Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon'da pkk barinamaz diyen arkadaslar nerde?

Onlari alalim bi sahneye.

Arkadas tabi ki pkk gidipte Trabzon'un daglarinda barinamaz. Tipki memleketim olan Antalya'nin daglarinda barinamayacagi gibi.

O gün dedim.

Türkiye'de terör faaliyetlerini gerceklestirmek o kadar kolay ki. Bomba yüklü araci yanina kadar parkeder, ruhun duymaz.

Istanbul'da oldugu gibi. Araliktan bu yana her ay bi patlama oldu.

Teröristler ta yanina gelir, askerini polisini sehit eder. Anlamazsin bile neyin noldugunu.

Bugün Macka'da oldugu gibi.

Türkiye'de terör her yerde malesef.

Bunun sehri, mekani yok.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• Terör-itlerden bir kısmının gebertildiği yönünde haberler geliyor.... Teyit edince yazarım......
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Teröristlerden ikisi gebertilmiş.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Jandarma da operasyona katılmış. belli ki iş makineleri çekilmiş!
          There is no spoon...

Yorum

• O şerefsiz vatan hainlerinin leşlerini Maçka parkına assınlar.

Yorum

• Her ne olursa olsun, küfür bu sayfalara yakışmaz arkadaşlar... Kanı bozuklar için biz de terbiyemizi bozmayalım.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Erdoğan ısrarla meclısten ıdam kararı cıkarsa altına imzamı atarım diyor .
                erdoğan avrupa insan hakları sozlesmesı ek protokollerini imzaladıgımızı bilmiyor mu ?
                anayasanın 38. maddesini bilmiyor mu ?
                Elbetteki biliyor .

MGK ve Bakanlar kurulu sonrası çok önemli bir karar acıklanacak ve önemli bir süreç başlayacak dendi .

Aklıma gelenler ...

Natodan çıkış kararı
                avrupa birliği müzakerelerine son verme kararı . (idam cezası cıktığı an avrupa birliği olayı bter zaten )
                ülke genelinde olagan üstü hal ilanı.( bu durumda temel hak ve ozgurluklerde durdurma ve sınırlama mevzuları mumkun hale gelıyor )

edit: olurda idam cezası cıkarsa apo %100 idam edilir .
                edit2: ergenekon ve balyoz sonrası ordudan atılanların gerı alınma durumu varmış
                En son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 19.07.2016, 11:52.
                61

Yorum

• Halk idamı istiyormuş. Halkın isteğini geri çeviremezmiş hükûmet. Cumhurbaşkanı dün CNN'e verdiği mülakatta böyle bir açıklama yapmış. Ya arkadaş sanki çok da umrunuzda halkın ne istediği. Halk refah, huzur, ücret eşitliği ve insanca yaşama hakkı da istiyor. Ama bunları ne kadar dikkate alıyor bu hükûmet. Yoksa halkı sadece makarnacılardan, kömürcülerden mi ibaret sanıyorsunuz.

İdama sonuna kadar karşıyım, hele ki Türkiye gibi adaletin tökezlediği bir yerde. Yahu son iki günde iki binden fazla hâkim ve savcı görevden alındı. Siz böyle bir yerde adaletin gerçekten doğru işlediğine inanır mısınız?

Vatanı ve milleti için sokağa çıkanlara, darbeye karşı çıkanlara saygım var ilk önce onu söyleyeyim. Vatandaş sokağa çıktı ve darbe girişimini engelledi. Artık darbe olayı bitti, olay şimdi kolluk kuvvetlerinin ve adli mercilerin işi. Şimdi gelelim bugün konuşulanlara.

Suni bir gündem yaratılmak isteniyor. Cumhurbaşkanı Anayasa'nın 38. maddesini gerçekten mi bilmiyor yoksa bilmiyormuş gibi mi yapıyor.
                  "Kimse, işlendiği zaman yürürlükte bulunan kanunun suç saymadığı bir fiilden dolayı cezalandırılamaz; kimseye suçu işlediği zaman kanunda o suç için konulmuş olan cezadan daha ağır bir ceza verilemez." Böyle açık ve net bir bir uluslararası hukuk normu Anayasa'da varken nasıl halkı gaza getirmek için halen idam geri gelecek çığırtkanlığı yapılıyor. Onu da geçtim Türkiye'nin Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi'nden imzasını çekmesi gerekiyor.

Ha şimdi diyecekler ki Anayasa değişikliği yapılır. Arkadaş böyle bir uluslararası hukuk normunda değişiklik yapılamaz, biraz sıkar. Yaparsak Kuzey Kore gibi bir yer oluruz.

Halk Suriyelilere vatandaşlık verilmemesini de istiyor? Bunu dikkate alıyor musunuz peki?

Meydanları seçim mitingine çevirdiniz, en kısa zamanda evinize dönün. Bu kadar yeter.
                  En son Murat' tarafından düzenlendi; 19.07.2016, 11:43.

Yorum

• .....
                    En son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 21.07.2016, 12:41.
                    61

Yorum

• Şu NATO'dan çıkabilme veya NATO'nun bizi çıkartabilmesi işi mantıklı görünmüyor bana...

Atatürk o kadar konuşmayı, kritik cümleyi ve nutku boşuna etmedi. Baştan kurduğumuz bu memleketin ne kadar zorlu bir coğrafyada olduğunun farkındaydı. Bu olayları yaşadıkça sevgim ve saygım artıyor... Rahmetle anıyorum.
                      Ayağa KALK!

Yorum

• traji komik güzel bir yazı;

Saygı,sevgi.

Yorum

• Edit: Allah'tan yanlış haber...
                          En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 19.07.2016, 12:42.
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Tayyip Erdoğan: "Taksim'e Topçu Kışlasını isteselerde istemeselerde yapacağız. Atatürk Kültür Merkezini yıkacağız."

Hele bi soluklansaydın yahu. Amaç ne? Krizi fırsata çevirmek mi? Milleti sokağa döktüm nasıl olsa şimdi sokağa çıkanlarla kanlı bıçaklı kavga ettirebileceğim adamlarım var düşüncesi mi? Ülkeyi nereye sürükleyeceksiniz? Türk'ün kendisiyle savaşacağı bir iç savaş mı?
                            "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Can lar Nato dan çıkma olayı nedir ben cahil kaldım olaya,
                              biz mi çıkmak istiyoruz,
                              bizi mi çıkarmak istiyorlar,
                              Abd kabul etmez de Avrupa mı çıkmamızı istiyor,
                              cevap verirseniz sevinirim.
                              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak besduyu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Oradan buradan okuduğum,duyduğum bir haber değil,bizzat birinci ağızdan dinlediğim,dün akşamdan bir olayı yazmam gerektiğini düşünüyorum.Becerebildiğim ölçüde kısa yazacağım.
                                Olay yeri Sakarya.
                                Arkadaşım, TSK 'de rütbeli bir asker.
                                Dün bunlara bir emir verilmiş (emir üstlerden geliyor ama kişinin ismini ve rütbesini bilmiyor).
                                Emir şu şekilde,Sakarya Hükümet Konağına teröristlerce saldırılacakmış,polisle beraber konağı korumak için (destek)askerin olay yerine techizatlarla intikal etmesi isteniyor.
                                Arkadaşım giyiyor,kuşanıyor,ailesini arıyor,ortalık karışacak galiba dışarıya çıkmayın,helallik vs.
                                Alıyor askerini düşüyor yola.Sonunda varıyorlar gidecekleri yere,bir bakıyorlar ki olay yerine halk toplanmış.
                                8 yıldır orada görev yaptığından hem halkın içinden tanıdıkları hemde onu tanıyanlarla göz göze geliyorlar.
                                Bunlar silahlı,halk başlıyor bunlara saldırmaya.Çocuk diyorki elimizde silah kaldık ortalarında,ne olduğunu bile anlayamıyoruz,bir yandan küfür,bir yanda dayak bir yanda durum şaşkınlığı.
                                O durumda ulaşabildiği askerini alıp oradan uzaklaşmaya çalışıyor.... sonrası kışlaya ulaşmaları vs vs.

Bu çocuk ve askerleri darbeci mi şimdi? O halk,dün kahvede tavla attığı,şakalaşıp yemeğini paylaştığı halk,nasıl oldu da camilerden meydanlara toplatıldı? yahu şunu düşünün bir.Devlet - daha doğrusu hükümet halkı meydanlara neden sürer?

Rica ediyorum,durumu sağlam ve doğru analiz edelim.,
                                biraz önce bu yazımda bahsettiğim arkadaşımın abisi ile konuştum,çocuğu tutuklayıp ceza evine atmışlar! Pes,vallahi pes billahi pes!

bu pırıl pırıl,doğuştan asker,vatan millet sevdalısı,dürüst çocuğu tutukladılarsa.... bilemiyorum,ne yazacağımı bilemiyorum!
                                En son besduyu tarafından düzenlendi; 19.07.2016, 13:20.
                                Saygı,sevgi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X