Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Samet Türkmen Kalbimizdesin

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Duyunca şok oldum.İçim yandı.Ne söylenirki bu durumda Kelimeler anlatamaz hislerimi.Allah günahlarını affetsin Mekanın cennet olsun kardeşim.

Yorum

• Allah rahmet eylesin kardeşimize, geride kalan ailesine ve dostlarına sabır ihsan eylesin...

Şahsen tanımasam da BMN'deki yazılarını beğenerek takip ederdim.

Rabbim hepimizin sonunu hayır eylesin...
      Derin Trabzonspor
      HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Daha gozumun isigi,canim cigerim kucuk oglum abdullah omerin vefatinin acisini yasayamadan simdide samet kardesimin acisi...

Dayanmak cok zor cenab_i hak sizlerin coluk cocuklarina uzun omurler ihsan etsin..
        Takdir_i ilahi boyleymis elden bir sey gelmiyor.

Samed kardesim abdullah omerime cok selam soyle benim yerime gozlerinden op

Ahirette bulusmak umidiyle...
        Sanada Allah sabırlar versin abicim..Cennette peygamber efendimizin komşusudur günahsız kardeşimiz onu dile getirmeye bile gerek yok..

Yorum

• Mekanı cennet olsun, hepimizin başı sağolsun.

Yorum

• Dün gibi aklımda Bursa deplasmanında bana takılman, gülümsemen. Ah be abi ah...
            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sanada Allah sabırlar versin abicim..Cennette peygamber efendimizin komşusudur günahsız kardeşimiz onu dile getirmeye bile gerek yok..
              Sagolasin kardesim
              Amin...
              “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Çok satan serinin tarihinde ilk kez, EA SPORTS FIFA 16 futbol oyununun metinleri, Türk taraftarlar için yerelleştirilecek. Geçtiğimiz yıl Electronic Arts, EA SPORTS FIFA 15 ile Türkiye'deki taraftarlara büyük bir yenilik sunmuştu. Türkiye Süper Lig'deki 18 kulübün tamamı FIFA 15'te yer almıştı. Ayrıca büyük futbol yıldızı Arda

Bir kez bile görmedim ama hayat dolu daha çok genç bir kardeşimizdi..

Dualarımızı eksik etmeyelim.
                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

• Çok üzüldüm, kan bağı olmasa da uzaktan da olsa akrabammış. Allah Samet kardeşimize şampiyonluğu göstermeyenlerin öbür tarafta cezasını verir inşallah.
                  Yarın cenazesine gideceğim.

Geçmiş mesajlarını okuyup geleceği dair planlarını okumak ne kadar üzüyor insanı. Genç acısı bir başka.

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    http://forum.bordomavi.net/showpost....&postcount=721

Bir kez bile görmedim ama hayat dolu daha çok genç bir kardeşimizdi..

Dualarımızı eksik etmeyelim.
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

Daha gozumun isigi,canim cigerim kucuk oglum abdullah omerin vefatinin acisini yasayamadan simdide samet kardesimin acisi...

Dayanmak cok zor cenab_i hak sizlerin coluk cocuklarina uzun omurler ihsan etsin..

Yapmayın bunu gözünüzü seveyim.. Allahım sizlere de çok sabir versin.. Rabbim Sametle, Abdullah Ömeri kol kola gezdirsin cennet bahçelerinde..

Yorum

Sagolasin kardesim
                        Amin...
                        Allah sana da sabır versin abi. Diyecek başka söz bulamıyorum.

Dünya boş işte.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Allah rahmet eylesin, Mekanı cennet olsun...

Yorum

Allah size de sabır versin. Dualarımız evladınız ve Samet ile,
                            StopMatchFixing.Com

Yorum

• Allah rahmet etsin. Kardeşimizin mekanı cennet olsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X