Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Samet Türkmen Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İkiz kardeşlerimle aynı yaştaymış, Allah rahmet eylesin. Çok acı ...

Bu arada "münzevil" rumuzlu arkadaşımıza da başsağlığı diliyorum
    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Allah mekanını cennet eylesin.Tanışmak nasip olmadı kendisiyle ama Karabük anısını okudultan sonra uyku yok bu gece bu gözlere..Diyecek hiçbişe yok.Kardeşimizin ve bizim sevincimizi çalanlar bunun hesabını veremeyeceksiniz.
      TRABZONSPOR-LAZIO-ATHLETIC BILBAO

Yorum

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Daha gozumun isigi,canim cigerim kucuk oglum abdullah omerin vefatinin acisini yasayamadan simdide samet kardesimin acisi...

Dayanmak cok zor cenab_i hak sizlerin coluk cocuklarina uzun omurler ihsan etsin..
        Takdir_i ilahi boyleymis elden bir sey gelmiyor.

Samed kardesim abdullah omerime cok selam soyle benim yerime gozlerinden op

Ahirette bulusmak umidiyle...
        İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Babamı geçen ay kaybettim ben gibiydi TRABZONSPOR dedin mi akan sular dururdu ligtv bile almıştı dışarıya çıkamıyorum diye her golden sonra aradım konuşurduk ama olmadı beraber şampiyonluk kutlayamadık....ölüm çok zor

MEKANIN CENNET OLSUN SAMET KARDEŞİM RABBİM GANİ GANİ RAHMET EYLESİN HAYIR DUALARINI BİZLERDEN EKSİLTME....BURALARI MERAK ETME SENİN İÇİN VE DİĞER KAYBETTİKLERİMİZ İÇİN BABAM İÇİN BU SEVDANIN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ
        Allah rahmet eylesin, mekanlari cennet olsun.

Yorum

• İnsan ne diyecegini bilemiyor kelimeler insanin bogazinda dugumleniyor.

Burada bazen fikir ayriliklarindan dolayi surtusurduk ben sana hakkimi helal ediyorum sende bize et kardesim.
          Mekani cennet olsun Allah gani gani rahmet eylesin.
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Basimiz sagolsun..Rabbim ailesine ve bütün sevenlerine büyük sabırlar versin..Rabbim mekanını cennet eylesin i sAllah..
            Trabzonlu olmadan,Trabzonsporlu olmanın gururunu yaşıyor..

UNUTMADIK-UNUTTURMAYACAĞIZ
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPORumuzdur..

Yorum

• Rabbim mekanini Cennet bahcelerinden bir bahce eylesin...

Basimiz sagolsun...
              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Kardeşimize Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.
                Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• Ne desem bilemiyorum be Samet kardeşim,yazıyorum yazıyorum siliyorum sonra..Daha 3 ay önce aynı masada oturduk kahvaltı ettik,muhabbet ettik..Ne kadar iyi görünüyordun..Geçen sene Ankara'daki Türkiye Kupası finaline beraber girmiştik..

Mekanın cennet olsun güzel insan..

Yorum

• Hastalığından haberimiz vardı ama gidişi içimizi acıttı, gözlerimizi doldurdu.

Allah rahmetinden bolca versin kardeşime. Çok üzgünüm gerçekten.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Daha gozumun isigi,canim cigerim kucuk oglum abdullah omerin vefatinin acisini yasayamadan simdide samet kardesimin acisi...

Dayanmak cok zor cenab_i hak sizlerin coluk cocuklarina uzun omurler ihsan etsin..
                      Takdir_i ilahi boyleymis elden bir sey gelmiyor.

Samed kardesim abdullah omerime cok selam soyle benim yerime gozlerinden op

Ahirette bulusmak umidiyle...
                      Kardeşim çok üzüldüm.. seninde başın sağ olsun..Allah sabırlar versin..
                      https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• Allah rahmet eylesin. Mekanın Cennet olsun Samet.
                        Ayrılıklar böyle erken olunca inanamıyor insan.
                        (Senin sevincini çalanların Allah belasını versin.)
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Sametim,

Keşke "o kupayı söke söke alacağız, yanına getireceğiz" diyebilseydim.

O kadar ama o kadar pis bir dünyada yaşıyoruz ki, en büyük mücadeleler bile başarısız olabiliyor.

O kupayı alıp yanına getirebilir miyiz bilmem ama ölene kadar bunun için uğraşırız kardeşim.
                          StopMatchFixing.Com

Yorum

• Ah be Samet'im..
                            Oturdun içime.. Yutkunamıyorum.
                            Bordo desem çıkıp mavi diyecekmişsin gibi oluyorum..
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Bütün maçlar, toplar, tüfekler, olaylar, haberler,yaşamdan olan her şey yalan dolan ama bu ağızların tadını kaçıran ve hepimizi bekleyen ölüm bir vak'a.
                              O'ndan geldik O'na gidiyoruz.Bugün olduğu gibi öyle çok da kalmadan...
                              Allah Samet'e ve tüm ölmüşlerimize rahmetliyle muamele etsin.

Yorum

• Çok Kötuyüm ve Hiç bir zaman aklımdan çıkmayacak SENİ ÇOK SEVİYORUZ SAMETİM ALLAH RAHMET EYLESİN Seni Hiç bir zaman Unutmayacağız

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X