Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aşağıdaki cümlemden sonra kimse "servet düşmanı" demesin. Hatta benim de canım ciğerim diyeceğim tanıdıklarım var oralarda.

Ancak;

Teşvikiye Camii'nden cenaze kalkmadığı sürece maalesef hızla şehit vermeye devam edeceğiz. Şimdilik medya psikolojik sınırımızı 15'e yükseltti. 15 ve üzeri gencimiz öldüğünde televizyon kanalları matem havasına giriyor, eğlenceler iptal ediliyor. Öyle her gün genç öğretmenler öldürülür, mühendisler kaçırılır, muhtelif yerlerde gencecik yavrular toprağa gömülürse "sihirli" sayıyı tutturamadıkları için "vur patlasın çal oynasın"a devam edeceğiz. Garibanlar ölür ve bir süre sonra unutulur nasılsa...

Bu işin danışıklı dövüş ve yabancı istihbarat örgütleri başta olmak üzere çok boyutu var. Bunların tartışılacağı yer bu forum olmadığından ayrıntıya girmek istemiyorum.
    BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Sabahları haber izlemeye korkar oldum. Sabahın 7sinde şehit haberiyle güne başlamak kadar kötü bir şey olamaz heralde.

Ve Şehit haberlerine kota uygulayan medyanın allah bin belasını versin. 2-3 şehidi haber saymamaya başladı şerefsizler bi göz haberi verip İbrahim Tatlıses'in düğün fotoğraflarına geçiyor allahsızlar.
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Gideceğiz,
        Vuracağız,
        ve döneceğiz!

Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlhan abi sen neredesin şu an son konumun neresi ?
          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Bitlis Güroymak’ta meydana gelen patlamada 5 polis şehit oldu 2 vatandaş hayatını kaybetti.

.
            *
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Gün geçmiyor ki g.doğudan kötü bir haber gelmesin.Kudurdu köpekler iyice.
              Bunlara kim haddini bildirecek ? Sabırla ve kaderine razı şekilde bekliyoruz.
              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Arkadaşlar bunlara trt şeş bilmem ne yetmiyor bu adamlar özerklik istiyor ya bunlara istediklerini vericez ki öyle bi ihtimal yok yada sıkıyönetim ilan edip nefes aldırmıycaz bunları adam edene kadar kan kusturucaz.
                Bunların dostlukla kardeşilikle işiyok doymuyor bunlar sözde kürdistan peşinde hani diyorlar ya ermeni soy kırımı diye bunlara yapıcaksın görcekler soy kırım nasıl oluyormuş.
                Bari yaptığımız bişeyle suçlanırız hemde rahata ereriz...
                HAMİ_41

Yorum

• haber sitelerinde çok kötü haberler var....

umarım doğru değildir.....

en az 4 olmak üzere 21 e kadar çıkan şehit rakamları var...
                  En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 19.10.2011, 09:11.
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Çukurca’daki saldırıda 21 askerin şehit düştüğü öğrenildi

DİYARBAKIR - 19.10.2011 08:49:00

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde teröristler gece saatlerinde çok sayıda yere silahlı saldırı gerçekleştirdi. Çatışmalarda 21 güvenlik görevlisinin şehit düştüğü öğrenildi.
                    Hakkari’ye bağlı Çukurca ilçesinin Keklikdere bölgesinde 18, Çukurca ilçe merkezinde de 3 güvenlik görevlisinin şehit olduğu bildirildi. Teröristler tarafından gece saatlerinde emniyet ve jandarma binalarına yönelik gerçekleştirilen saldırıların bilançosu sabah saatlerinde ortaya çıktı. Gece saatlerinde başlayan saldırılarda polis ya da asker olduğu belirtilmeksizin 21 güvenlik görevlisinin şehit olduğu belirtildi.

21 Şehit? Allah sorumluların topunun belasını versin.
                    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Allah belanızı verir inşallah. . 24 ne demek yazıklar olsun. .Ülkenin agzına sıçtınız yok açılımmış yok bilmem ne. .

Yorum

• Ya yok böyle bir şey yok arkadaş yuh ya yuh yuh allah belalarını versin bunlara sessiz kalanlarında allah belasını versin!
                        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Siz hala sınır ötesi harekatı tartışın Allahın belaları.
                          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Aşağıdaki cümlemden sonra kimse "servet düşmanı" demesin. Hatta benim de canım ciğerim diyeceğim tanıdıklarım var oralarda.

Ancak;

Teşvikiye Camii'nden cenaze kalkmadığı sürece maalesef hızla şehit vermeye devam edeceğiz. Şimdilik medya psikolojik sınırımızı 15'e yükseltti. 15 ve üzeri gencimiz öldüğünde televizyon kanalları matem havasına giriyor, eğlenceler iptal ediliyor. Öyle her gün genç öğretmenler öldürülür, mühendisler kaçırılır, muhtelif yerlerde gencecik yavrular toprağa gömülürse "sihirli" sayıyı tutturamadıkları için "vur patlasın çal oynasın"a devam edeceğiz. Garibanlar ölür ve bir süre sonra unutulur nasılsa...

Bu işin danışıklı dövüş ve yabancı istihbarat örgütleri başta olmak üzere çok boyutu var. Bunların tartışılacağı yer bu forum olmadığından ayrıntıya girmek istemiyorum.
                            başka izaha gerek yok, rakam 24!!

Yorum

• yine sözün bittiği yerdeyiz,

yine tahammülümüz kalmadı,

yine bıçak kemiğe dayandı ..

Yorum

• Çukurca'da 24 Askerimiz Şehit Oldu ! 18 Askerimiz Yaralı !

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, terör örgütü mensupları emniyet ve jandarma binalarına ateş açtı. Ajanslar şehit sayısını 21, NTV ise 24 olarak geçti.

ALLAH belanızı versin şerefsiz it sürüleri...
                                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X