Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Samet Türkmen Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: BMN Bursa'dan Samet Türkmen Kardeşimizi Kaybettik...

Forumda bi konuya ismini vermek guzel olur bi arkadas soylemisti.

Yorum

• Samet' in hatırasını yaşatmak adına ne.gerekiyorsa yapılacak.

Gerçi ne yapsak yetmez ama biz yine de yapacağız elimizden geleni.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Öğrendiğimen beri aklımdan çıkmıyorsun Samet kardeşim. Oysa ki çık emindim bu maçı kazanacağından ama olmadı be kardeşim. Allah mekanını Cennet eyler İnşallah.
        Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• BMN Bursa'dan Samet Türkmen Kardeşimizi Kaybettik...

Yazilarini okurken agliyorum Allah rahmet eylesin...
          Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• BMN Bursa'dan Samet Türkmen Kardeşimizi Kaybettik...

Maci kaybettik
            Twitter hesabim: ugurak61

Yorum

• Statta ismi geçmeli, en azından kapılardan birine ismi verilmeli.
              yönetimle konuşulmalı

Yorum

• Ah Samet ah,

Attığın mesajları özlüyorum kardeşim...

Nereye gidersin böyle...
                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                Malik bin Dinar

Yorum

• Allah rahmet eylesin..forumda bir anısını okumuştum simdi vefat haberini aldık..çok üzücü gerçekten Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin

Yorum

• Allah rahmet eylesin.
                    Böyle anlarda fazla söz söylenemiyor.
                    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Keşke yanımızda kalsaydın be Samet...

Bak görüyor musun ne kadar çok sevenin kardeşin var...

Hepimiz seni çok özleyeceğiz ve seni hiçbir zaman unutmayacağız...

Sen bizim canımızsın...
                      En son Kaya tarafından düzenlendi; 27.08.2014, 01:09.
                      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                      Malik bin Dinar

Yorum

• Allah rahmet eylesin.

Yorum

• Kardeşimizi kaybettiğimizi bu akşamüstü öğrendim. Böyle bir sıkıntısı olduğunu bilmiyordum, kendi başlıklarına denk gelmemiştim.

Genel olarak yorumlarına ve analizlerine ilgi gösterdiğim birisiydi. Şahsen tanımasam da uzaktan da olsa sevdiğim bir arkadaşımızdı. Forumda öyle transfer futbol muhabbeti yapmak falan da gelmiyor insanın içinden. Boş geliyor en azından bugün için.

Bmn Bursa kendisine güzel jestler yapmış. Sevildiğini bilerek bu mücadeleyi sürdürmesi en azından ufak da olsa bir teselli. Nur içinde yatsın...
                          En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 27.08.2014, 01:12.
                          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Haberi aldığımdan beri durup durup gözlerim doluyor yine arasan beni maça gitsek çekirdek yiyenlere bir sürü laf saysak devre arası köfte yesek gol olunca sımsıkı sarılsak.Seni tanımak çok güzeldi keşke dostluğumuz seneler boyu devam etseydi çok erken oldu bu ayrılık. Allah mekanını cennet eylesin ailene sabırlar versin...
                            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Bursa'dan ailesiyle irtibata geçen ya da geçebilecekler var mı ?
                              Ailenin durumundan, ne bileyim herhangi bir ihtiyacın karşılanması için BMN ailesi olarak biz de varız desek. Bmn Bursa'dan bizim için başsağlığı dileklerimizi iletseler. Kafam karışık... Ne yazacağımı bilmiyorum.
                              Bir bordon var bir de mavin
                              Sevgin ömrünü yedi senelerin...

Yorum

• Derin bir üzüntü ve yas duyuyorum.

Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim. Ailene sabır ve metanet diliyorum.

Ölmek çok zor ve çok kolay. Anlatmak tarifsiz, sussan gönül ağır bir acıyla, konuşsan anlamı yok.

Böyle ölüp gitmeyi anlatabilecek hiç bir lügat hiç bir kelime yok...
                                Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                                Бургундия синий
                                61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X