dk 118 italya 1 almanya 0
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak nuri45 tarafından gönderildi
arrividerci deutschland
forza italia
koclarim havalarini söndürdüler bu havalilarin.
koçlarim dedigin adamlarin dedeleri daha 80 sene önce yurdumuzun topraklarini isgal ediyordu....
Yorum
-
İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildiİlk olarak nuri45 tarafından gönderildi
arrividerci deutschland
forza italia
koclarim havalarini söndürdüler bu havalilarin.
koçlarim dedigin adamlarin dedeleri daha 80 sene önce yurdumuzun topraklarini isgal ediyordu....
arkadasim ben futbol takimi bazinda düsüncelerimi yazdim.
bu sampiyona boyunca almanlarin her maclardan sonra havali tavirlari
sinirlerimi bozuyordu.BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888
Yorum
-
DAR ALANDA KISAPASLASMALAR

YENI BIR ANLAYIS
Lazaroni'nin oyun anlayisi belli ölçülerdre sekillenmeye baslarmen
Almanya kampindaki calismalarda dar alanda kisa paslasmalarla oyunu
açarak hücüm organizasyonu üzerinde yogunlasti. Lazaroni, bu oyun
anlayisinin ofansa dönük bir yapilanma içerecegini belirterek,
"Yaraticilgimiz gol yememek için degil atmak için olacak" dedi.
ELIMDEKI KADRO MÜSAIT
Lazaroni, özellikle teknik kapasite olarak dar alandan genis saha
yaratma yetenegi olan futbolcular elinde bulundugunu da belirterek, "Bu
açidan belli bir sikintim yok. Ancak daha çok calismak zorunda
oldugumuzu biliyorum" dedi. Lazaroni, "Atamayan degil atana puan
veriyorlar, bu bilince kesinlikle ulamsaliyiz" diye konustu.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
hadi bakalim hayirlisiİlk olarak My tarafından gönderildi
DAR ALANDA KISAPASLASMALAR

YENI BIR ANLAYIS
Lazaroni'nin oyun anlayisi belli ölçülerdre sekillenmeye baslarmen Almanya kampindaki calismalarda dar alanda kisa paslasmalarla oyunu açarak hücüm organizasyonu üzerinde yogunlasti. Lazaroni, bu oyun anlayisinin ofansa dönük bir yapilanma içerecegini belirterek, "Yaraticilgimiz gol yememek için degil atmak için olacak" dedi.
ELIMDEKI KADRO MÜSAIT
Lazaroni, özellikle teknik kapasite olarak dar alandan genis saha yaratma yetenegi olan futbolcular elinde bulundugunu da belirterek, "Bu açidan belli bir sikintim yok. Ancak daha çok calismak zorunda oldugumuzu biliyorum" dedi. Lazaroni, "Atamayan degil atana puan veriyorlar, bu bilince kesinlikle ulamsaliyiz" diye konustu....anti-klişe timi...
Yorum
-
alakasi yok ama görünce sinir oldum herifler her seferinde müslümn katliami yapmak için firsat kolluyor 1 asker için kaç müslümani öldürdü ad.ler
Israil: "Savasa dönüsebilir"
Israil, 25 haziranda Filistinli militanlarca kaçirilan askerle ilgili baslatilan operasyonun uzun bir savasa dönüsebilecegi uyarisinda bulundu. Israil Içisleri Bakani, "askerimize bir sey olursa, gökyüzünü Hamas yönetiminin basina yikariz" tehdidinde bulundu.
Öte yandan Filistinli militanlar Gazze'den Israil'in Askelon kentine Kassam füzesi firlatti.Edited by: X-factor...anti-klişe timi...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

ne diyelim hakettikleri yere gidecekler bir gün[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
Yorum