İlk olarak nesta61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ya martinez 3 kişilik adam değil her ne kadar mustafa ve musa bişeye yaramasada zaraları var bize ii olurda jefferson ilerde ii kaleci olcakmış gibi gelio bana 1-2 yıl içinde çoşar brezilyaya gitse oda eller gibi olurEy Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
-
Kardeş aynı şeyi tekrar etmemek adına zaten bu yazdıklarım.Biz ZD hakkında ilgili başlıkta gerekenleri yazıyoruz.Şimdi ikinci yarıda bu ZD'a katlanmak zorunda olduğumuza göre sen forvete Adriano'yu alsan ,ortasahanı Ronaldinho'yu koysan farketmez.ZD Adriano'yu ilk beş hafta rakibi basmıyor diye yedeğe çeker ondan sonra baskılara dayanamayıp son 15 dakika sol kanatta oynatır.İşte bu sebeplerle H.Kabze gereksiz bir kiralama olur zaten.İlk olarak bordoomavii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle20 tane forvet olsa nolurki. bir futbol dehası olan ziya nasıl olsa 8 defansif oıyuncuyla çıkıcak.Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
çok gereksiz bir transfer.....İnşallah doğru değildir...İlk olarak jefferson61sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleson dk beyler
galatasaydan hasan kabzeyle yıllık kiralık anlaşmış bizimkiler
Umut Bulut, Ergin Keleş, Cem demir gibi gençlerimizi yetiştirmek varken ne diye Gaysenin futbolcusunu yetiştirelim ya....
İnşaallah yanlaış bir duyumdur...''Terketmedi eziyetin beni''
Yorum
-
Bende hep jeffersonun arkasındaydım..Ama çok yıprattık çocuğu..Bi düşünün bakalım her tarnsfer döneminde kaleci arandı??Ama acemi yönetimimiz sadece aramakla kaldı!! Bu transfer dönemindede tüm medya bunu yazıyor..Kaleci aranıyor diye..Eğer alamazssak, jeffersonu motive etmek çok zor olacak..Kafası iyice karışmıştır..Şu andan sonra acemi yönetimimiz kendinden beklenmiyecek bir hareket yapıp, olursa martinez olmazsa iyi bir kaleci transfer etmesi lazım..yoksa ikinci yarı tolga ve ahmet şahine kaldık bile!!!O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
haklısın ama bize hazır futbolcu lazım...biz yetiştirme yurdu değiliz yaaa... ne bu... kalecilik mantalitesi sıfır olan ve bu açığını çevikliğive gücü ile kapatmaya çalışan bir kaleci Jefferson.. Tabi ilerde iyi kaleci olabilir...kendini mantalite olarak geliştirise...Ama çok zaman lazım... Ne zaman topa çıkacağını bile bilmiyor adam yaa...çok şey öğrenmesi lazım çooook....İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya martinez 3 kişilik adam değil her ne kadar mustafa ve musa bişeye yaramasada zaraları var bize ii olurda jefferson ilerde ii kaleci olcakmış gibi gelio bana 1-2 yıl içinde çoşar brezilyaya gitse oda eller gibi olur
Martinez biraz daha işi biliyor... Martinez ileride çok iyi bir kaleci olacaktır... jeefff ona hiçbirzaman yetişemez... o nedenle Martinezin transferi doğru bir yoldur... Alabilirsek emeği geçen herkese teşekkür ederim şimdiden...''Terketmedi eziyetin beni''
Yorum
-
senın görüşündür saygı duyarım ama jeff martinezden daha iiİlk olarak cemka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaklısın ama bize hazır futbolcu lazım...biz yetiştirme yurdu değiliz yaaa... ne bu... kalecilik mantalitesi sıfır olan ve bu açığını çevikliğive gücü ile kapatmaya çalışan bir kaleci Jefferson.. Tabi ilerde iyi kaleci olabilir...kendini mantalite olarak geliştirise...Ama çok zaman lazım... Ne zaman topa çıkacağını bile bilmiyor adam yaa...çok şey öğrenmesi lazım çooook....
Martinez biraz daha işi biliyor... Martinez ileride çok iyi bir kaleci olacaktır... jeefff ona hiçbirzaman yetişemez... o nedenle Martinezin transferi doğru bir yoldur... Alabilirsek emeği geçen herkese teşekkür ederim şimdiden...Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak bordoomavii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı AA muhabirinin giray bulak ile ilgili yazısınıda oku. Ondan sonra karar ver hangisi doğru.
Haberin dogru veya yalan oldugunu aciklamadim, sadece budur dogrusu yani en dogrusu bizim icin bölesi daha iyidir demek istedim.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenın görüşündür saygı duyarım ama jeff martinezden daha ii
Bende öle düsünüyorum, bir türlü formunu yakalayamadi iyi bi havasini yakalarsa bak ozaman neler yapiyor.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
arkadaşlar ingilterede kuzenler var benim italyada trabzonsporu sporla ilgilenen çok kişi biliomuş özellikle yaşı 35 ün üstünde olanlar o takımını soruncalar ona trabzon demiş kimse ona o kim dememiş
Ey Türk Gençliği!
Yorum
-
Arkadaslar ben hic bisey anlamadim bu isten.....,
önce Sakaryasporun antrenörü Giray Bulak AA muhabiri ile röpörtaj yapiyor , Trabzonspora teklif gönderdik beklemedeyiz diyor , ardindanda Sakaryaspor baskan vekili Ridvan Duran yine AA muhabirine Martinez transferini yalanliyor! Hadi hayirlisi , insallah sonunda aliriz!"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Benim Anlamadığım
Benim asıl anlamadığım performansı düşük olduğu iddia edilen yabancı futbolcuların kiminin aralık sonunda kimisinin de ocak 2 takıma katılacak olmaları. Bu ne perhiz ne lahana turşusudur anlayan beri gelsin. Senin derdin zaten bu futbolcuların form durmu değil miydi Ziya Bey Hocam? Ne diye bu adamlara böyle izin verirsin hadi verdin, ne diye kampı bu kadar erken tarihe alırsın? Kim kime uyum saglayacak Hasan hüseyine , Gökdeniz Yattara'ya mı? Yahu evet beni kınayacaksınız biliyorum ama ben bu güne kadar hep Ziya Bey Hocanın bu işin altından kalkacağına inanıyordum ama artık hiç ümidim yok. Eğer bu takım ikinci devre bir yerlere gelir ya da kupayı alırsa - ki benim hiç umudum yok- inanın ki bu futbolcuların gayreti rakiplerin saçmalaması ile olcaktır. Allah sonumuzu hayretsin.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında dikkat çekmek istediğim mevzu başkaydı. Bir idman oluyorsa buna parlak veya sönük tüm futbolcularımız katılmak zorunda. Geçmişte aynı olaylar Hami, Fatih bjk'de Sergen... yaşandı. Üstelik bunlar kaptanlarımız. Örnek sporcular. Umarım sakatlıkları çabuk iyileşirEy zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum