Kim gelirse gelsin değişen bir şey olmayacak. Bir öz evlat gelirse beceriksizliğinden gider, yerli yada yabancı başka bir hoca gelirse ya beceriksizliğinden ya da öz evlat lobisinin sabotajından... Sonuç; bize yine hüsran...
Seneye Teknik Direktör Kim Olmalı ?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kesinlikle yabancıdan yana olan biri olarak, sezon sonuna kadar yerli hocadan yanayım. Birçok açıdan mantıklı olan bu. Hem yerli hem de deli olmalı. Bu tanıma da Yılmaz Vural uyuyor."Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil MeriçYorum
-
iho istifa.Yorum
-
thomas schaff
Roberto Di Matteo
Guus Hiddink“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZYorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Tekke nin bu formayı tekrar giymesini çok istiyordum nasip olmadı aynı şekilde Yılmaz Vuralında tekrar gelmesini istiyordum o da dilinden dolayı gelemeyecek..İnşallah gelecekte Şotaya Osman Özköylüye nasip olur..Yorum
-
aksine bir de 3-0 lık ilk maçta asıl şikeyi cavit çağlar yaptı.Kimi milli takimin basindayken her firsatta trabzon dusmani diye elestirfigimiz avci demis kimisi fenevin basina bir gun gecebilme hayalleri kuran bu yuzden fenevin sike yapmadigini soyleyen ustune ustluk her firsatta aldigi hezimetten oturu kupa finalindeki bursa macinda trabzonun sike yaptigini ima eden vural..pesss
bizim kaleci topu tuttu sonra adam geldi takılıp düştü. kırmızı ve penaltı verdi hakem.
100 hakemdeme 100 u de devam dedi o pozisyonaSabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!Yorum
-
Ah canım renktaşım ah, yakınımda olsan alnından öperdim. Trabzonspor'un gerçek büyüklüğünden haberdar birisin belli ki. Gel gör ki aynı özelliklere sahip futbolcular için bile sığınma evi haline geldi çoktan takımımız.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Hayal kuruyoruz iste bu capsizlara sorsan onlar kim film artistimi derler.

Yorum