” sorusu üzerine şöyle konuştu; “Bizim için Erciyesspor maçı çok önemliydi. Yenildiğimiz takdirde çok sıkıntılı döneme girecektik. İlk yarının sonunda golü de bulunca tabi ki ister istemez skoru korumak için geri çekildik. Ama bizim oyun felsefemizde her zaman böyle değil. O maçı kazanmak için stratejimiz bu şekildeydi. Ayrıca hava şartları zordu. Hata yapmaya müsait bir sahada mücadele ediyorduk. Trabzonspor her şartta ve her durumda sahaya çıkıp maçı kazanmak için mücadele eder. Bu nedenle Erciyesspor maçında sergilenen oyunu bir maçlık değerlendirmek lazım. Ayrıca kazanan her zaman haklıdır”
“Transferi sezon sonunda konuşacağız”
Hüseyin, başka bir takıma transferiyle ilgili sorulan soru üzerine de “Sadece devre arasında böyle bir teklif geldi şahsıma ve kulübe. O günkü şartlarda gerçekleşmedi. Sezon sonunda teklif gelirse kulübün ve benim ortak menfaatlerimiz doğrultusunda değerlendireceğim. Ama bunun zamanı sezon sonundadır. Şu anda ne benimle ne kulüple görüşülmedi. Devre arasında oldu ve kapandı. Hedeflerim arasında yurtdışında oynamak var. Eğer böyle bir teklif gelirse değerlendirmek isterim ama bu haziran ayında gerçekleşecek bir olay. Ben Trabzonlu’yum ve Trabzonspor takım kaptanıyım. Öncelikle amacım Trabzonspor' da futbolu devam ettirmek. İlk tercihim Trabzonspor olur. Teklifler cazip olursa karar kulübündür” cevabını verdi.
“Milli takımda bulunmak onurdur”
Milli takım kadrosunda yer almanın büyük bir onur olduğunu dile getiren Hüseyin, “Grupta lideriz. İnşallah 2008' e katılacağız. Milli Takım’da oynamak her futbolcu için çok önemli. Orada olmaktan, o atmosferi yaşamaktan, ortamı paylaşmaktan çok mutluyum. Benim için oynamak oynamamak çok önemli değil. Önemli olan heyecanı birlikte yaşamak ve paylaşmak" görüşünü savundu.
Tolga Zengin: “Ben işime bakarım”
Başarılı kalecimiz Tolga Zengin ise kendisine yönelik eleştirilerin normal olduğunu söyleyerek, “Eleştiri olacak. İşin doğası bu. Bunların hepsine kulağımızı tıkamak zorundayız. Ama küçük şehir olduğu için doğal olarak biraz daha fazla etkileniyoruz. Buraya çok kaleci geldi gitti, çok kaleci alındı. Neticesinde biz yine buradayız. Yönetimin tasarrufu kaleci almak ya da almamak. İşimi yaptıktan sonra gerisi beni fazla ilgilendirmiyor. Eleştiriler sadece bana değil. Türk kalecilerinin hepsine yapılıyor. Volkan'a da yapılıyor. Kalecilik böyle bir şey. Hataya yer yok. Kaleci bir hata yaptığı zaman sonucu biraz pahalı oluyor. Başka kaleciler de hata yaptıkça insanlar bazı şeyleri görüyor" dedi.
“Amacım kendimi geliştirmek”
Tolga, her zaman daha ileriye gitmek için çalıştığını da vurgulayarak, "Kendimden memnuniyetin sınırı olmamalı. Her zaman daha ileriye gitmemiz gerek. Ben 'kendimden memnunum' dediğim zaman durduğum nokta olur. Milli takım hedefi her zaman var. Fatih hoca ve ekibinin görüşlerine saygı duymak lazım. Neticede onlar beni ilk kez çıkardılar yine milli takıma. Performansımı sürdürdükçe milli takıma gideceğime inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Tolga ve Hüseyin, daha sonra profesyonel sözleşme imzalayan 3 genç oyuncu ile basın mensuplarına poz verdi.
Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
WERTHeR
Hani nerde destekİlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacıosmanoğlunu biri durdursun ya da sustursun...yakışmıyor bize bu adam...
Yakışmıyor sana çelişme
Yorum
-
[QUOTE=marcelinhos100;728611]
Hacıosmanoğlu F.Bahçe'ye yüklendi!
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe yönetiminin futbolu sahada değil saha dışında kazanmak için farklı taktikler uyguladığını söyledi.
Sarı-lacivertli kulübün Türkiye Futbol Federasyonu ve hakemleri baskı altında tutmaya çalıştığını belirten Hacıosmanoğlu "Kaybettiklerinde 'Federasyon istifa' diyorlar hakemlerle oynayıp maç kazandıkları zaman da sesleri çıkmıyor" dedi. "Fenerbahçeli oyuncu penaltı yapıyor. Hakem penaltıyı yapan oyuncuya kırmızı kart göstermiyor" diyen Hacıosmanoğlu, "O kırmızı kartı gösterse belki Ankaraspor maçı kazanacak. Belki de Fenerbahçe 10 kişi ile hırs yapıp maçı farklı kazanacak" diye konuştu.
Yapılan bu tür baskılar neticesinde hakemlerin etkilendiğini anlatan Hacıosmanoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Hatalar sonrası kazanan Fenerbahçe yönetiminden de bir ses çıkmıyor. Çıkıp 'Şurada hata oldu' demiyorlar. Bunu yaparsak Türk futbolunu aydınlığa taşırız. Eğer yapamazsak Türk futbolunu karanlığa taşırız. Trabzonspor böyle bir durumla karşılaştığı zaman bunun dersini verecektir. Futbolun yanlışlarını ön plana çıkarmalıyız. Bunları yaparsak o zaman Türk futbolunu güzel yarınlara taşırız. Medya da bu anlamda görevini yapmalı."
Fenerbahçe'nin hakkının nerede yenildiğini çok merak ettiğini ifade eden Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Medya 'Fenerbahçe'nin hakkı yendi' diye yazılar yazıyor. Fenerbahçe'nin hakkı nerede yendi ?, kim yemiş. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Yoksa Fenerbahçe'nin Ankaraspor karşısında 10 kişi kalmasının veya kazanmasının bize bir faydası yok"
"ARZU ETTİĞİMİZ ZAMAN YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK "
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Kayseri Erciyesspor karşısında zorlanmalarına rağmen kazandıkları için mutlu olduğunu belirterek, "Futbol olarak iyi oynamadık ama iyi oynayıp kaybettiğimiz maçlara baktığımızda keşke kötü oynasaydık da kazansaydık diyoruz. Sakatlıkları süren oyuncularımız vardı. Kayseri Erciyesspor ikinci yarıda en iyi çıkışı yapan takımlardan biri. Ligde kalma mücadelesi veren bir takım olarak canla başla mücadele ettiler" dedi.
Hüseyin ve Tolga'dan da övgüyle söz eden Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in stoper aramasına gerek yok. Hüseyin o mevkide çok iyi oynadı. Tolga'nın da bu maçta performansını devam ettirmesi halinde A Milli Takım yolunun açılacağını düşünüyorum. Trabzonspor'un bu oyuncu kadrosu ile arzu ettiği zaman yenemeyeceği takım yok. Cumartesi günü oynayacağımız Gençlerbirliği maçı da zor geçecek. İyi bir takımla oynayacağız. Sahada yüreğimizle mücadele ettiğimiz zaman Gençlerbirliği'ni rahat geçeriz."[/QUOTE
Bu demeçler kabak tadı vermeye başladı artık....Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
Hacıosmanoğlu'nun hedefi F.Bahçe
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe yönetiminin futbolu sahada değil saha dışında kazanmak için farklı taktikler uyguladığını söyledi.Sarı-lacivertli kulübün Türkiye Futbol Federasyonu ve hakemleri baskı altında tutmaya çalıştığını belirten Hacıosmanoğlu "Kaybettiklerinde 'Federasyon istifa' diyorlar hakemlerle oynayıp maç kazandıkları zamanda sesleri çıkmıyor" dedi.
"Fenerbahçeli oyuncu penaltı yapıyor. Hakem penaltıyı yapan oyuncuya kırmızı kart göstermiyor" diyen Hacıosmanoğlu, "O kırmızı kartı gösterse belki Ankaraspor maçı kazanacak. Belki de Fenerbahçe 10 kişi ile hırs yapıp maçı farklı kazanacak" diye konuştu.
Yapılan bu tür baskılar neticesinde hakemlerin etkilendiğini anlatan Hacıosmanoğlu, sözlerine şöyle devam etti: "Hatalar sonrası kazanan Fenerbahçe yönetiminden de bir ses çıkmıyor. Çıkıp 'Şurada hata oldu' demiyorlar. Bunu yaparsak Türk futbolunu aydınlığa taşırız. Eğer yapamazsak Türk futbolunu karanlığa taşırız. Trabzonspor böyle bir durumla karşılaştığı zaman bunun dersini verecektir. Futbolun yanlışlarını ön plana çıkarmalıyız. Bunları yaparsak o zaman Türk futbolunu güzel yarınlara taşırız. Medya da bu anlamda görevini yapmalı."
Fenerbahçe'nin hakkının nerede yenildiğini çok merak ettiğini ifade eden Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Medya 'Fenerbahçe'nin hakkı yendi' diye yazılar yazıyor. Fenerbahçe'nin hakkı nerede yendi ?, kim yemiş. Çok dikkatli olmamız gerekiyor. Yoksa Fenerbahçe'nin Ankaraspor karşısında 10 kişi kalmasının veya kazanmasının bize bir faydası yok"
ARZU ETTİĞİMİZ ZAMAN YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK
Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Kayseri Erciyesspor karşısında zorlanmalarına rağmen kazandıkları için mutlu olduğunu belirterek, "Futbol olarak iyi oynamadık ama iyi oynayıp kaybettiğimiz maçlara baktığımızda keşke kötü oynasaydık da kazansaydık diyoruz. Sakatlıkları süren oyuncularımız vardı. Kayseri Erciyesspor ikinci yarıda en iyi çıkışı yapan takımlardan biri. Ligde kalma mücadelesi veren bir takım olarak canla başla mücadele ettiler" dedi. Hüseyin ve Tolga'dan da övgüyle söz eden Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: "Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in stoper aramasına gerek yok. Hüseyin o mevkide çok iyi oynadı.
Tolga'nın da bu maçta performansını devam ettirmesi halinde A Milli Takım yolunun açılacağını düşünüyorum. Trabzonspor'un bu oyuncu kadrosu ile arzu ettiği zaman yenemeyeceği takım yok. Cumartesi günü oynayacağımız Gençlerbirliği maçı da zor geçecek. İyi bir takımla oynayacağız. Sahada yüreğimizle mücadele ettiğimiz zaman Gençlerbirliği'ni rahat geçeriz."Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
Hüseyin'den veda sinyali
Trabzonspor Kaptanı Hüseyin, Rus takımlarından alınan transfer teklifleriyle ilgili olarak, "Devre arasında bana ve kulübe teklif geldi ama o zaman olmadı. Şu anda resmi bir teklif yok. Ancak Haziran ayında cazip bir teklif gelirse ve şartlar olgunlaşırsa gidebilirim" dedi.
Trabzonspor' da Kaptan Hüseyin Çimşir ve kaleci Tolga Zengin Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri' nde bir basın toplantısı düzenledi. Hüseyin, Kayseri Erciyes' le çok zor bir maç oynadıklarını ifade ederek, "Sonuçta maçı kazandık ve ligde 7' inci durumdayız. Önümüzde Gençlerbirliği maçı var. İnşallah bu maçı da kazanıp üst sıralara tırmanmaya devam edeceğiz. Bu yılki hedeflerimiz arasında hem Türkiye liginin ilk dördü içinde olmak hem de Türkiye Kupası' nı kazanmak var. Kupanın ilk ayağını da Erciyes' le oynayacağız. Kupayı kazanacağımıza tüm arkadaşlarımızla inanıyoruz" dedi.
Hüseyin, Avrupa'ya gitmeyi başarı olarak görmediklerini, Trabzonspor'un asıl hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu da vurgulayarak, "Ama şu anda yaşadığımız bir gerçek var. Şampiyonluk şansımız yok gibi, bu şansımızı kaybettik. Şampiyonluktan sonraki en iyi hedeflerden biri de tabii ki Avrupa'ya açılmak. Trabzonspor, Avrupa'ya, UEFA'ya gitmeyle mutlu olacak kulüp değil. Tarihimiz ortada. Ama tabi yaşadığımız bazı gerçekler de var" diye konuştu.
Bordo mavili futbolcu, Kayseri Erciyes maçında stoperde oynamasını da değerlendirirken, "Bundan önce de stoperde oynadım. Milli takımda da stoper oynadım, altyapıda da oynadım. O yüzden çok fazla yabancılık çekmedim. Takım arkadaşlarımızla elimizden gelen mücadeleyi göstermeye çalıştık. Nerede görev verilirse yapmaya çalışıyorum" dedi.
KAZANAN HER ZAMAN HAKLIDIR
Trabzonspor kaptanı, Kayseri Erciyes karşısında fazla savunmacı ile ve ikinci yarıda çok baskı yiyerek oynamalarıyla ilgili yorum yaparken, "Erciyes maçı bizim için çok önemliydi. Yenildiğimiz takdirde puan farkımız onlarla 4' e iniyordu. Bundan sonraki 8 haftayı sıkıntılı geçirecektik. Golü de bulunca ister istemez korumak için geri çekildik. Ama bu bizim oyun felsefemizde yok tabi. Geri çekilelim skoru koruyalım diye bir şey oyun felsefemizde yok. Ama o gün öyle bir strateji ortaya konuldu. Saha da her an hata yapmaya müsaitti. Trabzonspor her şartta sahaya çıkıp maçı kazanmak ister tabi. Bu oyunu bir maçlık değerlendirmek lazım. Kazanan her zaman haklıdır. Kazandık ve 3 puanı hanemize yazdırdık" diye konuştu.
ŞARTLAR OLUŞURSA GİDEBİLİRİM
Hüseyin Çimşir, özellikle Rusya' nın Rubin Kazan takımının kendisine yaptığı transfer teklifiyle ilgili de, "Sadece devre arasında böyle bir teklif geldi şahsıma ve kulübe. O günkü şartlarda gerçekleşmedi. Sezon sonunda teklif gelirse kulübün ve benim ortak menfaatlerimiz doğrultusunda değerlendireceğim. Ama bunun zamanı sezon sonundadır. Şu anda ne benimle ne kulüple görüşülmedi. Devre arasında oldu ve kapandı. Hedeflerim arasında tabi iki yurtdışında oynamak var. Eğer böyle bir teklif gelirse değerlendirmek isterim tabi ama haziran ayında gerçekleşecek bir olay. Ben Trabzonluyum ve Trabzonspor takım kaptanıyım. Öncelikle amacım Trabzonspor' da futbolu devam ettirmek. İlk tercihim Trabzonspor olur tabi. Teklifler cazip olursa tabi karar kulübündür. Şartlar oluşursa giderim" dedi.
Başarılı futbolcu, Milli takımda fazla şans bulamamasını da değerlendirirken, "Grupta lideriz. İnşallah 2008' e katılacağız. Milli takımda oynamak çok önemli her futbolcu için. Orada olmaktan, o atmosferi yaşamaktan, ortamı paylaşmaktan çok mutluyum. Oraya gittiğim için mutluyum. Benim için oynamak oynamamak çok önemli değil. Önemli olan heyecanı birlikte yaşamak ve paylaşmak" diye konuştu.
TOLGA: "İŞİMİ YAPARIM, GERİSİ BENİ İLGİLENDİRMEZ"
Kayseri Erciyes maçında yaptığı kurtarışlarla 3 puanın mimarlarından biri olan genç kaleci Tolga Zengin ise, sürekli eleştirilmesiyle ilgili olarak şunları söyledi:
"Eleştiri olacak. İşin doğası bu. Bunların hepsine kulağımızı tıkamak zorundayız. Ama küçük şehir olduğu için doğal olarak biraz daha fazla etkileniyoruz. Buraya çok kaleci geldi gitti, çok kaleci alındı. Neticesinde biz yine buradayız. Yönetimin tasarrufu tabi kaleci almak ya da almamak. Ben işimi yaptıktan sonra gerisi beni fazla ilgilendirmiyor. Eleştiriler sadece bana değil. Türk kalecilerinin hepsine yapılıyor. Volkan' a yapılıyor. Kalecilik böyle bir şey. Hataya yer yok. Kaleci bir hata yaptığı zaman sonucu biraz pahalı oluyor. Başka kaleciler de hata yaptıkça insanlar bazı şeyleri görüyor."
Tolga, her zaman daha ileriye gitmek için çalıştığını da vurgulayarak, "Kendimden memnun olmamın sınırı olmaması lazım. Her zaman daha ileriye gitmemiz gerek. Ben 'kendimden memnunum' dediğim zaman durduğum nokta olur. Milli takım hedefi her zaman var. Fatih hoca ve ekibinin görüşlerine saygı duymak lazım. Neticede onlar beni ilk kez çıkardılar yine milli takıma. Performansımı sürdürdükçe milli takıma gideceğime inanıyorum" dedi.
Tolga ve Hüseyin, daha sonra profesyonel sözleşme imzalayan 3 genç oyuncu ile basın mensuplarına poz verdi.
3 GENÇTEN İMZA
Trabzonspor' da 3 genç oyuncu profesyonel sözleşme imzaladı. 16 kez Genç Milli olan Kadir Keleş, 28 kez genç milli olan ve 15 gol kaydeden Barış Memiş ile 13 kez Genç milli takım formasını giyen Yunus Emre Haliloğlu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri' nde düzenlenen törenle 2.5 yıllık profesyonel sözleşme imzaladıKiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
En son Enes Berfin tarafından düzenlendi; 04.04.2007, 19:30.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum