Antremanda bile adama bu kadar kolay şut çektirilmez hala kaleci diyorsunuz rakipler bizim kaleye şut yağdırıp duruyor konyalı göz göre göre şut çekti şut kimse müdahale bile yapmıyor bu olay her maç böyle şampiyonluktaki rakiplerimize bir bakın kim tek forvet üç ön libero ile oynuyor güldürmeyin dünkü maçı ziya doğan ın anlamsız sistemi sayesinde kaybettik yıldız kötü de oynasa duracak sahada yıldız oynaya oynaya parlayacak şu musampayıda kullan artık hoca yeter solda 4 futbolcumuz var biz hala bir kişi ile solu götürmeye çalışıyoruz kadro iyi hocalar bu takımı oynatamıyor...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR - Konyaspor
Daraltma
X
-
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
-
Ziya Hoca oyuncuları dinlendirmek istediğini söylemiş.. dinlendirdiği adamlar geçen Osasuna maçının 2. yarısı oynamayan Şimek, aynı maçta 2. yarıda çıkan Marce.. Hadi Murat-Keçeli değişikliği okey diyelim.. Hüseyin tüm maçlarda oynuyor ve en çok koşması gereken adam.. onu neden dinlendirmedi? Stepanov bir sarı kart görse cezalıydı ve o da her maç oynadı onu neden dinlendirmedi? Ya da Gökdeniz.. son maçta herşeyiyle 90 mücadele eden adam, en çok onun ihtiyacı vardı dinlenmeye..
Ziya Doğan yaptığı yanlışı sudan bir baheneyle örttü.. çıkıp yanlış bir kadro ile çıktığını söylese hiç değilse geleceğe dair bir umut olurdu içimizde ama bulduğu bahaneye bakarsak mentalite olarak değişmişe benzemiyor.. Her maç dinlendirilen adamlar ofansif adamlar olacak demek bu...
Evet Konyaspor ortasahası güçlü adamlardan oluşuyordu.. Batista, golü atan Da Silva, Erman gibi sürekli koşan adamlar vardı.. Ama yanlış olan şu 'Hafta içi maç yapmış yorgunsan ilk yarıda işi bitirmeye çalışacaksın.. zira yorgun takım maç sonuna doğru iyice oyundan düşecektir.. hücum ağırlıklı başlayıp skoru bulduktan sonra defansif adamlar alırsın ve dinlendireceğin adamı dinlendirirsin' böyledir bu işin kuralı... ama tam tersini yaptı hoca.. ne diyelim ki bu vakitten sonra..
Kaleci konusunda da yapacak bir şey yok.. ama şurası açık.. sen 10 tane de defans da diksen önüne bu herif bir fırsatını bulup yiyor yine golü.. o halde takım tamamen ofansa yönelik adamlardan kurulu olmalı ki en azından rakip bu oyunculardan tırsıp üzerine gelemesin.. hoca bir de böyle bakmalı olaya..
Son olarak Türkiye'de futbol o kadar zor değil gerçekten.. ama nedense bize gelen hocalar bu işi kafalarında büyütüp büyütüp arapsaçına döndürüyorlar..
2 tane çok iyi kanat oyuncusu, defansa aklı başında bir libero-stoper, ortasahaya bir maestro, ileri de bir kule.. toplam bu 5 adam üzerine oyun kursan Türkiyede yüzde 75-80 galibiyet oranıyla oynarsın.. tabi bu adamlar iyi olacak.. çizgiden 0 a inip adam akıllı 5 top kesseler mesela Ersen'e dünkü maçı alırdık.. ama bizim hoca sol beke hapsetti orta yapacak adamı onun yerine defansif ortasaha oynattı.. Yattara'nın yokluğunda o kanatta orta yapabilecek Musa yı da sağ bekte kullandı kötü bir tercih olarak.. Ne yapsın Ersen gelip top alacak sağa-sola dağıtacak ve sonra koşup kafa vuracak.. ve bunu tüm maç yapacak.. Olmaz,olmaz olmaz..
Marcelinho ya değinmiyorum bile.. niyetini ortaya koymalı demiştim geçen maçtan sonra.. sanırım artık belli etti.. Türkiye'yi futbol konusunda 3. dünya ülkesi olarak görüp emeklilik için hoş bir mekan olara seçtiği aşikar.. ve yapacak bir şey yok..#7 King of Kings
Yorum
-
bu maçtan çıkardığım sonuç:
1. kaleye yine tolga geçmeli, jef'den birşey olacağı yok...
2. marcelinho'yu tek devre olsa bile ilk yarıda koymak lazım..
3. bu takımda ne yapıp edip umuta yer açılmalı...ersen tek santrafor arkasında gökdeniz ve umut olmalı..4-3-2-1 gibi yeri geldiğinde 4-5-1 , hatta 4-6 gibi oynamalıyız...
Yorum
-
Kimse ordan şut çekilmez demiyor ki.Sahanın en olmadık yerinden şut çekilir her şutu engelleyemezsin,ama kalecinin öyle goller yeme hakkı yok.Uçsa parmaklarına çarpıp girse anlarım da adam üzerine gelen şutu kaleye yumruklamamalı.İlk olarak lazkopat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntremanda bile adama bu kadar kolay şut çektirilmez hala kaleci diyorsunuz rakipler bizim kaleye şut yağdırıp duruyor konyalı göz göre göre şut çekti şut kimse müdahale bile yapmıyor bu olay her maç böyle şampiyonluktaki rakiplerimize bir bakın kim tek forvet üç ön libero ile oynuyor güldürmeyin dünkü maçı ziya doğan ın anlamsız sistemi sayesinde kaybettik yıldız kötü de oynasa duracak sahada yıldız oynaya oynaya parlayacak şu musampayıda kullan artık hoca yeter solda 4 futbolcumuz var biz hala bir kişi ile solu götürmeye çalışıyoruz kadro iyi hocalar bu takımı oynatamıyor...
jefferson'a git sor o bile bu gol yenmez der bence ama yiyor adam orası ayrı.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
siteyi takip ediyorum. lazonun brezilyalıları kayırdığını da biliyorum. jeffersonun gönderilmemesi lazonun suçudur. ama bu maçta o golü yememizin suçu lazaroni değildir. Ziya Doğa görmüyor mu Jefferson'un durumunu? Jefferson'a muhtaç mı Trabzonspor??? Burada suç önce o golü yediği için Jefferson'da, sonra da formsuz oyuncusunu oynatan Ziya Doğan'dadır...İlk olarak since1967_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelazaroninin suçu şu. yönetim kaleci alıyordu ama brezilyalılar birbirinden komisyon alıyor herhalde engelledi transferi renkdaşım. mevzu bu. siteyi takip edersen o zamanki yazışmaları görürsen anlarsın.
Yorum
-
Sevgili arkadaşım yediğimiz gol heryerden çekilecek engelenemez bir gol değildi.Serbesvuruş kullanılıyor adam paylaşımı diye birşey vardır.Ama nerde bizde!Topun başında iki kişi var barajımızda bir kişi adam topu yanındakine veriyor ama önünde oyuncumuz yok.Kaleci topu içeri almış bacak arası yemiş önemli değil zaten biliyoruz ne halt olduğunu amabu kadarda bariz gol şansı verilmez hiç bir zaman.İlk olarak bordox tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse ordan şut çekilmez demiyor ki.Sahanın en olmadık yerinden şut çekilir her şutu engelleyemezsin,ama kalecinin öyle goller yeme hakkı yok.Uçsa parmaklarına çarpıp girse anlarım da adam üzerine gelen şutu kaleye yumruklamamalı.
jefferson'a git sor o bile bu gol yenmez der bence ama yiyor adam orası ayrı.En son Harun tarafından düzenlendi; 18.09.2006, 13:27.Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
kalede bide Ahmeti denemeliyiz,jeff.e ve tolga ya daha cok şans verildi
Ahmet e 2.bir şans vermemek bence hiç adil değil...konya maçında o şut karşısında ne yapardı görmek isterdim.maçta zaten baska etkılı pozisyonları yoktu kaleciyi zorlayacak..Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
-
Önümüzdeki maç G.s. maçı. Bence hiç beğenmeme rağmen genede Jefferson oynamalı Tolga ve Ahmet gene heyacan yapar.Tolga ya Orhan Çıkırıkçı nın bir G.s süprizi olduğunu unutmuş olmamalısın.Ahmet in de geçen seneki Kayseri maçında ki performansıyla Onun kalecilikle alakası olmadığını hatırlatmama gerek yok herhalde.Kötülerin içinde gene Jeff diyorum.Tolga belki ama derby maçda OLMAZ.İlk olarak isots1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekalede bide Ahmeti denemeliyiz,jeff.e ve tolga ya daha cok şans verildi
Ahmet e 2.bir şans vermemek bence hiç adil değil...konya maçında o şut karşısında ne yapardı görmek isterdim.maçta zaten baska etkılı pozisyonları yoktu kaleciyi zorlayacak..bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
bunu maçtan önce yazmıştım yetmedi 3 e çıktıİlk olarak firari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleartık çift forveti bıraktım bari iki tane sadece defansif ve kesici ön libero ile çıkmasak koyun kesicem.
fener bile bir tek aurelloyu bırakıyo anadolu takımlarına karşı biz de daha iki yıl öncesine kadar öyle oynardık ya ne değişti de çift önliberonun ikiside kesici oldu biz mi küçüldük anadolu takımları mı büyüdü?
ne diyeyim artık
"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
ArkadaŞlar Ben Bu Marce'ye Taktim Valla Eger Bu Adam İkİ Bİlemedİn ÜÇ Hafta Daha BÖyle Oynarsa Bavulunu Elİne Verelİm Gİtsİn....neymİŞ Uyum Sorunu GeÇ Bunlari GeÇ Adam Pozİsyonlara Ayak Sokmuyor Her Topu Ezİyor Sorumluluk Almiyor İkİlİ MÜcadele Sifir BÖyle Yildiz Futbolcu Olmaz Bİr An Önce Kendİsİnİ Toplamasi Lazim....ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
bİR DE tRABZON sPOR UN deneme takımı olmadığını yönetime hatrırlatılmalı O olmadı Tolga geçsin yok o da olmadı Ahmet geçsin YOK yok bu daha kötüymüş Tolga yok ya Jeff geçsin VAR MI BÖYLE BİR ŞEY YAbordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevgili arkadaşım yediğimiz gol heryerden çekilecek engelenemez bir gol değil.Serbesvuruş kullanılıyor adam paylaşımı diye birşey vardır.Ama nerde bizde!Topun başında iki kişi var barajımızda bir kişi adam topu yanındakine veriyor ama önünde oyuncumuz yok.Kaleci topu içeri almış bacak arası yemiş önemli değil zaten biliyoruz ne halt olduğunu amabu kadarda bariz gol şansı verilmez hiç bir zaman.
Bende onu söylüyorum kardeşim.O pozisyonda kaleye şut atılır veya diyelim ki pozisyon kaybı oldu ve rakip boşluk buldu çekti şutu.Uzaktan gol yersin ama onu engellemek için her şut atana basarsan araya paslarla kaleciye inerler.O gol yenmezdi rakibin şutu çektiği mesafe ve tupun gittiği yer bunu söylüyor.Amatör ruh,profosyonel düşünce
İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ
Yorum
-
kardeş biz bu kadroyla sahaya çıksak 10 yeriz be..birazdaha gerçekçi kim defans yapacakİlk olarak LazYattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim ilk onbirim (formlu olsalar)
----------------Jeff------------------
-----F.Akyel Step Cagdas M.Ocak---------
YYattara Szymek Gökdeniz Musampa---
------- Marce----------------------
-------------------Ersen-------------pierre_ is back
Yorum
-
sende sağol renkdaş üye oldunmu hemen üye olda oyunu kullan hadiİlk olarak cengizc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben kırklarelinde yaşıyorum ama böyle bir siteden haberim yoktu, sağol
HAMİ_41
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum