Bunlar secildiginde,bunlardan haber alanlar mi ararsin,havaalaninda bayrak sov yapanlar mi ararsin,yok kulübe 20 trilyon bagislayanlar mi ararsin,forumu bayram yerine cevirenler,Trabzonspor artik sahada ve saha disinda ezilmeyecek diyenler mi ararsin neredesiniz?Burda 3-5 kisi bu capsizlar Trabzonspor un sonu olur dediginde tukaka yapanlar hadi gelinde kurtarin Trabzonspor u.
Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Zaten takım olarak kaybettik Hami ile devam edelim bir şey kaybetmeyiz. Önümüzde Roberto Carlos ve Sergen Yalçın örneği de var. Hami Trabzonspor'un öz evladıdır. Zaten 2 senedir o kadar çok kaybettik ki yola onunla devam edilmesi en mantıklısı. Taraftarın da Hami'ye saygısı var ancak Hami küfür yemeye ve her maç istifa diye çağrılmaya kendisini hazırlasın.Ne mutlu Türküm diyene !Yorum
-
Şifo,yılmaz vural,ziya doğan,sadi tekelioğlu,metin diyadin,rıza çalımbay,vahid,avcı !!!
Koskoca Trabzonsporumuzu şu adamlarla anılacak kadar düşürenlere yazıklar olsun !!!Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!Yorum
-
Yorum
-
arkadaşlar resim nasıl yükleniyor yorum bölümüne bi yardımcı olurmusunuz birşey paylaşacağımda ?& ONUR RECEP KIVRAK &
^^KELEBEK^^Yorum
-
Burdayım.buyur canım sıkıntı ne?Bunlar secildiginde,bunlardan haber alanlar mi ararsin,havaalaninda bayrak sov yapanlar mi ararsin,yok kulübe 20 trilyon bagislayanlar mi ararsin,forumu bayram yerine cevirenler,Trabzonspor artik sahada ve saha disinda ezilmeyecek diyenler mi ararsin neredesiniz?Burda 3-5 kisi bu capsizlar Trabzonspor un sonu olur dediginde tukaka yapanlar hadi gelinde kurtarin Trabzonspor u.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Yorum
-
Performansı takıma paralel gidiyor.Mustafa hoca bir kaç maç yedek bekletip adamı dinlendirmeyi akıl edemedi.yoksa Malouda bu yaşıyla bile aldığı paranın hakkını verebilecek yeterliliğe sahiptir
İddia ediyorum Malouda Trabzon'daki tüm teknik adamlardan çok daha fazla teknik bilgiye sahiptir.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Ziya Doğan da göreve hazırmış..
Teklif edilmesi durumunda görev alabilirmiş ama başkanı arayıp da '' beni takıma hoca yapın '' demezmiş.
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
gümüsdagin, demirörenin adami Avci gelecegine 40 defa Ziya dogan gelsinForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud SpencerYorum
-
teknik bilgiyi tartisirimda,Performansı takıma paralel gidiyor.Mustafa hoca bir kaç maç yedek bekletip adamı dinlendirmeyi akıl edemedi.yoksa Malouda bu yaşıyla bile aldığı paranın hakkını verebilecek yeterliliğe sahiptir
İddia ediyorum Malouda Trabzon'daki tüm teknik adamlardan çok daha fazla teknik bilgiye sahiptir.
baskan olarak kesinlikle iho'dan daha basarilidir
malouda for presidentMalouda'nın sahip olduğu FCO Dijon takımı,Fransa 2.liginde 5.sırada.
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/l...ewerb_FR2.html
Forvete: Tencere Hill
Sidober: Bud SpencerYorum
-
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
Borc var diye aglayanlar gidin yardim edin baskaniza,oysa Muharrem Usta Trabzonspor icin o borclar önemli degil getirecegimiz sponsorlarla borc yükünü halledecegiz vede ben ve yönetici arkadaslarimin nakit parasiyla takima nefes aldiracagiz.Büyük düsünecegiz büyük oynayacagiz demisti,Trabzonspor hazirlik macini bile avrupanin en ünlü takimlariyla yapmali.Ama adam size kupayi 1 ay icinde getirecegim gibi hayal ürünü laf etmedi diye adami AKP LI HATTA BASBAKANIN ESIYLE ORTAK ILAN EDENLER,haci baskaniniza yardim edin simdi,pamuk eller cebe.iho istifa.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum