Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 27 Mayis 2006 11:59

Sike ve yolsuzluk iddialarindan dolayi 2. lige düsme tehlikesiyle karsi karsiya olan FC Juventus kulübündeki oyuncularin pesini dünyanin dev kulüpleri birakmiyor.

Ispanyol spor gazetesi Marca, sike ve yolsuzluk iddialarindan dolayi 2. lige düsme tehlikesiyle karsi karsiya olan FC Juventus kulübündeki oyuncularin yarisina Real Madrid'in talip oldugunu iddia etti.

Temmuz ayi baslarinda Juventus'un durumunun netlik kazanacagini savunan Marca, Real Madrid kulübünün gelismeleri dikkatli bir sekilde izledigini belirtti.

Juventus'un Ibrahimoviç, Vieria, Trezeguet, Cannavaro, Emerson ve Zambrotta gibi yildiz futbolculariyla öncelikli olarak ilgilendigi öne sürülen Real Madrid'in, 2 Temmuz'da yapilacak seçimler sonrasinda gelecek yeni kulüp baskanina göre transferleri belirleyecegi yazildi.

Haberde ayrica, Real Madrid disinda da büyük kulüplerin Juventuslu oyuncularin pesine düstügü, Bayern Münich'in Mauro Camoranesi'yle, Barcelona'nin kaleci Buffon'la, FC Inter'in Trezeguet ve Zambrotta'la, AC Milan'in Ibrahimoviç'le temasa geçtigi ileri sürüldü.

adamlar simdiden oyunculari kapiyor bizimkiler ne yapiyor
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Fenerbahçe, 5 Agustos 2005?te baslayan Süper Lig yarisi boyunca Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafindan tam 30 ayri cezaya çarptirildi.

34 haftalik sampiyonluk yarisinda Sari-Lacivertlilere, neredeyse her hafta bir ceza verilmesi dikkat çekiyor. Kanarya, sampiyonluk için sahada ter dökmenin yani sira bir taraftan da cezalari kaldirabilmek için hukuk mücadelesi verdi.

Sahada sampiyonlugu Galatasaray?a kaptiran Fenerbahçe ceza konusunda liderligi kimseye birakmadi. Buna ragmen Fenerbahçe?nin geçtigimiz sezon centilmen takim seçilmesi de ortada bir çeliskinin bulundugu yorumlarinin yapilmasina sebep oldu. Sadece Tuncay Sanli?nin tartisilir bir kirmizi kart gördügü Sari-Lacivertlilerde, futbolcular 52 sari kartla cezalandirildi. Fenerbahçe, yarisa 30 Temmuz 2005?te Olimpiyat Stadi?ndaki Everton karsilasmasindaki disiplin ihlali nedeniyle ?bir maç seyircisiz oynama? cezasiyla baslamisti. Bu hazirlik müsabakasinda tribündeki bir taraftar nereden geldigi belli olmayan kursunla yaralanmisti. Sükrü Saracoglu Stadi?nda küfür olmadiginin ve Fenerbahçe taraftarinin çirkin tezahürata veda ettiginin sürekli konusulmasina ragmen; Sari-Lacivertlilerin aldigi 30 cezanin 19?unun seyircisinin, rakip takimi ve Futbol Federasyonu?nu rencide edici sözlerinden gördügü belirtildi. Taraftarin sebep gösterildigi, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu?nun verdigi cezalarla Fenerbahçe yönetimi, Futbol Federasyonu?na 211 bin YTL para cezasi öderken; bir karsilasmayi da bos koltuklara oynadi.

Ayrica idarecilerin, Futbol Federasyonu?nu hedef alan açiklamalari, futbolcularin olumsuz hal, tavirlari nedeniyle ve çesitli sebeplerle de sekiz defa cezaya çarptirilan Sari-Lacivertliler, bes kere ?ihtar? alirken; yine bir kez ?seyircisiz maç?a mahkum edildi. Sari-Lacivertliler, bu yil 30 ayri cezadan toplam 632 bin 500 YTL Futbol Federasyonu?na ödeme yapti. 632 bin 500 YTL?lik cezanin haricinde Kanarya?nin oynadigi iki seyircisiz karsilasmada yasadigi hasilat kaybi da bu rakama eklenince maddi açidan büyük zarar yasandi.

Ünal Karaman

Yorum

• Bizim taraftar en iyi transferi yapti, Okocha. Bir tek taraftardan umutluydum
        , bu yaziyi okutukdan sonra onlardanda umutu kesdim. Bu futbolcunun bir ba$ka avantajida Türk vatanta$i olmasi, hemen gelir gelmez emekliligini ister.Kendi ekseni etrafinda dönüp ayni ki$iye iki kere calim atan oyuncu tam bizim taraftara göre. Yattara var, birde onu aldikmi öteki oyunculara gerek yok, onlarin ikisi i$i halleder.
        Kim bir habere inanmiyorsa o haberi bu furma ta$iyip bizimle payla$iyor, yani herkesi gicik etmenin ne geregi var. Trabzonun gec kaldigini herkes görüyor, bu durum zaten yeterince rahatsizlik veriyor. bunu sinir bozmaya kadar cikarmaya hic gerek yok.
        Bu gibi asilsiz $eylerle ugra$acagimiza, yönetimi nasil harakete geciririz diye biraz kafa yorarsak, daha fazla faytali oluruz diye dü$ünüyorum.
        Yani en azindan yönetimin bir beceriksizligi varsa, onlari buraya yazarak olasi bir yanli$tan vaz gecmelerini saglamak daha faydali ve akilci bir yol olsa gerek.

Edited by: ismet61
        insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Sota su anda Zorlu Grand Otel'de...

Sadece Gürcistan'a giderken ugradi mi yoksa ....[img]smileys/smiley1.gif[/img]???

Yorum

• ondanda bi imza al

bugün gürcistan-yeni zelanda maci var maca gidiyorlardirlarEdited by: selcuk

Ünal Karaman

Yorum

• Beyler bu gazete haberlerine kulak asmayin. Isleri olmadigindan her gün onlarca futbolculari oradan buraya, buradan oraya transfer ettiriyorlar.

Teknik direktör isinde cok gec kaldik.Simdiye kadar coktan bulunmasi lazimdiki, futbolcu transfer edilebilirsin.

yönetim Cagdasi transfer etti. Ya seni antrneör onu istemzse ne olacak. Bu konularda yönetimi anlamiyorum.

Artik resmi siteden bir haber gelmedigi sürece transferlere inanmayin. Yoksa esas kafayi yiyecegiz buralarda!!!!

TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
              TRABZON / AYASOFYA MAH.
              HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Trabzonspor?da Jay Jay harekati !

Teknik direktör arayislarini sürdüren Trabzonspor yönetimi, bir yandan da transferi bitirmeye çalisiyor. fficeffice" />

27.05.2006 11:41

Sari-Lacivertli ekipte oynarken Türk vatandasi olup Muhammed Yavuz ismini alan Jay Jay için dügmeye basan Karadeniz ekibi, Bolton Wanderers ile temasa geçti

Bordo-Mavililer Besiktasli Çagdas ve Samsunlu Adnan'dan sonra Jay Jay Okocha için de dügmeye basti. Bir dönem F.Bahçe formasi da giyen ve kirmizi kramponlariyla hala futbolseverlerin aklinda olan Okocha için, görev yaptigi Ingiltere'nin Bolton Wanderers kulübüyle temasa geçildi. Fenerbahçe'de oynarken Türk vatandasi olan ve Muhammed Yavuz ismini alan 32 yasindaki Okocha için Ingiliz ekibi, önümüzdeki hafta ortasina kadar cevap verecek.

Faruk Da Geliyor

Bu arada Ankaragücü'nün genç forveti Umut için, Ömer Riza ve 1,5 milyon dolar karsiliginda anlasmaya varan Trabzonspor Malatyasporlu Bilal için istenen 1,5 milyon euro'luk fiyati çok buldu ve rakamin asagiya çekilmesini talep etti. Trabzonspor, Bilal'in bonservisine en fazla 1 milyon 250 bin dolar verebilecegini belirtti. Besiktasli Ibrahim Akin transferinin de bitme asamasinda oldugu, kaleci Cordoba'nin da imza atmak için gün saydigi kaydedildi. Öte yandan Gaziantepsporlu Faruk da Trabzonspor ile anlastigini söyledi.

Haluk Ayyildiz

Aksam
                785

Yorum

• Ula ne yorumlar ha, sanki pazarliklari tele kulak marifetiyle dinliyorlar, ajan bunlar ajan [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]safak kaç Cordoba....

Yorum

• yahu gunlerdir dusunuyom birinin maliyeti 12 milyon eden biri brezilyali dieri arjantinli yildiz kim ?? havuz problemi gibi !!!

tahminlerim brezilyali olarak ricardinho adi geciyor ama 12 milyon etmez. bu 12 milynluk olan arjantnli tahminim

icimden crespo geciyor yidiz olarak veya gallardo hatta eski river plate li simdi spartak moskovali cavenaghi ama nolur bilinmez

tahminlernizi yazin arkadasalr[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• Sol kanatta oyuncu alacagimiza yolladik. Bilal, Faruk'la yürüyecek mi?
                      Naber?

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi
                        Sol kanatta oyuncu alacagimiza yolladik. Bilal, Faruk'la yürüyecek mi?

bence bu sene ufuk bayraktar sol kanatta patliyacaktir o akcaabatta kiralik olan

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak cavenaghi tarafından gönderildi

yahu gunlerdir dusunuyom birinin maliyeti 12 milyon eden biri brezilyali dieri arjantinli yildiz kim ?? havuz problemi gibi !!!

tahminlerim brezilyali olarak ricardinho adi geciyor ama 12 milyon etmez. bu 12 milynluk olan arjantnli tahminim

icimden crespo geciyor yidiz olarak veya gallardo hatta eski river plate li simdi spartak moskovali cavenaghi ama nolur bilinmez

tahminlernizi yazin arkadasalr[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Ekspertizlige devam diyorsun yani...Onlar maliyet hesaplarken 4 yillik maaslari da katiyorlardir.Havuz problemini öyle düsünmek lazim...

Yorum

• Bu d.t konusunda yapilan bir yanli$ vardi, birkac tane varda birini anlatayim. Ibrahim Haciosmanoglu, tarafrtarin kulagina ho$ gelen laflari devamli söyledi, ve taraaftardan iyi not aldi, alma aldi da takima yansiyan hicbir icraat yapilmadi. M. Denizli icin, emekliligi gelmi$ ki$ilerle i$imiz olmaz dedi, gidip ondan daha ya$lilariyla konu$tu, mesela Leo Benhaker.Eger Trabzonun yapisina uyarsa ya$i pekde önemli deyil,yani kendini baglayan laflari edersen böyle ugra$ip durursun. Artik dogru mu yapildi yanli$mi bilmiyorum, ama hoca aramaya avrupadan ba$landi, $imdi Türkiyeden bazi ismler ortaya atiliyor, bana göre cok büyük bir celi$ki bu, ya hic bir ara$tirma yapmadan bu i$e giri$tiniz, yada i$i bilmiyorsunuz. Deneme yanilma yöntemiyle Trabzonu idare edenleri gördük, hem takimin parasi gitti, hemde takim bir kac sene geriye gitti.Bu takimda yöneticiligi ögreneceginizi ba$tan söyleseydiniz belkide secilemezdiniz. Yani büyük yildiz alma sözü veripte,D.T rini bulamayn yöneticilerin bu i$i bidiklerine inanmiyorum.
                            Edited by: ismet61
                            insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi

İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi

bence bu sene ufuk bayraktar sol kanatta patliyacaktir o akcaabatta kiralik olan

bence de senol hoca onu bize biraz izletmisti.sebatta fazla izleyemedim ama izledigim kadariyla patlama yapabilir
                              İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi

İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi

Valla çocugun futbolunu görmedim ama meydanda kizlarin yüegini agzian getiriyo karizma çocuk[img]smileys/smiley4.gif[/img]
                                Barış Memiş - İbrahima Yattara yeni ikili...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X