İlk olarak hüseyin toraman tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR - Konyaspor
Daraltma
X
-
Tribünler doldu arkadaşım ondan şüphe olmasın, biletix de satılan bilet miktarına baktım saat 14:00 gibi çok az bilet kalmıştıİlk olarak Alphaville61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşallah tribünler boş kalmazBMN TRABZON
Yorum
-
aslinda cift yonlu bir on liberomuz olsa tek forvet cift forvet cok farketmez ama hasan huseyin birlikte oynayinca oyunun hucum yonunde maalesef eksik oynuyoruz.bakalim,belki ziya hoca gercekten degismistir ama pek sanmiyorum.
1-0 olsun bizim olsun diyecegim ama uzun zamandir hic bu kadar rahat olmamistim bir mactan once,insallah iyi oynayip kazaniriz
Yorum
-
kesinlikle 2 forvet çıkmamız lazım o zaman marcelinho show yaparİlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületek ön libero hüseyin ya da hasan çift forvet yani Ersen ve Umut oynamalıyız...Bakın daha maç başlamadan yazıyorum...En azından iç saha maçlarında çift forvet lütfen...TRABZONSPOR
TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)
Yorum
-
62'den tavşan yapmışsınİlk olarak Ts_oSe_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle---------------------------------jeferson------------------------------
-------fatih akyel----------------stefo------------------mustafa
----------------------------hüseyin-------------------------------
gökdeniz--------------------szymek-------------------musampa
----------------------------umut(ömer rıza)---------------------------
-----------------ersen-----------marcelinho ---------------
işte olay budur dAAAA !!!!
PS'da yer belki ama 3'lü defans öldü, Allah rahmet eylesin. Hele kanatlarda koşma kapasitesi sınırlı Gökdeniz ve idmansız Musampa varken, Umut'u forvetin arkasında, bence dünyada Kaka'dan sonra en iyi "forvet arkası" oyuncuyu da -gerçi oynamıyor henüz ama- forvete koyunca... Ne bileyim... Bana şaka gibi geliyor.
KALECi (Maraton tribününden birini indirsinler işte sahaya)
Musa-Akyel-Stephanov-Keçeli (sakat değilse)
Hasan-Szymek
Gökdeniz-Marcelinho-Musampa (hazırsa)
Ersen
Hasan-Szymek çalışmazsa kaleci için uygulanmasını önerdiğim şey ön libero için de yapılabilir ancak Allah'ını seven Hüseyin'i sahaya sürmesin lütfen. Ya da sürülürse yüzü bizim kaleye dönük oynasın ki ileri 3 tane top atabilsin.
Yorum
-
Dünyada çift forvet oynayabilecek 3-5 tane takım ya vardır ya yoktur diye düşünüyorum. Ve biri biz değiliz maalesef. Ne ortasahamız bir kişi az oynamayı tolere edebilecek kadar, ne de forvetimiz ilerde basıp vakit kazandıracak kadar güçlü. Belki risk alınıp Konya'ya karşı denersin ama ben bir şablon oluşturmak ve bunu en kısa sürede yapmak adına böyle bir şey yapmazdım.İlk olarak Alphaville61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekesinlikle 2 forvet çıkmamız lazım o zaman marcelinho show yapar
Yorum
-
fark değil fazla gol yeriz ama fazla da atarızİlk olarak isots1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim görüşüm bu dizilişle fark yeriz.[ille d' 7]
Yorum
-
ne musası yaa yapmayın allah aşkınaİlk olarak CÖMERT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTolga
Fatİh-stepanov-mustafa
Musa-hÜseyİn-szymek-gÖkdenİz
Marcelİnho
Umut-ersen
BÖyle Çikarsak Fark Yapariz Gİbİme HelİyoTrabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .
Yorum
-
şu an stadın ordayım. maça bi saat 40 dk var ama tribünlerin tamamen dolacagı hissi oluşmadı bende. gerci daha epey var ama olsun şimdiden maratonun arkası dolmalıydı
neyse maça gelince rahat olun sesimizi boşuna kısmayacaz bugün
Hadi eyvallah..
Yorum
-
Resmen katılıyorum..İlk olarak perhaps tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle62'den tavşan yapmışsın
PS'da yer belki ama 3'lü defans öldü, Allah rahmet eylesin. Hele kanatlarda koşma kapasitesi sınırlı Gökdeniz ve idmansız Musampa varken, Umut'u forvetin arkasında, bence dünyada Kaka'dan sonra en iyi "forvet arkası" oyuncuyu da -gerçi oynamıyor henüz ama- forvete koyunca... Ne bileyim... Bana şaka gibi geliyor.
KALECi (Maraton tribününden birini indirsinler işte sahaya)
Musa-Akyel-Stephanov-Keçeli (sakat değilse)
Hasan-Szymek
Gökdeniz-Marcelinho-Musampa (hazırsa)
Ersen
Hasan-Szymek çalışmazsa kaleci için uygulanmasını önerdiğim şey ön libero için de yapılabilir ancak Allah'ını seven Hüseyin'i sahaya sürmesin lütfen. Ya da sürülürse yüzü bizim kaleye dönük oynasın ki ileri 3 tane top atabilsin.Şampiyonluk için bekliyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum