Memleketin takımı ile kalbimin sahibi oynuyor...Hangisi kaznsın.......ıııııı bi düşüniyim......Trabzon 5 - 0 kazansın ya, gördüğünüz gibi karar vermekte çok zorlandım....
senin gibi bu duyguyu bende karabükspor 1.ligte iken yaşamıştım.tabiki kesinlikle trabzonsporun kazanmasını istiyordum hiç düşünmeden ama yinede ilginç bir durumdu, sonuçta diğeride memleket takımı işte.umarım konya da başarılı olur.bizimkisi(karabük)2.ligde can çekişiyor malesef...
Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım. Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
senin gibi bu duyguyu bende karabükspor 1.ligte iken yaşamıştım.tabiki kesinlikle trabzonsporun kazanmasını istiyordum hiç düşünmeden ama yinede ilginç bir durumdu, sonuçta diğeride memleket takımı işte.umarım konya da başarılı olur.bizimkisi(karabük)2.ligde can çekişiyor malesef...
saol kardeşim walla iyi dileklerin için.Konya bize 2 kez yanilsin de kalan maçlarının hepsini kazansın sorun deil,ama o zaman da şampiyon olabilir neyse bize yenilsin ezikleri yensin...kümede kalsın yeter...
"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
bu futbol devam ederse,birazda defans toparlanırsa iddaa ediyorum 15. hafta fener maçına kadar puan kaybetmeyiz. yani 12 galibiyet arka arkaya gelir.
bu hafta konya.. ondan sonra en zorlu rakip g.saray. onuda geçtikmi önümüz açık. yürü be trabzonum.kim tutar seni.
Yorum