Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Samet Türkmen Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
    SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
    CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Daha gozumun isigi,canim cigerim kucuk oglum abdullah omerin vefatinin acisini yasayamadan simdide samet kardesimin acisi...

Dayanmak cok zor cenab_i hak sizlerin coluk cocuklarina uzun omurler ihsan etsin..
      Takdir_i ilahi boyleymis elden bir sey gelmiyor.

Samed kardesim abdullah omerime cok selam soyle benim yerime gozlerinden op

Ahirette bulusmak umidiyle...

Başın sağolsun Munzevil kardeşim rabbim kimseye evlat açısı vermesin.söyleyecek söz bulamıyorum kahroldum rabbim mekanlarını cennet eylesin elden birşey gelmiyor maalesef.Can verende alanda Rabbimiz.Cumlemize sabır ıhsan eylesin...
      Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Ynt: BMN Bursa'dan Samet Türkmen Kardeşimizi Kaybettik...

Yüzünü görmemiştim, sesini duymadım, tanımıyorum ama vefatı gözlerimi doldurmaya yetti.

Allah rahmet eylesin. Unutmayacağım.
        Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun....

Yorum

• Ogluma taziye mesaji yazan butun kardeslerimden cenab_i hak razi olsun.

Insaallah boyle bir aci yasamazlar

( kusura bakmayin hepinize teker teker yazamadim telefondan yazdigim icin)
            “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun insallah.
              Iceri gittim kendimi tutamadim, agladim. Hayat cok bos gercekten.

..
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Canından bir canı genç yaşta kansere kurban vermenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim. Allah böyle bir acıyı düşmanima yaşatmasın. Kardeşimize allahtan rahmet sevenlerine sabırlar diliyorum.
                BMN İZMİR

Yorum

• çok zor...

Babamı geçen ay kaybettim ben gibiydi TRABZONSPOR dedin mi akan sular dururdu ligtv bile almıştı dışarıya çıkamıyorum diye her golden sonra aradım konuşurduk ama olmadı beraber şampiyonluk kutlayamadık....ölüm çok zor

MEKANIN CENNET OLSUN SAMET KARDEŞİM RABBİM GANİ GANİ RAHMET EYLESİN HAYIR DUALARINI BİZLERDEN EKSİLTME....BURALARI MERAK ETME SENİN İÇİN VE DİĞER KAYBETTİKLERİMİZ İÇİN BABAM İÇİN BU SEVDANIN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ
                  En son kudu_61 tarafından düzenlendi; 25.10.2014, 02:52.
                  UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Yine kanser, yine Karadeniz. Allah rahmet eylesin. Ailesine yakınlarına sabır versin. Evet her ölüm zordur ama genç yaşta kayıp ayrı bir acı verir
                    Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

• Diyecek çok şey var mı yok mu çözemedim, olmadı bu ama güzel olmadı, hayır keşke hayal falan da kurmasaydın be Samet, kurmasaydın da yıkmasaydın bizi şimdi bizi devirmeseydin yere.

Öleceğini bilerek yaşadı belkide, sonuna kadar da hayalleriyle bunu yazmış çocuk işte, siz ve ben nasıl şimdi yazıyorsak, oda bu sayfalara yazmış lanet olsun ki yazmış, bizim gibi hayalleri vardı, çalınan, bizim gibi umutları vardı hala daha içinde beslediği, çok üzüleceğimizi de biliyordu o buralarda dolaşırken yazarlar arkamdan böyle laflar okurum belki öbür taraftan diye düşündü akıllı çocuk, ulan uzay bilimleri, hacılar, hocalar, tarikatlar ilgi alanların hakkında bir tane adam kalmadı forumda artık, bitti o iş samet kim konuşacak şimdi, aksi aksi kim kavga edecek milletle ? Gelde iki giydir stadyum başlığında, iki serzenişte bulun transfer politikasına.

Ya Samet öyle hayal kurup da gidilmez be arkadaş, satır satır insanı yıkıp da gidilmez, koca koca adamlar ağlatılmaz bizi ağlatacak adam mıydın sen ?

Mekanın cennetin yemyeşil bahçeleri olsun bursa gibi, mekanında hayalini kurduğun serin ırmaklar aksın, baktığın her yer bordo mavi olsun. Samet and olsun bu dünyanı boşver bizde kuruyoruz hayal hiç biri olmayacak bizde geleceğiz yanına bir gün ama bugün ama yarın. Geçtim bu dünyayı be Samet, Allah bir, Peygamber tek, bizde iman eden kullarıyız ve tek kitabımız Kuran'ın emirleri, 2010-2011 şampiyonu da Trabzonspor Samet, o kupayla yanına gelmezsek yap yine atarını olur mu be arkadaş, yap o zaman tavrını söyle sert sözlerini bize. O hayaller gerçek oldu oğlum sende bilerek göçtün gittin buralardan bizde bilerek yaşıyoruz biz şampiyon olduk, kutlaması öbür tarafa kaldı, güçlenir kendine gelirsin sen oralarda, yardım edeninde çok olur ne hazırlık yapıyorsan yap, kutlaması oraya kaldı, bizi bekle, huzurla ve rahmetle.

Allah geride kalanlarına sabır versin, metanet versin, dirayet versin, evlat kaybetmek zor, Allah huzur versin ailesine.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Sike basligindan:

09-05-2014, 22:27
                        İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kaçıncı sezon olacak fenerin düşmediği ? Düşünce haber verirsiniz millet.
                        27-06-2014, 12:10
                        İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beyler 3 senedir aynı yorumları yazmaktan,hâla birşeyler beklemekten sıkılmadınız mı ?

Kanunda şu var,cezası bu demek boşuna. Nasılsa istedikleri gibi büküyorlar kuralları.
                        Kendisini sahsen tanimiyorum ancak bunca yildir mesajlarini okuyorum. Sike basliginda cogu zaman olumsuz yönde mesajlar yazardi.
                        Icimden dayanmasini dileyip, haksiz ciktigi günü görmesini istiyordum Allahtan.

Hayata bu sevinci yasayarak veda etmesi gerekiyordu.
                        Uzatmada golü o atacakdi.
                        Uzatmaya gidemeden maci iptal ettiler. Yine onlar kazandi hibeyle.

Allahinizdan bulun, burnunuzdan fitil fitil gelsin. Yaptiginiz hirsizliklar para ile ölcülseydi keske. Kim geri getirecek Sameti ve yitirdigi umudunu?

...

Allah rahmet eylesin.
                        O haberi veremedik Samet. Sana layik olamadik. Bizi affet.
                        En son cerasus tarafından düzenlendi; 26.08.2014, 23:34.

Yorum

• Çok üzüldüm. İnsan ne diyeceğini şaşırıyor. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• BMN Bursa'dan Samet Türkmen Kardeşimizi Kaybettik...

Darmadağın oldum.Mekanı cennet olsun kardeşimizin

Yorum

• Ne diyeceğimi bilemiyorum, henüz öğrendim.
                              Ah be Samet be.. Ah be kardeşim ya.. Allah gani gani rahmet eylesin, inanamıyorum hala..

Yorum

• Başka başlıkta vefat eden arkadaşın bir yazısını okudum.
                                Çok üzüldüm.
                                Allah rahmet eylesin.
                                Bir yandan başı dişi ağrıdığı için veryansın edenleri bir de bu kardeşin çektiklerini yan yana koyuyorum.
                                Halimize şükretmemiz lazım.
                                Toprağı bol olsun. Allah ailesine sabır versin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X