Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ottoman empire,umarım tüm dileklerin gerçekleşir,vatana ,millete hayırlı bir evlat olur,ALLAH analı babalı büyütsün

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      helal shaktar helal
      evet shaktar aynen bizim durumumuza düştü. biz onlar kadar olamadık ama neyse. az konraatak takımımı yoksa toplu defans toplu hücumu benimseyen ve harika uygulayan bir takımmı akşam adamların futboluna hayran kaldım.işte hoca farkı kendini hissettiriyor. acaba biz öyle bir durumda olsak 2 gol atmamız gerekse atabilirmiydik dan dun lardan fırsat kalırmıydı. hatta bırak iki gol atmayı biz kiev maçında gol atmasakta oluyodu ama iki tanede yedik.
      sevilla shaktar a arife gösterdi bayramı göstermedi. biz kiev i orada yenince ne kadar sevinmiçtik burada kesin yeneriz diyoduk. ama alıştık artık başımızda ziya varken bizim arife mizde bayramımızda gelmez.
      En son Bahtiyar tarafından düzenlendi; 16.03.2007, 09:42.
      Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Bu sezon bir türlü bekleneni veremeyen Yattara, gol yollarında da suskunluğunu bozamıyor.
        15.03.2007

2003'ten bu yana Trabzonspor'da top koşturan Gineli, neredeyse en vasat dönemini yaşıyor. Ciddi bir ameliyat geçirdikten sonra ikinci yarıyla beraber sahalara dönen yıldız futbolcu, yine talihsizliklerden kurtulamadı. Beşiktaş maçı öncesinde kasığından sakatlanan, Galatasaray müsabakasına saatler kala, kaburgasından sorun yaşayan Yattara, takımı için hayati önem taşıyan sınavlarda da oynayamadı. Yattara ile ilgili en ilginç istatistik ise içinde bulunduğumuz sezonun 24. haftası geride kalmış olmasına rağmen sadece 9 maçta oynayıp, rakip fileleri hiç havalandırmamış olması. Teknik heyet, ondan artık en azından kalan 10 maçlık seride tam verim almayı planlıyor.

Taraftar sahip çıkacak
        Geçtiğimiz hafta deplasmanda Galatasaray’a mağlup olan ve 11 maçlık yenilmezlik serisini noktalayan Trabzonspor’da taraftar takımına sahip çıkmaya hazırlanıyor. Üst üste talihsizliklerle karşılaşan ve sıkıntılı günler yaşayan ekiplerinin yanında olmayı planlayan Bordo-Mavililer, hafta sonundaki mücadele için forumlar aracılığıyla organize olmaya çalışıyorlar. Cumartesi günkü müsabakada Avni Aker’in tribünlerinin dolması bekleniyor.

Kuleler konuşuyor...
        Bordo-Mavili ekibin iki stoperi Stepanov ve Erdinç, ortak bir basın toplantısı düzenlediler. Genç Sırp oyuncu, hakkında çıkan transfer söylentilerinden bahsederek, "Şu an için bu konulara değil, Trabzonspor'a konsantre olmuş durumdayım" ifadesini kullandı. Savunmadaki başarısının yanı sıra geldiği günden bu yana 2 gol atan Erdinç ise, "Açıkcası milli takım beklentim var. Bunun için daha da çok çalışacağım" diye konuştu.

Doğan bilgilendirecek
        Karadeniz ekibinin teknik direktörü Ziya Doğan, bugün bir basın toplantısı düzenleyecek. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde konuşacak olan tecrübeli hoca, son günlerdeki gelişmeler hakkında bilgi verecek. Sakatlıklar sebebiyle morali bir hayli bozulan Doğan'ın ayrıca takımıyla ilgili olarak ortaya atılan asılsız söylentilere de bugün düzenleyeceği basın toplantısında çarpıcı yanıtlar vermesi bekleniyor.

Maç sonrası ziyaret
        Galatasaray müsabakasının ardından ilk uçakla Trabzon'a dönen Bordo-Mavili takımın, Ankaragücü maçından sonra Musa'yı ziyaret edeceği öğrenildi. Takım arkadaşlarının, ayağı kırılan ve en az 3 ay takımla birlikte çalışamayacak olan Musa'ya moral vereceği dile getirildi. Bu arada yöneticilerin ve kulüp görevlilerinin de tecrübeli futbolcu ve onun doktorlarıyla sürekli temas halinde olduğu belirtildi.
        İNADINA TRABZON DEGİL ÖLÜMÜNE TRABZON

Yorum

• Kurban kesin

1967 Trabzonsporlular Derneği kulübe faksla "Nazara geldik, acilen kurban kesin" diyecek.

Trabzon'daki art arda gelen sakatlıklar 1967 Trabzonsporlular Derneği'ni harekete geçirdi. Başkan Alaaddin Hatayoğlu kulübe faks çekeceklerini belirtip "Bu kadar da şanssızlık olmaz. Biz kesin nazara geldik, kurban şart" dedi.

Hatayoğlu "Risp, Musa ve Jefferson'ın sakatlıkları nedeniyle mutlaka bir kurban kesmeli" diye konuştu. A.Gücü maçının
          14.00'e alınmasına tepkili olduklarını da belirten Hatayoğlu "Çalışanlar bu maça nasıl gidecek?" diye sordu.

sonunda çalısanları düşünen biri çıktı

Yorum

• Ufukhan’da sorun...
            Erdinç’in ise kontrollerinin süreceği ve oynayıp oynamayacağının maç sabahı netleşeceği kaydedildi. Ziya Doğan ve ekibi, Erdinç’in tam manasıyla düzelememesi durumunda ise Çağdaş Atan’ı stoperde Stepanov ile birlikte kullanmayı planlıyor. Bu arada tecrübeli hoca, Musa’nın yerine sağ kanatta kimi oynatacağına henüz karar vermedi. Şans vermeyi planladığı Ufukhan’ın kasığındaki problem Doğan’ı yeni arayışa itiyor. Alternatif isim ise Ferhat.
            takımdaki herkesmi sakanlanır yaw

Yorum

• topluca hamama götürelim şunları, 40 su dökünmeden de çıkmasınlar..nedir bu ya.?
              aynı hafta nerdeyse yarım takım sakatlandı... dalga mı geçiyorlar anlamadım ki.

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                topluca hamama götürelim şunları, 40 su dökünmeden de çıkmasınlar..nedir bu ya.?
                aynı hafta nerdeyse yarım takım sakatlandı... dalga mı geçiyorlar anlamadım ki.
                BENCEDE zaten ben erdinç in gayse maçında 45dakkada kale dibinde topu kaleciye nşanlayınca anladım

Yorum

• SÜPER LİG'DE, BİR KEZ DAHA KÜFÜRDEN CEZA ALIRLARSA BİR MAÇI SEYİRCİSİZ OYNAYACAKLAR

11 kulüp risk altında

Yürürlükteki Disiplin Talimatı gereği, kötü tezahürat nedeniyle para cezası alan 4 büyüklerin de içinde bulunduğu kulüpler sınıra geldi. Beşiktaş'ın da, 3 kez daha ceza alması durumunda 3 puanı silinecek.

Süper Lig'deki 18 kulüpten tam 11'i bundan böyle statlarında rapor edilecek her küfürlü tezahürat karşılığı bir maç seyircisiz oynama cezası alacak. Aralarında dört büyüklerin de bulunduğu 11 kulübün taraftarları hakem, rakip takım oyuncusu veya yöneticilerine toplu olarak devamlılık arz eden şekilde aşağılayıcı, tahrik ve taciz edici tezahüratta bulunduğu taktirde PFDK'ya sevk edilecek, seyircisiz oynamanın yanı sıra her defasında 60'ar bin YTL para cezası kesilmesine neden olacak.

Disiplin Talimatı'nın 31. maddesinde yapılan değişiklik sonrası 20 Ekim 2006'dan itibaren uygulanmaya başlayan yaptırımlardan 24. haftaya dek Beşiktaş iki kez, Fenerbahçe, Galatasaray, Sakarya, Vestel Manisa ve Denizli birer kez nasibini aldı.

Küfürlü tezahürat nedeniyle Disiplin Kurulu'na sevk edilen ve ilk eylemleri olduğu için para cezası alan Trabzon, Konya, Kayseri, K.Erciyes ve Bursa ise bu haftadan itibaren ilk suçlarında seyircisiz oynama cezasına çarptırılacak.
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

• Trabzon’un teknik patronu, son günlerdeki gelişmeleri çarpıcı ifadelerle değerlendirdi.

Bordo-Mavili ekibin teknik direktörü Ziya Doğan, dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalar yaptı. Gündemdeki konular hakkında konuşan Trabzonspor’un hocası, önemli mesajlar verdi, üzerinde durulması gerektiğine inandığı noktaları işaret etti. İşte tecrübeli teknik adamın konuşması: “Galatasaray maçında galibiyete yakın taraf bizdik, oyunun hakkı en azından beraberlikti. Fakat olmadı. Artık ileriye bakmak zorundayız. O maçta Musa’nın sakatlanması ise beni inanılmaz derecede üzdü. Tabi bir de Umut’u sarı kart gördüğü için kaybettik...”
                    ‘Umut’u yok yere kaybettik’
                    “O pozisyon penaltılık bir pozisyondu. Ama dengesini kaybedip eliyle topa dokundu. Penaltı olacağı yerde kart gördü. Eğer bir inceleme yapılırsa Trabzonspor’un hanesinde tek bir haram puan görülmez. Ancak elinden alınan 10-12 net puan var. Ama bunlar görmezden geliniyor. Sonuçta Galatasaray’a yenildik ve 11 maç sonra kaybettik. Bir gerçek var ki, biz iyi yoldayız. Ceyhun’un oyundan çıkarılmasını eleştirdiler. Takımın ne isteyeceğini en iyi ben bilirim. Oynanmış maçı eleştirmek kolay. Yattara’yı oynatmasam, niye oynatmıyor denir. Bunlara gülüp geçiyorum...”

‘Eric Gerets’le tokalaştım’
                    “Bir eleştiri de çift santrfor ile oynamadığım için. Yattara, Gökdeniz, Ceyhun, hücumu destekleyen isimler. Yani biz en az 6 kişiyle hücum ediyoruz. Deniyor ki, Ziya Doğan kendi bildiğini okur. Doğrudur. Bildiklerimi yapmaya devam edeceğim. Hiç düşünmeden yorum yapan insanlardan etkilenmiyorum. Mesela Galatasaray müsabakasında Eric Gerets elini uzatmış ben karşılık vermemişim. Yok öyle bir şey. Hem Gerets ile hem yardımcısı Erdal Keser ile tokalaştım. Birileri rüya görüyor, onun üzerine yorumlar yapıyor. Ne demek gerekir!”

‘Yalana prim tanınmasın’
                    “Başarılı olmak geleceğin temellerini atmak istiyorum. Transfer komitesi şimdiden çalışıyor. Sakatlıklara da sığınmıyoruz. Geniş kadro bu günler için. Üzücü olan şey inanılmaz bir yalancı toplum yetiştirmek için gayret ediyoruz. Geleceğimizi karanlığı gömmeye çalışıyoruz. Bu ülkenin en büyük sorunu bu. Bunu bir Türk vatandaşı olarak üzülerek seyrediyorum. Bu yalanlardan da bıktım. Herkes bundan ders almalı. Gelecekte çocuğunu düşünmeyen anne-babanın olacağını düşünmüyorum. Biz de böyle yaparak onlara yardımcı oluyoruz. Bu yalanları konuşarak bu karanlığa katkıda bulunmayalım.”

fanatik-16.3.2007
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• 4 ün üstüne ne zaman çıkmışhücum edenlerin saıyısı ya..
                      bu açıklaması bile futboldan ne kadar bihaber olduğuna delalet ediyor..
                      kaleci ve stoperler dışında herkes hücum eder bir takımda.. yani toplam sayı her zaman 8 olmalıdır.. top ayaktayken stperler de orta sahaya yaklaşır... yani aslında hücum takım halinde yapılır..

diyelim ki bundan haberin yok...
                      tam oynadığını düşünsem, umut-gökdeniz-ceyhun-yattara.. onun saydıkları bunlar.. bide kaleciyi eklemiş..nasıl hücumcu saydıysa onu hadi yaptık bi iş biz de saydık..
                      6 nerde ya..

bunu ikinci kez görüyorum..ikinci kez tepem atıyor..
                      bu kadar cahil bir adam trabzonspor u yönetiyor..
                      hem futbolu bilmiyor ,hem de matematiği.

git ziya hoca Allah Muhammed aşkına git..

Yorum

• Kendi bildiğini okusun da toprak atıp durmasın bari, teknik taktik günahlarını sevaplarını konuşalım sadece
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak ottoman empire tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaslar kusura bakmayin burasi yanlis yer ama kendimi size yakin hissettigimden mutlulugumu sizinle paylasmak istiyorum,baba oldum cok sevincliyim oglum metehan dünyaya gözlerini acti cenabi allah dinimize vatanimiza hayirli evlat yetisdirmeyi nasip eder insallah
                          oooo yeni bi trabzonsporlu daha katıldı aramıza öylemi?
                          allah analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olur inşallah.
                          İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                          Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• LİGDE yarın lider Fenerbahçe’nin deplasmanda Bursaspor’la oynayacağı maçı Mustafa Kemal Abitoğlu yönetecek. Diğer maçlar ve hakemleri şöyle: Yarın: Trabzon-Ankaragücü (Aytekin Durmaz), Ankara-Sivas (Cemil Şensöz), Kayseri-Antalya (Fırat Aydınus), Denizli-Gençlerbirliği (Bülent Demirlek), V.Manisa-Sakarya (Cüneyt Çakır), Gaziantep-Ç.Rize (Bülent Yıldırım), Pazar: Beşiktaş-K.Erciyes (Cem Deda).
                            bordomavi.net
                            Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Spor Futbol16 Mart 2007Trabzonspor'da Yattara sevinci

A.A.

Geçen hafta G.Saray'a yenilen Trabzonspor yeniden çıkış arıyor. Ankaragücü ile evinde karşılaşacak olan bordo mavililerde Erdinç, Ersen Martin ve İbrahima Yattara'nın oynayabilecek durumda oldukları belirtildi.

Turkcell Süper Lig'de 4 haftalık galibiyet serisinden sonra geçen hafta Galatasaray'a mağlup olan bordo-mavililer, Ankaragücü'nü yenerek tekrar çıkışa geçmek istiyor.

Bordo-mavili takımda cezalı olan Umut ile sakatlıkları bulunan Musa, Risp ve Jefferson, Ankaragücü maçında takımdaki yerlerini alamayacaklar.

Erdinç, Ersen Martin ve İbrahima Yattara'nın ise yarınki maçta forma giymelerine engel bir durumun olmadığı belirtildi.
                              Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Tolga, Ferhat, Stepanov, Erdinç, Celaleddin, Hüseyin, Ayman, Ceyhun, Gökdeniz, Ersen Martin ve İbrahima Yattara 11'i ile çıkması bekleniyor.

bordomavi.net
                              Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• arkadaşlar adam 6 tane futbolcu forvet oyuncusu oynatıyorum demiyor 6 kişi forvete pozisyona gidiyoruz diyor

doğruda diyor

gs maçındaki atakalrın cogu stepanov erdinçten geldi nerdeyse yani defans bile her fırsatta forvete çıkıyor

siz de biraz at gözlüğünüzü çıkarın
                                Emrah GÖRMÜŞ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X