Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyler 3 senedir aynı yorumları yazmaktan,hâla birşeyler beklemekten sıkılmadınız mı ?

Kanunda şu var,cezası bu demek boşuna. Nasılsa istedikleri gibi büküyorlar kuralları.

Yorum

• Uefa en büyük onun bunun seyi Senez Erzik dir bosuna zamaninda tff olmasini istemediler Uefa en büyük destekcisi fb nin
      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• büyük ihtimal 17 temmuzda uefa tffye,kupayı Trabzona ver diyecek..bu tutuşmanın başka sebebi olamaz..

yada biz şike yapılmasına engel olmaya çalıştık tezlerine dayanak olarak bu iftiraları kullanacaklar..zira 13. acm tapeleri delil olarak kullanmayacak..geriye sadece bu iftiralar kalıyor..bunlar da dikkate alınmaz..
        Herkese Merhaba

Yorum

• Aklıma gelen bir şey var ama tamamen duygusal düşünüyor da olabilirim. UEFA şampiyonluğun bize devredilmesini bildirmiş ama şikecilerin ve şike başı tff'nin ; onlarda şike davası içerisindeler gibi saçma bir başvurusundan dolayı bizi AK'layıp ondan sonra şampiyonluğu vermek için soruşturma açmış olabileceğini düşünüyorum.
          Sadece Trabzonspor..

Yorum

• UEFA'ya yazı yazıp ya da ne ise feybe'nin mahkum olduğu davanın gerekçeli kararını inceleyip, sonra tapeleri inceleyip değerlendirmeye alınmamış bütün suçlar için tekrar teker teker UEFA'ya şikayet edelim madem öyle
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Bizim için kanıta gerek yok ama UEFA için sırf Gabric yeter Trabzonspor un temiz olduğunu kanıtı olarak
              Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
              İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• ben sikecilerin transfer haberlerine bakıyorum en garanti sonucu verir 1 hafta içinde as kadrodan satıs baslarsa işler yolunda zaten tek oyuncu alacaklardı oda beklemede...

Yorum

• Fenerbahce neyi sikayet etmis ki??? Allahsiz kitapsizlar
                  1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Memet ali aydınlar şike ilk patlağında bizle ilgili ne var ne yok göndermiştir uefaya.Uefa bizim paydaaşımız sıkıntı yok
                    ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Yakinda UEFAnin kafasi sisecek ve türkiyeye 5yil men cezasi verecek..
                      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Savunmanın çok kısa olması lazım.Detaya girmeden.

Hatta ben olsam tek cümle yaparım. "Biz şike yapmadık, bu konuda girişimde bulunmadık, suçlamaları kabul etmiyoruz"

Eğer mahkemeden beraat ettik,tff bize ceza vermedi gibi argümanlar kullanılırsa bu sefer hem yaptığımız şikayetle ters düşülür hem de fb'ye pas atılmış olur.

fb bu sefer madem mahkeme kararına dayanıyorlar ben de yeniden yargılama kararı aldım o zaman der.

Ayrıca uefa'ya yapılan başvuruda tff şikayet edilmiş ve tff kararının tanınmaması,tff'nin yanlış karar verildiği ifade edilmiş.Şimdi çıkıp tff kararına dayanıp ben tff'den ceza almadım dememek lazım.O zaman çelişki olur.Hem kararı şikayet edip hem de kararı savunmana koyuyorsun.

Bize karşı yapılan bu şikayet tuzaklı.Buna düşmemek,fb'nin eline bir argüman vermemek lgerekir.

Hukuk kurulunun çok dikkatli hareket etmesi lazım.Bu şikayet bizim ceza almamızdan çok kendi savunmamızda kullanacağımız ifadelerle yaptığımız şikayeti boşa çıkarmak ve fb'ye savunma için koz vermek için yapılmış tuzak bir şikayettir.
                        En son winner tarafından düzenlendi; 27.06.2014, 13:24.
                        ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Gökhan Dinç ‏@gkndinc 6 dk. Kulübümüzün resmi internet sitesinden az sonra bir açıklama yayınlanacaktır.
                          .

Yorum

• uefa sadece şikebahçe, bjk, eses ve sivasımı inceledi. bence tüm dosyayı incelediler...
                            Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Şikecilere birazdan kapak gelir
                              ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Kapak gelmiş sanırım...
                                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...