Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Samet Türkmen Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• twitterda ilk gördüğümde emin olamadım yanlış bişe yazmayayım diye iyice baktım sağa sola malesef acı haberi doğrulattım.
    çok acayip bişe insanın tanıdığı birisinin ölüm haberini alması. yazamadım vallahi Allah rahmet eylesin...

Yorum

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Daha gozumun isigi,canim cigerim kucuk oglum abdullah omerin vefatinin acisini yasayamadan simdide samet kardesimin acisi...

Dayanmak cok zor cenab_i hak sizlerin coluk cocuklarina uzun omurler ihsan etsin..
      Takdir_i ilahi boyleymis elden bir sey gelmiyor.

Samed kardesim abdullah omerime cok selam soyle benim yerime gozlerinden op

Ahirette bulusmak umidiyle...
      Başın sağolsun abi, Allah sizlere de gani gani sabır versin.
      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun İnşaallah..
        Nothing was ever accomplished with tears..

Yorum

• @munzevil sizinde başınız sağolsun.Allah sabırlar versin.
          “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
          Sizler var ya .....

Yorum

• Böyle şeyler olunca işte insan bakıyo napıyoruz lan biz? Maksimum 70 yıllık fani dünyada hep birbirimizi yiyoruz, haram ediyoruz birbirimize. Yemin ediyorum şu anda hiçbir şeyden tat alamıyorum.

Nereye gittin be kardeş, hemde bizsiz.

O kupayı göremedin ama gözün arkada kalmasın senin yerine herkes iki kişilik savaşacak. Senin ruhun şu armada saklı. Belki bundan sonra bir eksiğiz ama artık daha güçlüyüz. Artık Trabzonspor demek kalplerde yaşayan Samet Türkmen demek.

Allah rahmetini artırsın güzel kardeşim, unutma bizi. Ha selam söylemeyide unutma bizimkilere..
            #TRABZONSPOR#

Yorum

• Bu kardesimizin olayi bana sunu dusundurdu,birgun bi oyuncu yada bi mac yuzunden bu kardesimizle tartismis olsaydim onun kalbini kirmis olsaydim suan vicdan azabindan ölüyor olurdum burada ( bu kardesimizin hastaligin dan hic haberim yoktu bunu bilmeden onu kirsaydim kendimi omurboyu affetmezdim,,burda bi mac veya baska birsey icin tartisirken lutfen gereksiz yere birbirimizi kirmayalim cunku goruyoruzki birbirimizi hic tanimiyorda olsak birbirimizin uzuntulerini en derinlerden yasiyoruz ben samet in vefaatini duydugum andan beri cok buyuk bi uzuntu icersindeyim

Yorum

• Ailesine sabırlar dilerim

Yorum

• Ölümlü dünya .
                  insan 85-90 yasına gelıyor vefat edıyor . dünyaya kimse çakılı kalmayacak hepimiz öleceğiz .
                  ama genç yaşta ölüm olunca parçalanıyor yüreğim arkadaş
                  61

Yorum

• Ynt: BMN Bursa'dan Samet Türkmen Kardeşimizi Kaybettik...

@munzevil sizinde başınız sağolsun. Allah sabırlar versin
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Daha gozumun isigi,canim cigerim kucuk oglum abdullah omerin vefatinin acisini yasayamadan simdide samet kardesimin acisi...

Dayanmak cok zor cenab_i hak sizlerin coluk cocuklarina uzun omurler ihsan etsin..
                      Takdir_i ilahi boyleymis elden bir sey gelmiyor.

Samed kardesim abdullah omerime cok selam soyle benim yerime gozlerinden op

Ahirette bulusmak umidiyle...
                      Samet kardeşimizin acısını yaşarken, tesadüf sizin de yaşadığınız büyük acınızı öğrendik. Allah size de sabırlar versin. Samet abisiyle birlikte mekanları cennet olsun inşallah...

Yorum

• allah rahmet eylesin
                        https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• Cenab-ı Hak taksiratını affetsin, iç hastalıktan vefat etmiş kardeşimiz, Allah-ü Teala iç hastalıktan vefat edenlere ahiret şehitliği ihsan ediyor inşallah, bunu düşününce kardeşimiz için seviniyorum. Allah(c.c) geride kalanlara sabır versin, onların sınavı zor..
                          2014 / 2015
                          LOADING....

Yorum

• Mekanın cennet olsun Samet. Ailesine de Allah sabırlar versin.

Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın.

Amin

Yorum

• Kimseye yakışmaz ki ölüm, sametede yakışmadı. Oysa daha yüz yüze tanışacaktık,maça gidecektik...Çok üzüldüm sözün bittiği yerdeyim. Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
                              Her başarılı insanın bir planı.
                              Her başarısız insanın bir mazereti vardır...

Yorum

• allah rahmet eylesin , sevenlerine sabır versin , ölerek ölümsüzleştirdi belki de kendini

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X