Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mosssoro bu kadar iyi oyuncuysa birkaç gün de bunun hayaliyle yasariz 6 milyon euro derler biz de geri çekiliriz yeni bir yildiz haberi daha çikar bu sefer onun pesine düseriz en sonunda bi tane gol krali bulurlar nasil olsa yildiz diye bir sürü ülke var....

yönetim de kim olursa olsun transfer komitesinin basina özkan sümer getirilmeli

Yorum

• ben size o zaman emersonu önerim katar da oynuyor 23 yasinda santrafor fatih tekkenin yerini fazlasiyla doldurur (cm 2005)
      \"millete efendilik yoktur hizmet etme vardir millete hizmet eden efendi olur\"
      M.KEMAL ATATÜRK

Yorum

• Eger gayse Marcelinho'ya harbi kanca atmissa biz de direkt Roberts'e imza attiralim. gayse aptali bu adami kaçiracak. Çok iyi bir adam. Sol kulvarda durdurulmaz. Faydali olur. Hem de gayseye misilleme yapmis oluruz.
        Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• ooo isimiz cm ye fm ye kaldiysa alalim o zaman tsigalko' yu isi bitirelim [img]smileys/smiley36.gif[/img]arkasinada julius aghahowa ' yi aldik mi bizi kimse durduramaz[img]smileys/smiley36.gif[/img]
          Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi
            ooo isimiz cm ye fm ye kaldiysa alalim o zaman tsigalko' yu isi bitirelim [img]smileys/smiley36.gif[/img]arkasinada julius aghahowa ' yi aldik mi bizi kimse durduramaz[img]smileys/smiley36.gif[/img]
            Orasi da dogru...[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak FORZA61 tarafından gönderildi
              İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi
              ooo isimiz cm ye fm ye kaldiysa alalim o zaman tsigalko' yu isi bitirelim [img]smileys/smiley36.gif[/img]arkasinada julius aghahowa ' yi aldik mi bizi kimse durduramaz[img]smileys/smiley36.gif[/img]
              Orasi da dogru...[img]smileys/smiley2.gif[/img]

son Cm leri bilmem ama özellikle Cm4 teki süpergençlerin hepsi su anda dünya stari Bknz:Ronaldinho-KaKa-Cristiano Ronaldo-Mancini-Athirson-Delgado-Diego-Robinho-luis Fabiano-Tevez Vs...Edited by: CaMoKa
              <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

• Ankaraspor Adem Koçak'in pesinde!

Ankaraspor, uzun süredir renklerine baglamak istedigi Trabzonsporlu Adem Koçak için çalismalarini sürdürüyor. Adem Koçak'in Ankaraspor'a transferine bordo-mavili yönetimin sicak baktigi, ancak Trabzonspor'un bu futbolcuya karsilik Musa Büyük'ü kadrosuna katmak istemesinin transferi çikmaza soktugu bildirildi.

Öte yandan mavi-beyazli ekibin Ikinci Futbol Ligi (A) Kategorisinin yeni takimlarindan Eskisehirspor'da forma giyen Mehmet Akif Tatli ile de ilgilendigi, gelecek yil sözlesmesi sona erecek futbolcu için kirmizi-siyahli yönetimi ikna etmeye çalistigi belirtildi.

Geçen sezon ligde 1 gol kaydeden 20 yasindaki genç futbolcu, 2 kez de A Genç Milli Takim'a çagirildi.
                24.06.2006

Kaynak : AA
                Edited by: saaalih

Yorum

• bugün malatyaspor'un kongresi var. Bilal transferi bugünlerde belli olur
                  Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                  Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Genelde yeni gelenyönetimler ya fiyat arttirir ya satmaz futbolculari. Zaten Bilal onlara göre Maradona. Istedikelri paraya 15 tane bilal alinir.
                    Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

• ARKADASLAR, BURDA YONETICIMI KONU ACABILIYOR?
                      GUZEL BIR FIKRIM VAR [img]smileys/smiley1.gif[/img]( herkez kendi altindakine bir soru sorsun trabzonspor hakkinda .
                      orn... ts nezaman sampiyon olcak bende cvpliyorum seneye mesela ordan ben soruyorum ts neden yabanci transfer yapamiyor ?? nasil guzel dimi bence yapilmali destek bekliyorum [img]smileys/smiley2.gif[/img]

. . .

Yorum

• ne sicak bakmasi ya ademin neyi eksik musadan tutdur dular her sene musa musa diye...
                        y.QLQ 28+61& nbsp;& nbsp;ÖLÜMÜNE TRABZONSPOR

Yorum

• ankaraspora tayfunu erdinçi versek olmuyor mu?
                          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• tayfun celalettin ahmet ve mehmet yilmaz bu dördü kesin gitmeli

bosu bosuna kadroda yer tutuyolar hiç bi ise yaramazlar

Yorum

• ozaman fm den amc yeliguera ve forvetede mokoenayi alalim sol acigada ucuz fiyata pisculichiyi aliriz kaleye almanyadan gurbetci polati defansada belcikali van den borre yi al sana fistik gibi transfer

liguera1.2 milyon dolar

pisculichi 150.bin dolar

mokoena 450 bin dolar

van den borre 875bin dolar

polat keser 30 bi,n dolar

Yorum

• Tayfun'u hatiliyorum ilk çiktiginda takir takir top oynuyordu Ufukhan gibi. Hem teknik hem de savasçi idi. Eger futbolcumuza destek çikmazsak gelecek oyuncu da yarim sezon dayanir. Kafalari rahat olsun daha iyi performans sergilerler. Üstelik adam stoperim diyor. Bek oynatiliyor. Bek ile stoperlik farkli yetenekler gerektirir. Her mevkiye yerinin oyunculari alinabilinirse herkesin de verimi artar
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X