Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

E-Bilet (Passolig)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [QUOTE=thesiege61;1921185576][QUOTE=kuduoğlu61;1921185575]Peki renktaş biletimi başkasına devretsem o kişi gidebilir mi?
    Alanyaspor maçında passolig kartı bloke edilmemiş, ceza almamış bir taraftarımıza devir edebilirsiniz, gidebilir, mesela ben.

Yorum

• [QUOTE=kuduoğlu61;1921185577][QUOTE=thesiege61;1921185576]
      İlk olarak kuduoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Peki renktaş biletimi başkasına devretsem o kişi gidebilir mi?
      Alanyaspor maçında passolig kartı bloke edilmemiş, ceza almamış bir taraftarımıza devir edebilirsiniz, gidebilir, mesela ben.
      Üstadım söz vermesem seve seve verirdim ama sözüm var bir dhaki sefere inşallah.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Kurdun kuzuyu yemeye niyetlenmesinde şaşılacak bir şey yok. Şaşılacak olan odur ki, bu kuzu kurda gonul baglamis, asik olmustur. 'Mevlana'

Yorum

• [QUOTE=thesiege61;1921185579][QUOTE=kuduoğlu61;1921185577][QUOTE=thesiege61;1921185576]Üstadım söz vermesem seve seve verirdim ama sözüm var bir dhaki sefere inşallah.

Sağlık olsun renktaşım, yerin boş kalmasın yeter,teşekkür ederim.

Yorum

• Kalkmıyor mu bu saçmalık hala?
          ( ゚д゚)

Yorum

• Roma maçı için de pasolig vs gerekli mi?
            Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

• beşiktaş maçına gidenlerin tamamına yakını ceza almış. böyle rezil bir uygulama olamaz allah belanızı versin. 1 kişi suç işliyorsa onlarca insanın ne suçu var. muz cumhuriyeti mi burası.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Annesi çocuğunun passoligi ile maça girebilirmi? Çocuk hastalandığı için gidemeyecek. Bilgisi olan varmı bu konuda. Annenin passoligi bulunmuyor
                İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Passolig bana Başakşehir-Trabzonspor maçından dolayı ceva vermişti. Trabzon'a küfür edildi benim tribünden diye.
                  Üstelik ben de 5. dk.'da çıkmıştım maçtan hastalanıp.
                  Saçma sapan bi sistem.

İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  beşiktaş maçına gidenlerin tamamına yakını ceza almış. böyle rezil bir uygulama olamaz allah belanızı versin. 1 kişi suç işliyorsa onlarca insanın ne suçu var. muz cumhuriyeti mi burası.

Yorum

• Tüm dünyada tıkır tıkır işleyen E-BİLET uygulaması ülkemizdeki bir avuç beceriksiz yüzünden eziyete dönüştü. Burnumuzun içindeki kılı dahi görebilecek kameralar varken tribünde bulunan on binlerce suçsuz insana ceza kesen bu ucube zihniyeti kınıyorum. Yarım akıllı bir gözlemcinin tuttuğu uyduruk raporlarla binlerce insan cezalandırılıyor. Allah belanızı versin. Ülke futbolunun içine ettiniz! Cahil ve beceriksiz herifler...

Yorum

• İlk olarak muratali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Passolig bana Başakşehir-Trabzonspor maçından dolayı ceva vermişti. Trabzon'a küfür edildi benim tribünden diye.
                      Üstelik ben de 5. dk.'da çıkmıştım maçtan hastalanıp.
                      Saçma sapan bi sistem.
                      bende sırf bu sene şampiyonluk muhabbetinden dolayı kartı aktif ettim maçlara geliyorum yoksa bu rezil sisteme 1 kuruş para vermeyeceğim. insanların aklıyla alay ediyorlar başka bir numarası yok. 5 bin kişinin olduğu blokta 1 tane adam sahaya şişe atacak ve bütün blok ceza yiyecek mantık bu. karaborsa muhabbetine hiç girmiyorum almış başını gidiyor sorsan bunu engelleyeceklerdi. passolig geldiğinden beri karaborsa daha da arttı.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Annesi çocuğunun passoligi ile maça girebilirmi? Çocuk hastalandığı için gidemeyecek. Bilgisi olan varmı bu konuda. Annenin passoligi bulunmuyor
                        Passolig kurallarına göre başkasının passolig kartı ile maça girmek yasak, en temizi anne için passolig kartı başvurusu yapıp, çocuğunun biletini annenin kartına aktararak annenin maça girmesi. Passolig başvurusu onaylandıktan sonra akıllı telefona passo uygulamasını indirerek maça giriş yapılabilir. Passolig kartının kart sahibine gönderilmesini beklemeye gerek yok.
                        En son bkandil tarafından düzenlendi; 14.04.2022, 09:03.

Yorum

• 1 adet Bilet zar zor satın alabildim . Batı Alt Tribün. Oğluma söz vermiştim çünkü.
                          2.000 TL. İlk kez stada girecek.
                          İkinci bileti alamadım.
                          Yaşı 13. İçeri girerken sıkıntı olacak illa hayırlısı bakalım. Kavga döğüş rica minnet, inşAllah girebiliriz.

Ne diyorsunuz o hengamede girermiyiz ??
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            1 adet Bilet zar zor satın alabildim . Batı Alt Tribün. Oğluma söz vermiştim çünkü.
                            2.000 TL. İlk kez stada girecek.
                            İkinci bileti alamadım.
                            Yaşı 13. İçeri girerken sıkıntı olacak illa hayırlısı bakalım. Kavga döğüş rica minnet, inşAllah girebiliriz.

Ne diyorsunuz o hengamede girermiyiz ??
                            hocam rica ile kesinlikle olmaz çünkü polis izin verdi olur o zaman
                            yapılacak şey turnikeden beraber geçmek ittirerek, içeri girdiğin an her şey biter kimse bir şey sormaz
                            HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• Maça giriş için hala 3 doz aşı şartı aranıyor mu?

Yorum

• İlk olarak temel_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maça giriş için hala 3 doz aşı şartı aranıyor mu?
                                Hayır.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim