TRABZONSPOR - Konyaspor
Daraltma
X
-
1.Jefferson 85.Ferhat 55.Stepanov 3.Fatih 32.Mustafa 5.Hüseyin 6.Hasan 16.Musa 8.Ömer R. 61.Gökdeniz 28.Ersen
yedekler
29Tolga10Umut4Çağdaş14Musampa30Marcelo7Szmkowiak22Murat
siteden alıntıYORULDUK YENİLGİLERİ GÖRMEKTEN
DÖNÜN ARTIK ŞAŞALI GÜNLERE....
ÖLÜMÜNE , İNADINA , SONUNA KADAR TRABZONSPORYorum
-
-
İlk 11
1. Jefferson
85. Ferhat
55. Stepanov
3. Fatih
32. Mustafa
5. Hüseyin
6. Hasan
16. Musa
8. Ömer R.
61. Gökdeniz
28. Ersen
Yedekler
29 Tolga
10 Umut
4 Çağdaş
14 Musampa
30 Marcelo
7 SzmkowiakTrabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61
Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLAYorum
-
Önümüzde gs ve osasuna maçları var, kadro zenginliğinden faydalanmak istemiş olsa gerek Ziya hoca.. Marcelinho yorgundur belki bilemeyiz de iç sahada ömer rıza tercihine anlam veremeyenlerdenim..
Lazaroni'de Ömer'i Szymek'e alternatif olarak kullanıyordu, Ziya hoca da öyle deneyecek bu maç..BORDO MAVİYorum
-
Yorum
-
mustafa keceli bildigim kadar hucum agirlikli bir futbolcu. Musampayi aldin daha ne akdar bekliyeceksin, ferhat sag bekte olmuyor, umut niye oynamiyor, adam gecen macta gol atti, adam bir seri yakalasin, marclinho yedek anlamis degilim adamin ismi bile konya savunmasini tedirgin edebilir... hayirlisi bakalim...Yorum
-
abi kadroyu kullansın ki herkes hazır olsun
zor ve sık maçlar var
tek bir 11 le yürümez
zora girerse maç ozman risk alır bence
Başarılar diliyorum
Maçı izleyip görecez..YORULDUK YENİLGİLERİ GÖRMEKTEN
DÖNÜN ARTIK ŞAŞALI GÜNLERE....
ÖLÜMÜNE , İNADINA , SONUNA KADAR TRABZONSPORYorum
-
Hele bir başlasın maç,arkadaşlar biraz sakin olalım daaa yaaa,bu takım pazar günü istanbuldaydı bjk yi yendi,4 gün sonra osasuna mucadelesi eee gardaşum bizimkilerinkide can daa yaa,yoruldular ondan oynatmayi hoca(bu kısım babamın yorumuydu,birebir yazdım
)
TRABZONSPOR 1967Yorum
-
......................JEFF
FERHAT....FATİH....MİLAN....MUSTAFA
MUSA....HASAN.......HÜSSO....GÖKDO
.............ÖMER.......ERSEN
Heralde dizilim böyle olacak... pekte ofansif duruyo takım yani...Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61
Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLAYorum
-
Murat bence ilk maçlardaki formsuzluğunu attı. Mustafa oynarsa sol açık oynamalı kaldı ki o alanda Musampa'da etkili bir silah. Sağbekte Ferhat'ın, göbekte de Hasan ve Hüseyin'in oynadığını varsayarsak muhtemelen Musa'yı Kayseri maçındaki gibi sol açıkta oynatacak. Ömer Rıza'nın hâla fayda sağlyacağına inanmıyorum. Yalnız üç yabancıyı yedekte oturtmak her hocanın harcı değil...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum