Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olayları, küçük beyinler ise kişileri konuşur.
    HYMAN RICKOVER

Yani aslolan "Trabzonspor Klübü başkanlığı"dır.Nuri Albayrak'ın şahsı değildir...
    En son antagonist tarafından düzenlendi; 03.01.2007, 15:52.

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olayları, küçük beyinler ise kişileri konuşur.

HYMAN RICKOVER
      ciddi olamazsın..

Yorum

• ziyarete katılan ve emeği geçen bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler..

Yorum

• Hiç biriniz başkanı sevdiğiniz den bu resmi çektirmediniz. Hiç birinizin aklının ucundan bile geçmedi bu yazılan düşünceler.

Biz sonuca bakalım.

Sonuşta medyanın elinde 120*150 çözünürlükte bir resim var ki bu medyanın bakış açısına sığan bir kare.
          Ve resmin anlattığı şudur:
          Taraftar, hatta BMN başkanın yanında ve destekçisi

Bu resmi sokaktaki adama da göstersen söyliyeceği budur!
          Onlar nerden bilsin geleneksel bir bayramlaşma ziyaretinin dönüşü, tamamen plansız gitdiğiniz tesislerde başkanla karşılaşıp resim çekildiğinizi!

En son bordobluex tarafından düzenlendi; 03.01.2007, 18:29.

Yorum

• Annemin yaşadığı ani ve ciddi rahatsızlık ve sonrasında geçirdiği operasyon yüzünden bu bayramı da Farabi Hastanesi'nde idrak ettiğim için Trabzon'daki organizasyonların hiçbirine katılamadım.

Organizasyonları düzenleyen, katılan, maddi ve manevi destek veren herkese teşekkür ediyorum!
            En son poetricus tarafından düzenlendi; 03.01.2007, 17:50.

Yorum

• birileri sever birileri sevmez nuri albayrakı bu beni ilgilendirmez ama onun isminin önüne gelen TS başkanı sıfatından dolayı herkes ona saygı göstermelidir konuşmalarında seviyeli olmalıdır.şimdi herkesi bu fikirler doğrultusunda bir kez daha düşünmeye davet ediyorum.başkanla aynı kareyi paylaşan arkadaşlaRI TEBRİK EDİYOR SAYGILAR SUNUYORUM
              İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• şenol güneşin son açıklamaklamalarına ulaşan var mı

Yorum

• Güneş, antrenörlüğe başladığı ilk günkü heyecanla G.Kore'ye gideceğini söyledi... Deneyimli hoca, basın toplantısında gider ayak bomba gibi açıklamalar yaptı:

FC Seoul Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, antrenörlüğe başladığı ilk günkü heyecanla Güney Kore'ye gideceğini söyledi.

Güneş, Usta Otel'de düzenlediği basın toplantısında, Güney Kore seyahati
                  öncesinde yeni takımı ve Trabzonspor ile ilgili olarak kendisine yöneltilen
                  soruları yanıtladı.

Güneş, Uzakdoğunun kendisi için yeni bir dönem olacağını belirterek,
                  ''Batıdaki futbol anlayışına uyum sağlayamadık. Maalesef ülke olarak o sıkıntımız var. Batıda ticari boyut üst seviyeye ulaştı. Güney Kore'de ise futbola ve başarıya açlar. Güzel futbol izlemek istiyorlar. Benim işim de bunu sağlamak'' dedi.

1967'de futbola başladığını 1987 yılında da antrenör olduğunu dile getiren
                  Güneş, şunları söyledi:

''Antrenörlüğe başladığım ilk günkü heyecanla Güney Kore'ye gidiyorum.
                  Nelerin beni beklediğini bilmiyorum. Hayalimde oradaki futbola katkı yapmak var. Profesyonel olanlarla çalışmayı seviyorlar ancak teknik taktik eksiklikleri gördüm. Beceri olarak onlara birşey katmaya çalışacağız. Futbol dışında da kazanacağımız şeyler olabilir. Türkiye, 200 milyon dolar ihraç ürünü gönderirken 3 milyar dolar oradan satın alıyor. Türkiye'nin ürünlerini satabiliriz, turizmi kullanabiliriz. Daha iyisi Kore halkı bizi seviyor. Benim de oraya gitmem bunlara vesile olur diye düşünüyorum.''

''ÇOK HATALAR YAPILDI''

Trabzonspor konusunda değerlendirmelerde bulunan Şenol Güneş, bordo-mavili kulüpte çok hatalar yapıldığını söyledi.

Güneş, Trabzonspor'un geldiği noktanın üzüntü verici olduğunu belirterek,
                  şunları söyledi:

''Trabzonspor, başarısız gözüküyor. 1967 yılında kuruldu. Deneyimi var ancak hataları var. Hatalar herkesin başına gelebilir. Önemli olan bu başarısızlıkları nasıl değiştirebileceğinin tespitin yapılması. Bunlar Trabzonspor'un sahiplerine düşen görevdir. Teknik heyet ve yönetime incitmeden yön vermek lazım. Taraftar, çizgisini kaybetti. Trabzonspor bizimdir, bizim olacak ama hata yapıyoruz. Görevde bulunanlara saygısızlık olmasın diye uzak durarak daha fazla hata yapmalarına neden olduk. Trabzonspor'un ilk 5'e gireceğini düşünüyorum. Öyle yanlışlar yapıldı. O hatalar olmasaydı takım ilk 5'de olurdu. Büyük paralar harcanarak yapılan transferler Trabzonspor'u şampiyon yapmaz, dibe getirir.'' Trabzonspor'da bölünmelerin olduğunu ifade eden Güneş, ''Sen ben kavgaları yoğunlaştı. Çözüm tarafına geldi mi bir araya gelmeyi düşünmüyoruz. Bugünkü yönetime sadece herşey bırakılmamalı. Trabzonspor'un anayasası ortaya çıkartılmalı. Yeni çıkacak fikirlere göre kim yönetici gelirse gelsin, nasıl bir bütçeyle çalışacağını, nasıl oyuncu alacağını önceden bilmeli. Bunun belirlenmesi yapılmalı. Herkesin elinde Trabzonspor, başka yere gidiyor. Trabzonspor anlayışına uygun bir yapı olmalı. Trabzonspor, ilkeler, prensipler koyacak. 'Biz böyle antrenör istiyoruz, böyle futbolcu istiyoruz' diyecek. Devamlı dışarıdan yardım alan Trabzonspor başarılı olamaz. Kendi özdeğerlerini de kullanmalı'' diye
                  konuştu.

''DOĞAN DA KURTARAMAZ''

Güneş, Trabzonspor'u, içinde bulunduğu durumdan bir teknik direktörün
                  kurtaramayacağı söyledi. ''Bugünkü antrenör Trabzonspor'u kurtaramaz'' diyen Güneş, ''Bunu Ziya Doğan ile ilgili söylemiyorum. Çünkü tek başına birşey yapamaz. Ben de olsam yapamam'' dedi.

Güneş, başarı ve başarısızlığın sahibinin yönetim kurulu olduğunu da
                  belirterek, ''UEFA kriterlerine uymamak Türkiye'nin sorunudur. Eski patron
                  zihniyetiyle kulüpler yönetiliyor. Kurumsallaşmayla yönetilse sorun olmaz. Bir antrenör alınıp daha sonra suçlanılmamalı. Demek ki kendi başarısızlığına kılıf arıyorsun. Görev verdiğiniz elinizden, kolunuzdan şikayetsiniz. Gittiğim kulüpte 2 profesyonel var. Bütçem bu, şartlar bu, böyle çalışacağız. İş bitiyor. Aldığınız oyuncuyu kovmak için bahane arıyorsunuz. Yöneticiler düşünce üretmeli'' diye konuştu.

Güneş, görevi bıraktıktan sonra kimseye cevap vermediğini kaydederek, şöyle devam etti:

''Sokakta kadınlar gibi dedikodu yapıyorlar. Derdi olan varsa benimle
                  konuşmalı. Bunları kavga yapmak için söylemiyorum. Transferdeki kararsızlığım ile ilgili konuşuluyor. Devre arasında Szymkowiak'ı aldılar, peki neden Zurawski'yi almadılar. Bu isimleri ben verdim. Ancak 'Zurawski'nin parası fazla' dediler. 'O zaman almayın' dedim. Sonra gidip aynı paraya başka oyuncu alıyorsun. Benim disiplinsiz olduğumu söylüyor. Herkes benimle ilgili konuşuyor. Ağzımı açsam sokağa çıkamazlar. 'Futbol A.Ş'nin başına geçmedi' diyorlar. Ne A.Ş'si, hangi A.Ş.? Parayı kazanacaklar bana al harca mı diyecekler? 'Altyapı tesisi için harcama yapalım' dedim, yapmadılar. Oyuncuya prim vermiyorlar. Niye geçeyim daha Futbol A.Ş'nin başına. Sen oyuncuyu zehirlemişsin. İneği dereye getirebilirsin ama zorla su içeremezsin.''

Güneş, bir gazetecinin ''Futbol Federasyonunun seçime gitmesi milli takımı
                  olumsuz etkiler mi'' şeklindeki sorusuna ise, ''Seçimler yönetimlerle ilgili,
                  takımla ilgili değil. Milli takıma gelen fahri olarak geliyor. Fatih Terim'i de
                  etkileyeceğini sanmıyorum'' dedi.

Güneş, meşru olmayan bir şey varsa bunun ortaya koyulması gerektiğini ifade ederek, 'Bu devletin, federasyonun, herkesin görevi olmalı. Seçimle gelen seçimle gitmeli. Ama şüphelerle, güvensizlikle yaşayamayız. İnsanların birbirlerine güvensizliği var. Her alanda böyle. Bugünkü federasyon bunu taşıyamaz hale geldi. Gelene güvenecek miyiz, belli değil'' diye konuştu.

Yorum

• ziyareti yapan arkadaşlara teşekkürler bu işin bu kadar büyütülmesine hainlik iki yüzlülük boyutuna getirmenin anlamı yok.insan babasınıda evladınıda eleştiriyor ama ne yaparsınki canın ciğerin vaz geçilemiyor.Trabzonsporda bizim canımız ciğerimiz yapılan olay iyiniyetle yapılmış örf ve adetlerimizin gereğidir.bu eleştiriyi yapan arkadaşlar normal hayatlarında aynı duruma onlarca kez düşmüşlerdir iyi düşünsünler.bide bu kadar kırıcı olmanın gereği yok daha bayramdayız unutmayın bari bayramı bayram gibi yaşayalım.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bayramın ne demek olduğunu anlayamayacak insanlarla bunu tartışmanın yersiz olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca bunu tartışmanın yeri de bura olmasa gerek...
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• İlk olarak eOMER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bayramın ne demek olduğunu anlayamayacak insanlarla bunu tartışmanın yersiz olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca bunu tartışmanın yeri de bura olmasa gerek...
                        evet bu soz yeterli olmus zaten

Yorum

• Senede iki bayramimiz var, bu bayramlari kutlarken kiminle payla$alim, kiminle payla$mayalimin hesabini yapmak yanli$ olur. $imdi bmn deki arkada$lar Nuri Albayrakla bayramla$ti diye, Albayrak dogru i$ler yapiyor anlamina gelmiyor bu bayramla$ma. Sayin Albayrak aciklasaki; Trabzonspor yönetimine hergün bayram, o zaman $ubattada bayramla$abiliriz, fakat $u ana kadar öyle bir aciklamasi olmadigina göre Albayrakla bayramla$mak cok normaldir.

Ben $uana kadar kendi kendime $öyle bir soru hic sormadim; Nuri Albayragi seviyormuyum sevmiyormuyum diye? cok gereksiz bir soru bu, sevmek apayri bir $eydir cünkü, gereksiz $eyler icin harcanmaz. Zaten benim sevgimede ihtiyaci yoktur sayin Albayragin.

Nuri Albayragin Trabzonspor ba$kani olmasi, benim Trabzonsporu sevmeme bir engel te$kil etmez, Trabzonsporu sevmem, ba$kaninida sevecegim anlamina gelmez.
                          En son salihismet tarafından düzenlendi; 03.01.2007, 16:55.
                          insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Forumda "Allah belanızı versin" dediğin kişiyle yüzyüze görüşünce hiç bişey yokmuş gibi davranıp gülüşmek,bayramlaşmak saygının bi göstergesiymiş,vay be

Yorum

• Fatih Akyelden açıklama: ''Bana af çıkmasını zaten beklemiyorum.Takasla degil kendi istedigim bir takıma giderim.''

Kaynak:Lig TV.
                              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                              İşte BMN!*

Yorum

• Doğan'dan Musampa açıklaması!
                                Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, 2 Ocak' ta kampa katılması gereken Hollandalı oyuncu Musampa' nın, ailevi nedenlerden dolayı kendilerinden 4 Ocak' a kadar izin aldığını söyledi.

Doğan, Kzito Musampa ile telefonla bir görüşme yaptıklarını ifade ederek, "Annesini yalnız bırakamayacak bir durumda olduğunu söyledi. 'Bugün gelirsem, bir telefonla her an geri dönebilirim. Bu nedenle bana biraz daha izin verin' dedi. Abisiyle de görüştük. Kendisine inandık tabi ama mazeritini önemli bulmadık. Fakat, çabuk gelirse iyi olacağını söyledik. 4 Ocak' ta geleceğini söyledi. Bekliyoruz. Gelmezse cezai şartlarımızı uygulamaya koyarız" dedi.

TRANSFER YORUMU

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, transfer çalışmalarını da değerlendirirken, "Yönetime verdiğim listede müdafaya ve orta sahaya yönelik oyuncular bulunuyor. İlla bir oyuncuya yoğunlaşıp onu istemedim. Ama önceliğim benimle birlikte çalışmış olanlar. Erkan, Ayman ve Risp bunların içinde önde gelenler. Bu isimleri artık kamuoyunda çok fazla konuşulduğu için telaffuz etmekte sakınca görmüyorum. Önceliği onlara vermemdeki sebep, benimle daha önce çalışmaları ve 4 - 5 günde takıma uyum sağlayacaklarını bilmem. Yoğun tempoya gireceğiz. Uyum sorunu yaşansın istemiyorum. Avrupa' da da oyuncular var ama dünyanın parasını verip uyum sıkıntısı çekmelerinden korkuyoruz. Her mevkide 3 - 4 alternatif sundum. Yönetim iyi niyetli.

Yönetime de hak veriyorum. Lig arasındaki transfer zor. Bir taraftan da geç kalıyoruz. O da doğrudur. Ama ellerinden geleni yapıyorlar" diye konuştu.
                                “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                                Sizler var ya .....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X