Sebat Atti 1-0
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"‘AT YARIŞI HOBİM OLUR’"
Beşiktaş Teknik Direktör Tigana tarafından süresiz kadro dışı bırakılan genç futbolcu İbrahim Akın, günebakış’ a önemli açıklamalar yaptı. Beşiktaş kulübü ile sözleşmesinin devam ettiğini belirten İbrahim, “Beşiktaş kulübünden seneye ayrılırsam ilk tercihim Trabzonspor olacaktır. Trabzon benim ailemdir. Çünkü Karadeniz çocuğuyum. İki kulüp anlaşsın, gerisi kolay… Neden Trabzonspor olmasın? Ailemde Trabzonspor da futbol oynamamı çok istiyor. Nasipse önümüzdeki sezon bu olayı gerçekleşir. Ben de en çok istediğim kulüplerden birinde forma giyme şansını yakalamış olurum” şeklinde konuştu.
At Yarışı Oynuyorum
Özel hayatında at yarışını çok ilgi duyduğunu belirten İbrahim Akın, “Hiçbir zaman özel yaşantımı, futbol hayatıma karıştırmadım. At yarışı benim en büyük hobilerimden birisidir. Kesinlikle gece hayatım yoktur. Küçüklüğümden beri at yarışına karşı özel bir ilgim oldu ama bunu ne antrenmana ne de maçlara taşıdım. Eğer Trabzonspor’a transfer olursam, daha çok başarılara imza atarım. İki kulüp anlaştıktan sonra bu iş olur. Beşiktaş kulübü beni bırakmayacağını söyledi. Ama aşılmayacak engel yoktur. Ben memleketime hizmet etmek istiyorum” dedi. Alaattin KAZANCI
günebakış
vallah bu haber dogruysa ve ibrahim akin gercektende bu laflari söylemisse kesinlikle ama kesinlikle alinmali...bu durumda bunu kacirmamiz enayilik olur resmen..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'un Adnan atağı
Trabzonspor, Feridun'un bonservisine kaarşyılık Samsun'lu Adnan'la söz kesti
TRABZONSPOR yönetimi, bir yıldır peşinde koştuğu Samsunspor'un jokeri Adnan'la prensip anlaşmasına vardı. Samsunspor'da kiralık olan Feridun'un bonservisine karşılık Adnan'ın alınacağı bildirildi

Martinez, Trabzon'a söz verdi
Kolombiyalı file bekçisi "Sakaryaspor ile anlaşın. Nürnberg ya da Lyon'a gitmezsem sizinle görüşürüm" sözünü verdi
Martinez ısrarı
Trabzonspor'un gelecek sezon kaleye düşündüğü isimlerden biri olan Sakaryaspor'un kalecisi Martinez'in, bordo-mavililere söz verdiği öğrenildi. Devre arasında takas önerilen Kolombiyalı kaleci için Sakaryasporlu yöneticiler "Sıkıntılı bir dönemde futbolcu veremeyiz" yanıtını vermiş ve transfer gerçekleşememişti. Trabzonspor yönetimi sezon sonuna kadar bu işi bitirmek için girişimlerini hızlandırdı.
"B PLANI" HASAGİÇ
Martinez'in yöneticilere, "Lyon ve Nürnberg'ten de teklif var. Türkiye'de kalmayı düşünürsem ilk olarak Trabzonspor ile görüşürüm. Siz yeter ki kulübüm Sakaryaspor'u ikna edin" haberini yolladığı iddia edildi. Bu arada Kolombiyalı file bekçisinin olmaması durumunda da "B planı" devreye gireceği söyleniyor. Bu planda Gaziantep'in kalesini koruyan Hasegiç adı bulunuyor.
Yılmaz ŞENOL
bu haberin dogru olma payi %20 ama yinede güzel bir haber..bence trabzonspor kaleci seciminde ilk olarak martinezi tercih etmeli ve o olmazsa bu haberde yazildigi gibi hasagic alinmali....diyelim o da olmadi en son tercih galatasaraydan aykut olabilir...."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaŞlar Sakarya 1-0 Önde MaÇi Dİnlİyorum Martİnez Bİr Toplar Kurtariyor İnanamazsiniz
ah ulan ah su adami kaciracagiz ya ben ona yanarim"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
bu yazılanları kendisi söylemişse kesinlikle alınmamalıdır çünki madem kardeşim sen trabzonsporu bu kadar seviyon neden beşiktaşa gittin demiyo ben beşiktaaşta tutunamadımİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"‘AT YARIŞI HOBİM OLUR’"
Beşiktaş Teknik Direktör Tigana tarafından süresiz kadro dışı bırakılan genç futbolcu İbrahim Akın, günebakış’ a önemli açıklamalar yaptı. Beşiktaş kulübü ile sözleşmesinin devam ettiğini belirten İbrahim, “Beşiktaş kulübünden seneye ayrılırsam ilk tercihim Trabzonspor olacaktır. Trabzon benim ailemdir. Çünkü Karadeniz çocuğuyum. İki kulüp anlaşsın, gerisi kolay… Neden Trabzonspor olmasın? Ailemde Trabzonspor da futbol oynamamı çok istiyor. Nasipse önümüzdeki sezon bu olayı gerçekleşir. Ben de en çok istediğim kulüplerden birinde forma giyme şansını yakalamış olurum” şeklinde konuştu.
At Yarışı Oynuyorum
Özel hayatında at yarışını çok ilgi duyduğunu belirten İbrahim Akın, “Hiçbir zaman özel yaşantımı, futbol hayatıma karıştırmadım. At yarışı benim en büyük hobilerimden birisidir. Kesinlikle gece hayatım yoktur. Küçüklüğümden beri at yarışına karşı özel bir ilgim oldu ama bunu ne antrenmana ne de maçlara taşıdım. Eğer Trabzonspor’a transfer olursam, daha çok başarılara imza atarım. İki kulüp anlaştıktan sonra bu iş olur. Beşiktaş kulübü beni bırakmayacağını söyledi. Ama aşılmayacak engel yoktur. Ben memleketime hizmet etmek istiyorum” dedi. Alaattin KAZANCI
günebakış
adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem
Yorum
-
Eheheheh martinez gol yediİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaŞlar Sakarya 1-0 Önde MaÇi Dİnlİyorum Martİnez Bİr Toplar Kurtariyor İnanamazsiniz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum