Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E-Bilet (Passolig)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar Trabzonspor'un sattığı Passolig sayısı bugün itibari ile 66.000 dolayına ulaştı.

Elbette Trabzonspor gibi bir kulübün bu rakamlarda kalması ''Gerçeği'' yansıtmıyor.

En azından ben böyle olduğunu düşünüyorum.

Trabzonspor Taraftarı 2011'den beri sistemli bir şekilde futboldan soğutuluyor.

Bu nedenle birçok taraftar da Passolig'i protesto ediyor ve almıyor.

Benim etrafımda bulunan birçok yakınım, arkadaşlarım bu olaylar nedeniyle almıyor.

Özellikle de takımın son iki senede inanılmaz derecede kötü futbol oynaması nedeniyle kimse maç izlemek istemiyor.

''Amannnnn yaa televizyondan izlerim!'' diyenlerin sayısı oldukça fazla...

Hem şike meselesi hem de kötü futbol nedeniyle ''Passolig'' sayımız maalesef bu seviyelere kadar düştü.

Fakat Trabzonspor iyi futbol oynamaya başlarsa, adım gibi eminim bu sayı yükselir.

Yeter ki sahada iyi futbol olsun...

Trabzonspor taraftarı iyi futbolu izlemek için her türlü Avni Aker'e gider!

Beşiktaş 185.000 Passolig satmış, normal şartlar altında Trabzonspor da 150.000 - 175.000 bandında bir satış yapabilirdi.

Bilemiyorum belki de 200.000'i devirebilirdik.

Bu arada Beşiktaş'ın İstanbul'da sattığı Passolig sayısı 89.000, gerisi Anadolu'da satılmış! Dipnot olarak ekleyeyim dedim.

Yorum

• ts nin trabzon dışında sattığı passolig ne kadar.bunu nerden öğrenebiliriz
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Trabzon'da kimse maça gitmiyor diye ağlayanlar son yıllardaki tüm takımların tribün doluluk oranına baksın.
        Diline bunu meze edip her maç haftası tek derdi bu olanlar hangi ülkede yaşıyor bilmiyorum ama bu lanet olası düzende ve ülke şartlarında tribune gitmeye kimseyi zorlayamazsınız. Çok isteyen kendi gider.
        Kimse kimseyi ilgilendirmiyor.
        Trabzonsporluluk edebiyatına iyi gün gibi yorumlara gerek yok.
        Bunun ölçütü tribune gitmek değil.

Yorum

• "futbolun katili türk hakemleri"
          "aponun p*çleri sabrımız kalmadı"
          "şehitler ölmez vatan bölünmez"

bu tezahüratlar yüzünden tribün kapatma uygulanıyor? ne düşünüyor passolig alanlar?
          sorgulamıyorlar mı madem bireysel ceza yok niye passo var? deplasman yasakları niye devam ediyor?
          hepsini geç şu tezahüratlardan ceza almaktan gocunmuyorlar mı?
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
          A Love..Lİke No Other

Yorum

• Arkadaşlar bu passoligi hersene 25 lira vererek uzatmakmı gerekiyor. Benim e-bilet geçerlilik tarihim 31.10.2015 gözüküyor.Bu tarihten sonra passolig kartım geçerli değil öylemi?

Yorum

• İlk olarak machinist_61TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar bu passoligi hersene 25 lira vererek uzatmakmı gerekiyor. Benim e-bilet geçerlilik tarihim 31.10.2015 gözüküyor.Bu tarihten sonra passolig kartım geçerli değil öylemi?
              Evet. Yenilemeniz gerek.

Yorum

• İlk olarak Peleray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                "futbolun katili türk hakemleri"
                "aponun p*çleri sabrımız kalmadı"
                "şehitler ölmez vatan bölünmez"

bu tezahüratlar yüzünden tribün kapatma uygulanıyor? ne düşünüyor passolig alanlar?
                sorgulamıyorlar mı madem bireysel ceza yok niye passo var? deplasman yasakları niye devam ediyor?
                hepsini geç şu tezahüratlardan ceza almaktan gocunmuyorlar mı?
                Passoligin tek mantığı tayyibin dünürlerine verilmiş ranttır. Hayır başka mantığı olsa gene de alıcam ama yok Asla almam bu kartı. Bu kart deplasman yasağını mı bitirmiş, Yoksa bireysel ceza mı uygulanmış. Bir de her yıl 25 tl ücret üretmeden para kazanmanın adice bir yolu
                Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

• Akhisar maçına 4-5 kişi gitmeyi düşünüyoruz ancak pasolig kartımız yok bu kartın çıkması uzun sürüyor galiba, tek maçlık bilet satılıyor mu ?
                  Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Akhisar maçına 4-5 kişi gitmeyi düşünüyoruz ancak pasolig kartımız yok bu kartın çıkması uzun sürüyor galiba, tek maçlık bilet satılıyor mu ?
                    passolige başvuru yapın .o zaman tek maçlık kartla girebilirsiniz.başvuru yapmanız şart

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      passolige başvuru yapın .o zaman tek maçlık kartla girebilirsiniz.başvuru yapmanız şart
                      Sağ olasın .. Teşekkürler .
                      Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• İlk olarak ffırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Akhisar maçına 4-5 kişi gitmeyi düşünüyoruz ancak pasolig kartımız yok bu kartın çıkması uzun sürüyor galiba, tek maçlık bilet satılıyor mu ?
                        Tek geçişlik alacağınıza ve elinize 1 ay sonra geçeceğini düşünürsek Maçtan önceki günler Avni Aker'in altındaki gişelere gidin 5 dk'da passolig kartı alın. 25 TL ücreti var. Bu daha mantıklı.
                        yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
                        ölümüne ....BORDOMAVI...

Yorum

• Bursaspor maçında balık istifi gibi gişe kuyruğunda 1 saatten fazla bekleyerek 20 dk geç maça girdik. Gişe deki elemana 100 TL para verdim 2 maraton(Maraton 40 TL idi) dedim. Gişeci genç para üstü vermedi. Kalabalığın fazlalağından üstüme binen kişi sayısını hatırlamıyorum para üstünü sormadan iyi niyetle düşündüm karta yüklemiştir 20 TL de kartta kalmıştır dedim. Maçtan sonra internette kart bilgilerime baktığımda 80 TL yüklendiğini gördüm.
                          Şimdi gişedeki o eleman bu hırsızlığı yapıyorsa yukardakiler ne yapıyordur merak ediyorum. 20 TL ile zengin olacağını düşünen zavallı gence sesleniyorum. Haram yeme!! Senden çıkmazsa çoluğundan çocuğundan çıkar. Yazık!!
                          {hep yek hep tek}{forever trabzonspor}

Yorum

• benim hala anlamadığım birşey var daha öncede mevzusu olmuştu galiba. ben şimdi A takımının pasoligini alsam B takımının maçına giremiyormuyum.

Yorum

• İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              benim hala anlamadığım birşey var daha öncede mevzusu olmuştu galiba. ben şimdi A takımının pasoligini alsam B takımının maçına giremiyormuyum.
                              Girebiliyorsun. Sadece A Takımı taraftarı isen ve B takımıyla oynuyorsan o zaman giremezsin. Mesela gecen hafta Beşiktaş maçına TS passoligi olanlar giremedi. Ama fener maçına ve gs maçına girebilirdi.
                              En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 25.08.2015, 12:23.
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• passolige şimdi üye oldum.yanlız 25 tl üyelik parasını daha sonra yatıracağım.yani hafta içi...ee şimdi ne yapacağım.pazar günü ne yapmam lazım
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim