Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz.. -
Allah Allah!bak sen hele?
96 yılında başımızda olan adam ertesi 2 sene Sakaryaspor ile Antalyaspor'u çalıştırmadımı yani?
Madem çıraktı mamudo gurban niye Trabzonspor'u çalıştırmışki?Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Şenol hoca Adrian,Henrique,Brozek gardaşlar,Sezer Badur,Barış Özbek,Volkan Şen,Janko,Emerson,Cech,Barış Ataş,Zokora,Sapara,Helil,Murat Tosun,Vittek,Aykut Akgün,Bamba,Yasin ve aklıma gelmen bir kaç bidonu daha bir araya getirsin Trabzonspor'u şampiyonluğa oynatsın.zira bu kadronun yayın ve yapım aşamasında emeği geçen tek isim Güneş'imiz Şenol.
transferlere bak arkadas her biri fiyasko! inanilir gibi degil!!!! göz önüne gelince bir tuhaf oluyorum.Forvete: Tencere Hill
Sidober: Bud SpencerYorum
-
Yorum
-
Şenol iyi hoca beyler. Baksanıza hangi adamları istemiş

Desenize transfer başlığı iyi hoca kaynıyor. Adrian'a da 2,5 milyon euro'yu uygun görmüş. Ne hikmetse 5 milyon euro verilmesine rağmen büyük Trabzonspor aşığı olarak göreve devam etmiş.
Hayırlı Cumalar."Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil MeriçYorum
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Ustacım 1.5 senede aldığın keresteleri pulanyadan geçiremiyoruz napalım ustacım bunları.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
AW: Mustafa Reşit Akçay İstifa Etti ! | Yeni Teknik Direktörümüz Kim Olmalı?
Kulübün parasına kendi parasıymış gibi sahip çıkıyormuş büyük üstad...
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has HacipYorum
-
-
Yorum
-
Şayet unutan varsa sebepleri başka yerde anlamsızca arayıp duruyor demektir. Taraftarın ilk gündem maddelerinden birisi İHO'nun postalanması olmalı ve öyle de devam etmeli.. Temyiz kararı bu aralar çıkar diye umuyorum.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.Yorum
-
3 kere istifa etti, üçüncüde başarabildi.Şenol iyi hoca beyler. Baksanıza hangi adamları istemiş

Desenize transfer başlığı iyi hoca kaynıyor. Adrian'a da 2,5 milyon euro'yu uygun görmüş. Ne hikmetse 5 milyon euro verilmesine rağmen büyük Trabzonspor aşığı olarak göreve devam etmiş.
Hayırlı Cumalar.
Bir Trabzonspor sevgisi ile maytap geçmemiştiniz adamın o da tam oldu. Ama sizlerin yanında kim ki?
Hayırlı uykular sana da.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum