Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yattara Show tarafından gönderildi

Travelair Yazdi:

wanchope= kikirdak zedelenmesi= kalici sakat

Paulo Wanchop sakatlanmayacak!

Trabzonspor, yabanci transferinde bu kez çok ölçülü hareket ediyor. Ön anlasma yaptigi Kosta Rika Milli Takim oyuncusu Paulo Wanchope'un sözlesmesine özel madde koyduran Bordo-Mavililer, olasi bir zarari da önlemis oldu. Sol dizinden iki yil önce ameliyat olan Wanchop'un sözlesmesine, 'Üç ay içerisinde eski sakatligi nüksederse, yapilan sözlesme karsilikli olarak feshedilir ve para talep edemez' maddesi yer aliyor. Trabzonspor'da yabanci kontenjanini bosalttigi takdirde Kosta Rika'li golcü futbolcuyla yapilan ön protokolü resmiyete dökülecegi bildirildi.

'Üç ay içerisinde"

3 ay sonunda garanti disi kaliyor. Bu sakatlik öyle bir sakatlik ki; kikirdak deformasyona ugradiktan sonra ne yapilirsa yapilsin diz sagligi eski haline gelemiyor. Ayni dertten müzdarip olan ben olunca bu konuda size garanti verebilirim. Sporcu ani hareketleri yapamaz ve her an sakatligi nüksetme yüksek riski altindadir.Performansi yariya düser. Para yönetimi böyle bir riskin altina girmemeliEdited by: Travelair
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi
      İlk olarak yattara show tarafından gönderildi

Trabzonspor, yabanci transferinde bu kez çok ölçülü hareket ediyor. Ön anlasma yaptigi Kosta Rika Milli Takim oyuncusu Paulo Wanchope'un sözlesmesine özel madde koyduran Bordo-Mavililer, olasi bir zarari da önlemis oldu. Sol dizinden iki yil önce ameliyat olan Wanchop'un sözlesmesine, 'Üç ay içerisinde eski sakatligi nüksederse, yapilan sözlesme karsilikli olarak feshedilir ve para talep edemez' maddesi yer aliyor. Trabzonspor'da yabanci kontenjanini bosalttigi takdirde Kosta Rika'li golcü futbolcuyla yapilan ön protokolü resmiyete dökülecegi bildirildi.

18.06.2006 (tercüman)
      Jun yada Djokaj gitsede biran once alsak Wanchopu

Diyelim ki adam sakatlandi.Adama da 5 kurus ödemedik.Forvette kim oynayacak.Ona güvenerek is mi olur.Çok saçma.

eger marcelinho alinirsa marcelinho forvette de oynayabilr veya umutun yaninda omer riza oynar oda olmadi ali guzeldal ve ergin keles var.

Yorum

• bir denklem de benden

[(marcelinho + ricardinho)*(yattara + Fatih)] / LAzoroni = islem hatasi
        burdayim,
        sorunun cevabi içtigi yerde
        http://www.twitter.com/kaytazoff

Yorum

• Parayi kurtarmayi düsünürken takimin ne olacagini düsünen varmi acaba yönetimimizde.Takim kötü sonuçlar aldiktan veya gol atacak adam bulamadiktan sonra payayi kurtarsan ne yazar.... Sabir ya rabbim [img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• abi sonunda basardilar beni fatihten tiksindirdiler nre gidersen git simdi agzimdan kötü bilaf çikacakti görende bedava oynuyo zannedecek takimda 1800 para aliyosun utanmaz. Kim aldi o parayi Trabzon tarihinde...
            PENCERENI KAPAT PERDELERI ÇEK
            MONAROZA SENI GÖRMEMELIYIM.
            BIR BAKISIN ÖLMEM IÇIN YETECEK ANLA BENI ROZA BEN BIR DELIYIM....S.KARAKOÇ

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi

18.06.2006 (tercüman)

Diyelim ki adam sakatlandi.Adama da 5 kurus ödemedik.Forvette kim oynayacak.Ona güvenerek is mi olur.Çok saçma.

Kardesim kadarle anlasma saglicak degilizya,kimi alirsan al ayagi kirilmicak diye bi konun mu var ?
              Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

İlk olarak Yattara Show tarafından gönderildi

Travelair Yazdi:

wanchope= kikirdak zedelenmesi= kalici sakat

'Üç ay içerisinde"

3 ay sonunda garanti disi kaliyor. Bu sakatlik öyle bir sakatlik ki; kikirdak deformasyona ugradiktan sonra ne yapilirsa yapilsin diz sagligi eski haline gelemiyor. Ayni dertten müzdarip olan ben olunca bu konuda size garanti verebilirim. Sporcu ani hareketleri yapamaz ve her an sakatligi nüksetme yüksek riski altindadir.Performansi yariya düser. Para yönetimi böyle bir riskin altina girmemeli
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak coach tarafından gönderildi
                  İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi

18.06.2006 (tercüman)

Kardesim kadarle anlasma saglicak degilizya,kimi alirsan al ayagi kirilmicak diye bi konun mu var ?
                  insallah sakatlanmaz
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Eger sözlesmede öyle bir madde olacaksa bu ancak " Sol dizinden sakatlanmasi halinde Trabzonspor sözlesmeyi fesh etme hakkina sahiptir " seklinde olabilir.
                    BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak coach tarafından gönderildi
                      İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi

Iyi de bi sakatlik riski çok yükesk olan adami almak var bi de sakat adami.Biz önlemimizi alalimsonrasini Allah'a havale edelim.Tevekkül...

Ona bakarsan yemek yerken bile bogulup ölür adam.

Yorum

• Aklima Deniz Gökçe'nin sortlu çektiridigi fotografi kameralara gösterip "Ben de futbol oynadim" deyisi geliyor ama, neyse...[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Valla ben de bir dönem oynuyordum... Sonra sol dizimden oldukça ciddi bir "kikirdak" sorunu yasadim, ameliyet oldum. Degil futbol oynamam, tüm mücadele sporlari ve hatta ideal kilomdan fazlasi bile yasak. Gerçi hala arkadaslarla falanfutbol oynuyorum ve kilo konusunda da masallahim var ama olsun. Sonuçta tüm bunlar bana doktor tarafindan teker teker anlatildi. Gelmek istedigim nokta su: Evet, Travelair'in dedigi gibi kikirdak kendini yenileyebilen bir doku degil. Ama tabi bu standart bir sakatlik biçimi de degildir muhtemelen. Yani derecesi falan mutlaka olmali. Bana birakin top oynamayi, kilo almam bile yasaklanirken adam milli takimda oynadi, takir takir da atti gollerini. Bu nedenle bir genelleme yapip "bu sakatlikla top oynayamaz" demek çok mantikli durmuyor, bence.

Geçmiste iki tipini de yasadik aslinda. Shota biraz da Archil'in dizindeki sentetik bag nedeniyle biz anlasmaya pek yanasmayinca gitmek istedigini yüksek sesle söylemeye baslamisti (Doktorlarimiz ayniydi ve bana Archil için "dizde sonun baslangici" yorumu yapmisti). Oysa adam gitti, iyi-kötü oynadi, sanirim hala da oynuyordur.

Bir de Van De Paar var tabi. Bu da "dikkat etmek gerek" diyen arkadaslari hakli çikartan bir tecrube tabi...

Sonuçta hayirlisi olsun demekten baska bir sey gelmiyor elden. Ama 3 ay kroniklesmis bir rahatsizligin ortaya çikip çikmadigini gözlemlemek için yeterince uzun bir süre gibi duruyor.

Yorum

• perhaps arkadasimizin (pardon yöneticimizin) açiklamalari dogrultusunda, ki en basta kendisini tebrik ediyorum, bir iki tespit yapayim kendime göre,,,

1- biz büyük bir kulübüz yani hedefi olan ve bu hedefleri de en uç seviyelerde olan bir takimiz. dolayisiyla mevcut istatistikleri iyi olan oyuncunun yasadigi sakatlik bizim için büyük risk. bu riski sözlesmeye yazmak riski minimize etmek anlamina gelemez, gelmemeli, basarinin olmadigi yerde kazanilan bilmem kaç bin dolar kimseyi mutlu etmez.

2- kanimca takimimizda büyük bir fatih Tekke sorusu varken ve gelecegin en iyi golcülerinden birisi olan umut transfer edildigine göre transfer önceligimiz orta sahada toplayan toparlayan maç kazandiran adamlardan yana kullanmamiz geregine inaniyorum...

3- yabanci kontenjanimizda bulunan oyuncularin ne olacagi belirsiz iken kalan hakkimizi su an için muallakta bulunan futbolculara ayiracagimiza. herkesin hem fikir oldugu bir futbolcuyu takimimiza getirmeliyiz. (Tabii ki ricardinho)

hürmetle

Yorum

• İlk olarak perhaps tarafından gönderildi

Bir de Van De Paar var tabi. Bu da "dikkat etmek gerek" diyen arkadaslari hakli çikartan bir tecrube tabi...

Emrah van de paar olayi futbol tarihimizde ender görülen vakalardan biridir,adam önce tüm israrlarimiza ragmen bize "yok kardesim ben sizde oynamam" dedi ve gitti Den Haag ile anlasti,sonra nedendir bilinmez(!),Den Haag saglik kontrolünden sonra adami almaktan vazgeçti...Bunun üzerine bizimkileri arayarak "Eskiden beri hayalim Trabzonspor formasi giymek" diyen adami bizimkiler büyük bir nese içinde transfer ettiler...Yani Persembenin gelisi ta Sali'dan belliydi.

Wanchope ise "kolay kolay tekrar futbol oynayamaz" dendikten 1,5 ay sonra sahalara dönmüs ve Premier ligde 20'den fazla gol atmis...

Tabi gönül ister ki Wanchope kalitesinde sakatlik riski olmayan adam alinsin da,kimse sikintiya düsmesin...
                            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Perhaps dostum sol diz, birbirimizi anliyoruz. Yalniz ben bu sakatlikla top oynayamaz demedim. bu adamin maliyeti bize herhalde senelik 2 milyon ?'yu bulur. Ben sadece performasini gösteremez dedim. Bacagini güçlü tuttugu sürece sakatligi nüksetmeyebilir de. Lakin bunun darbeleri var, ani hareketleri var yüklenmesi var degil mi?Ingiltere'de esen bu futbolcuyu nedenkimse transfer etmedi de kendi ülkesi Kostarika'da oynuyor? Çünkü alacak takimin üzerinde kalacak bu oyuncu. Kimseçikartip para vermiyor çünkü verilen paranin geriye dönüsü yok denecek kadar az, oyuncunun elde kalma ihtimali yüksek.

Ohalde simdi bir bakalim:

Oyuncu iyi kötü kendini zorlamadan sezonu geçirir sakatlanmaz. Iyi kötü oynar bizde. Ama tabi her an yüregimiz agzimizda aman sirtina çikmasinlar dizine yük binmesin diye izleriz maçi. Sonuçtaoyuncunun bonservisine verecegimiz farazi 1 milyon ?zarar ile yolumuza devam ederiz. Çünkü kimse o oyuncu için bu riske girmez

ve/veya

Oyuncunun sakatligi nükseder, tedaviye gider, gelir olmaz tekrar gider vs. Sonuç: Hem santrafordan oluruz, hem parasindan oluruz 2 kez zarara gireriz.

Tekrar ediyorum ben yazimda maç oynayamaz demedim, performansinin yarisi kaybolur gider dedim. Yeteneklerini kullanamama riski var dedim. O halde su an soruyorum Trabzonspor neden bile bile lades desin? Edited by: Travelair

Yorum

• bu adam hakkinda biligisi olan var mi

Mossoro An Meselesi
                                Trabzonspor yönetiminin transfer listesine giren Brezilyali oyuncu Mossoro?nun 26 Haziranda baslayacak olan hazirlik kampina kadar yetisecegi ögrenildi. Teknik direktör Lazaroni?nin israrla transferini istedigi ve asil adi Jose Marcio Da Costa olan Mossoro?yu geçen sezon Besiktas?in da transfer etmek istedigi ama basarili olamadigi vurgulandi. Brezilya?da bulunan Teknik Direktör Sabastiao Lazaroni?nin oyuncuyla anlastigi ve kulübünü de ikna etmesinin an meselesi oldugu dile getirildi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X