Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şerafettin Kardeş, ben seni anladim. Herkes gergin ve üzgün. Bazen okunanlar yanlış anlaşılabiliyor. Arkadaşları oyle değerlendir.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Dostlar, uğraşmayın. Vicdansız adama laf anlatılmaz.

Yorum

• Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, "Şu ana kadar 3 tane askerimizin DEAŞ'ın elinde olduğuna yönelik bilgimiz var. Evet, 3 tane askerimizin DEAŞ'ın elinde olduğunu değerlendiriyoruz ancak bundan öteki tüm yorumlar teyit edilmiş bilgi değildir. Bilgiler teyit edilmeden de bilgilere itibar edilmemesi gerektiğini söylüyoruz."

kaynak haberturk

son dakika geçtiler
        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, "Şu ana kadar 3 tane askerimizin DEAŞ'ın elinde olduğuna yönelik bilgimiz var. Evet, 3 tane askerimizin DEAŞ'ın elinde olduğunu değerlendiriyoruz ancak bundan öteki tüm yorumlar teyit edilmiş bilgi değildir. Bilgiler teyit edilmeden de bilgilere itibar edilmemesi gerektiğini söylüyoruz."

kaynak haberturk

son dakika geçtiler
          .....
          En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 23.12.2016, 20:58.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dostlar, uğraşmayın. Vicdansız adama laf anlatılmaz.
            bana yazdığım cümlelerde bir tane vicdansızlık örneği gösteremezseniz müfterisiniz

Yorum

• Fikri Isik ozgecmisi:
              Imam hatip mezunu
              Odtu matametik ogretmenligi mezunu
              Ozel okullarda ingilizce ve matematik ogretmenligi yapmis.
              Sonra bilim sanayi teknoloji bakani oluyor nasil oluyorsa matematik ogretmeninden.
              Simdi de kendisi milli savunma bakani.

Yani bu insanin gecmisinde ne siyaset egitimi var ne ulke yonetimi var ne teknolojiyle ilgili ne sanayiyle ilgili ne savunmayla ilgili bir birikimi yok.
              Bu adam sanayi bakanligi yapiyor milli savunma bakanligi yapiyor.

Akpliler aciklasin ne diyim. Sonra kandirildik. Sadece kandirilsaniz yine iyi.

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                eee sen de muhalefet yapacagim diye ortadogu strateji uzmani kesiliyorsun ya basimiza?

gecmisi okuyamiyorsun bari zaten ezelden oldugun batakligin gerceklerini gör.
                Herkesin göremeyipte senin gördüğün nedir bay strateji uzmanı arkadaş.
                Geçmişte olan biteni konuşuyoruz pekala ilerde muhtemelen yine buna benzer işlerin başımıza açılacağını öngörüyoruz.
                Yani bu filmlerin tekrarını haddinden fazla izlemek zorunda kaldık bay herşeyden haber arkadaş.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Herkesin göremeyipte senin gördüğün nedir bay strateji uzmanı arkadaş.
                  Geçmişte olan biteni konuşuyoruz pekala ilerde muhtemelen yine buna benzer işlerin başımıza açılacağını öngörüyoruz.
                  Yani bu filmlerin tekrarını haddinden fazla izlemek zorunda kaldık bay herşeyden haber arkadaş.
                  strateji bakimindan senin eline su dökemem, o yüzden uzmanlik yaftasini kabul edemiyorum izninle.

sana gördügümü söyleyeyim; bu milletin icerisinde öyle acayip bir güruh var ki tarifi imkansiz.

adamlar daha dün "bu nasil suriye politikasi, ülkeye roket yagiyor siz burnunuzu disariya cikaramiyorsunuz" diye elestirirken simdi; "yaziklar olsun size, ne isimiz var o bataklikta" diyor. buna ne denir biliyorsun degil mi?

tarih'ten ders alip önüne bakabiliyorsan ne ala...

nasil ki 90'da özal, irak'a giriyoruz deyince amerika ve icerideki natocu askerler engelleyip pesinden kandilin olusmasina müsade ettiler ve o kandil yillarca senin canini yaktiysa simdi de yine diger tarafta kurulacak bir seyler senin canini yakacak.

sen ne kadar sesini cikarmayip kenardan izleyeyim desen de o pisligin icinde duruyorsun ülke olarak. buradan sana zarar gelmeyecegini düsünüyorsan cok iyimser bir adammissin der gecerim.

Yorum

strateji bakimindan senin eline su dökemem, o yüzden uzmanlik yaftasini kabul edemiyorum izninle.

sana gördügümü söyleyeyim; bu milletin icerisinde öyle acayip bir güruh var ki tarifi imkansiz.

adamlar daha dün "bu nasil suriye politikasi, ülkeye roket yagiyor siz burnunuzu disariya cikaramiyorsunuz" diye elestirirken simdi; "yaziklar olsun size, ne isimiz var o bataklikta" diyor. buna ne denir biliyorsun degil mi?

nasil ki 90'da özal, irak'a giriyoruz deyince amerika ve icerideki natocu askerler engelleyip pesinden kandilin olusmasina müsade ettiler ve o kandil yillarca senin canini yaktiysa simdi de yine diger tarafta kurulacak bir seyler senin canini yakacak.

sen ne kadar sesini cikarmayip kenardan izleyeyim desen de o pisligin icinde duruyorsun ülke olarak. buradan sana zarar gelmeyecegini düsünüyorsan cok iyimser bir adammissin der gecerim.
                    Bak ben daha net konuşayım.
                    Dünün Menderes'i, Özal'ı bugünün Tayyip'i ABD'den icazet almadan adım atmadılar.
                    Bak ben sana sağ görüşlü olarak söylüyorum bu sağ zihniyet ülkeyi ABD'nin ayak takımından başka bir şey yapmadı.
                    66 sene önce iktidara gelmeden kulis çalışmaları nasıl ki ABD'den yapıldıysa 14 sene öncede aynısı yapıldı.
                    Daha net olalım, bu ülke Israil & ABD kuklasıdır, ABD çökene kadar da öyle kalacaktır.
                    Yani senin dış siyasetin falan yok, çadır devletlerinden başka seni takan yok buna bir yurttaş olarak üzülüyorum her ne kadar malûm kişiden nefret etsemde.

Yorum

• Türk ordusu Islam ordusu degildir bunu bilelim arkadaslar.Türkiye Laik bir devlettir ve askerleri bu sisteme baglidir.Türkiye Nato güclerine yardim etmistir ve hala ediyor (Incirlik)
                      yani neyin Islam ordusu? Allah askina Kurani okuyalim ve kendimiz anlayalim cünkü diyanet imamlari gereken konulara deginmiyor.

Saygilar

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bak ben daha net konuşayım.
                        Dünün Menderes'i, Özal'ı bugünün Tayyip'i ABD'den icazet almadan adım atmadılar.
                        Bak ben sana sağ görüşlü olarak söylüyorum bu sağ zihniyet ülkeyi ABD'nin ayak takımından başka bir şey yapmadı.
                        66 sene önce iktidara gelmeden kulis çalışmaları nasıl ki ABD'den yapıldıysa 14 sene öncede aynısı yapıldı.
                        Daha net olalım, bu ülke Israil & ABD kuklasıdır, ABD çökene kadar da öyle kalacaktır.
                        Yani senin dış siyasetin falan yok, çadır devletlerinden başka seni takan yok buna bir yurttaş olarak üzülüyorum her ne kadar malûm kişiden nefret etsemde.
                        yok simdi Allah icin, ayni kisiye sevmesek de sunu bilelim.

sen amerika'nin rotasindan cikmaya basladigin icin geliyor cogu sey basina.

ya su olacak; eskisi gibi amerikasi, ab'si ne der ise yapalim. ne sis yansin ne kebap deyip düzene evet diyeceksin, ya da yeniden var olma mücadelesi verekceksin.

o sevmedigimiz kisi ne zaman anladi ki o büyük müttefiklik, büyük ortaklik, ortadogunun yeni lideri olma gazlamalari, ab'ye üye olma hikayeleri falani fistani yalan iste o an yalniz kaldigini bilince dümeni onlarin tersine kirmaya basladi.

Yorum

yoook bak simdi o iliskilerin bitmesini baslatan seyin fitilini ne atesledi biliyor musun?

baba esadla imzalanan ve tsk'nin pkk ile mücadelede gerektiginde suriye sinirinin 15 km kadar icine kadar girmesine hak taniyan anlasmanin iptal edilmesi tehdidi ve esed'in sinirimizin kuzeyinde pkk'nin kamp kurmasinin hicbir sakincasi yok tehdidi.

bu tehdidinin gelmesini saglayan da malatya'ya füze kalkaninin kurulmasi fikri... tabii ki esed'i konusturan baskasi.
                          Yani güzel kardeşim Arap Baharı'nı bilmesek yiyeceğiz bu söylediklerini. Yani biz Suriye'deki örgütleri Esad 15 km anlaşmasını reddettiği için mi destekledik!?

Peki nasıl gelişti bu olay? Biz pkk'yı kovalıyorduk ama Esad giremezsiniz mi dedi? Ne zaman hangi tarihte yaşanmış bu 15 km anlaşmazlığı? Buna karşılık mı biz Suriye'de Esad'a karşı savaşan bütün terör örgütleriyle kucak kucağa Ankara'da Esad'ı devirme planları yaptık. Esad ne zaman demiş 'sınırımızın kuzeyinde pkk kamp kurabilir' diye.

Yahu onu geçtim de, Suriye iç savaşı başladığında Akp ile pkk zaten başkanlık karşılığında federasyon mutabakatları imzalıyordu Oslo'da. Bu hükümet 2009-2015 arasında pkk'ya doğru düzgün operasyon mu yapmış? 7 haziran seçimlerinde %40'ı görene kadar pkk ile sarmaş dolaş olan Akp değilde Esad mıydı? Biraz mantık gözünü seveyim. Sen pkk ile sevişirken Suriye'de iç savaş vardı, ne 15 km'si.

Suriye dediğin ülke ABD'nin 'şer üçgeni' dediği ülkelerden biri. Şer üçgeni İran-Irak-Suriye. Bu adamlar Irak'tan sonra sıranın kendilerine geleceğini bilerekten Türkiye ile papaz duruma düşmeyi bile göze alamıyorlardı. Nitekim Arap Baharı'na kadar da Türkiye-Suriye ilişkileri Türkiye-Azerbaycan ilişkisine benzetiliyordu. Unutmadık "kardeşim Esad'ları" ve Akdeniz'de mavi turları.

Bir de sizi çözemiyorum arkadaş. Neyi savunuyorsunuz neyi red ediyor sunuz. Suriye'deki terör örgütleri ABD destekli örgütler dersiniz ama o örgütlerle de içli dışlı planlar yapanlara laf kondurmazsınız. E şimdi ne diyeceğiz bu duruma? Madem bu örgütler Türkiye'yi de tehdit edecekti neden Türkiye üzerinden Suriye'ye rahatlıkla sokuldu? Neden ambulanslarımız Suriye'nin içlerine girip cihatçı teröristleri Antakya devlet Hastanelerinde tedavi ettirip tekrar gerisin geri Suriye'ye gönderiyordu? Neden ABD'ye ayakçılık yaptık? Neden İsrail'le papaz olan bir adamı daha devirmeye çalıştık?
                          En son erolizmts tarafından düzenlendi; 23.12.2016, 23:24.
                          "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

Hocam siz ezberleri karıştırdınız sanırım. Özal'a ırak'a kuzeyden cephe açın talimatını veren zaten amerikaydı. Allahtan Trabzonlu paşa engel oldu da vatan evlatları kurtuldu. 1 koyup 3'ün birini alcaktık yoksa. Ayrıca ne yaparsak, ne dersek nafile askerlerimiz geri gelmeyecek. Çok üzülyorum çok
                            En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 23.12.2016, 23:28.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocam siz ezberleri karıştırdınız sanırım. Özal'a ırak'a kuzeyden cephe açın talimatını veren zaten amerikaydı. Allahtan Trabzonlu paşa engel oldu da vatan evlatları kurtuldu. 1 koyup 3'ün birini alcaktık yoksa
                              Tabi o dönem Necip Torumtay gibi paşalar vardı. Bugün ise çay toplamaya giden, 8 şehitin geldiği gün düğünlere akan paşalar ve genelkurmay başkanları var.

Aynı Özal, Saddam'dan kaçan 1 milyona yakın Kürt göçmeni de aynı bugün Suriye'lilere olduğu gibi kontrolsüz denetimsiz ülkeye sokmuş, ülke içindeki pkk'lı sayısını 2-3 katına çıkarmıştı. TSK'nın o dönem "OHAL ilan etmeyin, halkı daha da pkk'nın kucağına itersiniz" uyarılarını takmamıştı. Ki kendisi pkk ilk eylemlerini yaparken birkaç çapulcu demişti.
                              En son erolizmts tarafından düzenlendi; 23.12.2016, 23:33.
                              "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• 2 askerimiz yanarak şehit edilmiş ve bu konu hakkında tek bir açıklama yok. Yahu videoyu izledik Türk askeri yanarak can verdi alçak herifler çıkında iki kelam edin o askerlerin ailelerine ne diyeceksiniz.
                                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X