İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
E-Bilet (Passolig)
Daraltma
X
-
bizi iki kişi maça gideceğiz...yanlız arkadaş uzakta..
ona nasıl bilet alabilirim..ayrıca aktif banka hesap açmamız lazımmı..tek maçlık almak istiyoruz..
nasıl ve nerden alacağız.yardımcı olurmusunuzNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
passo sayısını yetkili açıklıyor basınaİlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNERDEN ALDIN BU BİLGİYİ bence çokaz
bilet sayısını ise passo.com.tr den"Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
Louis D. Brandeis
Yorum
-
Şu anda(12.9.2014 saat:18.33...), Stad Passo gişelerinin duvarlarını yıkıyorlar... ilk baştan kapattılardı ya...
Fotoğrafı mı, lâzım... inanmıyor musunuz bana?.
kadiryeterEn son Kadir Yeter tarafından düzenlendi; 12.09.2014, 18:36.
Yorum
-
İlk olarak Kadir Yeter tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu anda(12.9.2014 saat:18.33...), Stad Passo gişelerinin duvarlarını yıkıyorlar... ilk baştan kapattılardı ya...
Fotoğrafı mı, lâzım... inanmıyor musunuz bana?.
kadiryeter

Fotoğraflar: kadiryeter Kadir Yeter. 12.9.2014 Cumâ, saat: <18.46
TRABZON.En son Kadir Yeter tarafından düzenlendi; 13.09.2014, 10:59.
Yorum
-
ben meydandan bildiriyorum bugun ozellıkle yurt dısından ve sehır dısndan gelenlerle bırlıkte muthıs bır passolig ve bılet alımı oldu.. ben ınternetçiyim hatta çoğu bılmıyodu ben aldım ınternetten onlara bılet .. yanı ılgı arttı baya .. bıde bu stadın ordakı duvarları nıe yıkıyolar yetmıyo dıemı gıseler
Yorum
-
İlk olarak Kadir Yeter tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fotoğraflar: kadiryeter Kadir Yeter. 12.9.2014 Cumâ, saat: <18.46
TRABZON.
SON DAKİKA.............................

Fotoğraflar: kadiryeter Kadir Yeter. 12.9.2014 Cumâ, saat: 22.50
TRABZON.En son Kadir Yeter tarafından düzenlendi; 13.09.2014, 11:01.
Yorum
-
Hayalim bir gün çok param olursa biletler satışa çıktığı gibi herkesten önce o ekrana i... fenerbahçe yazacak şekilde biletleri almak..İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKale arkalarında satılan biletlerin durumu.. Büyük bölüm hala boş duruyor.
En son U.Sadıkoğlu tarafından düzenlendi; 12.09.2014, 21:41.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum