Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak, Brezilyali oyuncu Ricardinho' nun transferinde sorun olmadigini söyledi. Brezilyali oyuncu ve menajeri ile yaptiklari görüsmede her konuda anlasmaya vardiklarini söyleyen Baskan Nuri Albayrak, "Seçim öncesi verdigimiz yildiz sözünü gerçeklestirecegiz. Bu konuda Ricardinho ile prensip anlasmasina vardik. Dünya Kupasi maçlarindan sonra herhangi bir aksilik olmazsa sözlesme imzalayacagiz. Ricardinho' dan kupada üstün bir performans bekliyoruz. Ancak bu performansin kendisine yeni talipler çikartmasini istemiyoruz" dedi.

bu kadar beceriksizlik olmaz adamla anlastiysan imzala bitsin gitsin

AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• Travelair Yazdi:

champions Yazdi:

BESIKTAS?LA 2?NCI KAPISMA!"

Trabzonspor dis transferde bu sezon özellikle Besiktas ile büyük bir yarisin içine girdi. Ilk mücadeleden galip ayrilan ise Siyah-Beyazli yönetim oldu. Besiktas, Bordo-Mavililerin de talip oldugu Çaykur Rizesporlu Fahri Tatan, Fenerbahçeli Marcio Nobre, Antalyasporlu Burak Yilmaz ve Gençlerbirligi?nden de Baki Mercimek ile sözlesme yapmisti. Bu transferler Trabzonspor?a önemli bir darbe olmustu. Yönetim ise ikinci raundu lehine çevirmenin mücadelesini veriyor.

Simdi de Iki Yabanci Savasi
      Bordo-Mavililer ile Siyah-Beyazlilar arasindaki ikinci büyük transfer savasi ise Gineli Pascal Feindouno ile Arjantinli Mattias Emilo Delgado için yasaniyor. Trabzonspor, Isviçre?nin Basel takiminda forma giyen Delgado?ya 2 ay öncesinden kancayi takmisti. Fransa?nin St. Ettienne takiminda oynayan Pascal Feindouno?yu da devre arasindan beri takip edilirken bu kez isinin bitirilmesi için büyük çaba sarfediyor. Ancak yine karsisinda Besiktas?i bulmanin saskinligi yasaniyor

Demirören?e ?Aradan Çekil? Ricasi
      Trabzonspor kurmaylari sözlesmesinde, ?3 milyon avro?ya serbest kalir? maddesi bulunan orta saha oyuncusu Delgado için Yildirim Demirören?e, ?Aradan çekil, bu savas size de zarar verir? ricasinda bulunuldu. Demirören ise özellikle bu oyuncu için büyük mücadele verdiklerini ve isini bitirmeye çalistiklarini vurguladi. Bordo-Mavili yöneticiler ise Delgado için son bir atak yaparak bu hafta içinde isini bitirip, Besiktas?dan rövansi almaya çalisacak.

Pascal Için de Büyük Kapisma
      Devre arasinda alinmasi için büyük çaba gösterilen Pascal Feindouno?yla ilgili olarak Besiktas?in devreye girmesi isleri arapsaçina döndürdü. Trabzonspor kurmaylari, ?Pascal ve Delgado ayni alanda oynuyor. Besiktas da bu iki oyuncuya talip? Hem Delgado, hem de Pascal için mücadele veriyoruz. Birini alacagiz. Delgado olursa, Pascal?i Besiktas bitirebilir. Ama onlar Delgado?da israr ederse bu kez biz Pascal Feindouno?yu renklerimize baglayacagiz? dediler

Bundan bir ay kadar önce, tv8'de Sinan Engin Trabzonspor taraftarina müjdeyi verdi:

Trabzonspor Baskaniyla konustum. Çok önemli futbolcularin pesindeler.

Ben de eyvah bu adam Bjk'nin adami demistim.

Ardindan bombalar patlamaya basladi: Fahri, Baki, Burak, Nobre...

Simdi de yabancilar. Benim anlamadigim muhtemelen futbolcu paylasimi için yapilan bu görüsmede bize "lütfedilen" isimlerin ne oldugu? Hepsini Bjk aldi zaten?

Bir diger anlamadigim bizim baskan saf mi Trabzonspor'un listesindeki adamlari rakibine açikliyor?

Artik iyice bu yönetimin kapasitesinden süphe etmeye basladim

Ayrica Adnan Sungur (Günebakis) 'un yazilarini bilmem kendisini de tanimam ama makalesini çok begendim. Fatih'e bu taraftar çok sahip çikti. Ama o bunun degerini bilemedi. Allah'i var son 2 sezon çok iyi performans gösterdi. Ama kariyeri boyunca Trabzonspor'a sorunlar getirdi. Üstelik isin hep na-profesyonel tarafina bakti. Öyle olmasa o hayiflandigi mevkilere çok daha önceden gelebilecekyeteneklere sahipti. Eger fikirlerinde samimi olsaydi, giderdi Kadiköy'de bir yere, kurardi masasini, verirdi röportajini: Ben feybe'ye gitmek istemiyorum, Avrupa'ya gitmek istiyorum diye. Yoksa otobüsün üstünden mikrofonla "ben bi yere gitmiyorum..." geçiniz bunlari...

Fatih'i çok severim ama artik kim ne kadar ediyorsa o kadar deger vermek de yarar oldugunu görüyorum. Anlasilan feybe transferinde durum ciddi. Baskanin sözlerinden ve Fatih'in oyalama demeçlerinden anladigim Fatih'in feybe'ye para+ futbolcu ( Semih ve digerleri ) seklinde verilecegidir.

Tepkinizi anliyorum ama is bu noktaya gidiyor. Fikrime katilmayabilirsiniz ama lütfen olan bitenleri siz de bir gözden geçirin
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak naklovvv tarafından gönderildi

Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak, Brezilyali oyuncu Ricardinho' nun transferinde sorun olmadigini söyledi. Brezilyali oyuncu ve menajeri ile yaptiklari görüsmede her konuda anlasmaya vardiklarini söyleyen Baskan Nuri Albayrak, "Seçim öncesi verdigimiz yildiz sözünü gerçeklestirecegiz. Bu konuda Ricardinho ile prensip anlasmasina vardik. Dünya Kupasi maçlarindan sonra herhangi bir aksilik olmazsa sözlesme imzalayacagiz. Ricardinho' dan kupada üstün bir performans bekliyoruz. Ancak bu performansin kendisine yeni talipler çikartmasini istemiyoruz" dedi.

Ewet mademki anlastin bastir imzayi gitsin daha dünya kupasinin baslamasina 10-15 gün var

BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

• Yok yok arkadaslar inanamam,olamaz.Yav Fatihiler çok yetisecek bizde ama biz Fatihimizi o igrenç formada görmeye dayanamayiz.Hele düsünün Avni Akerde sayiliyor.Volkan ,Önder,SERKAN,aLEX,Tuncay,Fatih TEKKE imkani yok kabüllenemez.Tamam kulüp menfaatleri de önemli ama bu bir gurur meselesi.
          TRABZONIZM

Yorum

• Aman Yeter be
            Hoca Ersun Yanal
            Menajer Can Çobanoglu
            Sol kanat
            ibrahim akin Murat ocak
            Forvet umut fatih
            Orta sahada Ricardinho sag kanat yattara
            ulan güzel seyler duymak ne güzel be
            Alllaaah tutmayin beni gidip bir Horon Tepeyim [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak b_kartal tarafından gönderildi

İlk olarak ironmaster tarafından gönderildi
              Ali kemal gitti Trabzonmu bitti?
              Bisi olmaz fatih gider Ali gelir
              Ali gider ayhan akgun gelir
              gelir oglu gelir
              ama fatih 3-4 miyon fazla alicam diye gelecekte muhtemel bir Trabzon camiasindaki Yerini Sarsacaksa yolu açik olsun

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

ögün abdullah gitti simdi onlardan bahseden varmi??

gidene gel gelene git demeyiz!!!

Gözümüzde Fatih Tekke belki gelecekteki hocamizdi, varsin isterse gitsin, çok dogru söylemissiniz. Ali Kemal gitti yine Trabzon sampiyon oldu.
              BORDO MAVİ

Yorum

• http://www.milliyet.com.tr/2006/05/30/son/sonspo18.asp

sON DAKIKA milliyet gazetesi Önemli açiklamalar var

IBRAHIM AKIN Trabzonspor da diye yazmislar.
                SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Tümer'in ardindan Tekke'de geliyor

30 Mayis 2006 13:15

F.Bahçe, Besiktas'in yildiz ismi Tümer'i sürpriz bir imza ile renklerine bagladiktan sonra simdi siraya Fatih Tekke'yi aldi. Tekke transferi için sunu söyledi...

F.Bahçe, Besiktas'in yildiz ismi Tümer'i sürpriz bir imza ile renklerine bagladiktan sonra simdi siraya Fatih Tekke'yi aldi. Tekke transferi için sunu söyledi...

Milli yildiz, "F.Bahçe'den gelen teklif, Wigan ve Everton'dan çok daha cazipti. Yerimde kim olsa bu öneriyi kabul ederdi. Kulübüm de izin verirse Fener'e gidecegim" dedi..

En iyi teklif Fenerbahçe'den...
                  Trabzonspor'un süper forveti Fatih Tekke, sonunda sessizligini bozdu ve "F.Bahçe ile anlastim" dedi. Fatih, ara transfer döneminde Wigan ve Everton'dan da transfer teklifleri aldiginin altini çizerek, "Ancak F.Bahçe'den öylesine cazip bir öneri geldi ki, yerimde kim olsa bu teklifi kabul ederdi. Ben de F.Bahçe ile sartlarda anlastim. Kulübümle bir yillik daha sözlesmem var. Eger yönetim kurulumuz da gitmeme izin verirse, yeni sezonda F.Bahçe formasini giyerim" dedi.

Albayrak da sicak bakiyor...
                  Fatih Tekke'nin, Milli Takim'la birlikte gittigi Almanya'da da yakin çevresindekilere Fenerbahçe ile ön protokol anlasmasi yaptigini söyledigi ögrenildi. Trabzon Baskani Nuri Albayrak ise dün yaptigi açiklamada "Fatih Tekke ile F.Bahçe'nin ilgilendigi dogrudur. Fatih konusunda kulübün menfaatleri dogrultusunda hareket edecegiz. Yönetim kurulumuz bu futbolcumuzun gitmesine izin verirse, Fatih de gitmek isterse, bu transfer gerçeklesir" ifadesini kullandi.
                  bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• İlk olarak ahmetto tarafından gönderildi
                    İlk olarak naklovvv tarafından gönderildi

Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak, Brezilyali oyuncu Ricardinho' nun transferinde sorun olmadigini söyledi. Brezilyali oyuncu ve menajeri ile yaptiklari görüsmede her konuda anlasmaya vardiklarini söyleyen Baskan Nuri Albayrak, "Seçim öncesi verdigimiz yildiz sözünü gerçeklestirecegiz. Bu konuda Ricardinho ile prensip anlasmasina vardik. Dünya Kupasi maçlarindan sonra herhangi bir aksilik olmazsa sözlesme imzalayacagiz. Ricardinho' dan kupada üstün bir performans bekliyoruz. Ancak bu performansin kendisine yeni talipler çikartmasini istemiyoruz" dedi.

Ewet mademki anlastin bastir imzayi gitsin daha dünya kupasinin baslamasina 10-15 gün var

GÜZEL BI HABER AMA BIRAZ SAKAT GALIBA YA KARDESIM NIYE DÜNYA KUPASI SONRASI YOKSA YINE BI OYALAMA TAKTIGI MI

SIMDI IMZALASINLARDA BREZILYA MILLI TAKIMINI DAHA DIKKTLI BI SEKILDE IZLERIZ

Yorum

• ben bu filmi izlemistim neymis efendim dünya kupasinda iyi oynayip talihlileri artabilirmis..yok ya bas imzayi bakalim nereye gidebiiyor..transfer yatacak ne o efendim biz ön anlasma yapmistik..anlasma yap kardesim ön anlasma degil...

Yorum

• Bir hatirlatma Necmi perekli/ Fotomac

Bir zamanlar tüm Türkiye'nin futbolcu tarlasi olan Trabzon'un adini tasiyan Trabzonspor'un su haline bakin... Takim, kadro olusturabilecek kadar futbolcuya sahip degil. Yani kadro zafiyeti içinde... Bir zamanlar Trabzon'un herhangi bir amatör futbol takiminda oynayip begenilen ve transfer edilen Trabzonlu bir futbolcu hemen Trabzonspor'a ve lige kolay uyum saglar ve adapte olurken simdi Trabzonspor, Trabzon'dan Trabzonspor'a transfer edecegi futbolculari bulamiyor. Acaba bu tarla verimden mi düstü? Yoksa Trabzonspor mu bu tarlaya bakmiyor. Galiba Trabzonspor bu tarlaya bakmiyor. Çünkü degisik ve yanlis yönlere isaret edeni çok. Bu bakmamanin cezasini ve bakimsiz kalanlarin bedduasi, Trabzon'a her transfer döneminde Djokaj'lar, Eller'ler, Jun'lar ve daha birçoklarindan hiçbir sekilde karsiligi alinamayanlar, büyük meblalar ödenerek ilahi adaletin tecellisini sagliyor.

Paralari sokaga atmayin
                        Simdi yine fakat bu saatten sonra mecburen Trabzonsporlu yöneticiler, yabanci futbolcu ve teknik adam transferi için faliyette. Dilegimiz ve baskandan bekledigimiz bu yabanci transferlerini bir an önce gündemden düsürmesidir. Yabanci oyunculara saglanan paranin çok az bir miktarina Djokaj, Eller, Jun, Jefferson gibi yüzlerce Avrupa çapinda futbolcunun Samsun, Artvin, Hopa arasi Karadeniz kiyisinda var oldugunu ve yetisecegini söylemek ilgili bir gözün kolayca tespit edecegi bir gerçektir. Yani Trabzon'u yönetenler transferi yaparken büyük ve uzagi gösteren gözlügü takarcasina sadece bir dogrultuya yabanci futbolculara bakmayin. Yukarida kodlarini vermeye çalistigim yerlere lütfen kafanizi ve dikkatlerinizi verin. Trabzon'un asil futbolcu kaynagi ve membagi buralaridir. Hatirlatir ve bilgilerinize sunarim.
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak aka5 tarafından gönderildi

Tümer'in ardindan Tekke'de geliyor

30 Mayis 2006 13:15

Milli yildiz, "F.Bahçe'den gelen teklif, Wigan ve Everton'dan çok daha cazipti. Yerimde kim olsa bu öneriyi kabul ederdi. Kulübüm de izin verirse Fener'e gidecegim" dedi..

En iyi teklif Fenerbahçe'den...
                          Trabzonspor'un süper forveti Fatih Tekke, sonunda sessizligini bozdu ve "F.Bahçe ile anlastim" dedi. Fatih, ara transfer döneminde Wigan ve Everton'dan da transfer teklifleri aldiginin altini çizerek, "Ancak F.Bahçe'den öylesine cazip bir öneri geldi ki, yerimde kim olsa bu teklifi kabul ederdi. Ben de F.Bahçe ile sartlarda anlastim. Kulübümle bir yillik daha sözlesmem var. Eger yönetim kurulumuz da gitmeme izin verirse, yeni sezonda F.Bahçe formasini giyerim" dedi.

Albayrak da sicak bakiyor...
                          Fatih Tekke'nin, Milli Takim'la birlikte gittigi Almanya'da da yakin çevresindekilere Fenerbahçe ile ön protokol anlasmasi yaptigini söyledigi ögrenildi. Trabzon Baskani Nuri Albayrak ise dün yaptigi açiklamada "Fatih Tekke ile F.Bahçe'nin ilgilendigi dogrudur. Fatih konusunda kulübün menfaatleri dogrultusunda hareket edecegiz. Yönetim kurulumuz bu futbolcumuzun gitmesine izin verirse, Fatih de gitmek isterse, bu transfer gerçeklesir" ifadesini kullandi.

FATIH TEKKE HABERLERINI KAPATIN ARTIK ADAM DAHA KAÇ KERE SÖYLESIN FENERE GITMIYORUM DIYE HERGÜN SAÇMA HABERLERI

URAYA YAZMAYI BIRAKIN

Yorum

• Fatih Tekke kaldi, I.Akin?la anlastilar !

Fatih Tekke, Fenerbahçe?ye gitmeyecegini açiklarken, Ibrahim Akin ile de prensip anlasmasina varildigi açiklandi.

Bitsin artik bu Konu.....
                            Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• i.akin ve ricardinho imzalarsa cok acayip seyler olacak..hadi olum be imzalayin....

Yorum

• ya iki tane gazetenin haberi sürekli burada dönüp duruyor. yeter artik yaa! adam dedi iste gitmiyorum. daha niye uzatip kendi kendinizi yiyorsunuz?fatihin azindan açiklamalara mi inancaz yoksa gazetede yazdigi gibi "yakin çevresine söyledigine göre..." gibi yuvarlak cümlelere mi?
                                Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X