Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E-Bilet (Passolig)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şuan passolig 26.000
    toplam satılan bilet ve kombine 8.000
    NERDEN ALDIN BU BİLGİYİ bence çokaz

Yorum

• bizi iki kişi maça gideceğiz...yanlız arkadaş uzakta..
      ona nasıl bilet alabilirim..ayrıca aktif banka hesap açmamız lazımmı..tek maçlık almak istiyoruz..
      nasıl ve nerden alacağız.yardımcı olurmusunuz
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        NERDEN ALDIN BU BİLGİYİ bence çokaz
        passo sayısını yetkili açıklıyor basına
        bilet sayısını ise passo.com.tr den
        "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
        Louis D. Brandeis

Yorum

• Maalesef stadyum yarı yarıya boş olacak gibi görünüyor.

Yorum

• Şu anda(12.9.2014 saat:18.33...), Stad Passo gişelerinin duvarlarını yıkıyorlar... ilk baştan kapattılardı ya...

Fotoğrafı mı, lâzım... inanmıyor musunuz bana?.

kadiryeter
            En son Kadir Yeter tarafından düzenlendi; 12.09.2014, 18:36.

Yorum

• Kale arkalarında satılan biletlerin durumu.. Büyük bölüm hala boş duruyor.

www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Kadir Yeter tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu anda(12.9.2014 saat:18.33...), Stad Passo gişelerinin duvarlarını yıkıyorlar... ilk baştan kapattılardı ya...

Fotoğrafı mı, lâzım... inanmıyor musunuz bana?.

kadiryeter

Fotoğraflar: kadiryeter Kadir Yeter. 12.9.2014 Cumâ, saat: <18.46

TRABZON.
                En son Kadir Yeter tarafından düzenlendi; 13.09.2014, 10:59.

Yorum

• ben meydandan bildiriyorum bugun ozellıkle yurt dısından ve sehır dısndan gelenlerle bırlıkte muthıs bır passolig ve bılet alımı oldu.. ben ınternetçiyim hatta çoğu bılmıyodu ben aldım ınternetten onlara bılet .. yanı ılgı arttı baya .. bıde bu stadın ordakı duvarları nıe yıkıyolar yetmıyo dıemı gıseler

Yorum

• Passolig satışları ile bilet satışları arasında %100 bir paralellik malesef yok.Passolig alımları hızla devam ederken bilet satışlarında bir durgunluk söz konusu.

Yorum

• passolig alan bilet alacaktır ztn onemlı olan passolig almak... en kötu maç gunu alır adam o sorun dgl. ama ben su duvar olayını anlamadım

Yorum

• İlk olarak Kadir Yeter tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fotoğraflar: kadiryeter Kadir Yeter. 12.9.2014 Cumâ, saat: <18.46

TRABZON.

SON DAKİKA.............................

Fotoğraflar: kadiryeter Kadir Yeter. 12.9.2014 Cumâ, saat: 22.50

TRABZON.
                        En son Kadir Yeter tarafından düzenlendi; 13.09.2014, 11:01.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kale arkalarında satılan biletlerin durumu.. Büyük bölüm hala boş duruyor.

Hayalim bir gün çok param olursa biletler satışa çıktığı gibi herkesten önce o ekrana i... fenerbahçe yazacak şekilde biletleri almak..
                          En son U.Sadıkoğlu tarafından düzenlendi; 12.09.2014, 21:41.
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• cumartesi-pazar o biletlerin hepsi satılır merak etmeyin

Yorum

• Haftaya Trabzon'a gelecegim Allah izin ederse. Su Passolig'i nasil alabilirim? Kredi karti'mi nedir? Yabanci vatandaslik'da var.
                              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• E-Bilet (Passolig)

Bugün ofisime .. Kart gelmiş ama ben yokum diye vermemişler yahu böyle saçmalık mı olur nasıl alacağız karto
                                http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim