Arkadaşlar Trabzonspor'un sattığı Passolig sayısı bugün itibari ile 66.000 dolayına ulaştı.
Elbette Trabzonspor gibi bir kulübün bu rakamlarda kalması ''Gerçeği'' yansıtmıyor.
En azından ben böyle olduğunu düşünüyorum.
Trabzonspor Taraftarı 2011'den beri sistemli bir şekilde futboldan soğutuluyor.
Bu nedenle birçok taraftar da Passolig'i protesto ediyor ve almıyor.
Benim etrafımda bulunan birçok yakınım, arkadaşlarım bu olaylar nedeniyle almıyor.
Özellikle de takımın son iki senede inanılmaz derecede kötü futbol oynaması nedeniyle kimse maç izlemek istemiyor.
''Amannnnn yaa televizyondan izlerim!'' diyenlerin sayısı oldukça fazla...
Hem şike meselesi hem de kötü futbol nedeniyle ''Passolig'' sayımız maalesef bu seviyelere kadar düştü.
Fakat Trabzonspor iyi futbol oynamaya başlarsa, adım gibi eminim bu sayı yükselir.
Yeter ki sahada iyi futbol olsun...
Trabzonspor taraftarı iyi futbolu izlemek için her türlü Avni Aker'e gider!
Beşiktaş 185.000 Passolig satmış, normal şartlar altında Trabzonspor da 150.000 - 175.000 bandında bir satış yapabilirdi.
Bilemiyorum belki de 200.000'i devirebilirdik.
Bu arada Beşiktaş'ın İstanbul'da sattığı Passolig sayısı 89.000, gerisi Anadolu'da satılmış! Dipnot olarak ekleyeyim dedim.
Elbette Trabzonspor gibi bir kulübün bu rakamlarda kalması ''Gerçeği'' yansıtmıyor.
En azından ben böyle olduğunu düşünüyorum.
Trabzonspor Taraftarı 2011'den beri sistemli bir şekilde futboldan soğutuluyor.
Bu nedenle birçok taraftar da Passolig'i protesto ediyor ve almıyor.
Benim etrafımda bulunan birçok yakınım, arkadaşlarım bu olaylar nedeniyle almıyor.
Özellikle de takımın son iki senede inanılmaz derecede kötü futbol oynaması nedeniyle kimse maç izlemek istemiyor.
''Amannnnn yaa televizyondan izlerim!'' diyenlerin sayısı oldukça fazla...
Hem şike meselesi hem de kötü futbol nedeniyle ''Passolig'' sayımız maalesef bu seviyelere kadar düştü.
Fakat Trabzonspor iyi futbol oynamaya başlarsa, adım gibi eminim bu sayı yükselir.
Yeter ki sahada iyi futbol olsun...
Trabzonspor taraftarı iyi futbolu izlemek için her türlü Avni Aker'e gider!
Beşiktaş 185.000 Passolig satmış, normal şartlar altında Trabzonspor da 150.000 - 175.000 bandında bir satış yapabilirdi.
Bilemiyorum belki de 200.000'i devirebilirdik.
Bu arada Beşiktaş'ın İstanbul'da sattığı Passolig sayısı 89.000, gerisi Anadolu'da satılmış! Dipnot olarak ekleyeyim dedim.

Yorum