Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ajaxshowtime.com kulüple organik bagi olan bir sitedir... Avrupa'da holiganlarla mücadele çerçevesinde taraftar dernekleri kulüple dirkt baglantilidir... varsayalim ki resmi bir site degil... bu neyi degistirir... Hollanda'daki taraftar sitesi Umut bulut'u kimden duysun da Ajax talip oldu diye haber yapsin... Tabii ki kulübünden... Bir de kendinizi umut bulut'un yerine koyun simdi...Dogma büyüme Trabzonlu futbolcular avrupa diye tuttururken o kalkip da karadeniz'e gelir mi.... Ufak bir ümit isigi varsa onu degerlendirmek için çaba sarfedecektir...
    divicam

Yorum

• Trabzonspor'a hizmet edenlere haksizlik yapmak istemem ama Trabzonspor'u elinden kaçirmamak için gelir arttirici yatirim yapmayan ne insanlar gördük. Baskanin sözleri benzin istasyonu (önceki dönemlerden devam eden süreç) izin alinmis, stad proje asamasinda, transferler ise belirsiz. Durum su an bu. Gerçi limani bize biraksaydi belki kendisine de ihtiyaç kalmayacakti ya... [img]smileys/smiley1.gif[/img]Tabi bu isin latifesi ? Edited by: Travelair
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• stad da hayal arkadaslar... divanda konusularlara göre (iskender önal'in sözleri o da insaat mühendisi) o stad projesinin kasanda sicak paran hazirda beklese dahi alacagi süre en az dört yil... stadi yiktigin an dörtyil bilemedin üç yil açikta kalacaksin... galatasaray olma yolunda hizla ilerliyoruz... Bizim de bir "özhan Canaydin"imiz var artik... sonumuz hayrolsun...
        divicam

Yorum

• Baskan Trabzonspor'u o kadar çok seviyorsa,.. ihalede ödedigi para karsiligi Trabzonspor'a devretsin... o zaman samimi olduguna inanirim.... Trabzonspor'un elinden limanini al sonra gel takima baskan ol... son kongrede yasananlari saskinlikla karsiliyorum...
          divicam

Yorum

• İlk olarak divicam tarafından gönderildi

Baskan Trabzonspor'u o kadar çok seviyorsa,.. ihalede ödedigi para karsiligi Trabzonspor'a devretsin... o zaman samimi olduguna inanirim.... Trabzonspor'un elinden limanini al sonra gel takima baskan ol... son kongrede yasananlari saskinlikla karsiliyorum...

Trabzon limani konusuna geri mi döndük.[img]smileys/smiley5.gif[/img]

dumur oldum[img]smileys/smiley5.gif[/img] Baskan, Trabzonspor limani konusunda en son tartisilacak kisi, diyorsunki Trabzon Limanini birak. kime ne devrediyor [img]smileys/smiley5.gif[/img]

Trabzonsporun elinden kimse bir sey almadi. Bu konuyu gündeme getirmeyin da [img]smileys/smiley5.gif[/img]

Özkan sümer'den sonra Trabzon limani sirada tartisilacakhangi eski konu var.[img]smileys/smiley2.gif[/img]Elestri yapmak için elestri yapmayin. Siyaset yapmayin burasi Spor forumu.

Edited by: gerçekefsane
            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• [img]smileys/smiley7.gif[/img]Çok öfkeliyim kardes... [img]smileys/smiley7.gif[/img]derdimizi kime yanalim... bir seneyi daha kaybetmek üzereyiz...[img]smileys/smiley19.gif[/img]
              divicam

Yorum

• Sevgili divicam, önce lütfen flood yapma. Sonra, baskan ihaleyi Trabzonspor'un elinden aldi gibi demagojik, ve dahasi dogru olmayan açiklamalarda da bulunmamalisin. Birincisi, adamin is hayati onu ilgilendirir. Ben de olsam alirdim belki... Sonuçta ben almasam Trabzonspor'un alacagi gibi bir garanti yok. Zaten Trabzonspor Albayraktan sonra en iyi teklifi verenkurum olsa eyvallah, yine mantiksiz bulurum, ama hiç degilse "evet, Albayrak olmasa alinacakti demek" derim. Ama öyle bir sey de yok ortada...

Stad konusunda benim de çekincelerim var. Ama bunlar çok sevdigim Iskender Önal'inkilerle ayni yönde degil. Dolgu alaninda yapilacak bir stad için ÇED hazirlanmasi, aski süresi, muhtemel itirazlar ve yeniden ÇED hazirlanma süreci bile en az 1 yil sürer. Bu süre stada kazma vurulmamis haliyle sürer hem de. Ben de "en kisa süre" içinde stadyum konusundaki gelismelerin sonuçlanmasi için sabirsizlikla bekliyorum. Ama adamin bir bildigi vardir belki diye de yapici olmak adina ses çikartmiyorum.

ps: Forumda herkes herkesi biliyor. Siyasi angajmanim yok, baskani tanimam etmem. Atay AKtug ve ekibininde -zamaninda- en siki destekçilerinden biriydim. Tek hedef daha iyi bir TS.

Yorum

[img]smileys/smiley7.gif[/img]Çok öfkeliyim kardes... [img]smileys/smiley7.gif[/img]derdimizi kime yanalim... bir seneyi daha kaybetmek üzereyiz...[img]smileys/smiley19.gif[/img]

biraz sakin ol [img]smileys/smiley2.gif[/img]durun da hele transfer sezonu açilsin, kampin 1.gününe kadar transfer yapilmazsa, elestrini o zaman yap. Biraz daha sabir.[img]smileys/smiley2.gif[/img]Edited by: gerçekefsane
                  Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                  Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Ibrahim Akin'i Gençligi Kurtardi
                    29.05.2006 09:03
                    Ibrahim Akin, gençligi sayesinde Besiktas'ta kaldi. Tigana memnun kalmadigi futbolcusu için son anda "Yasi genç!" diyerek gönderilmesini önledi...

Besiktas'ta bir türlü istikrari saglayamayan Ibrahim Akin'i gönderilmekten son anda genç olusu kurtardi. Altay'dan büyük umutlarla alinan Ibrahim'in, istenilen performansa ulasamayinca Tigana'nin gözünden düstügü ortaya çikti. Trabzonspor'un transfer listesinde bulunan I.Akin'i bir ara Fatih Tekke'nin takasi için kullanmak isteyen yönetim son anda bu karardan vazgeçti.

Baskan Yildirim Demirören ile görüsen Jean Tigana'nin oyuncularla ilgili degerlendirmede Ibrahim için "Onu anlamakta zorluk çekiyorum.
                    Kafasi baska yerlerde. Sahaya odaklansa 1 numara olur. Zaten genç olmasaydi onu 1 dakika tutmazdim.
                    Gençligi ile kurtardi. Ona bir sans daha taniyacagim. Ancak yine de karar sizin ciddi bir teklif gelirse gönderebilirsiniz" dedigi ögrenildi.

Tigana'nin bu sözlerinden sonra bir ara Ibrahim'i satma niyetinde olan yönetim bu kararindan vazgeçerek, Ibrahim'e son bir sans daha tanidi. Ibrahim'le konusan yöneticilerin "Kendine iyi bak ve takima gir. Yoksa yine ayni olursan seni yollariz" dedikleri belirtildi.

Kaynak:Vatan
                    Nezaket insana para kazandırmaz ama herşeyi satın alır.

MONTAİGNE

Yorum

• aksam gazetesi Fatih Tekke ile ilgili yeni bir haber yayimlamis.gündemi degistirmemek için bu haberi buraya yazmiyorum.
                      Nezaket insana para kazandırmaz ama herşeyi satın alır.

MONTAİGNE

Yorum

• Dün ilk defa Murat Ocak'i izleme firsati buldum ve begendim. Eger gerçekten anlasildiysa bizim sol kanatta rahatlikla oynar.

Aklima da söyle bir soru takilmadi degil.-Eger gerçekten anlasildiysa- I.B.B. Sporda degilde baska bir takimda oynuyor olsaydi transfer edebilme ihtimalimiz ne olurdu acaba?
                        Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• trabzonspor tarihinin en kötü ve en basiretsiz en beceriksiz yönetimine sahip suanda.

Yorum

• Kusadasi Özer Türk Stadi'nda oynanan karsilasma bastan sona büyük bir çekisme içinde geçti. Besiktas, 16. dakikada Can Ertan ile 1-0 öne geçti ve ilk yari bu skorla kapandi. Ikinci yarida Trabzonspor, Ziya Sakar ile beraberlik golünü atti ve maçin normal süresi 1-1 sona erdi. Uzatma bölümlerinde Besiktas, Can Gümrükçü ile 108. dakikada buldugu golle maçi 2-1 kazandi ve Deplasmanli 16-20 Yas Türkiye Süper Gençler Futbol Ligi'nin sampiyonu oldu.

Final maçinin ardindan Besiktas Genç Takimi'na kupasini ve 10 bin YTL'lik para ödülünü Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu üyesi Turhan Özen verdi. Süper Gençler Ligi'nde ikinci olan Trabzonspor'un 7 bin 500 YTL para ödülü ve kupasini ise Aydin Gençlik ve Spor il Müdürü Cevat Erdem verdi.

Bu arada, final maçindan önce Gaziantepspor ile Bursaspor arasinda oynanan üçüncülük maçinda ise gülen taraf Gaziantepspor oldu. Normal süresi ve uzatma bölümleri golsüz berabere biten maçi Gaziantepspor, penalti atislari sonunda 5-3 kazanarak sezonu 3. tamamladi.

Öte yandan, bir yil boyunca sergilenen performans sonucu Trabzonsporlu Zafer Cansin, antrenörler tarafindan Deplasmanli 16-20 Yas Türkiye Süper Gençler Futbol Ligi'nin en basarili futbolcusu seçildi. Genç futbolcuya ödülünü Coskun Süer verdi
                            TrabZonguldaklı...

Yorum

Baskan Trabzonspor'u o kadar çok seviyorsa,.. ihalede ödedigi para karsiligi Trabzonspor'a devretsin... o zaman samimi olduguna inanirim.... Trabzonspor'un elinden limanini al sonra gel takima baskan ol... son kongrede yasananlari saskinlikla karsiliyorum...
                              Hocam lütfen bosa laf kalabaligi yapmayalim çirkin duruyor...

Yorum

• ne olursa olsun o benim trabzonum bizim trabzonumumuz...istanbullulara yasattigi yenilgileri tekrar yastacak ben bundan eminim...hayirlisi ile yeni sezonu bekliyelim..ayriyetten kendi fikrim ersun yanal genclerde iken oynattigi sistemi bize getirebilecekse gelmesini isterim..cunku o sistem gercekten avrupa futboluna cok yakın bir sistemdi herseyin hayirlisi diyorum ins. trabzonumuz özledigi seylere bundan sonra ulasacaktir...
                                {hep yek hep tek}{forever trabzonspor}

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X