Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR - Konyaspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Alacazzz emin konuşuyorum takıma güveniyorum
    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Memleketin takımı ile kalbimin sahibi oynuyor...Hangisi kaznsın.......ıııııı bi düşüniyim......Trabzon 5 - 0 kazansın ya, gördüğünüz gibi karar vermekte çok zorlandım....
      senin gibi bu duyguyu bende karabükspor 1.ligte iken yaşamıştım.tabiki kesinlikle trabzonsporun kazanmasını istiyordum hiç düşünmeden ama yinede ilginç bir durumdu, sonuçta diğeride memleket takımı işte.umarım konya da başarılı olur.bizimkisi(karabük)2.ligde can çekişiyor malesef...
      Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
      Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

osasuna maçını da alıcaz bu maçı da alıcaz.. ama konya maçı bjk maçı gibi eze eze geçmez galiba
        VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

İlk olarak isots1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          senin gibi bu duyguyu bende karabükspor 1.ligte iken yaşamıştım.tabiki kesinlikle trabzonsporun kazanmasını istiyordum hiç düşünmeden ama yinede ilginç bir durumdu, sonuçta diğeride memleket takımı işte.umarım konya da başarılı olur.bizimkisi(karabük)2.ligde can çekişiyor malesef...
          saol kardeşim walla iyi dileklerin için.Konya bize 2 kez yanilsin de kalan maçlarının hepsini kazansın sorun deil,ama o zaman da şampiyon olabilir neyse bize yenilsin ezikleri yensin...kümede kalsın yeter...
          "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

bundan sonra bütün maçlar çok önemli.lazaroninin yüzünden çok puan kaybettik.şimdi bunları telafi etme zamanı.o yüzden konyayı yenmemiz lazım...
            .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

Bu maç bizimdir hiç kuşkum da yok
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

konya maçındada ben 3 ve 3+ gol bulacağımıza inanıyorum...
                zira dün aksamki kargalara karsı oynanılan futbol bunu gösterio.
                Benim yaradılışımda fevkalade olan bir şey varsa,TÜRK olarak dünyaya gelmemdir....Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

bjk maçındaki gibi oynarsak değil konya 3 istanbul takımı önümüzde duramaz.
                  ama bu maç birazda osasuna maçına bağlı gibi
                  T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

Önce Ossasuna
                    Sonra Konya

Yorum

Yahu biz bundan sonra maç mı kaybederiz beeeee
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

ziya hoca ile bu takıma bişeyler oldu... Takım pres yapmaya başladı bir anda... mucize gibi..... Konya maçını rahat alırız artık...

Yorum

LİG TV BU MAÇI WERMEYECEK HERHAL neden acaba???

Yorum

bu futbol devam ederse,birazda defans toparlanırsa iddaa ediyorum 15. hafta fener maçına kadar puan kaybetmeyiz. yani 12 galibiyet arka arkaya gelir.
                            bu hafta konya.. ondan sonra en zorlu rakip g.saray. onuda geçtikmi önümüz açık. yürü be trabzonum.kim tutar seni.
                            N e K ö T ü !

Yorum

İlk olarak lazikopat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Neden olacak...Artık eski günlerimize dönüyoruz yaa Bizleri izlemeye dayanamayacaklar
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

İlk olarak lazikopat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nasıl olur ya niye vermez ki macı?????

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X